Dalgränd 52

Enskede - Enskededalen, Stockholms kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Byggår
1981
Förening
BRF Hagtornsgården
Om föreningen
Avgift
4 695 kr/mån
Pris/m²
41 027 kr/m²

Välkommen till Dalgränd och allt vad området har att erbjuda. En rymlig 2:a med generösa 73 kvadratmeter som tidigare disponerats som en 2,5:a. Lägenheten välkomnar dig med en frikostig hall som leder rakt till vardagsrummet som ger plats till större soffgrupp samt middagsbord om så önskas. Vardagsrummet agerar även som entré till balkongen vars dörr är i glas utger ett trevligt ljusinsläpp, balkongen är optimalt placerad mot den lugna gården. I det fullutrustade köket möts vi av vita luckor och stora arbetsytor, köket ger även plats till mindre matplats. I det helkaklade badrummet finns wc, tvättställ, badkar, handdukstork samt en kombimaskin. Sovrummet erbjuder plats för större dubbelsäng samt garderober för förvaring. Det sista rummet har tidigare disponerats som ett barnrum och fungerar idag som kontor .

Brf Hagtornsgården är en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och en långsiktig plan för underhåll och renovering. De senaste åren har bl.a. nya energieffektiva fönster och ventilationsaggregat installerats vilket bidrar till ett bra inomhusklimat, renovering av hyreslokaler och stamspolning har genomförts. I hyran ingår värme, vatten, kabel-tv, 1000 Mbit bredband, tillgång till tvättstuga, och det finns bokningsbar gemensamhetslokal. Föreningen har ett 20-tal hyresrätter kvar i sin ägo, vilket är en god tillgång.

Här bor du med närhet till det mesta, endast 6 minuter med T-bana eller 10 minuter med cykel till Södermalm. På innergården finns stor lekyta med gung- och klätterställning, grillplats och grönska. Dalen centrum ligger endast ett stenkast bort, där finner du bland annat apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel, restauranger samt Sandsborg T-bana. På gångavstånd finns ytterligare shopping vid Globen och Tele-2 Arena med drygt 60 butiker och restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf. Runt hörnet finns även förskola, tandläkare samt Dalens sjukhus. För dig som letar natur finns närliggande områden som Margaretaparken, Söderbysjön, Skogskyrkogården, Nytorps gärde som erbjuder bland annat utegym, skatepool och utomhuspool. Även nackareservatet ligger inom kort promenadavstånd som blivit känt för sina fina promenadslingor och omgivning.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jesper Häggström

Notar
Mäklare Jesper Häggström, Notar
0761668001
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022