Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tomas Akyol

Tomas Akyol

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora älsjövägen 46, Olofstorp, Göteborgs kommun
 • Tis 2 jul kl 18:15
Stora älsjövägen 46, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Stora älsjövägen 46, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Stora älsjövägen 46

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 995 000 kr
110 + 20 m²
4 rum
1 366 m² tomt

Varmt välkomna till ett välplanerat hus som renoverades från grunden samt byggdes ut 2019. Tomten som hör till huset är plan och fin. Huset ger er en känsla av lyx och är anpassat för dig som söker något alldeles extra i Olofstorp! Här bor du med familjen i en lugn och naturnära miljö samtidigt som centrala delar av Göteborg och även Lerum ligger 20 minuters bilfärd bort. Detta fina enplanshus har en social och öppen plan där de påkostade detaljerna som erbjuds är något utöver det vanliga! Olofstorp är området för dig som vill bo lugnt och nära natur men samtidigt nära det mesta då bra kommunikationer erbjuds från området. Badsjö med bl.a. badstrand och hopptorn ligger inom behagligt gång- eller cykelavstånd, underbara gångstigar i naturen och asfalterad cykelbana mot både Gråbo och Göteborg. Bra förbindelser mot centrala Göteborg där linje X3 åker med jämna mellanrum. Pendelparkering finns att tillgå. För att få en rättvis bild av detta hus bör du komma på visning och uppleva det på plats. Välkomna!

 • Premium
Hästhagen 16, Angered, Göteborgs kommun
 • Tis 2 jul kl 17:00
Hästhagen 16, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Hästhagen 16, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Hästhagen 16

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
5 938 kr/mån
24 167 kr/m²

Välkommen till barnvänliga och populära Hästhagen! Här bor du ett stenkast ifrån allt som Angered har att erbjuda. Stor balkong, delvis inglasad samt en balkong vid entrén. Parkering och bredband ingår i avgiften. Här får ni en känsla av nyproduktion med byggår 2006. Här får du ett naturnära boende men fortfarande granne med Angereds centrum. Detta är en lägenhet du bör kika på!

 • Premium
Kryddväxtgatan 15, Angered, Göteborgs kommun
Kryddväxtgatan 15, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Kryddväxtgatan 15, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Kryddväxtgatan 15

Villa
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 495 000 kr
132 m²
5 rum
213 m² tomt

Välkommen att förvärva denna pärla i Lövgärdets villastad där det sällan kommer ut hus till försäljning. Här erbjuds en smakfullt renoverad tvåplansvilla med fina och moderna materialval. Stort uterum erbjuds längs hela husets entrésida där det finns gott om utrymme för ett långbord och trevlida middagsbjudningar. Huset har en välplanerad planlösning med stora och öppna sällskapsytor och rymliga sovrum. Du bor i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor och kommunikationer somtidigt som du har Vättlefjälls sjöar och natur du kan njuta av. Detta hus bör upplevas på plats!

 • Premium
Trädgårdsängen 22, Angered, Göteborgs kommun
Trädgårdsängen 22, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Trädgårdsängen 22, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Trädgårdsängen 22

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 950 000 kr
88 m²
4 rum
4 395 kr/mån
33 523 kr/m²

Stilrent BR-parhus på två plan närmast återvändsgränden med närhet till natur och kommunikation. I huset finner ni ett stilrent kök, välplanerat vardagsrum, badrum på två plan, samt tre tilltagna sovrum. Underbart med dubbla uteplatser varav ena på baksidan är magisk! Varmt välkomna att boka upp er på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Älgstråket 13B, Agnesberg, Göteborgs kommun
Älgstråket 13B, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Älgstråket 13B, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Älgstråket 13B

Tomt
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 450 000 kr
929 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en tomt i ett bra läge i familjära Agnesberg! Tomten är ej knuten till någon husleverantör. Positivt förhandsbesked finns. Önskar ni mer information är det bara att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
Rappedalsvägen 33F, Angered, Göteborgs kommun

Rappedalsvägen 33F

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 795 000 kr
86 m²
3 rum
6 107 kr/mån
20 872 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna välplanerade och moderna trea i lugna och populära Rappedalen! Här lockar ett modernt och yteffektivt kök, renoverat badrum, generösa sällskapsytor, två sovrum i bra storlek, ypperliga förvaringsmöjligheter samt en praktisk tvättstuga med egna tvättmöjligheter. Bostadens entré nås via markplan och samtliga rum hittar vi en trappa upp med fin utsikt ner över gården. Som pricken över i:et erbjuds dessutom en väl tilltagen uteplats med gott om plats att avnjuta många härliga dagar med familj och vänner. Perfekt för barnfamiljen eller dig som vill bo med villakänsla. Välkommen till ett mysigt och tryggt hem, färdigt att flytta in i! På Rappedalsvägen bor ni lugnt och familjevänligt med lekplatser och bilfria gator utan genomfartstrafik. Välskött Riksbyggen-förening med god ekonomi och bra parkeringsmöjligheter. Gångavstånd till Angered centrums stora utbud med närsjukhus, arena och daglig service. Nära till skola och kommunikationer som tar dig in till centrala Göteborg på ca 20 min. Busshållplatsen finner du precis intill föreningen. Detta är en bostad vi kan tala länge och varmt om, hjärtligt välkomna på visning!

 • Uteplats
Gunnilse backaväg 72, Gunnilse, Göteborgs kommun
Gunnilse backaväg 72, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 2
Gunnilse backaväg 72, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 3

Gunnilse backaväg 72

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
995 000 kr
26 m²
2 302 m² tomt

NYTT PRIS! Stor tomt där tidigare ägare har fått ett positiva indikationer att avstyckning är möjlig. På tomten finner ni en stuga som ej är bebolig. Tomten ligger med skogen och en rinnande bäck som er närmsta grane!

 • Premium
Trädgårdsgärdet 164, Angered, Göteborgs kommun

Trädgårdsgärdet 164

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 900 000 kr
111,2 m²
4 rum
7 950 kr/mån
17 086 kr/m²

Välkomna att förvärva detta bostadsrättsradhus med gavelläge och dubbla uteplatser. Den stora uteplatsen på baksidan ligger i ett soligt läge. Praktiskt med ett nyrenoverat badrum! Här finner ni närhet till det mesta som behövs i vardagen, kommunikationer med fleratlet buss och spårvagnslinjer, ett centrum med flertalet butiker samt ett närsjukhus. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats

Visar alla 8