Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Tor 8 jun kl 18:00
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 18

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 350 000 kr

47 m²

2 rum

3 364 kr/mån

50 000 kr/m²

På behagligt avstånd från både stadsliv och natur ligger denna påkostade tvåa i nyskick. Ljusa och öppna ytskikt är genomgående i hela bostaden och skapar en inbjudande känsla. Här finns ett modernt kök med vitvaror i rostfritt stål, stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett vardagsrum med stora fönsterpartier och balkong som blir en naturlig förlängning på vardagsrummet. På den vältilltagna balkongen kan du njuta av solen större delen av dagen. Bostaden erbjuder även fullt utrustad badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare som gör boendet bekvämt och smidigt. Bostaden är belägen i ett expansivt område nära allt från naturområden till trevliga kvarterskrogar. Här promenerar du lätt till närmaste spårvagn och busshållplats, varifrån city nås på ca 10 minuter. Bostaden bör upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Batterigatan 10A, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Mån 12 jun kl 18:30
Batterigatan 10A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Batterigatan 10A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Batterigatan 10A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 190 000 kr

55 m²

2 rum

3 159 kr/mån

39 818 kr/m²

I dynamiska Gamlestaden bland natursköna omgivningar ligger Batterigatan 10, ett perfekt läge för dig som vill ha nära till både natur och stadsliv. Lägenheten har nyligen fått en smakfull renovering med ljusa ytskikt och exklusiva materialval. I det inbjudande köket kombineras rostfria vitvaror av hög kvalitet med en rustik, nästan lantlig känsla från de målade väggarna och bara golvtiljorna. I vardagsrummet skapar den nylagda fiskbensparketten i ek och det härliga ljusinsläppet från fönstret en underbar sällskapsyta medan du i sovrummet finner en lugn oas. Bostaden är genomgående ljus och inbjudande och måste ses på plats. Varmt välkomna! I Gamlestaden bor du i en expansiv stadsdel där äldre landshövdingehus samsas med modern arkitektur med allt från restauranger och kaféer till mikrobryggerier, vinmakare, kafferosterier samt butiker och bostäder. Här har man lika nära till naturen och friluftslivet på Kvibergs gamla kasernområde och Storebergs utsiktsplats som storstadspulsen i centrala Göteborg. Göteborgs city nås på ca 7-15 minuter med spårvagn, bil eller cykel. Spårvagn 6, 7 och 11 samt buss 58 servar området och nås på promenadavstånd ca 5 min bort vid hållplats SKF. I närområdet nås ett stort utbud av restauranger och matbutiker.

 • Premium
Anna Branzells Gata 22, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Lör 10 jun kl 13:00
Anna Branzells Gata 22, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 22, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 22

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 290 000 kr

59 m²

2 rum

3 944 kr/mån

38 814 kr/m²

Modern bostad med välplanerad planlösning i populära Kviberg med 12 kvm inglasad balkong! Välkommen till en populär adress i expansiva Kviberg. Här finner du en kvadratsmart bostad med ljusa och öppna ytor och en härlig möblerbar inglasad balkong som går att nyttja året om. Vitmålade väggar och parkettgolv är genomgående i hela bostaden. Modernt kök och badrum fullt utrustade för att underlätta vardagen och ett stort sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Precis bredvid huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service ligger runt hörnet. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gunnilse granväg 20, Gunnilse, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00
Gunnilse granväg 20, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 2
Gunnilse granväg 20, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 3

Gunnilse granväg 20

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 995 000 kr

90 m²

4 rum

997 m² tomt

På Gunnilse granväg 20 har vi tillfället att presentera försäljningen utav en trevlig 30-tals villa med tre sovrum och stor trädgård. Här erbjuds en välplanerad planlösning med lättmöblerade sovrum i ett fint och lugnt området. På gångavstånd hittar du Ica Nära, naturleder och bra busskommunikationer. Här bor du i lugnet men med bra kommunikation till både Göteborgs centrala delar samt Partille och Lerum. Beläget i Gunnilses lantligare delar bor du på en lugn och trivsam gata med härlig grannsämja. Välkommen på visning!

 • Premium
Soldathemsgatan 15, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 14:00
Soldathemsgatan 15, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Soldathemsgatan 15, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Soldathemsgatan 15

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 690 000 kr

54,5 m²

2 rum

3 520 kr/mån

49 358 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på populära Soldathemsgatan med en utav föreningens lägsta avgifter. Här erbjuds en påkostad bostad utan insyn med modernt kök, sovrum med platsbyggd garderob samt ett vardagsrum med stora fönsterpartier och balkong som fyller bostaden med ljus. Balkongen erbjuder en härlig utsikt över den grönskande omgivningen helt utan insyn. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Kviberg – och populära och stabila BRF Soldathemmet . Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Nyligen öppnade man upp LIDL samt ett gym som båda ligger inom 5 minuters promenadavstånd från bostaden. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rustmästaregatan 11, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Rustmästaregatan 11, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Rustmästaregatan 11, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Rustmästaregatan 11

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 690 000 kr

84 m²

3.5 rum

4 803 kr/mån

43 929 kr/m²

Högst upp i huset hittar vi denna kvadratsmarta trerummare. Genomgående ljus som tar sig in varje vrå, tidlösa vitvaror, ljusa ytskikt och vackert parkettgolv är genomgående i hela bostaden. Generösa fönsterpartier som skapar rymd och gör att lägenheten känns större. Två rymliga sovrum varav ett erbjuder en stor klädkammare som även kan användas som ett hemmakontor. Balkong i soligt läge med den lugna innergården nedanför och har minimalt med insyn. Här är den perfekta bostaden för familjen eller för paret som vill ha extra mycket plats. Här har ni gångavstånd Kvibergs gamla regementsområde där det finns frilufts- och naturområde, samtidigt har ni city bara 10 minuter bort med spårvagn eller buss! I expansiva Kviberg har ni närhet till allt. Caféer och restauranger med mysiga uteserveringar ligger längst med gatorna och ger en hemmakär känsla. Här ligger även nordens största aktivitetscenter- Prioritet Serneke Arena som har allt mellan skidåkning och beachcenter. Varmt välkomna till denna bostad som bara måste upplevas!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Steken 2D, Agnesberg, Göteborgs kommun
 • Mån 12 jun kl 18:15
Steken 2D, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Steken 2D, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Steken 2D

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 650 000 kr

66 m²

3 rum

2 740 kr/mån

25 000 kr/m²

Missa inte denna välplanerade genomgångstrea med renoverat kök och låg avgift. Ljus och fin bostad med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med sol. Här erbjuds bland annat en låg månadsavgift, låg parkeringsavgift och en balkong i östligt läge! Föreningen är belägen i ett lugnt och naturnära område i anslutning till E45:an. Bostaden har ett lättillgängligt läge en trappa upp i byggnaden med parkering precis utanför huset. Lekplatser och fina samlingsplatser finns det gott om! Bussar till Angered och även direkt in till Göteborgs innerstad stannar precis intill föreningen. Stabil och skuldfri förening som förvaltas av Riksbyggen.

 • Premium
 • Balkong
Malörtsgatan 112, Gårdsten, Göteborgs kommun
 • Tis 13 jun kl 17:10
Malörtsgatan 112, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Malörtsgatan 112, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Malörtsgatan 112

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 495 000 kr

121 m²

4 rum

5 116 kr/mån

20 620 kr/m²

Huset ligger på Malörtsgatans finaste läge med mycket sol och lite insyn! Radhuset är fördelat på två plan med balkong, två stora uteplatser samt trädgård. Två helkaklade badrum samt ett stort och välutrustat kök. Tre sovrum på nedre plan samt ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsbord på övre plan. Egen tvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring med förråd, garage och vind! Trevlig gård med lek -och samlingsplats. Gångavstånd till buss och mataffär. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Mölnesjögatan 121, Rannebergen, Göteborgs kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00
Mölnesjögatan 121, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 2
Mölnesjögatan 121, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 3

Mölnesjögatan 121

Radhus
Rannebergen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 295 000 kr

126 m²

6 rum

159 m² tomt

Välkommen att förvärva ett trevligt radhus i familevänliga Mölnesjögatan i Rannebergen. Här bor du med närhet till skolor, kommunikationer och affärer vilket ger dig en lättare vardag. Huset invändiga utrymmen är till största delen nyrenoverade. Detta hus erbjuder gott om sovrum samt ett inrett tredje plan.

 • Premium
Kryddkrassegatan 9, Angered, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Kryddkrassegatan 9, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Kryddkrassegatan 9, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Kryddkrassegatan 9

Villa
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

4 500 000 kr

218 m²

5 rum

469 m² tomt

På en återvändsgata intill lekplats i ett barnvänligt och naturskönt område finner ni detta stora hus, tillbyggt med 80kvm är huset totala boyta hela 218kvm. Detta trevliga hus erbjuder stora ytor med en trevlig tomt och här har du ett mycket bra läge med gångavstånd till busshållplats. Den plana tomten ger många möjligheter och är lätt att sköta. Huset har idag två stora sovrum men går att återställa till standard för att få extra sovrum. Badrum finner man på båda våningarna vilket uppskattas och ett rymligt kök intill vardagsrummet. Intill huset finns ett garage och ett stort förråd som man uppskattar som villaägare. I området ligger Vättlefjälls naturreservat med helt fantastiska slingor bland skog och sjöar där du även har kanotuthyrning för den som vill ha lite harmoni i vardagen. Angered Centrum med sitt breda utbud når du 3-5 min bort med bil eller buss. Hållplatsen ligger inom 100 m och erbjuder täta avgångar. Välkommen på visning!

 • Premium
Björnbacken 35, Gärdsås, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 14:15
Björnbacken 35, Gärdsås, Göteborgs kommun, bild 2
Björnbacken 35, Gärdsås, Göteborgs kommun, bild 3

Björnbacken 35

Radhus
Gärdsås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 100 000 kr

136 m²

4 rum

239 m² tomt

Missa inte detta unika terrasshus med fantastisk utemiljö. Härlig terrass med stor altan som erbjuder sol från lunch till sen kväll. Läget är oslagbart, lugnt och avskilt utan insyn med utsikt mot skogen intill huset. Vackra omgivningar med fina promenadslingor och med cykelavstånd till Bergsjöbadet. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp som är genomgående i samtliga rum tack vare stora fönsterpartier i väster. Trevlig planlösning med rymliga rum och en stor källare som slukar massvis av förvaring. Huset erbjuder ett stort vinkelkök med köksö och fin plats för matbord i anslutning till fönstret. Tre sovrum med utsikt mot skogen, vardagsrum med ljuvligt ljusinsläpp, helkaklat badrum samt en separat tvättstuga är ytterligare några fördelar med denna bostad. På Björnbacken bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur. Centrala Göteborg nås med bil på cirka 15 minuter. Eget garage tillhör huset! Närmsta busshållplats är Gärdsåsgatan som nås på ett par minuters promenadavstånd.

 • Premium
Generalsgatan 8, Kviberg, Göteborgs kommun
Generalsgatan 8, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Generalsgatan 8, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Generalsgatan 8

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 490 000 kr

55 m²

2 rum

3 552 kr/mån

45 273 kr/m²

Unik tvåa med genomgående ljusinsläpp med både balkong och uteplats! Kvibergs kanske bästa adress, Generalsgatan. Här bor du endast några minuter från centrala Göteborg men samtidigt har du naturen runt husknuten med underbara promenadstråk. Bostaden erbjuder hög standard med fräscha ytskikt och ett helkakalt badrum samt genomgående ljus som fyller bostaden. Här erbjuds även både balkong och uteplats så man kan njuta av solen större delen av dagen! Till denna optimala tvåa om hela 55 kvm ingår även värme, vatten, kabel-tv och bredband i avgiften! Här bor du endast några minuter från centrala Göteborg. Kviberg är ett expansivt område med goda kommunikationer tack vare resecentrumet som är beläget några minuter från föreningen där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Du finner även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar i närheten som underlättar vardagen. Varmt välkomna att uppleva denna härliga bostad på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Malörtsgatan 109, Gårdsten, Göteborgs kommun
 • Ons 14 jun kl 18:00
Malörtsgatan 109, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Malörtsgatan 109, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Malörtsgatan 109

Radhus
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 495 000 kr

133 m²

5 rum

5 485 kr/mån

18 759 kr/m²

Detta bostadsrättsradhus ligger i en populär, barnvänlig och välskött förening! Perfekt anpassat för familjen på lugnt och avskilt läge uppe på Gårdstensberget. Två plan fördelat på hela 133 kvm med både uteplats, inglasat uterum, altan och trädgård. Huset erbjuder 2 st badrum samt ett stort och välutrustat kök i stilrena materialval. 4 st sovrum på övre plan samt ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsbord på nedre plan. Egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från 2015.

 • Premium
 • Uteplats
Ingeborg Hammarskjölds gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Lör 10 jun kl 11:00
Ingeborg Hammarskjölds gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingeborg Hammarskjölds gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingeborg Hammarskjölds gata 10

Radhus
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

4 590 000 kr

111,5 m²

4 rum

5 220 kr/mån

41 166 kr/m²

I detta välplanerade bostadsrättsradhus finner du inget annat än stilren design. Huset går i modern och stilren arkitektur och erbjuder hela 111,5 kvm fördelat på två våningar. Utanför huset finns ett kallförråd med bra förvaringsmöjligheter. Husets inredning är påkostad där man finner ekparkett i hela bostaden. På bottenplan finner du det stilrena köket med alla faciliteter såsom diskmaskin där du har öppen vy med utsikt över vardagsrum och altan i härligt söderläge! På första plan finns även ett stort badrum och avskild tvättstuga. På andra plan finner du ett allrum och bostadens tre sovrum och ytterligare ett badrum. Varmt välkomna till ett modernt radhus utan behov av renovering! 2 parkeringsplatser ingår i avgiften. Här är det bara att flytta in och trivas i ett problemfritt boende med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Här byggs just nu även en simhall. Ännu närmare finns en känd gymkedja, vårdcentral och matvarubutik. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats eller en kort promenad bort ligger det expansiva Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service!

 • Premium
 • Uteplats
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Margit Halls Gata 31

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 890 000 kr

79 m²

3 rum

5 012 kr/mån

49 241 kr/m²

I expansiva Kviberg finner ni denna stora och välplanerade trerumslägenhet med härlig rymd. Generösa, öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med nära och kära. Två rymliga sovrum ger gott om plats för den mindre familjen. Stor och trevlig balkong i härligt västerläge där man kan njuta av kvällssolen. Helkaklat badrum i stilren design med praktisk tvätthörna underlättar i vardagen. Bostaden förgylls även med en gäst WC. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar Kviberg. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, Skidome och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Bör upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Soldathemsgatan 28, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00
Soldathemsgatan 28, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Soldathemsgatan 28, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Soldathemsgatan 28

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 350 000 kr

79 m²

3 rum

4 185 kr/mån

42 405 kr/m²

Med ett bra läge i Kviberg på eftertraktade Soldathemsgatan 28 finner ni denna välplanerade trerummare med optimal planlösning. Interiört erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning som öppnar upp sig mot bostadens tilltagna balkong i bästa solläge. Fönster i två väderstreck skapar ett härligt ljusflöde. Här finner ni även ett modernt badrum, ett stilrent kök med bra med förvaringsytor och två sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Helt enkelt ett boende för den som söker det lilla extra! Här bor du med närhet till det mesta. Gym och matbutik och ett flertal mysiga kvarterskrogar finns en kort promenad bort. I närheten finns även Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hammarkroken 128, Hammarkullen, Göteborgs kommun

Hammarkroken 128

Radhus
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 000 000 kr

116 m²

5 rum

262 m² tomt

Välkomna till populära Hammarkroken! Välskött tvåplanshus på lugnt och avskilt läge längst in på gatan. Tomten ligger fint i anslutning till ett skogsområde med stor trädgård med minimal insyn från förbipasserande. Huset har ett härligt ljusinsläpp med stort vardagsrum och kök på nedre plan. En trappa upp nås fyra sovrum varav två med utgång till gemensam balkong. Rummen är genomgående ljusa och luftiga. Badrummet på övre plan är helkaklat med takfönster och badkar. Fräsch tvättstuga i anslutning till bostadens entré. Härlig utemiljö med fina platser i solen från morgon till kväll. Solen går upp på husets baksida och ner på husets framsida. Ett stort förråd nås direkt när vi kommer in på tomten. På Hammarkroken bor vi med närhet till skog och vacker natur samtidigt som vi bor nära butiker och kommunikationer. Hammarkroken är barnvänligt med bilfria gator och lekplatser i området. Eget garage tillhör huset! På Hammarkroken bor du prisvärt. I avgiften till samfälligheten ingår det mesta, fjärrvärmevärme, vatten, tv, sophantering och eget garage. Finns tillgång till ytterligare parkering (p-tillstånd utomhus).

Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun
 • Ons 14 jun kl 17:00
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Salviatorget 2

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 895 000 kr

72 m²

3 rum

5 189 kr/mån

26 319 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en nyproducerad trerumslägenhet som stod klar för inflyttning 2021. Denna rymliga gaveltrea på sjätte våning med balkong och fantastisk utsikt får ni inte missa! Stora fönsterpartier i kök och vardagsrum släpper in ett rikligt ljus som behöver upplevas på plats. Bostaden erbjuder öppna och sociala ytor mellan hall, kök och vardagsrum. Ljusa och fräscha ytskikt med ekparkett och vitmålade väggar är genomgående i bostadens samtliga rum. Stilrent med ljusa köksluckor och matchande vitvaror i toppmodern standard. Helkaklat badrum med tvättmaskiner, takdusch och spotlights är bara några fördelar med denna moderna 3-rummare. Föreningen erbjuder de boende en takterrass med gemensamma ytor som är väl anpassad både för vuxna och barn. Här bor ni med daglig service och busskommunikationer alldeles i anslutning till huset.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hjällbogärdet 56, Eriksbo, Göteborgs kommun
Hjällbogärdet 56, Eriksbo, Göteborgs kommun, bild 2
Hjällbogärdet 56, Eriksbo, Göteborgs kommun, bild 3

Hjällbogärdet 56

Lägenhet
Eriksbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 150 000 kr

105 m²

5 rum

7 408 kr/mån

20 476 kr/m²

Rymlig 5:a i etage med perfekt solläge på uteplatsen. Bostaden erbjuder ett modernt kök, två badrum samt fina ytskikt! I Eriksbo bor du i ett lugnt och naturnära område bara ett stenkast bort från Lärjedalens vackra natur. Några hundra meter bort nås närbutik och pizzeria. I Hjällbo centrum erbjuds större matbutik (ICA), Apotek m.m. Angered centrum med sitt stora utbud av daglig service, arena och närsjukhus ligger ca 3-5 min bort med bil.

 • Premium
 • Uteplats
Regementsvägen 4, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 18 jun kl 11:00
Regementsvägen 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Regementsvägen 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Regementsvägen 4

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 890 000 kr

76 m²

3 rum

5 349 kr/mån

38 026 kr/m²

Välkommen! Nu finns det äntligen en tre till salu på eftertraktade Regementsvägen 4. Denna välplanerade trerummare erbjuder ett underbart ljusinsläpp från hela tre väderstreck, samt ett öppet kök med gott om arbets-och förvaringsytor, vardagsrum med lättmöblerade ytor och en stor uteplats omgiven av grönska. Här erbjuds även två stora sovrum varav ett med en walk in closet med gott om förvaringsmöjligheter. Här bor man nära allt från caféer och restauranger till vardagsaktiviteter. Hållplatsen ligger cirka 1 minuts promenad från huset där man kan ta sig med spårvagn in till city på cirka 10 minuter. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Kviberg. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. En bostad som måste upplevas!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Ingeborg Hammarskjölds Gata 58, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 18:00
Ingeborg Hammarskjölds Gata 58, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingeborg Hammarskjölds Gata 58, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingeborg Hammarskjölds Gata 58

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 875 000 kr

35 m²

1 rum

2 243 kr/mån

53 571 kr/m²

På behagligt avstånd från både stadsliv och natur ligger denna påkostade etta i nyskick. Ljusa och öppna ytskikt är genomgående i hela bostaden och skapar en inbjudande känsla. Här finns modernt kök med vitvaror i rostfritt stål, sovalkov med plats för säng och nattduksbord samt ett vardagsrum med stora fönsterpartier och balkong som blir en naturlig förlängning på vardagsrummet. På den vältilltagna balkongen kan du njuta av solen större delen av dagen. Bostaden erbjuder även fullt utrustad badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare som gör boendet bekvämt och smidigt. Bostaden är belägen i ett expansivt område nära allt från naturområden till trevliga kvarterskrogar. Här promenerar du lätt till närmaste spårvagn och busshållplats, varifrån city nås på ca 10 minuter. Bostaden bör upplevas på plats! Här bor du med närhet till det mesta. runt hörnet från huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Batterigatan 7D, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Lör 10 jun kl 14:00
Batterigatan 7D, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Batterigatan 7D, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Batterigatan 7D

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 390 000 kr

54 m²

2 rum

3 660 kr/mån

44 259 kr/m²

I expansiva Gamlestaden bredvid natursköna omgivningar ligger Batterigatan 7D. Smakfullt renoverat kök och badrum. Ljusa ytskikt är genomgående i hela bostaden och med fönsterpartier i två väderstreck som skapar ett naturligt ljusinsläpp. Varmt välkomna! I Gamlestaden bor du i en expansiv stadsdel där äldre landshövdingehus samsas med modern arkitektur med allt från restauranger och kaféer till butiker och bostäder. Här har man lika nära till naturen och friluftslivet på Kvibergs gamla kasernområde och Storebergs utsiktsplats som storstadspulsen i centrala Göteborg. Göteborgs city nås på ca 7-15 minuter med spårvagn, bil eller cykel. Spårvagn 6, 7 och 11 samt buss 58 servar området och nås på promenadavstånd ca 5 min bort vid hållplats SKF. I närområdet nås ett stort utbud av restauranger och matbutiker.

 • Premium
 • Uteplats
Batterigatan 7C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Lör 10 jun kl 15:00
Batterigatan 7C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Batterigatan 7C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Batterigatan 7C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 950 000 kr

38 m²

1 rum

2 770 kr/mån

51 316 kr/m²

Välkommen till Batterigatan 7C! En populär adress där vi hittar denna välplanerade etta i stilren design. Här erbjuds härligt genomgående ljusinsläpp genom bostaden, modernt kök i ljusa toner, ett stort vardagsrum med uteplats i soligt läge som omringas av grönska. Här bor du nära caféer, restauranger och du har centrala Göteborg och stadspulsen bara ett stenkast bort. Samtidigt har du naturen som granne och en underbar innergård där du kan ha trevliga grillkvällar med familj och vänner. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Gamlestaden. Ett stenkast bort finns Kvibergs gamla regementsområde som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrums puls. Närliggande Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service siktar på att bli Göteborgs motsvarighet till Meetpacking district.

 • Premium
 • Uteplats
Gamlestadstorget 30, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Lör 10 jun kl 14:00
Gamlestadstorget 30, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Gamlestadstorget 30, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Gamlestadstorget 30

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 890 000 kr

91 m²

2.5 rum

5 782 kr/mån

31 758 kr/m²

I trivsamma Gamlestadstorget finner vi denna pampiga landshövdingehustvåa om hela 91 kvm. Lägenheten har en unik planlösning med mycket sällskapsyta, och tack vare den öppna planlösningen mellan det nyrenoverade köket och det vältilltagna vardagsrummet kan matlagningen kombineras med umgänge. Stora fönsterpartier i två väderstreck skapar ett härligt genomgående ljus. Rymligt sovrum bjuder in till rofylld vila, garderobsvägg samt en klädkammare skapar optimalt med förvaring. Här erbjuds även ett helkaklat badrum med duschkabin samt och handdukstork. Varmt välkommen på visning! Här erbjuds ett bekymmersfritt boende i populär och stabil förening i en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar. I närområdet finns både butiker, caféer, restauranger och service samt Kvibergs motionscentrum på det gamla regementsområdet med allt från fotboll och beachvolley till skidtunnel och gym. Centrala Göteborgs storstadspuls är endaste ett par minuter bort med bil, buss, cykel eller spårvagn.

 • Premium
Nedre Hjällbogärdet 5, Eriksbo, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Nedre Hjällbogärdet 5, Eriksbo, Göteborgs kommun, bild 2
Nedre Hjällbogärdet 5, Eriksbo, Göteborgs kommun, bild 3

Nedre Hjällbogärdet 5

Villa
Eriksbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

4 995 000 kr

281 m²

11 rum

8 020 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva ett otroligt fint hus från 1918 med stor tomt. Den vackra insynsskyddade tomten erbjuder ett dubbelgarage, stort växthus och flera sittplatser. Huset erbjuder många sovrum samt en extra bostad på våning tre för den som önskar att hyra ut. Varmt välkomna till ett hus med tillhörande tomt som är något utöver det vanliga!

 • Premium
Stora Älsjövägen 60, Olofstorp, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00
Stora Älsjövägen 60, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Stora Älsjövägen 60, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Stora Älsjövägen 60

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 950 000 kr

119 m²

4 rum

912 m² tomt

Stora Älsjövägen 60 är ett charmigt hus beläget på ett lugnt och barnvänligt område i trivsamma Olofstorp! Hemmet förgylls av ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, social planlösning mellan kök och vardagsrum och ett praktiskt loft en trappa upp. Allrummet på loftet kan disponeras både som sällskapsrum eller sovrum. Den magnifika takhöjden är öppen upp till nock och skapar en rymlig atmosfär och tillför det lilla extra till huset. Vardagsrummet förlängs av den generösa altanen som erbjuder både jacuzzi och härliga stunder i solen där vänner och familj kan avnjuta sensommarkvällar. Helkaklat badrum med dubbla handfat, takdusch och förberett för badkar. Huset omringas av en grönskande trädgård med vackra stensättningar, blommor och träd. Huset är högt beläget utan insyn och omgiven av en natur som erbjuder promenadslingor och bad i Olofstorps mest populära badsjö "Älsjön". Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

