Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tangovägen 46, Storås Ängar, Göteborgs kommun
Tangovägen 46, Storås Ängar, Göteborgs kommun, bild 2
Tangovägen 46, Storås Ängar, Göteborgs kommun, bild 3

Tangovägen 46

Lägenhet
Storås Ängar, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 395 000 kr
84 m²
4 rum
6 229 kr/mån
28 512 kr/m²

Välkomna till Storås Ängar! Denna 4a på markplan har området mest populära lägen med dubbla uteplatser varav en stor uteplats och ett fantastiskt läge med sol från morgon till kvällssol. Denna bostad har två förråd på utsidan varav ett som kan göras om till kontor eller sovrum. Fantastiskt läge med naturen som granne och med gångavstånd till Angered centrums expansiva utbud. Huset byggdes 2004 och erbjuder modern standard med fräscha och stilrena ytskikt som genomsyrar bostadens samtliga rum. Luftigt och välutrustat kök med generösa ytor för matlagning och köksbord. Ett stort badrum nås i anslutning till entrén med bra tvättmöjligheter. Stor balkong med utsikt mot Lärjeåns dalgång och dess djur-rika omgivning med vackra åkerlandskap. En mindre uteplats med eget förråd nås i anslutning till entrén. Lugnt och fint läge utan biltrafik utanför huset! En fin blandning av gröna ängar, skog och fantastiska vandringsleder kring Lärjeån. Samtidigt bor ni ett stenkast in till Angered centrums stora utbud av butiker, Arena, Närsjukhus och mycket mer.

  • Premium
  • Uteplats
Tellusgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:15
Tellusgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Tellusgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Tellusgatan 45

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 6/7
5 434 kr/mån
24 329 kr/m²

Högt upp i huset finner du denna moderna och påkostade bostad om 82 kvm på vån 6/7 där inget har lämnats åt slumpen. Här har man gjort en del tillval(se nedan). Det kanske bästa av allt med bostaden är det höga och insynsskyddade läget med fantastisk utsikt. Här finner du bland annat spotlights, integrerad diskmaskin, fullhöjdsspeglar i hall, helkaklat badrum med golvvärme, komplett utbud av vitvaror, parkettgolv, klädkammare samt rymliga garderober med skjutdörrar. 10 minuter bort med bil har du Allum som erbjuder flertalet matbutiker, shoppingmöjligheter och ett resecentrum. Via kollektivtrafiken är du inne i centrala Göteborg på ca 20min. Spårvagn 7 och 11 samt buss 21.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hjällbogärdet 56, Hjällbo, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:15
Hjällbogärdet 56, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 2
Hjällbogärdet 56, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 3

Hjällbogärdet 56

Lägenhet
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 250 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
5 806 kr/mån
17 857 kr/m²

Unik bostad på Hjällbogärdets bästa läge! Balkong med fri utsikt mot grönområdet utanför huset. Här bor vi i anslutning till en fin parkmiljö, lekplatser, vackra skogsområden och mysiga Lärjeån. Lägenheten är rymlig, har en bra planlösning med luftiga ytor i samtliga rum samt ett nyrenoverat badrum från 2019 som renoverades i samband med föreningens stambyte. Ett bekvämt boende med egen tvättmaskin och torktumlare inne i bostaden och med närhet till stor gemensam tvättstuga. Badrummet är modernt utrustat med wc, kommod, spegelskåp och handukstork. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck, fräscha ytskikt och separat kök med matplats samt ett stort vardagsrum med utgång till balkongen. Köket är väl utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. På balkongen kan man njuta av solen under stora delar av dagen! Nedanför lägenheten finns goda möjligheter för odling och plantering! Bostadens placering är optimal utan insyn med utsikt mot grönområdet intill. Till bostaden hör ett förråd som kan nyttjas till extra förvaring på ett smidigt sätt tack vare tillgängligheten på entréplan. Ett kallförråd nås via balkongen. Hjällbogärdet är barnvänligt med flertalet lekplatser och trivsamma gårdar mellan bostadshusen. Här har du också nära till parkering i föreningens garage! I Eriksbo bor du i ett lugnt och naturnära område bara ett stenkast bort från Lärjedalens vackra natur. Några hundra meter bort nås närbutik och pizzeria. I Hjällbo centrum erbjuds större matbutik (ICA), Apotek m.m. Angered centrum med sitt stora utbud av daglig service, arena och närsjukhus ligger ca 3-5 min bort med bil.

  • Premium
  • Balkong
Björkkullavägen 57, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Björkkullavägen 57, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Björkkullavägen 57, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Björkkullavägen 57

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 795 000 kr
190 + 18 m²
8 rum
642 m² tomt

Nu erbjuds du möjligheten att hitta hem i den stora villa med en totalyta om hela 208 kvm med generösa utrymmen och stor bekvämlighet. Om du är ute efter ett långsiktigt hem där du kan leva ditt bästa liv tillsammans med hela familjen och skapa minnen som varar livet ut, då är detta din chans. Huset ligger på en lugn och fin plats omgiven av härliga skogspartier som ramar in trädgården. Altanen och uterummet på baksidan ligger i perfekt sydvästligt läge och är dränkt i sol, här möbleras med trevliga loungemöbler och matbord för att kunna njuta av långa sommarkvällar med sällskap. Trädgården på baksidan är stor och bjuder in till både lek och odling. Möjligheterna är oändliga i detta hus och här erbjuds lugn och ro i en trivsam miljö. Skola, naturslingor med badsjöar, föreningsliv och busskommunikationer finns på gångavstånd från huset. Välkommen på visning!

  • Premium
Ringduvevägen 1, Knipared, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Ringduvevägen 1, Knipared, Göteborgs kommun, bild 2
Ringduvevägen 1, Knipared, Göteborgs kommun, bild 3

Ringduvevägen 1

Villa
Knipared, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 875 000 kr
97 m²
4 rum
975 m² tomt

Nu har vi nöjet att förmedla en fastighet på Ringduvevägen, en rymlig enplansvilla med tre sovrum på ett kanonläge i Knipared. Här erbjuds uppfart med garage och plats för flertalet bilar, stor altan som löper längs med husets långsida i perfekt solläge. Framför altanen har ni en stor och platt trädgård som är perfekt för fotbollsspelande barn, här finns även gott om plats för fruktträd och bärbuskar. Taket pryds av 27st solpaneler som kompletterats med batteri så här bor du så gott som självförsörjande på elen som produceras. En ny panna har dessutom installerats 2018 så tillsammans med solpanelerna bor du här effektivt och billigt i drift. Här bor du med gångavstånd till både busshållplats, vandringsleder, badsjö. Fritidsaktiviteter samt förskolor och skolor finns i närområdet så här flyttar du in i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Ordonnansgatan 5, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Ordonnansgatan 5, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ordonnansgatan 5, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ordonnansgatan 5

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 590 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/5
4 478 kr/mån
44 321 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en exklusiv trerumslägenhet från 2016, belägen på fjärde våningen med ett fantastiskt gavelläge som bjuder på ostörd utsikt mot den rofyllda skogen. Detta är ett hem där varje detalj är noga genomtänkt och där lyx och komfort går hand i hand. Lägenheten imponerar direkt med sin välplanerade layout, där kök och vardagsrum är separata, vilket skapar en behaglig och funktionell boendemiljö. Köket är ett paradis för matälskaren, med generösa arbetsytor och smarta förvaringslösningar. Vardagsrummet är ljust och rymligt, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Den inglasade balkongen i västerläge är en oas av lugn, där du kan njuta av solnedgångens gyllene strålar. Här kan du sitta i lugn och ro, omgiven av naturens skönhet och känna hur stressen rinner av dig. Detta hem ligger i det sista huset på gatan, vilket ger ett privat och tyst boende. Föreningen, som äger marken, har dessutom satsat på hållbarhet med solceller på taket. Under huset finns ett modernt garage med laddplatser på samtliga parkeringsplatser, vilket gör det enkelt för elbilsägare. Här får du ett drömboende som förenar det bästa av två världar – modern lyx och naturnära harmoni. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Zenitgatan 59, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45
Zenitgatan 59, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Zenitgatan 59, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Zenitgatan 59

Radhus
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 600 000 kr
118 m²
5 rum
6 513 kr/mån
22 034 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva ett välplanerat bostadsrättsradhus med fina tillval och egen bilplats framför huset. På entréplan är det fokus på det sociala med inbjudande kök och vardagsrum samt utgång till uteplats med terrass i soligt läge medan övervåningen består av fyra separata sovrum och huset har två stora badrum. På hela nedre plan har du golvvärme. Här bor du med promenadavstånd till Bergsjöbadet. Välkommen att höra av dig!

  • Premium
  • Uteplats
Kortedala torg 6C, Kortedala, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Kortedala torg 6C, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 2
Kortedala torg 6C, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 3

Kortedala torg 6C

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/3
7 068 kr/mån
31 337 kr/m²

Önskat tillträde februari - Äntligen har du tillfälle att förvärva en välvårdad fyra på Kortedala Torg om 86 kvm med en stor inglasad balkong i västerläge samt tre stora sovrum. Hörnlägenhet med öppen planlösning och fönster från tre väderstreck som ger fantastiskt ljusinsläpp. I bostaden har du en Walk-in-closet samt tvätt & torkmöjligheter. Byggnaden är från år 2015 och håller en hög standard. I avgiften ingår värme, vatten, tv & bredband, källarförråd & bostadsrättstillägg . Här bor du i en välskött och stabil Riksbyggen förening med närhet till både daglig service och kommunikationer. Spårvagnen tar dig in till centrum på ca 15 min ett stenkast från föreningen. Detta är ett läge du inte bör missa om du vill bo i området då denna typ av lägenhet sällan kommer ut till försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Anna Branzells Gata 6, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00
Anna Branzells Gata 6, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 6, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 6

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 490 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/4
4 054 kr/mån
38 906 kr/m²

På behagligt avstånd från både stadsliv och natur ligger denna påkostade tvåa i nyskick. Ljusa och öppna ytskikt är genomgående i hela bostaden och skapar en inbjudande känsla. Här finns modernt kök med vitvaror i rostfritt stål, stort sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett vardagsrum med balkong som blir en naturlig förlängning på vardagsrummet. På den vältilltagna balkongen kan du njuta av solen större delen av dagen. Bostaden erbjuder även fullt utrustad badrum med tvättmaskin och torktumlare som gör boendet bekvämt och smidigt. Bostaden är belägen i ett expansivt område nära allt från naturområden till trevliga kvarterskrogar. Här promenerar du lätt till närmaste spårvagn och busshållplats, varifrån city nås på ca 10 minuter. Bostaden bör upplevas på plats! Här bor du med närhet till det mesta. runt hörnet från huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Universumsgatan 9, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:15
Universumsgatan 9, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Universumsgatan 9, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Universumsgatan 9

Radhus
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 850 000 kr
119 m²
5 rum
6 506 kr/mån
23 950 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva ett välplanerat bostadsrättsradhus i ett bra läge. På entréplan är det fokus på det sociala med inbjudande kök och vardagsrum samt utgång till uteplats med altan i soligt läge medan övervåningen består av fyra separata sovrum och huset har två stora badrum. På hela nedre plan har du golvvärme. Precis framför entrén kan du ställa bilen. Här bor du med kort promenadavstånd till Bergsjöbadet, naturstig/skogsområden samt ett stenkast från kollektivtrafik som tar dig in till centrala Göteborg på ca 20min. Med ca 10 minuters bilfärd har du Allum som erbjuder flertalet matbutiker, shoppingmöjligheter och ett resecentrum. Välkommen att höra av dig!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Helge Härnemans väg 14, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:00
Helge Härnemans väg 14, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Helge Härnemans väg 14, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Helge Härnemans väg 14

