Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Generalsgatan 4, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Generalsgatan 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Generalsgatan 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Generalsgatan 4

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 275 000 kr
67 m²
3 rum
vån 7/8
5 810 kr/mån
48 881 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt erbjuder det bästa av två världar: en bekväm och modern livsstil i kombination med natursköna vyer och miljövänliga inslag. Belägen i det eftertraktade området Kviberg i Göteborg är denna 3:a högt upp i huset ett drömboende för den som uppskattar både komfort och hållbarhet. Lägenheten byggdes 2016 och har en boyta som är 67m2. Med sitt västerläge är den inglasade balkongen en perfekt plats att njuta av långa soliga eftermiddagar och fantastiska solnedgångar. Här kan du koppla av och ta in det vackra landskapet samtidigt som du skyddas från väder och vind. I köket finner du moderna och högkvalitativa apparater, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Badrummet är fräscht och stilrent med kaklade väggar och golv samt moderna bekvämligheter. Föreningen har tagit ett grönt steg genom att installera solceller på taket, vilket innebär både lägre energikostnader och en positiv miljöpåverkan. Dessutom har föreningen lokaler som de hyr ut och genererar extra intäkter från, vilket kan leda till förmånliga avgifter för medlemmarna. Området runt Kviberg i Göteborg är känt för sin lugna och gröna atmosfär samtidigt som det har närhet till stadens puls och bekvämligheter. Här finns fina promenad- och cykelvägar, grönområden och en känsla av gemenskap i grannskapet. Detta bekväma läge gör det enkelt att pendla in till stadens centrum på bara några minuter med flertal avgångar, bostaden är belägen med någon minuts gångavstånd till hållplats. Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt en perfekt kombination av modern komfort och hållbara lösningar. Med sitt västerläge och den inglasade balkongen kan du njuta av soliga dagar och vackra kvällar, medan föreningens satsning på solceller och uthyrda lokaler skapar en ekonomiskt stabil och miljövänlig boendemiljö. Välkommen hem till Kviberg!"

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Anna Branzells Gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Tor 9 maj kl 18:00
Anna Branzells Gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 10

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 790 000 kr
90,5 m²
3.5 rum
vån 4/4
5 481 kr/mån
41 878 kr/m²

Välkommen till en bostad utöver det vanliga på eftertraktade Anna Branzells Gata 10. Denna optimala trea erbjuder öppna och ljusa ytor med stora fönsterpartier som ger en pampig utsikt över Kvibergs Kaserner. Tack vare två balkonger i olika väderstreck kan vi njuta av solen från morgon till sen kväll. En lyx få förunnat! Här finns även tidlösa materialval, vita väggar och vackert parkett golv. genomgående ljusinsläpp från tre väderstreck skapar ett naturligt ljusflöde, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor och två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna! Här bor du med närhet till det mesta. runt hörnet från huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Teleskopgatan 12, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Teleskopgatan 12, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Teleskopgatan 12, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Teleskopgatan 12

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/8
5 280 kr/mån
18 000 kr/m²

Önskar du bo i en renoverad bostad med totalrenoverat badrum från 2020? Då har du hittar rätt. Nu har du möjlighet att flytta in i en stilren, påkostad och optimalt planerad lägenhet som gör det enkelt att trivas. Här bor du med uppfräschade ytskikt, renoverat kök, totalrenoverad badrum, spotlights och golvvärme. I den populära Riksbyggen föreningen ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband. Här bor ni med närhet till affärer, skolor och kommunal service. Storslagen natur med härliga promenadstråk i närområdet. Spårvagnshållplats finns inom gångavstånd på ca 3 minuter från huset och tar dig in till stan på ca 20 minuter (spår 7 & 11). Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, bastu, gym, lekplats, cykelrum, parkeringsplats och gästparkering. Välskött och stabil förening med god ekonomi. Välkommen på visning , bostaden bör upplevas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bandtraktorgatan 2, Angered, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Bandtraktorgatan 2, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Bandtraktorgatan 2, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Bandtraktorgatan 2