 • Premium
Tellusgatan 35C, Bergsjön, Göteborgs kommun

Tellusgatan 35C

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 700 000 kr

68 m²

3 rum

3 995 kr/mån

25 000 kr/m²

Nu har du unik chans att flytta in i en nyproducerad trea om hela 68 kvm med riktigt stor balkong mot den lugna innergården! Här bor ni bland annat med ett komplett utbud av vitvaror, förråd, helkaklat badrum med tvättmaskin + torktumlare, handdukstork, bilplats och cykelparkeringar. I den låga avgiften på 3 995kr/mån ingår värme vatten, basutbud av TV och bredband. Bostaden är belägen i expansiva Bergsjöbyn som ligger ca 20 minuter från centrum med spårvagn från Rymdtorget (linje 7&11)! I närheten finner du matbutiker, populär badsjö och allum köpcentrum. Gården utgör en given plats för umgänge med lekyta, grillplats och flera andra sociala ytor. I föreningen finns även en övernattningslägenhet att nytta vid besök.

 • Plus
 • Balkong
Tellusgatan 33A, Bergsjön, Göteborgs kommun

Tellusgatan 33A

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 540 000 kr

48 m²

2 rum

2 834 kr/mån

32 083 kr/m²

Välkommen att förvärva en mysig och optimalt planerad tvåa på 48 kvm med uteplats om ca 12 kvm mot den lugna innegården. Låg månadsavgift på 2 834 kr/mån där värme, vatten, tv, bredband ingår. Precis runt hörnet ligger ett extern förråd med plats för utemöblerna. Här bor du med goda kollektiva förbindelser, i närheten finner du både buss (buss 58) och spårvagn (linje 7&11) som tar dig till centrala Göteborg. Bostaden är belägen i expansiva Bergsjöbyn med närhet till bland annat matbutiker, dagis, vårdcentral, apotek, kulturhus, bibliotek, badsjö, Allum köpcentrum (ca10 minuter med bil/buss). Gården utgör en given plats för umgänge med lekyta, grillplats och flera andra sociala ytor. I föreningen finns även en övernattningslägenhet att nyttja vid besök. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Kvadrantgatan 72, Bergsjön, Göteborgs kommun

Kvadrantgatan 72

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 495 000 kr

82,2 m²

4 rum

6 296 kr/mån

18 187 kr/m²

Optimalt planerad fyra i stabil HSB-förening där förråd finns att tillgå. Här är det bara att flytta in och trivas! I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Dessutom kan du som medlem nyttja föreningens gym, bastu, motionsrum, solarium samt gästlägenhet (mot avgift). Här bor du med bra kommunikationer då närmsta spårvagns- och busshållplats nås på ett par minuters gångavstånd och tar er till centrum på 20 minuter. Området är familjevänligt med trafikfria innergårdar, lekplatser och bollplaner samtidigt har du naturen och grönska som granne. Välkommen på visning

 • Balkong
Gamlestads Brygga 17, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Lör 17 jun kl 13:00
Gamlestads Brygga 17, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Gamlestads Brygga 17, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Gamlestads Brygga 17

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 990 000 kr

59 m²

2 rum

3 095 kr/mån

50 678 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en påkostad tvåa i gavelläge med optimal planlösning med en stor inglasad balkong med utsikt över Säveån. Ljusa ytskikt och snyggt parkettgolv är genomgående i hela bostaden. Öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket skapar sociala ytor och ger ett naturligt ljusflöde genom bostaden, perfekt bostad för paret som söker en rymlig bostad! Här bor du endast några minuter från centrala Göteborg. Gamlestaden är ett expansivt område med goda kommunikationer tack vare resecentrumet som är beläget ett stenkast från föreningen där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Här har du även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar i närheten som underlättar vardagen. Bostaden bör upplevas, välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Soldathemsgatan 12, Kviberg, Göteborgs kommun
Soldathemsgatan 12, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Soldathemsgatan 12, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Soldathemsgatan 12

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 390 000 kr

46 m²

2 rum

3 174 kr/mån

51 957 kr/m²

Välkommen till expansiva Kviberg och till populära soldathemsgatan. Denna välplanerade tvåa med en balkong i underbart sydväst läge har den perfekta sociala planlösningen och stora generös fönsterpartier som skänker ljus och luft igenom hela bostaden. Här erbjuds genomgående parkettgolv, tidlösa vitvaror och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och inte minst gott om förvaringsmöjligheter. Här bor du 10 minuter ifrån centrum med spårvagn och samtidigt har du naturen som granne, en bostad som måste upplevas på plats! Läget är perfekt i ett populärt område med närhet till service, kommunikationer, mysiga kvarterskrogar samt naturen. Buss- och spårvagnshållplats ligger runt knuten och resan in till centrala Göteborg tar ca 10 minuter. Även för dig som cyklar finner du ett bekvämt avstånd till centrum tack vare fina cykelvägar. Här bor du i ett naturnära område med gott om möjligheter för den sportintresserade att besöka Göteborgs multisportarena som ligger inom behagligt gångavstånd. Välkommen på visning, bostaden bör upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lars kaggsgatan 28B, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Mån 12 jun kl 18:00
Lars kaggsgatan 28B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lars kaggsgatan 28B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lars kaggsgatan 28B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 750 000 kr

39,5 m²

2 rum

3 175 kr/mån

44 304 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med balkong i underbart söderläge. På en lugn återvändsgata i hjärtat av Gamlestaden finner ni denna kvadratsmarta tvårummare. ljust och stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord bjuder tillsammans med en trevlig balkong i soligt söderläge in till gemenskap med nära och kära. Vackra detaljer är genomgående i hela bostaden och skapar en personlig charm. Här är det bara att flytta in och trivas i en populär och stabil förening med mycket god ekonomi samt flera gemensamma utrymmen såsom grillplats, relaxavdelning, pingisrum och festlokal. I expansiva Gamlestan bor du i en expansiv stadsdel där äldre landshövdingehus samsas med modern arkitektur med allt från restauranger och kaféer till butiker och bostäder. Här har man lika nära till naturen och friluftslivet på Kvibergs gamla kasernområde och Storebergs utsiktsplats som storstadspulsen i centrala Göteborg vilken man når på ca 15 minuter med spårvagn, bil eller cykel. Spårvagn 6, 7 och 11 samt buss 58 och 519 servar området och nås på promenadavstånd ca 5 min bort via hållplats Bellevue. I närområdet nås ett stort utbud av restauranger och matbutiker. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 10:00
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Margit Halls Gata 31