Villa
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
5 650 000 kr
136 + 25 m²
5 rum
501 m² tomt

Det här huset är en dröm för den som älskar att vara nära naturen men ändå ha bekvämligheter inom räckhåll. Beläget på en lugn återvändsgata, erbjuder det ett privat och fridfullt boende med grönområden som omsluter tre sidor av tomten, vilket ger minimalt med insyn. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en harmonisk koppling mellan inomhus- och utomhusmiljön. Inne i huset finner man ett välplanerat kök och vardagsrum som ligger separat, vilket ger en känsla av avskildhet och funktionalitet i hemmets hjärta. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter och har en direkt utgång till uteplatsen som ligger i ett underbart sydväst läge. Detta gör dem perfekta för att njuta av eftermiddagssolen och ljumma kvällar. Den öppna designen i de sociala ytorna gör att uterummet känns som en naturlig förlängning av hemmet. Här kan du ha middagar, avkoppling eller socialt umgänge under varma sommardagar, med en utsikt över den frodiga naturen runt omkring. Uterummet nås direkt via vardagsrummet. Trots det avskilda läget är huset strategiskt placerat nära bra promenadvägar och har skogen alldeles inpå knuten. Detta ger fantastiska möjligheter till friluftsliv och rekreation. Samtidigt är det bara en kort promenad till spårvagnshållplatsen och närmaste affär, vilket gör vardagen bekväm och enkel. Detta hus erbjuder en perfekt balans mellan natur och bekvämlighet, och är idealiskt för den som vill ha ett lugnt och naturnära boende utan att ge upp närheten till stadens faciliteter.

  • Premium
Ingeborg Hammarskjölds Gata 50, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Ingeborg Hammarskjölds Gata 50, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingeborg Hammarskjölds Gata 50, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingeborg Hammarskjölds Gata 50

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 690 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 554 kr/mån
42 031 kr/m²

På behagligt avstånd från både stadsliv och natur ligger denna påkostade tvåa i nyskick. Ljusa och öppna ytskikt är genomgående i hela bostaden och skapar en inbjudande känsla, fönster i hela två väderstreck skapar luftiga ytor. Här finns ett påkostat kök med goda förvarings-och arbetsytor, stort sovrum med förvaring som går längst med ena väggen och en stor klädkammare. Vardagsrummet har öppen planlösning mot det vältilltagna köket. På balkongen kan du njuta av solen tills den går ner tack vare västerläget. Bostaden erbjuder även ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare som gör boendet bekvämt och smidigt. Lägenheten är belägen i ett expansivt område nära allt från naturområden till trevliga kvarterskrogar. Här promenerar du lätt till närmaste spårvagn och busshållplats, varifrån city nås på ca 10 minuter. Bostaden bör upplevas på plats! Här bor du med närhet till det mesta. Runt hörnet från huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service ligger på ett bekvämt promenadavstånd. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Teleskopgatan 4, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Teleskopgatan 4, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Teleskopgatan 4, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Teleskopgatan 4

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 590 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/8
6 356 kr/mån
16 392 kr/m²

Äntligen har du chansen att förvärva en stor fyra på Teleskopgatan om hela 97 kvm där värme, vatten, tv, bredband och elnätet ingår i avgiften! Bostaden präglas av stora ytor och passar perfekt för den större familjen. Här finner du ett badrum och en gästtoalett! Här bor ni med närhet till affärer, skolor, lekplatser och kommunal service. Storslagen natur med härliga promenadstråk i närområdet. Spårvagnshållplats finns inom gångavstånd på ca 3 minuter från huset och tar dig in till centrum på ca 20 minuter (spår 7 & 11). Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, bastu, gym, lekplats, cykelrum, parkeringsplats och gästparkering. Välskött och stabil förening med god ekonomi.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosmaringatan 26, Lövgärdet, Göteborgs kommun
  • Fre 2 aug kl 17:00
Rosmaringatan 26, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 2
Rosmaringatan 26, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 3

