Kungsvägen 14

Sveaplan, Eskilstuna kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1943
Förening
HSB BRF Sånglärkan i Eskilstuna
Om föreningen
Avgift
2 868 kr/mån
Driftkostnad
1 500 kr/år
Pris/m²
22 368 kr/m²

Välkommen till Kungsvägen 14 och denna nyrenoverade etta om 38 kvm. Belägen på våning 2 av 3 möts vi av en lägenhet med ett nytt kök och nya ytskikt i vardagsrummet. Lägenhetens vardagsrum och kök är båda placerat mot den lugna innegården. Kungsvägen ligger belägen utanför som är en lugn och sällan trafikerad väg. Köket är ljust och smart planerat med skåp och köksluckor på båda sidor. Köket ger även plats för ett matbord och på golvet ligger 3-stavsparkett. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskho, kyl/frys, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffgrupp och sovplats för den som önskar. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är utrustat med klinkergolv, helkaklade väggar, toalett, handfat, handdukstork, spegelskåp och dusch. Lägenheten är även utrustad med två stycken klädkammare, en i vardagsrummet och en i hallen.
Här ingår värme, vatten, bredband och TV-basutbud i månadsavgiften.
Föreningens gym och bastu finner vi i gaveln på huset.
Det här är verkligen en lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

Här bor ni vid attraktiva Sveaplan där ni finner en välsorterad mataffär med bra öppettider runt husknuten. Längs den korta promenaden mot centrum möter kaféerna och butikerna i Gamla staden. Hela vägen in mot centrum är belyst kvällstid.
HSB brf Sånglärkan är en stor och mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad. Många stora renoveringar är gjorda under de senare åren. I föreningen finns en av Eskilstunas absolut vackraste innergårdar, ett bra gym, övernattningslägenhet, dusch, relax och bastu.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Jesper Lind

Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mäklare Jesper  Lind, Fastighetsbyrån Eskilstuna
0767200820
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas