Mäklare William Bahno

William Bahno

Om mig

— Franchisetagare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost — Mest rekommenderade mäklaren i Östra Göteborg, 2019, 2020 — Flest publicerade bostäder i Östra Göteborg, 2019, 2020 — Högt publicerat värde i Östra Göteborg, 2019, 2020 William Bahno har under många år levererat goda resultat. Han har höga ambitioner och är engagerad till hundra procent, detta för att skapa en god och långsiktig relation med alla sina kunder. Höra av dig till honom så berättar han mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Midvintersgatan 18, Kortedala, Göteborgs kommun

Östra Midvintersgatan 18

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 495 000 kr

54 m²

2 rum

3 836 kr/mån

27 685 kr/m²

Här är det bara att flytta in i en optimalt planerad och välvårdad bostad med fräscha ytskikt. I månadsavgiften om 3 836 ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt vinds- & källarförråd. Här bor du i en välskött och stabil HSB-förening. Bastu, gym och övernattningslägenhet är bara några av gemensamhetslokalerna man kan nyttja i föreningen som medlem. I närheten ligger City Torget och Kortedala Torg som erbjuder ett komplett serviceutbud samt goda spårvagnsförbindelser (linje 6,7 & 11) som tar dig in till centrum på endast 15 minuter. Varmt Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Zenitgatan 27, Bergsjön, Göteborgs kommun
 • Tis 18 apr kl 17:00

Zenitgatan 27

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 750 000 kr

115 m²

5 rum

5 160 kr/mån

23 913 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva ett välplanerat bostadsrättsradhus med gavelläge. På entréplan är det fokus på det sociala med inbjudande kök och vardagsrum samt utgång till uteplats med terrass i soligt läge medan övervåningen består av fyra separata sovrum och huset har två stora badrum. På hela nedre plan har du golvvärme. Här bor du med promenadavstånd till Bergsjöbadet. Välkommen att höra av dig!

 • Plus
 • Uteplats
Tellusgatan 31A, Bergsjön, Göteborgs kommun

Tellusgatan 31A

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 425 000 kr

48 m²

2 rum

2 834 kr/mån

29 688 kr/m²

Välkommen att förvärva en optimalt planerad tvåa som är nyproducerad med låg månadsavgift om endast 2 834 kr/mån där värme, vatten, tv, bredband ingår. Bostaden är unik på så sätt att den är belägen på bottenplan från entrén samtidigt som du har en terrass i ostört läge med fin utsikt. Här bor ni bland annat med ett komplett utbud av vitvaror, förråd, helkaklat badrum med tvättmaskin + torktumlare, handdukstork, bilplats och cykelparkeringar. Bostaden är belägen i expansiva Bergsjöbyn som ligger ca 20 minuter från centrum med kollektivtrafik från Rymdtorget (linje 7&11)! I närheten finner du matbutiker, populär badsjö ca 5 minuter ifrån och Allum köpcentrum. Gården utgör en given plats för umgänge med lekyta, grillplats och flera andra sociala ytor. I föreningen finns även en övernattningslägenhet att nyttja vid besök. Välkommen på visning!

 • Balkong
Stjärnbildsgatan 34, Bergsjön, Göteborgs kommun

Stjärnbildsgatan 34

Radhus
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 495 000 kr

99 m²

3.5 rum

7 388 kr/mån

15 101 kr/m²

Välkomna till detta familjeanpassade genomgångsradhus med egen altan samt balkong, helkaklat badrum, gästtoalett och ett stort kök. Den trivsamma altanen skapar trivsamma ytor för familjen att vistas på utomhus. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband, bostadsrättstillägget på hemförsäkringen samt garage! Vid entren finns ett extern förråd samt källarförråd. Med ca 5 minuters gångavstånd från bostaden har du buss- och spårvagnshållplats (linje 7&11). På Stjärnbildsgatan bor du lugnt och fint i en välskött förening med trivsamma grannar i alla åldrar och med lekplats precis intill. Butiker, skolor och kommunikationer finns tillgängligt i närområdet.

 • Balkong
 • Uteplats
Tellusgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun

Tellusgatan 45

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 725 000 kr

62 m²

2 rum

4 005 kr/mån

27 823 kr/m²

Nyproducerad tvåa om hela 62 kvm med hög standard. Bostaden har en stor inglasad balkong med morgonsol. I bostaden finner du även golvvärme i badrummet, klädkammare, tillhörande förråd och tvätt/torkmörkheter. 10 minuter bort med bil har du Allum som erbjuder flertalet matbutiker, shoppingmöjligheter och ett resecentrum. Via kollektivtrafiken är du inne i centrala Göteborg på ca 20min. Spårvagn 7 och 11 samt buss 58. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Malörtsgatan 129, Gårdsten, Göteborgs kommun

Malörtsgatan 129

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 900 000 kr

133 m²

5 rum

5 281 kr/mån

21 805 kr/m²

Fint och fräscht bostadsrättsradhus fördelat på två plan i ett barnvänligt område. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Garage i länga ingår i månadsavgiften! På Malörtsgatan bor ni lugnt och vackert utan genomfartstrafik, flera lekplatser och med närhet till grönområden. I området finner ni flertalet butiker i Gårdsten centrum samt i Angered centrum några minuter bort. Busshållplats i anslutning till föreningen.

 • Uteplats
Kvadrantgatan 2, Bergsjön, Göteborgs kommun

Kvadrantgatan 2

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 150 000 kr

61,8 m²

2 rum

4 969 kr/mån

18 608 kr/m²

Snabbt tillträde möjligt - Välkommen att förvärva en rymlig och fin genomgångslägenhet. Bostaden erbjuder fina ytskikt, stilrent kök samt en stor balkong i soligt läge. Här är det bara att flytta in och trivas! I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Dessutom kan du som medlem nyttja föreningens gym, bastu, motionsrum, solarium samt gästlägenhet (mot avgift). Kommunikationer finner du på inom ett behagligt gångavstånd då närmsta spårvagns- och busshållplats endast är ett par minuter bort och tar er till centrum på 20 minuter. Området är rofyllt med trafikfria innergårdar, lekplatser och bollplaner samtidigt har du naturen och grönska som granne. Välkommen på visning!

 • Balkong
Fastlagsgatan 31, Kortedala, Göteborgs kommun

Fastlagsgatan 31

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 550 000 kr

90,5 m²

5 rum

7 032 kr/mån

28 177 kr/m²

Accepterat pris - Sällsynt tillfälle att förvärva en femma om 90,5 kvm med gavelläge i den populära och välskötta HSB-föreningen Krönet i Kortedala. Lägenheten har bland annat ett renoverat kök, stambytt badrum och gästtoalett. Tack vare gavelläget har du utsikt åt tre väderstreck. Lägenheten har en väldigt bra planlösning och erbjuder fyra rymliga sovrum. Inre fond om ca 13 400 kr finns att tillgå! I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt el-abonnemang. Här bor du i en välskött och stabil HSB-förening där du som medlem bland annat har tillgång till föreningens bastu, gym, övernattningslägenhet samt gemensam tvättstuga. Närhet till både daglig service och kommunikationer är bara några av fördelarna med detta boende. Spårvagnen tar dig in till centrum på ca 15 min från Kortedala Torg. Detta är ett läge du inte bör missa om du vill bo i området då denna typ av lägenhet sällan kommer ut till försäljning!

 • Balkong
Fastlagsgatan 12, Kortedala, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Fastlagsgatan 12

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 750 000 kr

66,5 m²

3 rum

5 497 kr/mån

26 316 kr/m²

Välkommen till denna välskötta trea i populära HSB-föreningen Krönet. Njut av härliga stunder i den rymliga och inglasade balkongen som vetter åt sydväst med fantastisk och ostörd utsikt. Här är det bara att flytta in och trivas, badrummet är stamrenoverat av föreningen. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt el-abonnemang. Välskött och stabil HSB-förening där du som medlem bland annat har tillgång till föreningens bastu, gym, övernattningslägenhet samt gemensam tvättstuga. Närhet till både daglig service och kommunikationer är bara några av fördelarna med detta boende. Goda kommunikationsförbindelser som tar dig in till centrum på ca en kvart (linje 6, 7 & 11).

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9