Rosmaringatan 26

Lägenhet
Lövgärdet, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 290 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
6 006 kr/mån
25 294 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna stilrena marklägenhet i anslutning till Surtesjön! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrum, modernt renoverat vinkelkök, ett sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med tvättmaskin och genomgående fräscha ytskikt. Utöver detta erbjuds en stor och härlig uteplats där du kan slå dig ner på skyddat läge och njuta av den grönskande omgivningen. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo med trädgårds- och radhuskänsla! Här bor du på ett fantastiskt läge med närhet till badmöjligheter kring Surtesjön och vackra naturstråk i Vättlefjälls naturreservat. Lekplats för barnen nås direkt utanför husets entré. Bussen stannar i anslutning till Rosmaringatan och tar oss direkt in till Angered Centrum och vidare in till Göteborg Centrum. Föreningen är välskött och har under de senaste åren utfört stora renoveringar och investerar på fastigheten, bland annat balkongbygge med inglasning, ny lekplats, fasadmålning, byte av fönster och dörrar samt stambyte av badrummen. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Garage ingår i avgiften! Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Stekastigen 14

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 290 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 095 kr/mån
21 322 kr/m²

Stor tvårummare med renoverat kök, helkaklat badrum och separat tvättrum. Stilrena och påkostade materialval med ljust målade väggar och enhetliga golv som löper genomgående i samtliga rum. Denna luftiga bostad rymmer plats för såväl paret som för den mindre familjen. En fördel som gör bostaden extra unik är den stora uteplatsen med altan i luftigt gavelläge. Altanen är belägen i söder i anslutning till vardagsrummet och erbjuder sol från morgon till kväll! Härliga grönytor och naturområden nås i anslutning till huset. Fastigheten har under senare år genomgått större renoveringsarbeten. Bland detta fasadrenovering, nya fönster och altandörr, omlagt tak, asfalterad parkering med nybyggda garage. Under hösten 2021 monterades nya säkerhetsdörrar i lägenheternas entréer. Föreningen kommer genomföra stambyte med start planerad start under slutet av 2024. Samtliga lägenheter får i samband med stambytet nyrenoverade badrum. I Agnesberg bor du på ett lugnt och naturnära läge men ändå med närhet in till Göteborg city. Bussförbindelser finns i anknytning till föreningen och med bil tar du dig smidigt ut på E45:an. Bra kommunikationer med direktbuss 173 från hållplats Steken in till Göteborgs Centrum (Svingeln/Heden) på ca 15 min. Via Steken passerar även buss 401 som tar oss vidare in till Angereds Centrum på ca 5 min. Angereds centrum erbjuder ett stort utbud av handel (ICA MAXI), närsjukhus, idrotts-arena med mycket mer.

  • Premium
  • Uteplats
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 18

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 590 000 kr
54 + 8 m²
2 rum
vån 5/5
4 020 kr/mån
47 963 kr/m²

Bostaden har totalt 62 kvm i golvyta med charmig snedtaksdesign med generösa takfönster som släpper in ett härligt, naturligt ljus. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är modernt och fullt utrustat med gott om arbets-och förvaringsytor. Du kan enkelt laga dina favoriträtter medan du interagerar med familj och vänner i det anslutna vardagsrummet. Den öppna planlösningen gör det också lätt att inreda efter din egen stil och behov. Bostaden erbjuder även ett rymliga sovrum samt ett fullt utrustat badrum. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Titteridammshöjden 55, Angered, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Titteridammshöjden 55, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Titteridammshöjden 55, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Titteridammshöjden 55

