Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lovisa Hägermalm

Lovisa Hägermalm

Om mig

"Lovisa Hägermalm är en jättetrevlig tjej, tillmötesgående, flexibel och alltid tillgänglig. Är mycket nöjd med bemötandet och genomförandet av affären. Jag kan varmt rekommendera Lovisa som mäklare om du ska sälja din bostad." /Rekommendation från tidigare säljare För mig är det jätteviktigt med nöjda kunder och att skapa långsiktiga relationer. Är specialiserad på marknaden i nordöstra Göteborg med fokus på Angered, där har jag varit aktiv som mäklare i 9 år. Kontakta mig om du vill veta mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosmaringatan 18, Lövgärdet, Göteborgs kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00
Rosmaringatan 18, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 2
Rosmaringatan 18, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 3

Rosmaringatan 18

Lägenhet
Lövgärdet, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 280 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
8 256 kr/mån
16 410 kr/m²

Missa inte denna rymliga genomgångstrea med stort och fullt utrustat kök från Kvik. Fin plats för matbord i anslutning till den inglasade balkongen! Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare som renoverades i samband med föreningens stambyte. Goda förvaringsmöjligheter i form av stort förråd inne i lägenheten kombinerat med garderober i både hall och sovrum. Till bostaden hör ett eget garage med stora ytor. Bostaden har ett fint genomgångsljus med generösa fönsterytor och två rymliga sovrum. Här bor ni i ett fantastiskt naturområde med badmöjligheter kring Surtesjön alldeles intill föreningen. Lekplats för barnen nås direkt utanför huset. Bussen stannar i anslutning till Rosmaringatan och tar oss direkt in till Angered Centrum och vidare in till Göteborg Centrum. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Steken 1A, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Idag kl 11:00
Steken 1A, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Steken 1A, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Steken 1A

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 895 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
2 774 kr/mån
28 712 kr/m²

Missa inte denna unika 3:a på ett av Stekens absolut bästa lägen. Bostaden är fint placerad på första våning med välskött uteplats och trädgård samt med solig balkong och fri utsikt i västligt läge. Lägenheten har ett fint genomgångsljus med luftiga ytor och den takbeklädda balkongen är placerad mot den lugna sidan med utsikt över området. Trädgårdssidan är avskild utan insyn från grannar. Avgiften är mycket låg, detta beror till stor del på att föreningen är skuldfri. Lägenheten har ett modernt renoverat badrum med helkaklade ytor och smakfulla materialval. Badrummet är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, infällda spotlights i taket samt med takdusch, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Stort kök med utgång till balkongen och med plats för matbord intill fönstret. Köket är rymligt och fullt utrustat med skåp och moderna vitvaror så som kyl och frys, samt extra frys, spis med ugn och fläkt samt integrerad diskmaskin. Det mörka golvet bryter av snyggt mot det ljusa köket. Vidare nås sovrummet, ett rymligt rum med plats för garderober. Ytterligare ett sovrum nås via hallen. Vardagsrummet är luftigt med plats för både den större soffgruppen och ett matbord. Härifrån når vi den härliga utemiljön med utsikt mot skogen och berget intill. Ni har även närhet till parkeringsplats, parkering kostar enbart 100 kr i månaden. Fantastiskt område med vacker natur som omringar Steken. Förråd finns i källaren och tillhör bostaden. Extra förråd går att hyra för en mindre peng i mån av plats. Tvättstuga finns i samma byggnad. Gym och bastu finns att tillgå för samtliga medlemmar i huset intill. Till Steken går bussar, både direkt in till Göteborg city men också till Angered centrum för byte till spårvagn. Föreningen ligger i anslutning till E45:an vilket är smidigt om du har bil! Välkommen att kontakta mäklaren om du vill boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rappedalsvägen 51C, Angered, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 7 maj kl 17:15
Rappedalsvägen 51C, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Rappedalsvägen 51C, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Rappedalsvägen 51C

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
5 640 kr/mån
12 134 kr/m²

Missa inte denna populära marklägenhet med gavel på familjära Rappedalsvägen. Med trivsamt läge på lugn och bilfri gata hittar vi denna rymliga 3:a med egen uteplats i perfekt solläge (sydväst). Uteplatsen nås via bostadens entré, här finns gott om plats för möblemang. Bostadens placering i gavel och utan insyn är optimal. Här kan lata sommardagar avnjutas! Väl inne i bostaden möts vi av en rymlig hall. Badrummet är helkaklat och modernt utrustat med tvättmaskin, dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp och badrumsskåp. Rummen är genomgående stora och luftiga. Två rymliga sovrum och via ett av rummen nås en generös klädkammare. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och erbjuder gott om plats för den större soffgruppen, tv-möbel oh matbord. Stora fönsterpartier släpper in ett fint ljus! Köket är välplanerat med gott om matlagningsytor och skåp samt plats för matbord intill fönstret. Perfekt lägenhet för dig som vill sätta din egen prägel! Väggar är tapetserade och golvet täcks genomgående av laminat. Föreningen är välskött med mycket god ekonomi. I avgiften ingår, värme, vatten, tv, bredband, sophantering samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Parkering finns! Vid kö till parkering, erbjuds köparen tillfällig plats på gästparkeringen för samma pris. Föreningen innehar gemensam tvättstuga och bastu. Eget förråd tillhör bostaden! Familjevänligt område med närhet till det mesta. Gångavstånd till Angereds centrums stora utbud av butiker och restauranger, närsjukhus och arena. Promenadstråk till kringliggande sjöar och vacker natur i Vättlefjälls populära naturreservat. Nära skolor och kommunikationer via buss. Närmsta busshållplats ligger precis intill föreningen. Tre spårvagnslinjer servar området med knytpunkt inne i Angered centrum, som nås en kort promenad bort.

  • Premium
  • Uteplats
Lärjeheds fritidsområde stuga 92, Linnarhult, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:30
Lärjeheds fritidsområde stuga 92, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 2
Lärjeheds fritidsområde stuga 92, Linnarhult, Göteborgs kommun, bild 3

Lärjeheds fritidsområde stuga 92

Fritidshus
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 100 000 kr
50 + 50 m²
3 rum
485 m² tomt

Missa inte detta unika fritidshus med modern utrustning och stor källare. Stugan ligger i en populär förening i anslutning till Lärjedalen med bra bussförbindelser. Tomten är plan och insynsskyddad med fina stenläggningar, grusad uppfart, gräsmatta, paviljong och plats för odling. På tomten står tre körsbärsträd, två äppelträd och ett plommonträd. Solläget är perfekt med sol från morgon till kväll! Stor altan i fint skick vid stugans entré med plats för möblemang. Placeringen av stugan är optimal med tanke på det lättillgänglig läget först på gatan. Stugan är i gott skick med fullt utrustat kök med parkettgolv och öppen planlösning mot vardagsrummet. Två kaklade badrum med golvvärme, varav ett på övre plan med tvättmaskin. Trevlig planlösning med två sovrum samt ett extra rum som kan användas som kontor eller förråd på övre plan samt stora rum med bra förrådsutrymmen i källarplan. Stugans ytskikt har renoverats genomgående med ljusa och stilrena materialval. Källaren har klinkergolv med golvvärme samt inbyggda lampor i taket. Bra ytor och rymliga förvaringsmöjligheter! Den här stugan får ni verkligen inte missa! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Titteridammshöjden 72, Angered, Göteborgs kommun
  • Idag kl 12:15
Titteridammshöjden 72, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Titteridammshöjden 72, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Titteridammshöjden 72

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 690 000 kr
135 m²
5 rum
vån 2/2
5 173 kr/mån
19 926 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva ett populärt tvåplanshus på lugna och familjära Titteridammshöjden. Huset ligger i gavel och har egen gräsmatta med insydsskydad häck som omringar trädgården. Stor uteplats med altan i härligt söderläge med sol hela dagen! I anslutning till huset finns ett garage med infart från gatan samt med genomgång till trädgårdssidan. Garaget är rymligt med plats för en stor bil och mycket förvaring, vilket gör boendet både praktiskt och bekvämt i vardagen. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område i anslutning till Titteridamm och vackra naturområden så som naturreservatet Vättlefjäll. Du har också närhet till Angered centrums breda utbud med restauranger och butiker, närsjukhus och Angereds arena. Kommunikationer via buss nås i anslutning till föreningen, även skola och förskola. Huset är i bra skick med renoverat kök och två renoverade och helkaklade badrum, ett på övre och ett på nedre plan. Fint klinkergolv i entré och kök samt parkettgolv som löper genomgående i resterande rum. Ytterligare en ingång till huset nås via tvättstugan i anslutning till husets entré. Vardagsrummet är ljust och härligt med stora fönsterpartier i söder. Härifrån når vi den mysiga trädgårdssidan med välskött altan, skyddat från vind och insyn. Trädgården sträcker sig runt huset tack vare läget i gavel. En trappa upp ligger tre sovrum, samtliga i bra storlek, samt en rymlig klädkammare. Från det större sovrummet nås balkongen, också i soligt söderläge! I hallen på övre plan finns ett mysigt sällskapsrum som enkelt går att dela av om ytterligare ett sovrum önskas. Missa inte möjligheten att förvärva denna fina drömbostad, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Steken 1G, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Tis 14 maj kl 17:40
Steken 1G, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Steken 1G, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Steken 1G

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 190 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 604 kr/mån
34 493 kr/m²

En trappa upp nås denna välplanerade etta med öppen planlösning och insynsskyddat läge. Bostaden är enkel att möblera och erbjuder modernt kök, stilrena ytskikt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor du i en stabil och obelånad förening med god ekonomi, låg parkeringsavgift, renoverat gym, bastu och stort förråd i källaren. Extra förråd går att hyra i mån av plats. Området i Agnesberg präglas av vacker natur och passar utmärkt för er som uppskattar lugna gröna omgivningar men samtidigt vill ha nära in till city! Kommunikationsförbindelser via buss alldeles i anslutning till föreningen. Närmsta hållplats är Steken som servar området med linje 173 (ca 20 min in till stan) samt linje 401 mot Angered centrum på bara några min. Angered centrum erbjuder stort utbud på butiker och service. Härifrån kan vi även ta spårvagnar vidare till andra sidan stan. För dig som har bil tar vi oss snabbt ut på E45:an och in till stan på ca 10-15 min.

  • Premium
Rappedalsvägen 13F, Angered, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Rappedalsvägen 13F, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Rappedalsvägen 13F, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Rappedalsvägen 13F

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 595 000 kr
97 m²
3.5 rum
vån 1/2
6 673 kr/mån
16 443 kr/m²

Möjlighet och köpa en rymlig lägenhet med radhuskänsla på bra läge i Angered. Här bor du med gångavstånd till buss och det mesta du behöver inne i Angered centrum! Bostaden är ljus och rymlig med uteplats och stor trädgård i gavelläge med egen ingång. Lägenheten på hela 97 kvm kan enkelt användas som en fyra. Perfekt för paret eller familjen som önskar stora ytor och gångavstånd till Angered Centrum och det stora utbudet. Du bor i ett familjevänligt område med bilfria gator i en stabil och välskött föreningen med god ekonomi. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Möjlighet till parkering finns! Genom entrén en trappa upp erbjuder lägenheten 3,5 rok där man gjort om ett stort förråd med fönster till sovrum. Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp samt en rymlig klädkammare finns inne i lägenheten. Modernt och fullt utrustat kök med infällda spotlights i taket. Vardagsrummet är ljust och rymligt med fönster i gavel som släpper in rikligt med ljus! Stilrena ytskikt med parkettgolv och ljusa väggar. Utemiljön med trädgård och uteplats som tillhör bostaden är en av de större uteplatserna inom föreningen. På trädgården finns ett plommonträd samt flera bärbuskar såsom björnbär, hallon och vinbär som ger mycket frukt och bär. Runt bostaden ligger flertalet lekplatser och bilfria innergårdar. Gångavstånd till promenadstråk med kringliggande sjöar samt till Angered Centrums breda utbud. Nära skola, förskola och kommunikationer som tar dig in till centrala Göteborg på ca 20 min. Två busshållplatser ligger precis intill föreningen.

  • Premium
  • Uteplats
Saffransgatan 2C, Gårdsten, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Saffransgatan 2C, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Saffransgatan 2C, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Saffransgatan 2C

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 650 000 kr
99,4 m²
3 rum
vån 2/6
5 980 kr/mån
16 600 kr/m²

Unik 3:a på 99,4 kvm med riktigt bra planlösning! Bostaden erbjuder två badrum, varav ett med dusch och det andra med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ett rymligt kök i toppmodern standard med plats för stort matbord. Stilrena ytskikt med ljust målade väggar och enhetligt golv som löper vidare från hallen in till kök och vardagsrum. Bostaden har infällda spotlights i taken och en bra planlösning med stora ljusa rum. Den inglasade balkongen har ett perfekt läge med mycket sol och utan insyn med utsikt ner över området. Bostaden är ljus och luftig med ett härligt genomgångsljus på våning två. Hiss finns i huset! Två sovrum, båda i bra storlek och ett rymligt vardagsrum med plats för den större soffgruppen. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter med garderob och klädkammare inne i lägenheten. Ytterligare förråd som tillhör bostaden finns i anslutning till lägenheten. Bekvämt boende med hiss och gemensam tvättstuga. Barnvänligt område i välskött HSB-förening med trevliga grönytor och med närhet till skog och härlig natur! Här bor du med närhet till det mesta du behöver till vardags och med gångavstånd till både skola, förskolor, kommunikationer och affärer i Gårdsten centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Stekastigen 14

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 290 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 095 kr/mån
21 322 kr/m²

Stor tvårummare med renoverat kök, helkaklat badrum och separat tvättrum. Stilrena och påkostade materialval med ljust målade väggar och enhetliga golv som löper genomgående i samtliga rum. Denna luftiga bostad rymmer plats för såväl paret som för den mindre familjen. En fördel som gör bostaden extra unik är den stora uteplatsen med altan i luftigt gavelläge. Altanen är belägen i söder i anslutning till vardagsrummet och erbjuder sol från morgon till kväll! Härliga grönytor och naturområden nås i anslutning till huset. Fastigheten har under senare år genomgått större renoveringsarbeten. Bland detta fasadrenovering, nya fönster och altandörr, omlagt tak, asfalterad parkering med nybyggda garage. Under hösten 2021 monterades nya säkerhetsdörrar i lägenheternas entréer. Föreningen kommer genomföra stambyte med start planerad start under slutet av 2024. Samtliga lägenheter får i samband med stambytet nyrenoverade badrum. I Agnesberg bor du på ett lugnt och naturnära läge men ändå med närhet in till Göteborg city. Bussförbindelser finns i anknytning till föreningen och med bil tar du dig smidigt ut på E45:an. Bra kommunikationer med direktbuss 173 från hållplats Steken in till Göteborgs Centrum (Svingeln/Heden) på ca 15 min. Via Steken passerar även buss 401 som tar oss vidare in till Angereds Centrum på ca 5 min. Angereds centrum erbjuder ett stort utbud av handel (ICA MAXI), närsjukhus, idrotts-arena med mycket mer.

  • Premium
  • Uteplats
Steken 1B, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 7 maj kl 18:15
Steken 1B, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Steken 1B, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Steken 1B

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 895 000 kr
81 m²
4 rum
vån 3/3
3 339 kr/mån
23 395 kr/m²

Missa inte denna unika fyrarummare med två entréer på ett av Stekens bästa lägen! Bostaden är fint placerad på tredje våning med solig balkong och fri utsikt. Lägenheten har ett fint genomgångsljus med luftiga ytor och den takbeklädda balkongen är placerad mot den lugna sidan med utsikt över området. Avgiften är mycket låg, detta beror till stor del på att föreningen är skuldfri. Parkeringsplats kostar 100 kr i månaden. Lägenheten har ett modernt renoverat badrum med helkaklade ytor och smakfulla materialval. Badrummet är utrustat med golvvärme, tvättmaskin med kombinerad torktumlare, infällda spotlights i taket samt med takdusch, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Ytterligare en toalett nås via ett av sovrummen. Mysigt kök med utgång till balkongen och med plats för matbord intill fönstret. Köket är fullt utrustat med skåp och moderna vitvaror så som kyl och frys, spis med ugn och fläkt samt integrerad diskmaskin. Stilrent klinker på golvet som matchar fint till det mörka kaklet över bänkskivan. Vidare når vi vardagsrummet med stora fönsterpartier utan insyn. Här blir det ännu mer påtagligt att bostaden är belägen på Stekens bästa läge högst upp i huset. Bostaden har tre sovrum varav ett större master bedroom med stor klädkammare och ny inredning som slukar mycket förvaring. Fantastiskt område med vacker natur som omringar Steken. Stort förråd finns i källaren och tillhör bostaden. Extra förråd går att hyra för en mindre peng i mån av plats. Tvättstuga finns i samma byggnad. Gym och bastu finns att tillgå för samtliga medlemmar i huset intill. Till Steken går bussar, både direkt in till Göteborg city men också till Angered centrum för byte till spårvagn. Föreningen ligger i anslutning till E45:an vilket är smidigt om du har bil!

  • Premium
  • Balkong
Klaras Ängar 29, Kortedala, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 8 maj kl 18:00
Klaras Ängar 29, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 2
Klaras Ängar 29, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 3

Klaras Ängar 29

Fritidshus
Kortedala, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
650 000 kr
20 + 8 m²
1.5 rum
400 m² tomt

Nu erbjuds en mycket trevlig stuga med en plan och lättskött tomt på tillgängligt läge. Stugan är modernt utrustad med kök och stort inrett loft med fönster. På tomten erbjuds egen wc och dusch i lillstugan intill, som även erbjuder förråd och varmvattenberedare som är ansluten till båda stugorna. På Klaras Ängar kan vi njuta av sommaren på bästa sätt! Mycket fin och pedant skött stuga med altan som byggdes till för några år sedan. Vill du njuta av sol, odla, grilla, umgås med familj och vänner, njuta av natur och harmoni men ändå vara nära det mesta? Då har du hittat rätt! Parkering finns i anslutning till stugan. Väl inne i stugan välkomnas du av ett allrum som har en öppen planlösning mot det rymliga köket. Härifrån har du även uppfällbar trappa som leder dig upp till ett vindsloft med gott om utrymme för sängar. Stugan är i gott skick och utrustad med bland annat automatsäkringsskåp med jordfelsbrytare. Kom om upplev denna lugna och trevliga oas på plats!

  • Premium
Steken 3C, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 14 maj kl 18:15
Steken 3C, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Steken 3C, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Steken 3C

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 190 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 2/3
1 981 kr/mån
25 319 kr/m²

För dig som vill bo billigt i en stor etta ges nu möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta bostad med modernt kök. Planlösningen är optimal med stort kök, rymlig hall och luftigt allrum. Allrummet ligger i gavel med fint ljusinsläpp och med möjlighet att skärma av rummet för att skapa ett separat sovrum. Bra förvaringsmöjligheter med fastbyggda garderober och källarförråd. Tack vare läget intill E45:an är det smidigt att ta sig vidare in till stan, till Hisingen eller norr ut. Här bor du i en skuldfri förening med låg månadsavgift, låg parkeringsavgift (100 kr/mån), renoverat gym, bastu och stort förråd i källaren. Lägenheten har ett tillgängligt läge på andra våning med härlig vy från berget ner mot älven. Området i Agnesberg präglas av vacker natur och passar utmärkt för er som uppskattar lugna gröna omgivningar men samtidigt vill ha nära in till city! Kommunikationsförbindelser via buss nås alldeles i anslutning till föreningen. Närmsta hållplats är Steken som servar området med linje 173 (ca 20 min in till stan) samt linje 401 mot Angered centrum på bara några minuter. Angered centrum erbjuder stort utbud på matbutiker och övrig service. Härifrån kan vi även ta spårvagnar vidare till andra delar av stan.

