Mäklare Tomas Akyol

Tomas Akyol

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lärjeheds fritidsområde stuga nr 64, Linnarhult, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 13:15
Lärjeheds fritidsområde stuga nr 64, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjeheds fritidsområde stuga nr 64, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjeheds fritidsområde stuga nr 64

Fritidshus
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 095 000 kr

50 m²

4 rum

400 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta påkostade fritidshus med inredd källare/sutterängvåning som under på senare tid byggts om från grunden. Stugan är modernt inredd med helkaklat badrum och med fullt utrustat kök. Planlösning är väl genomtänkt med det stora köket i anslutning till vardagsrummet på entréplan och med två sovrum en trappa ner. Fönster i flera väderstreck bidrar till ett vackert ljusinsläpp och utsikter mot de fina, gröna omgivningarna. Stugan är belägen på en lugn återvändsgata med minimal insyn från grannar och förbipasserande. Altanen är insynsskyddad med utsikt mot vackra grönområden. Här kan vi njuta av en kopp kaffe och samtidigt höra fåglarna kvittra i det närliggande naturområdet. Området är rikt av vilda djur, bland annat harar och rådjur men också en fasan som ofta kommer på besök. Kring stugan sträcker sig en plan gräsmatta i soligt söderläge vilket bidrar till en utmärkt plats för odling och plantering samt för att leka och umgås. Via husets entrésidan möts vi delvis av en grusad uppfart som passar perfekt som parkeringsyta. Cirka 200 m från stugan hittar vi Lärjeåns dalgång med vackra promenadstråk längs vattnet. Dalgången har ett stort naturvärde med lummig lövskog och ett rikt växt- och djurliv med bland annat lax och öring.

 • Premium
Ramnebacken 60, Agnesberg, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:00
Ramnebacken 60, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ramnebacken 60, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ramnebacken 60

Villa
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

3 850 000 kr

72 m²

5 rum

929 m² tomt

Välkommen till detta fina hus om totalt 144 kvm med ett bra läge. Huset erbjuder invändigt som utvändigt flertalet positiva egenskaper. Snyggt och välutrustat kök, stilrent badrum, fina ytskikt och tilltagna ytor är några få av fördelarna invändigt. Ni finner även grönytor samt plats för flertalet bilar både i garaget och utanför. Varmt välkommen att boka upp er på visning!

 • Premium
Ekereds höjd 18, Gunnilse, Göteborgs kommun
 • Ons 5 apr kl 17:30
Ekereds höjd 18, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 2
Ekereds höjd 18, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 3

Ekereds höjd 18

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

5 100 000 kr

165 m²

7 rum

577 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva denna stora och fina villa där mycket har renoverats nyligen! Huset är beläget i ett familjevänligt område i Gunnilse. Här bor du med närhet till både skolor och kommunikationer. Blå express tar dig till centrala Göteborg på ca 20 min. Huset erbjuder förutom en social planlösning även rymliga och lättmöblerade rum. Trevlig tomt. Här har ni dessutom en träbelagd altan. Praktiskt med ett carport med laddbox och tillhörande förråd. Gästparkeringar finns i området. Detta är ett hus som bör upplevas på plats så varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare!

 • Premium
Helgdagsgatan 32, Kortedala, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Helgdagsgatan 32, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 2
Helgdagsgatan 32, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 3

Helgdagsgatan 32

Villa
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

4 950 000 kr

192 m²

7 rum

632 m² tomt

Tilltalande och stort tegelhus i hjärtat av Kortedala med uthyrningsbar lägenhet med egen ingång! Här finner ni stilrena materialval, öppna ytor, garage, flertalet parkeringsplatser samt badrum på samtliga plan! Huset är beläget inom behagligt gångavstånd med närhet till det mesta man kan önska sig.

 • Premium
Trädgårdsgärdet 164, Angered, Göteborgs kommun

Trädgårdsgärdet 164

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 850 000 kr

111,2 m²

4 rum

7 950 kr/mån

16 637 kr/m²

NYTT PRIS! Välkomna att förvärva detta bostadsrättsradhus med gavelläge och dubbla uteplatser. Den stora uteplatsen på baksidan ligger i ett soligt läge. Praktiskt med ett nyrenoverat badrum! Här finner ni närhet till det mesta som behövs i vardagen, kommunikationer med fleratlet buss och spårvagnslinjer, ett centrum med flertalet butiker samt ett närsjukhus. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Kardemummaslingan 61, Gårdsten, Göteborgs kommun

Kardemummaslingan 61

Radhus
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 550 000 kr

102 m²

4 rum

6 740 kr/mån

25 000 kr/m²

Varmt välkommen till detta nybyggda och fina område, husen stod klara 2021. Här bjuds det på generösa, öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum samt en stor altan. Tre sovrum med bra förvaring, två badrum med varav ett utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Till huset ingår även ett förråd på utsidan. Här ingår allt i avgiften förutom elen dessutom finner ni att hela bostaden har värmegolv vilket gör detta till ett bekvämt och prisvärt boende! Här bor ni nära natur och kommunikationer. Gårdsten centrum har ett stort utbud med bl.a. matbutik, pizzeria, frisör etc. Ett ännu större utbud finns i Angered centrum som bara är några minuter bort med bil eller buss. Här erbjuds all tänkbar service som närsjukhus, ICA Maxi, LIDL, caféer, pizzerior, restauranger, klädbutiker och mycket annat. Orten är under stor upprustning och mycket har byggts och håller på att byggas. Under 2013 stod Angered Arena klar med simhall, ishall, gym och idrottshall. Varmt välkommen att boka upp er på visning!

 • Uteplats
Trädgårdsgärdet 168, Angered, Göteborgs kommun

Trädgårdsgärdet 168

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 695 000 kr

111,2 m²

4 rum

7 935 kr/mån

15 243 kr/m²

Välkommen till ett av de rymliga bostadsrättsradhusen med dubbla uteplatser i populära Trädgårdsgärdet. Huset är stilrent! Här finner ni en närhet till det mesta, kommunikationer och ett centrum där det mesta kan införskaffas. Bostaden stora uteplats ligger i ett härligt soligt läge. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats

Visar alla 7