Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Wallin

David Wallin

Om mig

Jag har varit verksam mäklare i Uppsala i ca 23 år och förmedlar både villor och bostadsrätter. Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har därför bra lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Jag är lugn och trygg som person med ett starkt driv att göra affärer. Med över 20 år i branschen vet jag vikten av att jobba långsiktigt och sätter största värde i att ha nöjda och återkommande återkommande kunder. Kontakta gärna mig så berättar jag hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fögderivägen 38, Bälinge, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr
Fögderivägen 38, Bälinge, Uppsala kommun, bild 2
Fögderivägen 38, Bälinge, Uppsala kommun, bild 3

Fögderivägen 38

Radhus
Bälinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 490 000 kr
125 m²
5 rum
541 m² tomt

Gavelradhus i genomgående bra skick med ovanligt stor gaveltomt och bra läge i området. Radhuset är ytterst välskött och väl omhändertaget. Huset har idag en effektiv och ekonomisk uppvärmning via en luft/vatten värmepump med vattenburet system som installerades 2013. Den soliga gaveltomten är en utav områdets allra största och här finns gott plats för barnen att leka eller något för den trädgårdsintresserade. Väl omhändertaget hus med moderna utbytta fönster, badrum övre plan från 2013, uterum från 2016, träpanel bytt, uppdaterat kök m m. På Fögderivägen bor du i ett barnrikt område med närhet till skola, flertalet förskolor och fina parkområden. Entréplan inrymmer hall, groventré med tvättstuga, kök med rejäl matplats, badrum med dusch samt stort vardagsrum i öppen planlösning med köket med inglasat uterum. Övre plan erbjuder idag ett stort sovrum med skjutdörrar (kan nyttjas som extra allrum om så önskas) samt två sovrum varav ena med klädkammare. Rymligt och fräscht badrum med badkar och trevligt ljusinsläpp från takfönster. Stor och mycket välskött gaveltomt i soligt läge. Härlig uteplats i sydvästligt läge. På framsidan av huset finns även där en uteplats som erbjuder härlig dagssol. Separat garage i länga via samfälligheten. I Bälinge bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen och mitt i Bälinge finns ett populärt utomhusbad. Här finns Bälinge skola (årskurs 1-5) samt Hagmarkens skola (årskurs F-3) liksom flertalet förskolor. Bälinge erbjuder god service i form av livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek och vårdcentral samt ett starkt föreningsliv och rikligt med friluftsaktiviteter. Det är bra bussförbindelser till Uppsala med täta avgångar. Välkommen på visning!

  • Premium
Odensgatan 4 B, Främre Luthagen, Uppsala kommun

Odensgatan 4 B

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 450 000 kr
48,9 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 507 kr/mån
50 102 kr/m²

Mycket trivsamt planerad 1,5:a, med funktion som en mindre 2:a, belägen i hjärtat av Främre Luthagen ett stenkast från vackra årummet. Lägenheten har en ljus och genomgående planlösning, och är i mycket bra skick, samt har en tidstypisk 30-tals charm såsom fiskbensparkett, högt i tak, stora fönster m m. Modern, och tilltalande planlösning som erbjuder ett rymligt vardagsrum med utgång till stor, härlig balkong, smakfullt renoverat kök med matplats, stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin samt sovrum i lugnt och rogivande läge mot innergården. Mycket välskött förening med låg belåning och där många av de stora renoveringarna är avklarade. Fina gemensamma utrymmen inom föreningen såsom cykelförråd, samlingslokal, bastu och tvättstuga. Bo mitt i eftertraktade Främre Luthagen med välsorterad ICA-affär runt hörnet, intill ett brett restaurangutbud och ett flertal nationer, ett par minuters gångavstånd till Uppsala gågata, grönskande parker med välutrustade lekplatser. Pendlarvänligt för de bilburna, cykelburna samt de som pendlar kommunalt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ekhagsvägen 5, Storvreta, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr

Ekhagsvägen 5

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
6 500 000 kr
233 + 96 m²
10 rum
3 488 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en charmig och gedigen villa anno 1924 belägen i hjärtat av Storvreta! Här finner du ett rymligt hus om hela 233 kvadratmeter fördelat på två plan samt ytterligare 96 kvadratmeter i källaren. Med upp till 10 rum och kök är detta hus även lämpligt för den stora familjen. Energieffektivt hus med energiklass B med effektiv och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Läget är mycket barnvänligt på sparsamt trafikerad återvändsgata. I detta hem finns många bevarade detaljer såsom vackra trägolv, spegeldörrar, kakelugnar och en pampig öppen spis i vardagsrummet. Stora sociala ytor där vardagsrum, matsal och bibliotek ligger i fil. Med utgång från matsalen nås en trevlig uteplats från vilken du blickar ut över trädgården och det inbjudande poolområdet. Här tillbringar man gärna tid med sina nära och kära. Fastigheten har en vacker, uppvuxen naturtomt om hela 3488 kvadratmeter, perfekt för lek och rekreation. På fastigheten finns även ett gårdshus i två plan, som idag används som hobbyrum och förråd. Det natursköna och privata läget i Storvreta ger dig närhet till naturen, och på Ekhagsvägen har du bekvämt avstånd till det mesta i området. Endast en kort promenad bort kan du välja att hoppa på buss eller pendeltåget, och det finns även cykelväg in till Uppsala. Bra cykel- och gångvägar till flera skolor och förskolor. Huset är väl omhändertaget, och några av de stora renoveringarna som gjorts inkluderar installation av bergvärme, omdragning av el, fasadrenovering, nya fönster och omlagt tak. Här får du en unik möjlighet att bo i ett hem med historisk charm och modern komfort.

  • Plus
  • Energieffektiv
Kungsängsgatan 36 F, Centrum, Uppsala kommun

Kungsängsgatan 36 F

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 995 000 kr
103,8 m²
4 rum
vån 4/4
6 525 kr/mån
38 487 kr/m²

DENNA BOSTAD SÄLJS TILL FAST PRIS 3 995 000 KR. FÖRST TILL KVARN, INGEN BUDGIVNING TILLÄMPAS. BOKAD VISNING 28:E APRIL. Ljus och fräsch 4:a belägen högst upp på gaveln i fastighet med hiss! Här bor du i de centrala delarna av Uppsala med fantastiskt pendlarläge. Livet i denna centralt belägna bostad innebär närhet till allt som staden har att erbjuda, med bekvämligheter och nöjen runt varje hörn. Från ena sovrummet och vardagsrummet nås en balkong i söderläge. Välskött förening med låg belåningsgrad på ca 3800 kr i lån/kvm (2022 årsredovisning). Lägenheten är genomgående fräsch och i gott skick där köket totalrenoverades 2011 och gäst-wc samt badrum totalrenoverades 2015. Ytskikten i övrigt håller bra standard med ljus, tilltalande färgsättning och genomgående fina golv. Här är det bara att flytta in och trivas! Brf Brynhild är en mycket välskött förening där många av de stora renoveringarna avklarade samt har en låg belåningsgrad. Fina gemensamma utrymmen innehållandes bland annat ett praktiskt övernattningsrum. Det centrala läget erbjuder ett boende med närhet till allt vad staden har ett erbjuda samtidigt som det upplevs lugnt för att vara mitt i centrum. På bara ett fåtal minuter når du stationen, stadskärnan, årummet och vackra Stadsparken.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4