Mäklare Victor  Isaksson

Victor Isaksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövhagsvägen 27, Hägerneholm, Täby kommun

Lövhagsvägen 27

Radhus
Hägerneholm, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
6 750 000 kr
142 m²
6 rum
5 327 kr/mån
47 535 kr/m²

Detta är en unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt brf-radhus med 142 smart planerade kvadratmeter. Inte bara det att huset i sig är fantastiskt utan det har verkligen alla de attribut som en barnfamilj eftersöker så som bästa kompisarna på krypavstånd, förskolor, skolor, lekparker, härliga promenader i Strandskogen och självklart ett svalkande dopp i Ullnasjön. Läget skämmer också bort oss vuxna med b.la sin härliga altan i perfekt västerläge där du kan avnjuta grillmiddagen i kvällssolen eller vad sägs om en golfrunda i gryningen? Du bor nämligen granne med Arninge GK. Gillar du att träna så har du Fitness 24/7, SATS och Nordic Wellnes i närheten. Huset har dessutom riktigt låga driftkostnader tack vara den låga energiförbrukningen. Detta hus erbjuder genomtänkt planlösning, generöst vardagsrum, allrum (som går att göra om till ett 5:e sovrum), 4 st rymliga sovrum, 2 st moderna badrum och mycket, mycket mer. Intill huset finns parkeringsplats för 2 bilar. Det finns även ett generöst förråd. Självklart så är det även fiber indraget i huset. Goda kommunikationer, buss 629 tar dig till Mörby på ca 25 min samt buss 608 som tar dig till Humlegården på ca 32 minuter, via Universitet och Tekniska Högskolan. Nya busslinjen 612 har börjat trafikera Kista – Arninge – Danderyds sjukhus. Nu står även Arninge Resecenter klart och Roslagsbanan kan nyttjas. Arninge centrum har all den service du behöver. Huset upplevs som bäst på plats! Kontakta Victor Isaksson 0706 555 376 alt [email protected] för mer info

  • Uteplats
Kaveldunsvägen 4D, Gribbylund, Täby kommun
  • Sön 1 okt kl 12:00
Kaveldunsvägen 4D, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Kaveldunsvägen 4D, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Kaveldunsvägen 4D

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
5 495 000 kr
106 m²
6 rum
5 661 kr/mån
51 840 kr/m²

Välkommen till detta nybyggda gavelradhus i perfekt område med en härlig barna i bullerby-känsla tack vare det härliga pool området där både barn och vuxna samlas för bad, rekreation och grillning . Själva huset får en härlig & ljus känsla tack vare stora fönsterpartier samt gavelfönster. Altanen på baksidan är helt insynsskyddad. Är ni i behov av många sovrum eller kontorsmöjligheter så kommer huset passa er perfekt då det i dagsläget finns 5 stora sovrum. Huset har även en vind med ståhöjd som kan användas till förvaring. Läget är perfekt för den naturälskande familjen. Med närhet till vacker natur och Rönningesjön kan ni njuta av promenader och cykelturer i omgivningarna. Här finns också möjlighet till friluftsliv och utforskande av grönområden i närheten. För de som är beroende av goda kommunikationer kommer detta hem att imponera. Med bussförbindelser precis runt hörnet är det enkelt att ta sig till närliggande städer och samhällen. Det ger dig möjligheten att enkelt pendla till jobbet eller utforska området utan att behöva förlita dig på bilen. Sammanfattningsvis erbjuder detta gavelradhus en fantastisk kombination av en Bullerby-känsla, generösa utrymmen med 5 sovrum, påkostade materialval, tillgång till en gemensam pool och närhet till natur. Med sina goda kommunikationer är detta hem perfekt för den som söker en harmonisk och bekväm livsstil.

  • Premium
  • Uteplats
Örnstigen 6, 3tr, Näsbypark - Örnstigen, Täby kommun

Örnstigen 6, 3tr

Lägenhet
Näsbypark - Örnstigen, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 044 kr/mån
48 056 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga tvåa som är belägen på en av Täbys mest populära adresser! Här bor du högst upp i huset med generösa fönsterpartier som skänker ett härligt ljus och fin utsikt. Renoverat kök där man öppnat upp mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet pryds av fin fiskbensparkett på golvet, det är även härifrån du når lägenhetens balkong med sol från lunch till kväll. Badrummet har nyligen (-15) stambytts i föreningens regi. På Örnstigen bor du centralt med närhet till bra kommunikationer, service och rogivande strövområden.

  • Balkong
Grindtorpsvägen 5, 5tr, Grindtorp, Täby kommun

Grindtorpsvägen 5, 5tr

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/11
5 160 kr/mån
37 911 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade 3:a om 79 effektiva kvadratmeter i hjärtat av Täby, lägenheten passar perfekt för soldyrkaren då den är utrustad med en balkong i sydväst samt en dubbelbalkong med förmiddagssol där ena delen är inglasad. Bostadens badrum samt gäst wc är nyligen stambytta. Här har du nära till allt som Täby har att erbjuda. Ypperliga kommunikationer genom Roslagsbanan och bussar från Roslags Näsby Trafikplats som tar dig till centrala Stockholm på 15-20 minuter samt gångavstånd till Täby Centrum och dess enorma utbud.

  • Balkong
  • Hiss
Kanalvägen 20,5tr, Roslags Näsby, Täby kommun

Kanalvägen 20,5tr

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 5/8
2 550 kr/mån
62 344 kr/m²

Varmt välkommen till fint renoverade 1:a med sovalkov samt stor balkong med förmiddagssol. Sovalkoven har byggts om för att passa en 1,60 m bred säng. Fullstort kök med halvt öppen planlösning till vardagsrum. Fina ytskikt med bl a ekparkett i hela lägenheten. Suveränt läge med ypperliga kommunikationer med Roslagsbanan inom 200 m. Till alla bussar (mot Stockholm, Danderyd, Åkersberga, Vaxholm, Norrtälje) som stannar vid E18 är det ca 500 m. Roslags Näsby centrum är runt hörnet och här finns mataffär, gym, kiosk, restauranger m.m. Till Täby C är det ca 15 minuters promenad eller 2 minuter med Roslagsbanan.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5