Stekastigen 14

Agnesberg, Göteborgs kommun Se på karta

1 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
Riksbyggen BRF Agnesbergshus nr 2
Om föreningen
Avgift
4 668 kr/mån
Driftkostnad
3 900 kr/år
Pris/m²
24 628 kr/m²

Stor tvårummare som renoverats genomgående med kök, badrum och tvättrum i toppskick! Stilrena och påkostade materialval med ljust målade väggar och enhetliga golv som löper genomgående i samtliga rum. Denna luftiga bostad rymmer plats för såväl paret som för den mindre familjen. En fördel som gör bostaden extra unik är den stora uteplatsen med nybyggd altan. Altanen är belägen i söderläge i anslutning till vardagsrummet och erbjuder sol från morgon till kväll!

Härliga grönytor och naturområden i anslutning till huset. Fastigheten har under senare år genomgått större renoveringsarbeten. Bland detta fasadrenovering, nya fönster och altandörr, omlagt tak, asfalterad parkering med nybyggda garage. Under hösten 2021 monterades nya säkerhetsdörrar i lägenheternas entréer.

I Agnesberg bor du på ett lugnt och naturnära läge men ändå med närhet in till Göteborg city. Bussförbindelser finns i anknytning till föreningen och med bil tar du dig smidigt ut på E45:an. Bra kommunikationer med direktbuss 173 från hållplats Steken in till Göteborgs Centrum (Svingeln/Heden) på ca 15 min. Via Steken passerar även buss 401 som tar oss vidare in till Angereds Centrum på ca 5 min. Angereds centrum erbjuder ett stort utbud av handel (ICA MAXI), närsjukhus, idrotts-arena med mycket mer.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Kontakta mäklaren

Lovisa Hägermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
Mäklare Lovisa Hägermalm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
0735-18 88 60