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

4 690 000 kr

92 m²

4 rum

5 653 kr/mån

50 978 kr/m²

Fyra med dubbla badrum, exklusivt kök med bänkskiva i sten. Bostaden erbjuder fräscha och öppna ytor med ett underbart ljusinsläpp från två väderstreck på grund av det insynsskyddade gavelläget. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar dom perfekta sällskapsytorna, vardagsrummet förlängs ut på den stora balkongen som ligger i soligt västerläge. Här finner ni även två moderna badrum, stor hall med plats för möblemang och gott om förvaringsmöjligheter, stilrent kök som går i tidlösa färger och inte minst tre sovrum. Detta är en riktig pärla med en mycket smakfull interiör som måste upplevas i verkligheten! Varmt välkomna på visning! Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Kviberg. Ett stenkast bort finns Kvibergs gamla regementsområde som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrums puls. Närliggande Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service siktar på att bli Göteborgs motsvarighet till Meetpacking district.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ryttaregatan 1B, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 19:00

Ryttaregatan 1B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 890 000 kr

42,9 m²

1.5 rum

3 295 kr/mån

44 056 kr/m²

Välkommen till Ryttargatan 1B En populär adress där vi hittar denna renoverade etta med sovalkov i stilren design. Här erbjuds härligt genomgående ljusinsläpp genom bostaden, modernt kök i ljusa toner, ett stort vardagsrum med balkong i soligt läge som omringas av grönska. Här bor du nära caféer, restauranger och du har centrala Göteborg och stadspulsen bara ett stenkast bort. Samtidigt har du naturen som granne och en underbar innergård där du kan ha trevliga grillkvällar med familj och vänner. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Gamlestaden. Ett stenkast bort finns Kvibergs gamla regementsområde som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrums puls. Närliggande Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service siktar på att bli Göteborgs motsvarighet till Meetpacking district.

 • Plus
 • Balkong
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun
 • Ons 14 jun kl 17:30
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Salviatorget 2

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 075 000 kr

34 m²

1 rum

3 533 kr/mån

31 618 kr/m²

Missa inte denna välplanerade enrummare högt upp i huset på våning 8 med storslagen utsikt och utan insyn. Detta är den perfekta lägenheten för dig som vill bo med låga månadskostnader i ett expansivt område med vardaglig service nära till hands. Nyproduktion med komplett utbud av vitvaror, bra förvaringsytor, helkaklat badrum med kombimaskin och handdukstork. Det ljusa stilrena köket är utrustat med diskmaskin, ugn, häll, kyl/frys och fläkt. Det kvadratiska vardagsrummet är lätt möblerat med ett härligt ljusinsläpp. Även bilplats och cykelparkeringar och takterrass finns inom föreningen. Fler fördelar är gratis parkering utanför huset, två entréer in från gatan, två hissar upp i huset samt luftiga gemensamma ytor inne i fastigheten. För dig som vill köpa din första bostad, kanske ha en övernattningslägenhet eller bara vill bo billigt. Välkommen till Brf Utsikten i Gårdsten! Kontakta mäklaren om du är intresserad av visning: 073-518 88 60.

 • Premium
 • Hiss
Kryddnejlikegatan 36, Angered, Göteborgs kommun
Kryddnejlikegatan 36, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Kryddnejlikegatan 36, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Kryddnejlikegatan 36

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 790 000 kr

130 m²

5 rum

224 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade insynsskyddade gavelradhus i barnvänliga och lugna villastaden i Lövgärdet intill Vättlefjäll. Här bor ni med närhet till det mesta och har samtidigt naturen som granne. På baksidan finner ni den trevliga uteplatsen i sydvästligt läge med många soltimmar. Framsidan erbjuder svalare klimat med stenlagd uteplats och stort förråd. Taket lades om för 13 år sen och fasaden målades om nyligen. Huset har i nuläget 5 rum (men kan enkelt göras om till 6 rum), varav 5 sovrum. Inomhusmiljön har ett visst behov av upprustning och erbjuder god potential att sätta er egen prägel. Till detta hus hör garage i länga (äganderätt). Välkomna på visning!

 • Premium
Gunnilse backaväg 72, Gunnilse, Göteborgs kommun
Gunnilse backaväg 72, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 2
Gunnilse backaväg 72, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 3

Gunnilse backaväg 72

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 190 000 kr

26 m²

2 302 m² tomt

Stor tomt där tidigare ägare har fått ett positiva indikationer att avstyckning är möjlig. På tomten finner ni en stuga som ej är bebolig. Tomten ligger med skogen och en rinnande bäck som er närmsta grane!

 • Premium
Gropens Lillgata 21, Hammarkullen, Göteborgs kommun
 • Tor 8 jun kl 17:15
Gropens Lillgata 21, Hammarkullen, Göteborgs kommun, bild 2
Gropens Lillgata 21, Hammarkullen, Göteborgs kommun, bild 3

Gropens Lillgata 21

Lägenhet
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 950 000 kr

85 m²

4 rum

5 132 kr/mån

22 941 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva en nyproducerad genomgångs 4:a med fönster i tre väderstreck från 2019 i gavel med balkong! Här har ni en närhet till det mesta som behövs för en fungerande vardag. Detta är en perfekt bostad för dig som vill ta dig till innerstaden inom 15 minuter med spårvagn men samtidigt bo lungt! Varmt välkommen att boka upp er på visning!

 • Premium
 • Balkong
Tellusgatan 41, Bergsjön, Göteborgs kommun

Tellusgatan 41

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 650 000 kr

62 m²

2 rum

3 593 kr/mån

26 613 kr/m²

Nyproducerad tvåa om hela 62 kvm med hög standard. Bostaden har en stor inglasad balkong med västerläge som erbjuder många soltimmar. I bostaden finner du även golvvärme i badrummet, klädkammare, tillhörande förråd och tvätt/torkmörkheter. 10 minuter bort med bil har du Allum som erbjuder flertalet matbutiker, shoppingmöjligheter och ett resecentrum. Via kollektivtrafiken är du inne i centrala Göteborg på ca 20min. Spårvagn 7 och 11 samt buss 58. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lärjeheds fritidsområde stuga 92, Linnarhult, Göteborgs kommun
 • Tor 8 jun kl 18:00
Lärjeheds fritidsområde stuga 92, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjeheds fritidsområde stuga 92, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjeheds fritidsområde stuga 92

Fritidshus
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 300 000 kr

50 m²

5 rum

485 m² tomt

Missa inte detta unika fritidshus med modern utrustning och inredd källare. Stugan ligger i en populär förening i anslutning till Lärjedalen med bra bussförbindelser. Tomten är plan och insynsskyddad med fina stenläggningar, grusad uppfart, gräsmatta, paviljong och plats för odling. Solläget är perfekt med sol från morgon till kväll! Stor altan vid stugans entré med plats för möblemang. Placeringen av stugan är optimal med tanke på det lättillgänglig läget först på gatan. Stugan är i gott skick med fullt utrustat kök med parkettgolv och öppen planlösning mot vardagsrummet. Två kaklade badrum med golvvärme, varav ett på övre plan med tvättmaskin. Trevlig planlösning med två sovrum samt kontor på övre plan och två rum i källarplan. Stugans ytskikt har renoverats genomgående med ljusa och stilrena materialval. Källaren har klinkergolv med golvvärme samt inbyggda lampor i taket. Det större rummet har förberetts för att kunna installera kompletterande kök för den som önskar. Bra förvaringsmöjligheter med två källarförråd. Den här stugan får ni verkligen inte missa, välkomna på visning!

