Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Wallin

David Wallin

Om mig

Jag har varit verksam mäklare i Uppsala i ca 23 år och förmedlar både villor och bostadsrätter. Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har därför bra lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Jag är lugn och trygg som person med ett starkt driv att göra affärer. Med över 20 år i branschen vet jag vikten av att jobba långsiktigt och sätter största värde i att ha nöjda och återkommande återkommande kunder. Kontakta gärna mig så berättar jag hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Odensgatan 4 B, Främre Luthagen, Uppsala kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00

Odensgatan 4 B

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 450 000 kr
48,9 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 507 kr/mån
50 102 kr/m²

Mycket trivsamt planerad 1,5:a, med funktion som en mindre 2:a, belägen i hjärtat av Främre Luthagen ett stenkast från vackra årummet. Lägenheten har en ljus och genomgående planlösning, och är i mycket bra skick, samt har en tidstypisk 30-tals charm såsom fiskbensparkett, högt i tak, stora fönster m m. Modern, och tilltalande planlösning som erbjuder ett rymligt vardagsrum med utgång till stor, härlig balkong, smakfullt renoverat kök med matplats, stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin samt sovrum i lugnt och rogivande läge mot innergården. Mycket välskött förening med låg belåning och där många av de stora renoveringarna är avklarade. Fina gemensamma utrymmen inom föreningen såsom cykelförråd, samlingslokal, bastu och tvättstuga. Bo mitt i eftertraktade Främre Luthagen med välsorterad ICA-affär runt hörnet, intill ett brett restaurangutbud och ett flertal nationer, ett par minuters gångavstånd till Uppsala gågata, grönskande parker med välutrustade lekplatser. Pendlarvänligt för de bilburna, cykelburna samt de som pendlar kommunalt.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ekhagsvägen 5, Storvreta, Uppsala kommun
 • Sön 21 apr

Ekhagsvägen 5

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
6 500 000 kr
233 + 96 m²
10 rum
3 488 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en charmig och gedigen villa anno 1924 belägen i hjärtat av Storvreta! Här finner du ett rymligt hus om hela 233 kvadratmeter fördelat på två plan samt ytterligare 96 kvadratmeter i källaren. Med upp till 10 rum och kök är detta hus även lämpligt för den stora familjen. Energieffektivt hus med energiklass B med effektiv och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Läget är mycket barnvänligt på sparsamt trafikerad återvändsgata. I detta hem finns många bevarade detaljer såsom vackra trägolv, spegeldörrar, kakelugnar och en pampig öppen spis i vardagsrummet. Stora sociala ytor där vardagsrum, matsal och bibliotek ligger i fil. Med utgång från matsalen nås en trevlig uteplats från vilken du blickar ut över trädgården och det inbjudande poolområdet. Här tillbringar man gärna tid med sina nära och kära. Fastigheten har en vacker, uppvuxen naturtomt om hela 3488 kvadratmeter, perfekt för lek och rekreation. På fastigheten finns även ett gårdshus i två plan, som idag används som hobbyrum och förråd. Det natursköna och privata läget i Storvreta ger dig närhet till naturen, och på Ekhagsvägen har du bekvämt avstånd till det mesta i området. Endast en kort promenad bort kan du välja att hoppa på buss eller pendeltåget, och det finns även cykelväg in till Uppsala. Bra cykel- och gångvägar till flera skolor och förskolor. Huset är väl omhändertaget, och några av de stora renoveringarna som gjorts inkluderar installation av bergvärme, omdragning av el, fasadrenovering, nya fönster och omlagt tak. Här får du en unik möjlighet att bo i ett hem med historisk charm och modern komfort.

 • Plus
 • Energieffektiv
Svartbäcksgatan 42 D, Centrum, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Svartbäcksgatan 42 D

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 490 000 kr
100 m²
4 rum
vån 5/5
6 330 kr/mån
44 900 kr/m²

Högst upp i fastigheten på våning fem finner du denna inbjudande 4:a om ca 100 kvm med härlig utsikt! Mycket välskött förening med gott om parkeringsplatser där det för närvarande finns lediga garageplatser att hyra. Bekvämt och modernt boende med genomgående hög standard och påkostade materialval. Här erbjuds generösa, sociala ytor i form av kök och vardagsrum i öppen lösning, tre rymliga sovrum varav två har utmärkt klädförvaring i skjutdörrsgarderober, rymlig hall med god avhängningsyta samt två våtutrymmen med dusch varav ena med tvättutrustning. Möjlighet att ersätta en utav duscharna med badkar finns. Här bor du med ett centralt och eftertraktat läge alldeles invid Fyrisån med kort promenadavstånd till citykärnan. Snedställd, inglasad balkong i rakt österläge som nås via bostadens kök med öppningsbara fönster, eluttag, belysning, fin vy mot bland annat årummet. Skapa din egna oas mitt i stan med skönt möblemang att slå sig till ro samtidigt som du njuter av vyn mot stadskärnan med årummet och Domkyrkan i fokus. Bekvämligheter såsom garage med hiss direkt från markplan och garageplan, dessutom är det mesta inkluderat i månadsavgiften. Metropolen erbjuder en unik arkitektur, en byggnad utöver det vanliga med rundad tegelfasad. Med det centrala läget får man stadens utbud av handel, service och kultur tillgängligt inom gångavstånd - bland annat Svartbäcksgatans utbud av mysiga restauranger och caféer. En kort promenad bort finns Fyrishovs idrotts- och badanläggning. Metropolen ligger även utmärkt till för den som pendlar, Uppsala resecentrum finns på gångavstånd alternativt för den som väljer att ta bilen så finns E4:an eller någon av kringfartslederna nära till hands. Sammanfattningsvis är detta en bostad som imponerar på alla sätt. Med sin storlek, fantastiska läge och hög standard kommer den säkerligen att uppfylla dina förväntningar.

 • Balkong
 • Hiss
Kungsängsgatan 36 F, Centrum, Uppsala kommun

Kungsängsgatan 36 F

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 995 000 kr
103,8 m²
4 rum
vån 4/4
6 525 kr/mån
38 487 kr/m²

Ljus och fräsch 4:a belägen högst upp på gaveln i fastighet med hiss! Här bor du i de centrala delarna av Uppsala med fantastiskt pendlarläge. Livet i denna centralt belägna bostad innebär närhet till allt som staden har att erbjuda, med bekvämligheter och nöjen runt varje hörn. Från ena sovrummet och vardagsrummet nås en balkong i söderläge. Välskött förening med låg belåningsgrad på ca 3800 kr i lån/kvm (2022 årsredovisning). Lägenheten är genomgående fräsch och i gott skick där köket totalrenoverades 2011 och gäst-wc samt badrum totalrenoverades 2015. Ytskikten i övrigt håller bra standard med ljus, tilltalande färgsättning och genomgående fina golv. Här är det bara att flytta in och trivas! Brf Brynhild är en mycket välskött förening där många av de stora renoveringarna avklarade samt har en låg belåningsgrad. Fina gemensamma utrymmen innehållandes bland annat ett praktiskt övernattningsrum. Det centrala läget erbjuder ett boende med närhet till allt vad staden har ett erbjuda samtidigt som det upplevs lugnt för att vara mitt i centrum. På bara ett fåtal minuter når du stationen, stadskärnan, årummet och vackra Stadsparken.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4