Sickla industriväg 14, med uteplats

Nobelberget, Nacka kommun Se på karta

4 700 000 kr

4 350 000 kr +8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Sicklastråket
Om föreningen
Avgift
3 583 kr/mån
Driftkostnad
4 620 kr/år
Pris/m²
72 868 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS
På Nobelberget i Sickla finner ni denna stilrena bostad som idag disponeras som en 2,5:a med en trevlig privat uteplats om ca 13 kvm som är inramad med planteringar i cortenblock mot den fina parkliknande innergården. Bostaden består av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för sociala sammanhang. Utöver det erbjuds ett rymligt kök från Ballingslöv med ljusa pärlgråa luckor, handtag i grå nyans samt bänkskiva/stänkskydd i ljus komposit sten. Ni finner även integrerade vitvaror i form av kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Bostaden karakteriseras av stora fönsterpartier och erbjuder dessutom en fin genomgående ljus askparkett med ljusgråa fönsterbänkar.

Sovrummet består av takanpassad förvaring för att ta tillvara den generösa takhöjden om 2,6 m. Den tidigare klädkammaren disponeras idag som ett extra rum/sovplats men kan även användas till förvaring. I anknytning till hallen finner ni ett modernt badrum som består av en dov, grön nyans på golv och sockel samt beige-vitt kakel. Förråd ingår och för att förenkla vardagen erbjuds även en parkering i garageplan. Flexibelt tillträde ges. Bostaden är registrerad som en 2:a men har gjorts om och disponeras som en 2,5:a.

Nobelberget blir en ny banbrytande stadsdel med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken bevaras och blir en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och restaurang/café. Panncentralen omvandlas till en magisk förskola i anslutning till Sicklastråket som binder ihop Nobelberget med Hammarby Sjöstad och Sickla. Dessutom kommer Nobelparken erbjuda grönska och lek. Och en kvartersrestaurang öppnar i det första bostadskvarteret.

Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. År 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården

Läs mer hos mäklaren
FANTASTIC FRANK

Kontakta mäklaren

Christer Karkenne

FANTASTIC FRANK
Mäklare Christer Karkenne, FANTASTIC FRANK
073-724 10 53