 • Premium
Stekastigen 16, Agnesberg, Göteborgs kommun
 • Mån 12 jun kl 17:15
Stekastigen 16, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Stekastigen 16, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Stekastigen 16

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 150 000 kr

60,5 m²

2 rum

4 876 kr/mån

19 008 kr/m²

Välkomna till denna rymliga bostad med egen entré och uteplats. Här bor vi på lugn gata med återvändsgränd och stora grönytor alldeles utanför huset. Via vardagsrummet nås uteplats på markplan med perfekt söderläge. Rymligt kök med gott om matlagningsytor samt plats för matbord. Nymålade väggar är genomgående i bostadens samtliga rum. Föreningens fastigheter har sedan 2015 genomgått större renoveringsarbeten och lägenheten fick bland annat nya 3-glasfönster och ny altandörr. Samtliga fasader målades och taket lades om. Föreningen förfogar över ett antal garage och parkeringsplatser med separat kö. I avgiften till föreningen ingår värme, vatten och kabel-tv samt bredband och ett stort källarförråd (hus nr 14). Bostaden fick ny säkerhetsdörr i entrén 2021. Bra kommunikationer med direktbuss 173 från hållplats Steken in till Göteborgs Centrum (Svingeln/Heden) på ca 15 min. Via Steken passerar även buss 401 som tar oss vidare in till Angereds Centrum på ca 5 min. Angereds centrum erbjuder ett stort utbud av handel (ICA MAXI), närsjukhus, idrotts-arena med mycket mer.

 • Premium
 • Uteplats
Saffransgatan 1A, Angered, Göteborgs kommun
 • Mån 19 jun kl 17:00
Saffransgatan 1A, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Saffransgatan 1A, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Saffransgatan 1A

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 190 000 kr

59,4 m²

2 rum

3 599 kr/mån

20 034 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostad fyra våningar upp i huset. Här har du härliga vyer över naturen och minimalt med insyn. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och med utgång till den inglasade balkongen. Här erbjuds möjligheten att skapa sitt hem efter sina egna önskemål och sätta sin egna prägel. Här bor du med närhet till det mesta du behöver till vardags och med gångavstånd till både skola, förskolor, kommunikationer och affärer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Trädgårdsgärdet 22, Angered, Göteborgs kommun

Trädgårdsgärdet 22

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 750 000 kr

79,8 m²

3 rum

5 756 kr/mån

21 930 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga trea i stor HSB-förening. Lägenheten ligger på markplan och har utgång till egen uteplats med trädgård och sol under eftermiddag och kväll. Bostaden har genomgående ljusa och fina ytskikt. Stora fönster släpper in rikligt med ljus! Lägenheten har en populär planlösning med stora rum, kvadratiskt kök med plats för matbord intill fönstret, en rymlig klädkammare som inretts till ett mindre rum samt ett stort badrum med kombinerad tvättstuga. Bra förvaringsmöjligheter med eget förråd i huset. I avgiften ingår bredband! Trädgårdsgärdet ligger i expansiva Angered med närhet till butiker och spårvagnar inne i centrum. Området erbjuder grön och fin natur med närhet till vackra Vättlefjäll. Flertalet lekplatser finns i närheten vilket gör det lätt för barnen att trivas! Några minuters promenad från huset finner vi busshållplats. Bussen tar er ner till Angereds centrum, som också nås till fots på ca 10 min.

 • Uteplats
 • Hiss
Decenniumgatan 55, Kortedala, Göteborgs kommun

Decenniumgatan 55

Radhus
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 800 000 kr

120 m²

4 rum

4 379 kr/mån

31 667 kr/m²

Nu har du äntligen chans att förvärva ett bostadsrättsradhus med egen uppfart i barnvänliga Decenniumgatan. Nedre plan erbjuder sociala och öppna ytor samt badrum och tvättstuga medan du har tre sovrum på övre plan med badrum och klädkammare. Huset erbjuder ett bra läge med en fin uteplats på baksidan i västerläge och många soltimmar. Finns även möjlighet att nyttja uteplatsen på framsidan. Ett externt förråd tillhör bostaden. Ett stenkast ifrån har du möjlighet till bärplockning och en kort promenad bort finner du ett friluftsområde. Går enkelt att göra om till fyra sovrum om det önskas! Inom gångavstånd finner ni förskolor, kommunikationer och Kortedala torg med allmän service. Kortedala Torg erbjuder goda spårvagnsförbindelser (linje 6,7 & 11) som tar dig in till centrum på endast 15 minuter.

 • Uteplats
Lärjeheds fritidsområde stuga nr 3, Linnarhult, Göteborgs kommun
 • Sön 11 jun kl 15:45
Lärjeheds fritidsområde stuga nr 3, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjeheds fritidsområde stuga nr 3, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjeheds fritidsområde stuga nr 3

Fritidshus
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

650 000 kr

40 m²

2 rum

450 m² tomt

Missa inte denna charmiga stuga med en unik tomt högt upp i Lärjeheds fritidsområde. Tomten är perfekt för dig som älskar att odla och uppskattar mysiga platser i solen! Stugan är fint bevarad med charmiga detaljer som präglas av stugans ursprungliga tidsanda. Trevligt uterum med stora fönsterpartier och utsikt ner över området. Stugan ligger på en avskild plats med fönster i olika väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och ett vackert genomgångsljus. Härligt läge med utsikt från altanen och med grönskande omgivningar. I området finns fantastisk natur att upptäcka med Lärjeåns dalgång och vackra promenadstråk längs vattnet. Stugan har en trevlig planlösning med toalett i anslutning till entrén, kök, vardagsrum och sovrum samt uterum. En trappa ner till källaren finns förvaringsytor, med dusch och tvättmaskin. I avgiften till stugföreningen ingår gratis parkering och bussförbindelserna till området är optimala med bussar som stannar precis intill. Butiker och daglig service finns i närområdet och nås antingen med bil eller buss. Missa inte denna stugidyll som är värd att upplevas på plats!