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 690 000 kr
135,8 m²
5 rum
5 101 kr/mån
19 809 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva ett populärt tvåplanshus på lugna och familjära Titteridammshöjden. Huset ligger i gavel och har egen gräsmatta som omringar trädgården. Stor uteplats med altan i härligt läge med sol hela dagen! I anslutning till huset finns ett garage med infart från gatan samt med genomgång till trädgårdssidan. Garaget är rymligt med plats för en stor bil och mycket förvaring, vilket gör boendet både praktiskt och bekvämt i vardagen. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område i anslutning till Titteridamm och vackra naturområden så som naturreservatet Vättlefjäll. Du har också närhet till Angered centrums breda utbud med restauranger och butiker, närsjukhus och Angereds arena. Kommunikationer via buss nås i anslutning till föreningen, även skola och förskola. Huset är i bra skick med nyare kök, två renoverade badrum från 2020 med golvvärme, ett på övre och ett på nedre plan. Mörkt golv i entré och kök samt parkettgolv i vardagsrum. Ytterligare en ingång till huset nås via tvättstugan i anslutning till husets entré. Vardagsrummet är ljust och härligt med stora fönsterpartier. Härifrån når vi den mysiga balkongen. Ett av sovrummen ligger på första plan som just nu används som kontor. Trädgården sträcker sig runt huset tack vare läget i gavel. En trappa ner ligger bostadens andra badrum samt 2 sovrum, samtliga i bra storlek, samt en rymlig klädkammare. Från det större sovrummet nås den välskötta altanen, skyddat från vind och insyn, också i soligt läge! I hallen på nedre plan finns ett stort rum som går att göra om till ett sovrum. Missa inte möjligheten att förvärva denna fina drömbostad, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Teleskopgatan 14, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:45
Teleskopgatan 14, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Teleskopgatan 14, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Teleskopgatan 14

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 050 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/8
3 553 kr/mån
18 103 kr/m²

På Teleskopgatan 14 möts du av en modern, unik och optimalt planerad bostad om 58 kvadratmeter. Bostadens två rum och kök är i fint skick, med vackert ljusinsläpp och optimal planlösning. Unik uteplats där sköna grillkvällar kan spenderas. Dessutom ingår el i den låga avgiften. Här bor du i ett område med närhet till det mesta. Omgivningen präglas av härlig natur. De stora gröna områdena ger plats åt skolor och lekplatser nära naturen. Alldeles utanför huset nås generösa gräsmattor, tennisplan, fotbollsplan samt lekplats. Gillar man att gå sköna promenader är Bergsjöns motionsslingor något att rekommendera. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Anna Branzells Gata 4, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Anna Branzells Gata 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 4

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
3 381 kr/mån
46 226 kr/m²

Välkommen till denna unika 2:A med dubbla terrasser varav en på cirka 30kvm i direkt västerläge – en verklig dröm för den som söker något utöver det vanliga! Med sina 53 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av stil, komfort, funktionalitet samt högt i tak! Här kan du njuta av två generösa uteplatser, varav en i soligt västerläge, som bjuder på ljuvliga eftermiddagar och kvällar i solen. Denna pärla, byggd 2019, har allt du kan önska dig i ett modernt hem. De nyslipade golven strålar, och den imponerande takhöjden ger en härlig känsla av rymd och ljus. Varje detalj är noggrant utvald med exklusiva tillval som skapar en lyxig och sofistikerad atmosfär. Köket är en dröm för matlagningsentusiasten, med sina stilrena ytor och högkvalitativa vitvaror som gör varje måltid till en upplevelse. Vardagsrummet, med sin öppna planlösning, är perfekt för både avkoppling och socialt umgänge. De stora fönsterpartierna släpper in ett generöst flöde av dagsljus och förbinder ute och inne på ett harmoniskt sätt. Badrummet är en oas av elegans och funktionalitet. Här finns en modern dusch och gott om förvaringsutrymme. Sovrummet är en fridfull tillflyktsort med plats för en stor säng och rikligt med förvaring. Föreningen, som äger marken, är stabil och framåtsträvande med solceller på taket som bidrar till låga driftkostnader och ett hållbart boende. Här bor du i ett område med utmärkta kommunikationer och närhet till natur och motionsmöjligheter. Kvibergs arena, med sitt rika utbud av sportaktiviteter, ligger bara ett stenkast bort. Denna bostad är inte bara ett hem, utan en livsstil – en plats där varje dag känns som en lyxig retreat. Välkommen att uppleva detta unika hem som erbjuder allt du behöver för att trivas och må bra! Detta är en bostad som bara måste upplevas på plats, varmt välkommen att boka upp dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svarte filips gata 45, Angered, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30
Svarte filips gata 45, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Svarte filips gata 45, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Svarte filips gata 45

