Föreningsgatan 18B, No. 303

Vasastaden, Göteborg Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37,1 m²
Balkong
Nej
Våning
1, hiss finns
Byggår
1972
Förening
BRF Askungen 1
Om föreningen
Avgift
2 302 kr/mån
Pris/m²
67 385 kr/m²

Nyproducerade inflyttningsklara ettor med funktionen av treor där stora delar av inredningen ingår. F18 Studios är ett unikt kvadratsmart bostadskoncept med topputrustade citystudios där en stor del av inredningen ingår för att på så sätt optimera ytan och ge plats och komfort för två personer. Lämpas utmärkt för studenter, förstagångsköpare, övernattningslägenhet eller för downsizers.

Internationellt blir det allt vanligare med färdiginredda bostäder för att optimera yta och funktion. Första projektet i Göteborg är F18 Studios med bästa läge på Föreningsgatan i Vasastaden. Projektet omfattar elva stycken fully equiped studios mellan 30-56 kvadratmeter. Av dessa erbjuds fem Backyard Studios och sex stycken Gallery Studios, alla med stora fönster mot Föreningsgatans grönska.

Till varje studio ingår ett fullutrustat kök och badrum, en kvadratsmart inredning signerat Compact Living Store för att få optimal funktion. Som köpare väljer du förstås färg och tyger och bäddkomfort själv för att skapa ett personligt boende.

Varje studio har ett fullutrustat kök med induktionshäll, micro/fläkt, diskmaskin, kyl/frys samt separat matplats med plats 2-4 personer. Vardagsrum med soffa, soffbord och plats för TV som enkelt disponeras om till matsal med plats för 10-12 gäster, sovrum med skön dubbelsäng samt i ett flertal studios även en komplett home-office för studier eller arbete hemifrån.

Helkaklade badrum med golvvärme, dubbla handdukstorkar, WiFi-styrd tvättmaskin med torkfunktion samt handfat, wc och spegelskåp. Plats finns för ytterligare förvaring. All belysning är utrustad med systemet Plejd så att du kan styra via telefonen.

Se filmen och välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City