 • Premium
Kryddpeppargatan 63, Angered, Göteborgs kommun
Kryddpeppargatan 63, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Kryddpeppargatan 63, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Kryddpeppargatan 63

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 990 000 kr

130 m²

6 rum

171 m² tomt

Nu har vi äntligen nöjet att presentera detta välplanerade gavelradhus i familjevänliga och lugna villastaden i Lövgärdet intill Vättlefjäll. Notera att tomten är friköpt, då de flesta i området har tomträtt. Här bor ni i en fantastisk oas med närhet till det mesta och har samtidigt naturen och sjöar som granne. Huset är i fint skick och erbjuder en öppen och social planlösning. Från vardagsrummet tar man sig även ut till den trevliga uteplatsen mot baksidan med ett underbart uterum som kommer att uppskattas under årets alla årstider. Mot husets framsida erbjuds också en uppskattad uteplats med insynsskyddat läge som ger känslan av en innergård. Här har man även tillgång till det stora förrådet som går att inreda helt efter behov. Husen är gediget byggda i betong vilket gör att de är väldigt lätta att underhålla och mindre risk för större skador. Dessa radhus är väldigt uppskattade av de boenden inte bara för att de är väldigt välplanerade med upp till fem sovrum, social planlösning, badrum på båda plan och uteplatser från både fram- och baksida utan även läget och lugnet. Närheten till skolor, kommunikationer och Angereds breda utbud är ett stort plus men att du samtidigt är ett stenkast ifrån den underbara natur som erbjuds är något man behöver uppleva på plats för att förstå. Ca 500 m från huset ligger en badsjö samt ett nybyggt gym och en kanotpool där man kan hyra kanot. Varmt välkomna på visningen!

 • Premium
Teleskopgatan 16, Bergsjön, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Teleskopgatan 16, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Teleskopgatan 16, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Teleskopgatan 16

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 095 000 kr

77,5 m²

2 rum

6 212 kr/mån

14 129 kr/m²

-- Möjligt att göra om till en trea -- Välkommen att förvärva en välvårdad och fräsch bostad som är inflyttningsklar. Denna tvåa om 77,5 kvm har renoverats smakfullt och erbjuder ett boende av hög klass med inglasad balkong! I bostaden finns du gott om förvaringsutrymmen i form av klädkammare + förråd. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och EL! Här bor ni med närhet till affärer, skolor och kommunal service. Storslagen natur med härliga promenadstråk i närområdet. Spårvagnshållplats finns inom ett gångavstånd på ca 50 meter från huset och tar dig in till stan på ca 20 minuter (linje 7 & 11). Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kalendervägen 93, Kortedala, Göteborgs kommun

Kalendervägen 93

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 350 000 kr

40,3 m²

1 rum

2 270 kr/mån

33 499 kr/m²

Varmt välkommen till denna totalrenoverade etta som är omgjort till en tvåa med låg avgift om 2 270 kr/mån där värme, vatten kabel-TV, bredband, källarförråd samt vindsförråd ingår. Här bor du i en välskött förening med mycket god ekonomi i ett lugnt och expansivt område. På Kalendervägen är det enkelt att trivas om man värdesätter både närhet till natur och stadslivet. Kvibergs Park som erbjuder olika utomhusaktiviteter ligger inom gångavstånd. Även Bergsjöbadet ligger bara två kilometer bort. Med spårvagnslinjerna 6, 7 och 11 via Kortedala Torg nås Göteborgs centrum inom en kvart.

 • Plus
Lärjeheds Fritidsområde stuga nr 19, Linnarhult, Göteborgs kommun

Lärjeheds Fritidsområde stuga nr 19

Fritidshus
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

950 000 kr

45 m²

2 rum

450 m² tomt

Välkomna till denna mysiga stugidyll belägen högt upp i Lärjeheds fritidsområde. Stugan ligger avskilt med fantastisk utsikt! Fönster i alla väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp och ett vackert genomgångsljus. Magnifik utsikt från altanen med grönskande omgivningar ner över stugområdet. Här kan vi njuta av en kopp kaffe och samtidigt höra fåglarna kvittra i det närliggande naturområdet. Kring stugan sträcker sig en välskött gräsmatta, stenläggningar, rabatter och en nyplanterad häck. I anslutning till stugområdet hittar vi Lärjeåns dalgång med vackra promenadstråk längs vattnet. Dalgången har ett stort naturvärde med lummig lövskog och ett rikt växt- och djurliv med bland annat lax och öring. Stugan har en trevlig planlösning med kök, vardagsrum, inglasat uterum och sovrum som nås via två ingångar, både via köket och uterummet. Ytskikten är genomgående renoverade i ljusa och fina toner. Stor källare erbjuder gott om förvaringsytor och badrum. Badrummet är helkaklat och modernt utrustat. I avgiften till stugföreningen ingår gratis parkering och bussförbindelserna till området är optimala med bussar som stannar precis intill. Butiker och daglig service finns i närområdet och nås antingen med bil eller buss. Stugan är en kolonistuga och får inte användas som ett permanent boende och/eller folkbokföringsadress. Stugan får enbart brukas under perioden 1 mars-31 oktober. Övrig tid på veckoslut eller helgdagar. Vattnet är avstängt under vintern.

Bunkebergsgatan 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Lör 10 jun kl 15:00
Bunkebergsgatan 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Bunkebergsgatan 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Bunkebergsgatan 11

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 790 000 kr

87 m²

4 rum

5 471 kr/mån

43 563 kr/m²

Snart finns möjligheten att förvärva detta hem utöver det vanliga. Här bor man 10 minuter bort från Göteborgs stadskärna samtidigt som man har naturen som granne. På nyproducerade Bunkebersgatan 11 ligger denna välplanerade fyra om hela 87 kvm. Bostaden stod klar 2021 och erbjuder en välplanerad och social planlösning med välutnyttjade kvadratmeter. Exklusiva materialval och goda förvaringsmöjligheter finns i dom flesta utrymmen. Bostaden erbjuder även en stor uteplats som nås via vardagsrummet. Gamlestaden växer och rustas upp så det knakar och här bor du i hjärtat av området med gångavstånd till allt. Spårvagnen utanför byggnaden ta dig till centrala Göteborg på ca 5 min samtidigt som du åt andra hållet mot Kviberg når härliga grönområden och aktivitetscentret Serneke Arena med ett generöst utbud av aktiviteter så som klättring, gym och längdåkning inomhus. Strax bortom befinner sig ett omfattande motionsområde med bl.a. hinderbana, utegym, fotbollsplaner och motionsspår. Varmt välkomna till visningen!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss

Visar 1 - 50 av 76