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 295 000 kr
120 m²
4 rum
6 478 kr/mån
19 125 kr/m²

Här bor du i ett familjevänligt område med ett oslagbart gavelläge samt ett av föreningens bästa läge och tomt. Huset är välplanerat och det erbjuds upp till 4 sovrum om man önskar det, badrum på varje våning och ett rymligt kök. Utsidan är nog det som tilltalar detta hus som mest. Här finns parkeringar under carporten precis intill huset vilket underlättar vardagen. Från husets framsida finns en uteplats som du når från köket och kan ta morgonkaffet på. Baksidan är den familjen kommer att uppskatta mest. När solen tittar fram har du en stor och plan uteplats/gräsmatta där solen kan avnjutas större delen av dagen. Här finns det gott om plats för barnen att springa runt, leka och ha sin studsmatta. Fördelen är att huset ligger i första längan i området och du har en fri utsikt från baksidan. Mot baksidan från övre plan finns även en stor balkong.

  • Premium
  • Energieffektiv
Bunkebergsgatan 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Bunkebergsgatan 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Bunkebergsgatan 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Bunkebergsgatan 5

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 690 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 943 kr/mån
48 909 kr/m²

Denna bostad presenterar ett fullt utrustat kök och badrum, med vitmålade väggar som sträcker sig genom hela boendet. Det stora sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme och en genomgående ljus interiör skapar en inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en generös rymd, och dessutom kan du njuta av en stor uteplats med soligt söderläge som vetter mot den fridfulla innergården - din egen privata oas mitt i Gamlestaden. Bunkebergsgatan är centralt belägen i den pulserande Gamlestaden, vilket innebär närhet till mysiga kvarterskrogar och natursköna områden, samtidigt som stadens centrum och dess livliga atmosfär bara är en kort promenad bort. Här får du både stadsliv och naturupplevelser som grannar, samt en underbar innergård att njuta av. Föreningen erbjuder också en övernattninglägenhet för medlemmarna att hyra, vilket är ett ytterligare bekvämlighet för de som bor här. Denna bostad erbjuder en bekymmersfri tillvaro i en populär och stabil förening i en av Göteborgs mest växande områden. I närheten finns ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger och service, samt Kvibergs motionscentrum där du kan delta i allt från fotboll och beachvolley till skidåkning och gymträning. Centrala Göteborgs storstadsatmosfär ligger bara några minuter bort med bil, buss, cykel eller spårvagn. Föreningen erbjuder även bekvämligheter som garage för bilen, kolonilotter för den gröna fingrade och en gemensam grillplats för trevliga tillfällen med grannarna. Med möjligheter till både praktisk parkering, trädgårdsodling och sociala sammankomster utomhus, finns det något för alla smaker och behov. Detta bidrar till att skapa en trivsam och mångsidig boendemiljö där gemenskap och bekvämlighet står i fokus.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hultavägen 8, Gunnilse, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Hultavägen 8, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 2
Hultavägen 8, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 3

Hultavägen 8

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
5 295 000 kr
142 m²
6 rum
1 005 m² tomt