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 998 kr/mån
30 818 kr/m²

Detta är lägenheten för dig som vill ha allt inom gångavstånd. Lägenheten är belägen på husets gavel på första plan med en balkong som vetter ut mot innergården. Dessa nyproducerade lägenheter från 2019 erbjuder en välplanerad och social planlösning med välutnyttjade kvadratmeter. Stort badrum med med både tvättmaskin och torktumlare samt klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Ute på gården finns även förråd där varje lägenhet har ett separat att tillgå, perfekt för att förvara cykeln, bildäcken och allt annat man inte vill ha i lägenheten. Läget är oslagbart för den som vill bo centralt i Angered där du har spårvagnar, livsmedelsbutiker, restauranger, gym, badhus, ishall och mycket mer bara ett stenkast från bostaden. Detta är samtidigt det perfekta området för de äventyrslystna med fantastisk natur och badsjöar inom gångavstånd. Detta är en plats som bör upplevas. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Villavallen 22, Hjällbo, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Villavallen 22, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 2
Villavallen 22, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 3

Villavallen 22

Villa
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 495 000 kr
148 + 36 m²
6 rum
785 m² tomt

Nu har vi fått en fantastisk möjlighet att få presentera en ytterst välvårdad och omhändertagen villa på Villavallen i Hjällbo! Här har säljarna bott sedan huset byggdes och vårdat det med omsorg. Huset har genomgått praktiska renoveringar där man bland annat installerat bergvärme, fiber och renoverat badrum. Med en underbar och insynsskyddad trädgård omges ni av grönska medan grillen glöder på altanen och barnen leker i trädgården. Invändigt finns trevliga sällskapsytor, 4-5 sovrum och ett badrum på vardera våningsplan. På Villavallen bor du med gångavstånd till Hjällbo centrum där det finns flera spårvagnar som tar dig till Göteborg City på tio minuter. På Hjällbo torg finns ICA Supermarket, stort utbud av torghandel, restauranger, frisör, tandläkare och vårdcentral. Har du barn så finns det nya fina skolor och förskolor på gångavstånd. Tar du bil eller buss till Angereds Centrum finns större matbutiker som ICA Maxi, Lidl, närsjukhus, Angereds Arena samt gymnasieskola. Busshållplats finns 100m från huset. På gångavstånd finns dessutom fotbollsklubb och fotbollsplaner både inomhus och utomhus. Motionsslinga finns på gångavstånd. Detta är ett tillfälle att få tag i ett kanonhus på en gata där försäljningar är sällsynta. Välkommen på visning!

  • Premium
Hjällbogärdet 45, Hjällbo, Göteborgs kommun

Hjällbogärdet 45

Lägenhet
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 250 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/3
5 758 kr/mån
17 606 kr/m²

Varmt välkommen till denna inflyttningsklara och moderna tvårummare som går enkelt att göra om till en 3a! Här väntar en öppen och smart planlösning vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med en rymlig hall, sovrum i bra storlek samt ett modernt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Utöver detta erbjuds dessutom en härlig balkong med områdets bästa lägen vilket ger sol stora delar av dygnet med plats för lounge grupp. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Här bor du i ett lugnt och naturnära område bara ett stenkast bort från Lärjedalens vackra natur. Några hundra meter bort nås närbutik och pizzeria. I Hjällbo centrum erbjuds större matbutik (ICA), Apotek m.m. Angered centrum med sitt stora utbud av daglig service, arena och närsjukhus finner du ca 3-5 minuter bort med bil. Hjärtligt välkommen!

