Stig Lindbergs gata 17A

Värmdö kommun Se på karta

1 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Biarea
8 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
1939
Förening
BRF Fabrikshuset
Om föreningen
Avgift
2 619 kr/mån
Pris/m²
50 000 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA PRIVATVISNING! Nu finns chansen att förvärva denna moderna lägenhet med industrikänsla i attraktiva Porslinskvarteren i Gustavsberg! Här bjuds man på en stor och luftig 1a med en generös takhöjd med en härlig fransk balkong. Köket som går i grått och vitt är utrustat med en maskinpark från Cylinda och består av kyl/frys, diskmaskin, infälld ung och mikro samt en spishäll med fläkt ovan. Via en trappa från köksdelen når man bostadens sovloft (8kvm biarea) som enkelt rymmer en dubbelsäng samt en byrå för extra förvaring. I en öppen planlösning från köket finner man vardagsrummet med plats för en soffdel och tv-möbel samt en matplats för ca.4-5 personer. Vidare finns en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter samt ett badrum med vitt kakel på väggarna och ett grått klinkergolv som är utrustat med en tvättmaskin och torktumlare, wc, handdukstork, handfat med kommod och spegel ovan samt ett badrumsskåp.

Fabrikshuset har ett centralt läge i Gustavsbergs hamn som nu genomgår en förvandling till mötesplats för kultur uppblandat med butiker, caféer, restauranger och bostäder. Närmsta matbutik återfinns bara ett par hundra meter bort utmed Gustavsbergs Allé där även busshållplats finns. Motorvägsbussar trafikerar sträckan mot Slussen som tar ca 30 minuter oberoende tidpunkt på dagen. En kort promenad bort återfinns Gustavsbergs centrum med ett rikt utbud av närservice med mataffär, apotek, post, banker, café, bageri och restauranger. I anslutning till centrum återfinns simhall med gym och äventyrsbad, sporthall, tennishall, skatepark, såväl ute- som inomhusrink för ishockey samt fotbollsplan där det vintertid spolas för skridskoåkning. I nära anslutning till Höjdhagen återfinns utegym och på intilliggande Nacka Golfklubb spåras det vintertid för längdskidåkning.

På bekvämt promenadavstånd återfinns Kvarnsjön med möjlighet till insjöbad. Sjön omgärdas likt Farstaviken av orörd natur med stigar och löpspår som leder vidare bort mot Lemshaga och Södersved där havsbad finns. Ytterligare en bit ut i kommunen tar Stockholms skärgård vid.

Missa inte visningen av denna charmiga lägenhet!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020