Kommande

Tågagatan 15

Norr, Helsingborgs kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
53 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1887
Förening
Riksbyggen BRF Fides 13
Om föreningen
Avgift
3 311 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
47 170 kr/m²
Kommande

Snart ges tillfälle att förvärva denna fina 2,5 rok med balkong i västerläge på populära Norr där man bor med sundet och stadens puls på gångavstånd, ett svårslaget läge!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där takhöjden är väl tilltagen med en rymlig hall med klinker som sedan går över till det genomgående enstavs ekparkettgolvet. I anslutning till hallen finner man badrummet som är helkaklat och utrustat med dusch och golvvärme. Öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar ett härligt ljusinsläpp från de stora charmiga fönsterpartierna och en rymd med en takhöjd på cirka 280 cm som erbjuder trevliga umgängesytor. Lättmöblerade ytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. Stilrent kök i vita luckor, kakel och en trevlig mörkare bänkskiva. Ett kök som tar fram matglädjen med god förvaring och arbetsytor. Från vardagsrummet når man balkongen, helt klart favoritplatsen som har utnyttjats väl. Fram med möblerna och duka upp sen är kvällen hemma!

Tidigare har sovrummet varit ännu större men här har föregående ägare satt upp en vägg och bildat ytterligare ett rum som kan möbleras som kontor, gäst-rum eller varför inte en walk-in-closet. Det stora sovrummet har en takhöjd på cirka 295 cm där ena väggen är klädd med garderober i en mörkare kulör som gör sig bra med resten av rummet och får plats med en dubbelsäng. Innergården är helt fantastisk, mysig och lugn oas, bör upplevas på plats och perfekt om man ska ha större bjudning. Bör noteras är avgiften, attraktivt låg där det även ingår internet och kabel-tv.

På Norr bor man med sundet och stadens puls på gångavstånd, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållplatser, gångavstånd till stationen/färjan, livsmedelsbutiker, flertal utsökta restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen för att nämna någon.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.