Kommande

Malmplan 2

Vasastan, Örebro kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37,8 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1911
Förening
BRF MALMPLAN i Örebro
Om föreningen
Avgift
2 163 kr/mån
Pris/m²
34 259 kr/m²
Kommande

Wow vilken lägenhet! Här välkomnas du till en bostad som känns så mycket större än sina faktiska 38 kvm*. Här i denna ståtliga jugend-byggnaden disponerar du över en välkomnande hall, stort kök, charmigt allrum med takrosetter och stuckaturer, samt ett helkaklat dusch & wc-utrymme. Tacka arkitekturen som gett den här ettan de stora fönsterna & den höga takhöjden, annars hade den här singelbostaden inte varit lika pampig som den är nu. Här bjuder du lätt hem vänner utan att behöva uppleva att ni går på varandra. Ett stort matbord får med enkelhet plats i köket & dessutom när du tittar ut genom fönstret så ser du den lummiga innergården där grill & utemöbler (som nästan aldrig används) återfinns, för härliga sommarkvällar att använda. Apropå mat & att äta: inom gångavstånd finns Ica Ekershallen där grilltillbehören kanske får inhandlas. Med samma korta avstånd från porten har du även kvalitetsrestauranger som exempelvis Natu Sushi - om den där grillkvällen slutade i regn. Inom krypavstånd finns även pizzerior, fler kaféer & något bageri. Handla hem, kör en spontanare i parken utanför huset eller umgås på lokal. Här har du iaf goda alternativ.

Hemmets kärna - allrummet - där har man med mycket fin framgång platsbyggt studentlyans förvaring med garderober, hyllpartier & skrivbord. Det blev praktiskt & estetiskt riktigt snyggt! Det här är att ta tillvara på utrymmena maximalt! Med flitens lampa tillsammans med en stabil uppkoppling så har man runt det här skrivbordet klarat av en hel universitetsutbildning & hunnit unnat sig en å annan högkvalitativ film från soffan. Är det din tur nu? Oavsett om du är studerande eller vill kunna arbeta härifrån ibland så gör du det med en god belysning, i lugn & i ro utan någon störande trafik utanför.

Här, i detta lagom lugna, lagom livliga område, med parken utanför huset, är det enkelt att finna en parkering för bilen om kvällarna, dessutom är den här delen av stadskärnan ganska förskonad från trafikstockning ut mot motorvägen & genomfartsleder. Trots de goda bil-anpassade nyheterna så är nog ändå fortsatt cykeln en Örebroares bästa fordon även om du bor på Väster. Cykeln ger dessutom riktigt bra med vardagsmotion. Parkera cykeln gör du enkelt på gården & föreningen ligger inom Örebros mycket väl utbyggda cykelnät. För kollektivtrafik så har du 4 minuters promenad till centralstationen & det heltäckande bussnätet. Utöver vardagsmotionen så fixar du även det rejäla träningspasset lokalt i hemmakvarteren - 2 minuter från porten har du "Gymmet på väster" som är öppet 24/7, lite längre bort vid Ånäsparken finns utegymmet. Här finns också yogastudio. Det billigaste för plånboken & starkaste för själen är kanske ändå att haka på ett av de utmärkta motionsrundorna runt ån.

Med den här ettan, behöver du inte en tvåa! Varmt välkommen att mysa in dig tillsammans med oss på Wallenstedt! För visning & så vidare kontaktar du Michael Kaya på +46 73 997 37 17 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Michael Kaya

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Michael Kaya, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0739973717

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.