  • Balkong
Östra björredsvägen 11A, Olofstorp, Göteborgs kommun

Östra björredsvägen 11A

Lägenhet
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
5 905 kr/mån
27 321 kr/m²

På Östra Björredsvägen 11A erbjuds nu en fräsch trerummare med stora sällskapsytor och egen uteplats med gräsmatta. Lägenheten har underhållits väl och är i ett trevlig skick. Här varvas praktiska bekvämligheter som golvvärme över hela lägenheten med modernare inslag i badrum och kök. Husen byggdes 2006 och har löpande underhållits, föreningen installerade så sent som 2021 solpaneler på varenda tak vilket underlättar driften för varje bostadsrättsinnehavare. Framför huset har du egen parkering med plats för två bilar vilket skapar en radhuskänsla. I närområdet erbjuds både vacker natur och trevlig promenadslingor. Ett par hundrameters gångavstånd till närmsta busshållplats gör att pendlingen härifrån är smidig. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Fullmånegatan 16, Kortedala, Göteborgs kommun

Fullmånegatan 16

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 950 000 kr
75,5 m²
3 rum
5 537 kr/mån
25 828 kr/m²

Nu har du äntligen chansen att förvärva en sällsynt trea om hela 75,5 kvm på Fullmånegatan med renoverat badrum. Här bor du med uteplats samtidigt som du har en inglasad balkong med magisk utsikt! Här kan du bland annat njuta av den inglasade balkongen i österläge, uteplats i västerläge, klädkammare och egen parkeringsplats som ingår i avgiften. I månadsavgiften ingår även värme, vatten, kabel-TV samt ett källarförråd. Som medlem i föreningen har du bland annat tillgång till tvättstuga, uthyrningsrum, gym, bastu med relaxavdelning samt hobbyrum. Här bor du i ett lugnt och ostört naturnära område i en välskött och mysig förening. Spårvagnen tar dig in till centrum på ca 13 min från hållplatsen Runstavsgatan och till Kvibergs multisportarena på endast 3 min. Detta är en chans du inte bör missa om du vill bo i området då den här typen sällan kommer ut till försäljning! Välkommen på visning! Vägbeskrivning

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Östra Midvintersgatan 16, Kortedala, Göteborgs kommun

Östra Midvintersgatan 16

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 150 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/9
4 067 kr/mån
21 296 kr/m²

Här är det bara att flytta in i en optimalt planerad och välvårdad bostad. I månadsavgiften om 4 067 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt vinds- & källarförråd. I bostaden ryms ett litet kontor alternativt en walk-in-closet om det önskas. Reparationsfond om 8 339 kr finns att nyttja för renovering. Här bor du i en välskött och stabil HSB-förening. Bastu, gym och övernattningslägenhet är bara några av gemensamhetslokalerna man kan nyttja i föreningen som medlem. I närheten ligger City Torget och Kortedala Torg som erbjuder ett komplett serviceutbud samt goda spårvagnsförbindelser (linje 6,7 & 11) som tar dig in till centrum på endast 15 minuter. Varmt Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bandtraktorgatan 6, Angered, Göteborgs kommun
  • Fre 3 maj kl 18:00
Bandtraktorgatan 6, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Bandtraktorgatan 6, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Bandtraktorgatan 6

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 090 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
5 017 kr/mån
29 028 kr/m²

Välkommen till denna moderna trea. Ny och fräsch standard är genomgående i hela bostaden med moderna vitvaror och tidlösa materialval. Balkong i härligt soligt läge, balkongen blir en förlängning av lägenheten under årets varma månader. Här är det bara att flytta in och njuta! För dig som vill bo bekvämt och med gångavstånd till allt du behöver i vardagen är detta perfekta lägenheten. På andra sidan gatan finner du Angered Centrum breda utbud av livsmedelsbutiker, klädaffärer, restauranger, närsjukhus och mycket annat. Här har du även resecentrumet med väldigt bra kommunikationer både med spårvagn och buss. In till centrala stan tar du dig med en av de tre linjerna (4,8,9) som går med täta avgångar. Gillar du aktivitet och motion i vardagen erbjuder Angered Arena allt från idrottshall till simhall, gym och ishall. Området präglas av vacker natur med promenad- och joggingslingor i områdets vackra natur.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Steken 1A, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Steken 1A, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Steken 1A, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Steken 1A

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 895 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
2 774 kr/mån
28 712 kr/m²

Missa inte denna unika 3:a på ett av Stekens absolut bästa lägen. Bostaden är fint placerad på första våning med välskött uteplats och trädgård samt med solig balkong och fri utsikt i västligt läge. Lägenheten har ett fint genomgångsljus med luftiga ytor och den takbeklädda balkongen är placerad mot den lugna sidan med utsikt över området. Trädgårdssidan är avskild utan insyn från grannar. Avgiften är mycket låg, detta beror till stor del på att föreningen är skuldfri. Lägenheten har ett modernt renoverat badrum med helkaklade ytor och smakfulla materialval. Badrummet är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, infällda spotlights i taket samt med takdusch, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Stort kök med utgång till balkongen och med plats för matbord intill fönstret. Köket är rymligt och fullt utrustat med skåp och moderna vitvaror så som kyl och frys, samt extra frys, spis med ugn och fläkt samt integrerad diskmaskin. Det mörka golvet bryter av snyggt mot det ljusa köket. Vidare nås sovrummet, ett rymligt rum med plats för garderober. Ytterligare ett sovrum nås via hallen. Vardagsrummet är luftigt med plats för både den större soffgruppen och ett matbord. Härifrån når vi den härliga utemiljön med utsikt mot skogen och berget intill. Ni har även närhet till parkeringsplats, parkering kostar enbart 100 kr i månaden. Fantastiskt område med vacker natur som omringar Steken. Förråd finns i källaren och tillhör bostaden. Extra förråd går att hyra för en mindre peng i mån av plats. Tvättstuga finns i samma byggnad. Gym och bastu finns att tillgå för samtliga medlemmar i huset intill. Till Steken går bussar, både direkt in till Göteborg city men också till Angered centrum för byte till spårvagn. Föreningen ligger i anslutning till E45:an vilket är smidigt om du har bil! Välkommen att kontakta mäklaren om du vill boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vattentornsgatan 64, Hammarkullen, Göteborgs kommun

Vattentornsgatan 64

Villa
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 950 000 kr
123 m²
4 rum
196 m² tomt

Radhus beläget i ett familjevänligt område! Huset erbjuder stora sällskapsytor i ett vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger rikligt ljusinsläpp. En stor härlig uteplats där man kan njuta av solen stora delar av dagen mot husets baksida samtidigt som du har en insynsskyddad uteplats på framsidan med helt ny plattsättning. Vid entrén finner vi även ett uteförråd med bra förvaringsmöjligheter. Här bor du med närhet till det mesta i ett lugnt och familjevänligt område. Huset har en fräsch standard vilket ger dig möjlighet att bara flytta in och trivas. Man har en luft/luft-värmepump som bidrar till lägre driftkostnader och effektivare energianvändning. Storås/Hammarkullen trafikeras av spårvagnslinjerna 4, 8 och 9, tack vare snabbspårvägen på endast 15-20 minuters resväg till Göteborgs centralstation och Brunnsparken. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Rappedalsvägen 51C, Angered, Göteborgs kommun

Rappedalsvägen 51C

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
5 640 kr/mån
12 134 kr/m²

Missa inte denna populära marklägenhet med gavel på familjära Rappedalsvägen. Med trivsamt läge på lugn och bilfri gata hittar vi denna rymliga 3:a med egen uteplats i perfekt solläge (sydväst). Uteplatsen nås via bostadens entré, här finns gott om plats för möblemang. Bostadens placering i gavel och utan insyn är optimal. Här kan lata sommardagar avnjutas! Väl inne i bostaden möts vi av en rymlig hall. Badrummet är helkaklat och modernt utrustat med tvättmaskin, dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp och badrumsskåp. Rummen är genomgående stora och luftiga. Två rymliga sovrum och via ett av rummen nås en generös klädkammare. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och erbjuder gott om plats för den större soffgruppen, tv-möbel oh matbord. Stora fönsterpartier släpper in ett fint ljus! Köket är välplanerat med gott om matlagningsytor och skåp samt plats för matbord intill fönstret. Perfekt lägenhet för dig som vill sätta din egen prägel! Väggar är tapetserade och golvet täcks genomgående av laminat. Föreningen är välskött med mycket god ekonomi. I avgiften ingår, värme, vatten, tv, bredband, sophantering samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Parkering finns! Vid kö till parkering, erbjuds köparen tillfällig plats på gästparkeringen för samma pris. Föreningen innehar gemensam tvättstuga och bastu. Eget förråd tillhör bostaden! Familjevänligt område med närhet till det mesta. Gångavstånd till Angereds centrums stora utbud av butiker och restauranger, närsjukhus och arena. Promenadstråk till kringliggande sjöar och vacker natur i Vättlefjälls populära naturreservat. Nära skolor och kommunikationer via buss. Närmsta busshållplats ligger precis intill föreningen. Tre spårvagnslinjer servar området med knytpunkt inne i Angered centrum, som nås en kort promenad bort.

  • Uteplats
Lärjeheds fritidsområde stuga 92, Linnarhult, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Lärjeheds fritidsområde stuga 92, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjeheds fritidsområde stuga 92, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjeheds fritidsområde stuga 92

Fritidshus
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 100 000 kr
50 + 50 m²
3 rum
485 m² tomt

Missa inte detta unika fritidshus med modern utrustning och stor källare. Stugan ligger i en populär förening i anslutning till Lärjedalen med bra bussförbindelser. Tomten är plan och insynsskyddad med fina stenläggningar, grusad uppfart, gräsmatta, paviljong och plats för odling. På tomten står tre körsbärsträd, två äppelträd och ett plommonträd. Solläget är perfekt med sol från morgon till kväll! Stor altan i fint skick vid stugans entré med plats för möblemang. Placeringen av stugan är optimal med tanke på det lättillgänglig läget först på gatan. Stugan är i gott skick med fullt utrustat kök med parkettgolv och öppen planlösning mot vardagsrummet. Två kaklade badrum med golvvärme, varav ett på övre plan med tvättmaskin. Trevlig planlösning med två sovrum samt ett extra rum som kan användas som kontor eller förråd på övre plan samt stora rum med bra förrådsutrymmen i källarplan. Stugans ytskikt har renoverats genomgående med ljusa och stilrena materialval. Källaren har klinkergolv med golvvärme samt inbyggda lampor i taket. Bra ytor och rymliga förvaringsmöjligheter! Den här stugan får ni verkligen inte missa! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Hinderbanan 22, Kviberg, Göteborgs kommun
Hinderbanan 22, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Hinderbanan 22, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Hinderbanan 22

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 775 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/5
2 619 kr/mån
53 788 kr/m²

På ett skönt avstånd från både stadspulsen och naturens lugn, välkomnar denna välutrustade etta i perfekt skick. Ljus och rymlighet genomsyrar hela bostaden och skapar en omedelbar känsla av välkomnande. Det moderna köket erbjuder gott om förvaring och arbetsytor, medan sovalkoven erbjuder plats för en säng och nattduksbord. Vardagsrummet med stora fönster ger rikligt med naturligt ljus och leder ut till en stor balkong som sträcker sig åt söder, vilket blir en naturlig förlängning av rummet. Bostaden är fullt utrustad med ett modernt badrum, inklusive tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm och smidig boendemiljö. Placerad i ett växande område, ger detta hem närhet till både naturparker och charmiga kvarterskrogar. Med en kort promenad når du närmaste spårvagns- och busshållplats, vilket ger en enkel resa in till stadskärnan på cirka 10 minuter. För att verkligen uppskatta allt detta boende har att erbjuda, är det bäst att uppleva det på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lars Kaggsgatan 47 A, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Lars Kaggsgatan 47 A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lars Kaggsgatan 47 A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lars Kaggsgatan 47 A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 875 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
3 799 kr/mån
40 761 kr/m²

Här har du nu möjlighet att förvärva en välplanerad tvåa i attraktiva Gamlestaden! Bostaden är mycket bra bevarad och går i tidlösa färger. Bostaden har ett genomgående ljusinsläpp som gör bostaden öppen och ljus. Vackra detaljer är genomgående i hela bostaden och skapar en personlig charm, här har du en bostad som du kan göra till din egna unika pärla. Här erbjuds även en balkong i soligt söder läge som blir en härlig förlängning på bostaden under årets varma månader. Läget i Gamlestaden är perfekt för den som vill vara nära stadens puls och samtidigt njuta av lugnet i en historisk stadsdel. Här finns grönområden, lokala butiker och utmärkta restauranger att upptäcka. Kollektivtrafikens närhet gör det enkelt att utforska hela Göteborg. Sammanfattningsvis är denna 2:a i Gamlestaden ett hem där historiens hjärta slår i takt med nutidens komfort. Det är en plats där drömmar och berättelser tar form, och där varje dag är en ny sida i din egen livshistoria. Välkommen hem till en bostad som andas liv och karaktär. Till bostaden finns 2 lägenhetsförråd!

  • Premium
  • Balkong
Titteridammshöjden 72, Angered, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:15
Titteridammshöjden 72, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Titteridammshöjden 72, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Titteridammshöjden 72

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 690 000 kr
135 m²
5 rum
vån 2/2
5 173 kr/mån
19 926 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva ett populärt tvåplanshus på lugna och familjära Titteridammshöjden. Huset ligger i gavel och har egen gräsmatta med insydsskydad häck som omringar trädgården. Stor uteplats med altan i härligt söderläge med sol hela dagen! I anslutning till huset finns ett garage med infart från gatan samt med genomgång till trädgårdssidan. Garaget är rymligt med plats för en stor bil och mycket förvaring, vilket gör boendet både praktiskt och bekvämt i vardagen. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område i anslutning till Titteridamm och vackra naturområden så som naturreservatet Vättlefjäll. Du har också närhet till Angered centrums breda utbud med restauranger och butiker, närsjukhus och Angereds arena. Kommunikationer via buss nås i anslutning till föreningen, även skola och förskola. Huset är i bra skick med renoverat kök och två renoverade och helkaklade badrum, ett på övre och ett på nedre plan. Fint klinkergolv i entré och kök samt parkettgolv som löper genomgående i resterande rum. Ytterligare en ingång till huset nås via tvättstugan i anslutning till husets entré. Vardagsrummet är ljust och härligt med stora fönsterpartier i söder. Härifrån når vi den mysiga trädgårdssidan med välskött altan, skyddat från vind och insyn. Trädgården sträcker sig runt huset tack vare läget i gavel. En trappa upp ligger tre sovrum, samtliga i bra storlek, samt en rymlig klädkammare. Från det större sovrummet nås balkongen, också i soligt söderläge! I hallen på övre plan finns ett mysigt sällskapsrum som enkelt går att dela av om ytterligare ett sovrum önskas. Missa inte möjligheten att förvärva denna fina drömbostad, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rappedalsvägen 39D, Angered, Göteborgs kommun

Rappedalsvägen 39D

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 395 000 kr
120,5 m²
4 rum
8 030 kr/mån
11 577 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna välplanerade fyra i lugna och populära Rappedalen! Här har du ett yteffektivt kök, dubbla badrum, generösa sällskapsytor, tre sovrum i bra storlek, ypperliga förvaringsmöjligheter samt en praktisk tvättstuga med egna tvättmöjligheter. Bostadens entré nås via markplan och samtliga rum hittar vi en trappa upp med fin utsikt ner över gården. Som pricken över i:et erbjuds dessutom en väl tilltagen uteplats med gott om plats att avnjuta många härliga dagar med familj och vänner. Perfekt för barnfamiljen eller dig som vill bo med villakänsla. Välkommen till ett mysigt och tryggt hem, färdigt att flytta in i! På Rappedalsvägen bor ni lugnt och familjevänligt med lekplatser och bilfria gator utan genomfartstrafik. Välskött Riksbyggen-förening med god ekonomi och bra parkeringsmöjligheter. Gångavstånd till Angered centrums stora utbud med närsjukhus, arena och daglig service. Nära till skola och kommunikationer som tar dig in till centrala Göteborg på ca 20 min. Busshållplatsen finner du precis intill föreningen. Detta är en bostad vi kan tala länge och varmt om, hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Steken 1G, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Tis 14 maj kl 17:40
Steken 1G, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Steken 1G, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Steken 1G

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 190 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 604 kr/mån
34 493 kr/m²

En trappa upp nås denna välplanerade etta med öppen planlösning och insynsskyddat läge. Bostaden är enkel att möblera och erbjuder modernt kök, stilrena ytskikt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor du i en stabil och obelånad förening med god ekonomi, låg parkeringsavgift, renoverat gym, bastu och stort förråd i källaren. Extra förråd går att hyra i mån av plats. Området i Agnesberg präglas av vacker natur och passar utmärkt för er som uppskattar lugna gröna omgivningar men samtidigt vill ha nära in till city! Kommunikationsförbindelser via buss alldeles i anslutning till föreningen. Närmsta hållplats är Steken som servar området med linje 173 (ca 20 min in till stan) samt linje 401 mot Angered centrum på bara några min. Angered centrum erbjuder stort utbud på butiker och service. Härifrån kan vi även ta spårvagnar vidare till andra sidan stan. För dig som har bil tar vi oss snabbt ut på E45:an och in till stan på ca 10-15 min.

  • Premium
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 18

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 675 000 kr
54 + 8 m²
2 rum
vån 5/5
4 020 kr/mån
49 537 kr/m²

Bostaden har totalt 62 kvm i golvyta med charmig snedtaksdesign med generösa takfönster som släpper in ett härligt, naturligt ljus. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är modernt och fullt utrustat med gott om arbets-och förvaringsytor. Du kan enkelt laga dina favoriträtter medan du interagerar med familj och vänner i det anslutna vardagsrummet. Den öppna planlösningen gör det också lätt att inreda efter din egen stil och behov. Bostaden erbjuder även ett rymliga sovrum samt ett fullt utrustat badrum. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bunkebergsgatan 9, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00
Bunkebergsgatan 9, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Bunkebergsgatan 9, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Bunkebergsgatan 9

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 190 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
5 376 kr/mån
42 533 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla 3:a bostadsrätt i det eftertraktade området Gamlestaden i Göteborg. Med sitt bekväma bottenplanläge, stora lägenhetsförråd och garage under huset är detta en bostad som erbjuder en bekväm och praktisk livsstil. Lägenheten är byggd år 2020 och har en rad fina finesser. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och öppen atmosfär. Den generösa planlösningen är perfekt för social samvaro och familjemiddagar. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och erbjuder en lugnande utsikt med sitt västerläge. Köket är välutrustat med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Extra fördelar inkluderar ett rymligt lägenhetsförråd som gör det enkelt att organisera och förvara dina ägodelar. Garaget under huset erbjuder säker parkering och skydd mot väder och vind, vilket är särskilt uppskattat under kalla vintermånader. Lägenheten är granne med en förskola, vilket är idealiskt för familjer med små barn. Gamlestaden är en av Göteborgs mest livfulla och blomstrande stadsdelar med en mängd restauranger, caféer, butiker och nöjesalternativ. Dessutom är det nära till grönområden och parker, vilket ger möjlighet till friluftsliv och avkoppling. En kort promenad tar dig till närliggande parker där du kan njuta av natursköna promenader, lekplatser och lugna platser för avkoppling. Denna bostadsrätt är perfekt för den som söker en modern och bekväm livsstil i en trivsam och central miljö. Med närhet till allt som Gamlestaden har att erbjuda, inklusive utmärkt kommunikation och service, är detta en möjlighet som inte får missas.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ingeborg Hammarskjölds Gata 56, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ingeborg Hammarskjölds Gata 56, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingeborg Hammarskjölds Gata 56, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingeborg Hammarskjölds Gata 56

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 475 000 kr
90,5 m²
3.5 rum
vån 3/4
6 091 kr/mån
38 398 kr/m²

Väldisponerad trea med dubbla balkonger i eftertraktat gavelläge! Nu finns det äntligen en trea till salu på eftertraktade Ingeborg Hammarskjölds Gata 56. Med det optimala gavelläget så erbjuds ljusinsläpp från två väderstreck och inte minst två balkonger! Bostaden erbjuder väldisponerade ytor och fräscha ytskikt, kök i toppskick mot det vältilltagna vardagsrummet skapar dom perfekta sällskapsytorna. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. I området finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service ligger runt hörnet. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björnekärrsgatan 6C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Idag kl 11:30
Björnekärrsgatan 6C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Björnekärrsgatan 6C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Björnekärrsgatan 6C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 375 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 525 kr/mån
40 948 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en tvåa på Björnekärrsgatan med kvadratsmarta ytor och härligt läge längst upp i huset med insynsskyddad balkong. Bostaden erbjuder kvadratsmarta ytor, parkettgolv och genomgående ljusinsläpp. Nyrenoverat kök sedan 2021 som gör bostaden optimal. Här bor du i ett lugnt område med nära till allt du kan tänkas behöva. Här bor du i en expansiv stadsdel där äldre landshövdingehus samsas med modern arkitektur med allt från restauranger och kaféer till butiker och bostäder. Här har man lika nära till naturen och friluftslivet på Kvibergs gamla kasernområde och Storebergs utsiktsplats som storstadspulsen i centrala Göteborg vilken man når på ca 10 minuter med spårvagn, bil eller cykel. Spårvagn 6, 7 och 11 samt buss 58 och 519 servar området och nås på promenadavstånd ca 3 min bort via hållplats Bellevue. I närområdet nås ett stort utbud av restauranger och matbutiker.

  • Premium
  • Balkong
Bunkebergsgatan 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 15:00
Bunkebergsgatan 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Bunkebergsgatan 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Bunkebergsgatan 5

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 690 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 943 kr/mån
48 909 kr/m²

Välkommen till en modern och tidlös tvåa utrustad med allt du kan tänkas behöva, här är det bara att flytta in!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Trädgårdsgärdet 108, Angered, Göteborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 16:00
Trädgårdsgärdet 108, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Trädgårdsgärdet 108, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Trädgårdsgärdet 108

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 890 000 kr
111,2 m²
4 rum
8 535 kr/mån
16 996 kr/m²

Missa inte detta renoverade och fräscha bostadsrättsradhus med härlig altan i västerläge. Populär planlösning med stort kök, vardagsrum och badrum på nedre plan samt 3 stora sovrum, klädkammare och ytterligare ett badrum en trappa upp. Klädkammaren går även att nyttja som hemmakontor. Nyrenoverade ytskikt i ljusa toner med målade väggar och enhetliga golv. Fina inredningsdetaljer i form av spotlights i hall, kök och vardagsrum. Vacker fondvägg med väggtegel och plats för tv ger en lyxig touch på vardagsrummet. Stort förråd i anslutning till husets entré. Trevliga ytor med stenlagd uteplats på husets framsida och på husets baksida med utgång från vardagsrummet nås den mysiga altanen med utsikt ner över Trädgårdsgärdet och den omgivande naturen. På Trädgårdsgärdet erbjuds lekplatser, grönytor, fotbollsplan och närhet till badsjöar och kanotuthyrning vid Vättlefjäll och Surtesjön. Promenadavstånd samt busskommunikationer ner till Angereds centrum. Välskött HSB förening med stabil ekonomi. Flertalet spårvagnslinjer (4,8 och 9) och bussar tar oss vidare från Angered in till City.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 128