Missa inte möjligheten att förvärva denna eleganta villa från -06 med underbar trädgård, solpaneler och dessutom stort garage. Här bor du ett av Gunnilses bästa läge med en helt fantastisk utsikt över det fina landskapet samtidigt som du har gångavstånd till både busstation och ICA Nära. Huset erbjuder en öppen och social planlösning med badrum på vardera plan. Här finns idag kök, vardagsrum, två badrum, tre sovrum och ett allrum som går att göra om till ett fjärde sovrum. På tomten ligger ett stort välisolerat varmgarage där du får plats med både bil, motorcyklar/mopeder samt massor med ytterligare förvaring i förrådsdelarna av garaget. Trädgården är plan och fin, den omges av en tät bokhäck som håller insynsskyddet även under vintertid och innehåller bärbuskar i form av amerikansk blåbär, krusbär och vinbär samt både plommon- och fläderträd. Tomtens storlek om 1005kvm ger dig även möjligheterna att arrangera fler planteringar. Detta är en möjlighet du inte vill missa så passa på att boka in dig på visningen!

  • Premium
Bunkebergsgatan 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tor 5 sep kl 17:00
Bunkebergsgatan 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Bunkebergsgatan 11, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Bunkebergsgatan 11

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 390 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/5
2 796 kr/mån
61 282 kr/m²

Välkommen till eftertraktade Bunkebergsgatan 11 och till denna välplanderade tvårummare! Bostaden erbjuder en optimal planlösning, genomgående ljus och en underbar balkong i härligt solläget. Vackra detaljer är genomgående i hela bostaden och skapar en personlig charm, här har du en bostad som du kan göra till din egna unika pärla. Adressen ligger i ett expansivt område nära till allt du kan tänkas behöva så som restauranger och Prioritet Serneke Arena till en ny pendelstation. Även ett nybyggt gym (Fitness 24seven) och en mataffär (Lidl) finns runt hörnet. Dessutom bara en kort promenad till närmaste spårvagn och busshållplats, varifrån city nås på ca 9 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ingrid Wallbergs Gata 53, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Ingrid Wallbergs Gata 53, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingrid Wallbergs Gata 53, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingrid Wallbergs Gata 53

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 350 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/5
7 544 kr/mån
43 500 kr/m²

Välkommen till Ingrid Wallbergs Gata 53 och denna välplanerade fyrarummare som sträcker sig över hela 100 kvadratmeter! Denna bostad lockar med sitt ostörda läge, exklusiva materialval och underbart ljusinsläpp som flödar genom rummen och skapar en härlig atmosfär. Två rymliga balkonger förlänger sommardagarna och ger möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Det fullt utrustade köket bjuder in till kulinariska äventyr, medan den sociala planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Genomgående parkettgolv ger en stilren och enhetlig känsla i hela bostaden. Det fullt utrustade badrummet är en oas av bekvämlighet, komplett med tvättmöjligheter. Dessutom finns ett gäst-WC som sätter guldkant på bostaden och gör den ännu mer funktionell. Här bor du endast några minuter från centrala Göteborg. Kviberg är ett expansivt område med goda kommunikationer tack vare resecentrumet som är beläget några minuter från föreningen där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Du finner även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar i närheten som underlättar vardagen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 18, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 18

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 990 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/5
5 984 kr/mån
43 846 kr/m²

Varmt välkomna till denna bostad utöver det vanliga. På eftertraktade Anna Branzells gata 18 hittar man denna välplanerade fyrarummare i gavel. Öppna ytor med fönster i två väderstreck skapar en praktfullkänsla och fyller bostaden med ljus. Med den öppna planlösningen mellan köket och det väl tilltagna vardagsrummet erbjuder lägenheten generösa sällskapsytor som under årets varma månader förlängs ut på balkongen där du kan njuta av sydväst läge. Här erbjuds tidlösa materialval i smakfulla toner och vackert parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Bör upplevas på plats! Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 114