Persgatan 53

Norr, Helsingborgs kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
70 m²
Våning
0, hiss finns ej
Byggår
1935
Förening
BRF Carolus 26
Om föreningen
Avgift
5 085 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
32 786 kr/m²

Äntligen finns lägenheten för dig som vill bo i ett populärt område med sundet och stadens puls som granne med sitt breda utbud av restauranger och nöjen, välkommen till Persgatan 53!

Unik bostad med en fantastisk planlösning som bjuder in till sällskapsytor, modernt renoverad och en stor bonus att det finns ett extra rum som kan inredas efter behov. Extra rummet har plats till att möbleras med säng eller varför inte ett kontor?

Öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd och lättmöblerade ytor. Fantastiskt kök som höjer matlagningsglädjen med en fullt utrustad maskinpark och påkostad bänkskiva. Under tiden maten lagas kan ni socialisera er med gästerna i vardagsrummet. Badrummet är kaklat i stilrena kulörer som är utrustat med dusch. Stort sovrum som är inrett med heltäckningsmatta, vitmålade väggar och spotlights. Får plats med säng och förvaring.

På Norr bor man med sundet och stadens puls som granne, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållsplatser, gångavstånd till stationen, livsmedelsbutiker, restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen för att nämna några.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas