Södra Hunnetorpsvägen 44a

Adolfsberg, Helsingborgs kommun Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1971
Avgift
4 412 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
14 552 kr/m²

Är ni ute efter en fin tvåa om 67 kvm som har inglasad balkong på populära Adolfsberg? Välkomna till Södra Hunnetorpsvägen 44a!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. I hallen finns god plats till att hänga av sig och till höger finner man det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Sovrummet är stort med plats till säng och förvaring, härifrån når man balkongen. Stor inglasad balkong, möblera, bjud hem vännerna och njut!

Köket är äldre men välhållet som går i träluckor och en ljusare bänkskiva. Ett kök som tar fram matglädjen med förvaring/arbetsytor på vardera sida och plats till ett matbord. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan möbleras med såväl soffgrupp och matbord. Rummet får ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg. Till lägenheten tillhör det ett förråd i källarplan, bra förvaringsutrymme.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas