Nyproduktion

Tränsgatan D-1103

Täby park, Täby Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
64 m²
Våning
1 av 4
Avgift
3 995 kr/mån
Pris/m²
52 344 kr/m²
Nyproduktion

Nyproduktion med inflytt Q1 2022.

Byggnadsfirman Viktor Hanson AB planerar för vackra flerbostadshus med bästa läge i den nya stadsdelen Täby park i Täby. Lägenheterna är genomtänkta och yteffektiva – här kan alla hitta hem i Täby!

Arkitektens ord

Mitt i centrala Täby park finner vi detta levande kvarter med ca 150 fina och välplanerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan, vilket gör att läget erbjuder många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna och vid stadsdelstorget i sydöst planeras uteserveringar.

Den gemensamma gården blir hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Samtliga hus har vackra fasader av det gedigna och miljövänliga naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. Ett varierat taklandskap binder ihop kvarteret och tillsammans med de skiftande skifferfasaderna bidrar de till att ge kvarteret sin alldeles egna identitet i stadsdelen.

Kristina Peters

Arkitema Architects

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Täby