Golfbanevägen 13

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Nikolai i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 375 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
30 227 kr/m²

Varmt välkommen till Golfbanevägen 13. Här erbjuds nu denna välplanerade tvåa, som inte lämnar något att önska! Lägenheten har balkong i olika söderläge, som bidrar till ett fint ljusflöde i lägenheten. Balkong har dessutom fantastiska vyer mot golfbanan.

Här erbjuds ett boende med smart och välplanerad planlösning, rymliga sociala ytor, sovrum, ett fullt utrustat kök samt ett generöst badrum. Lägenheten är i genomgående bra skick, med modern och tidlös karaktär.

Utöver allt som lägenheten har att erbjuda lämnar läget inget att önska. I Södra Ladugårdsängen bor ni i en av Örebros mest populära stadsdelar! Det lugna och trivsamma området har mycket att erbjuda och ligger endast två kilometer från Örebros stadskärna. Här bor ni nära populära promenadslingor, motions- och skidspår, flera idrottsanläggningar, utegym, många förskolor och skolor samt har gångavstånd till Örebro Universitet. I området finns dessutom flera matbutiker, restauranger, vårdcentral samt Systembolaget. Med promenadavstånd från lägenheten finns även Sörbyängsbackens aktivitetscenter som definitivt kommer bli en ny favorit.

Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Peter Aziz

Bjurfors Örebro
Mäklare Peter Aziz, Bjurfors Örebro
073-9998893