  • Premium
Rosmaringatan 18, Lövgärdet, Göteborgs kommun
Rosmaringatan 18, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 2
Rosmaringatan 18, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 3

Rosmaringatan 18

Lägenhet
Lövgärdet, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
8 256 kr/mån
17 308 kr/m²

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva denna optimala trea om 78 kvadratmeter med ljusa och stilrena ytskikt. Bostaden har ett fint genomgångsljus tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten är bra placerad med ett tillgängligt läge i första huset till höger när du kommer in på föreningens gård. Här har du nära till badplats vid Surtesjön som ligger alldeles nedanför Rosmaringatan. Ett unikt läge med ett naturreservat inpå knuten! Vättlefjäll erbjuder fantastisk natur med vandringsleder, motionsspår och flertalet badsjöar. Bostaden har genomgående stora rum med enhetligt laminatgolv som löper vidare i samtliga rum. Väggarna är vitmålade och i bra skick. Rymligt vinkelkök med bra matlagningsytor och en generös plats för matbord. Från köket nås den inglasade balkongen med förmiddagssol. Även denna är rymlig och har öppningsbara glaspartier. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för den större tv-soffan. Lägenheten har två sovrum i bra storlek, varav ett större med inbyggd garderobsvägg och ett något mindre med en enkel garderob. Bostaden har bra förvaringsytor med garderober i hallen och ett stort förråd inne i lägenheten. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Eget garage tillhör bostaden! Lekplats för barnen ligger bra placerat på föreningens gård. Bussen stannar i anslutning till Rosmaringatan och tar oss direkt in till Angered Centrum och vidare in till Göteborg Centrum. Föreningen är välskött och har under de senaste åren utfört stora renoveringar och investerar på fastigheten, bland annat balkongbygge med inglasning, ny lekplats, fasadmålning, byte av fönster och dörrar samt stambyte av badrummen. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Är du intresserad? Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
Stekastigen 6, Agnesberg, Göteborgs kommun

Stekastigen 6

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 245 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 118 kr/mån
20 579 kr/m²

Välkomna till denna fina och inflyttningsklara tvårummare med rymliga ytor och modernt kök! Bostaden är genomgående i bra skick med nymålade väggar, enhetligt laminatgolv och ett stort välutrustat kök. Via det stora och lättmöblerade vardagsrummet nås den härliga balkongen en trappa upp i huset med sol under dagen. Balkongen är väderskyddad med väggar och tak, ytorna är rymliga och erbjuder plats för ett mysigt möblemang. Fina grönytor precis utanför huset! Köket är väl utrustat med kyl, frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt spis (induktion) och fläkt. Generösa matlagningsytor och plats för matbord intill fönstret. Sovrummet är rymligt med inbyggd garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng och kontorshörna. I anslutning till entrén inne i bostaden nås en klädkammare och ett helkaklat badrum med badkar, wc, handfat och spegelskåp. I avgiften till föreningen ingår värme, vatten och kabel-tv samt bredband och ett stort källarförråd i huset intill. Här bor vi på lugn gata med återvändsgränd och stora grönytor alldeles utanför huset. Föreningens fastigheter har sedan 2015 genomgått större renoveringsarbeten och lägenheten fick bland annat nya 3-glasfönster och ny balkongdörr. Samtliga fasader målades och taket lades om. 2021 fick bostaden en ny entrédörr. I nuläget planerar föreningen att utföra stambyte med preliminär start i slutet av 2024. Föreningen förfogar över ett antal garage och parkeringsplatser med separat kö. Bra kommunikationer med direktbuss 173 från hållplats Steken in till Göteborgs Centrum (Svingeln/Heden) på ca 15 min. Via Steken passerar även buss 401 som tar oss vidare in till Angereds Centrum på ca 5 min. Angereds centrum erbjuder ett stort utbud av handel (ICA MAXI), närsjukhus, idrotts-arena med mycket mer.

  • Balkong
Hammarkroken 8, Hammarkullen, Göteborgs kommun

Hammarkroken 8

Villa
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 750 000 kr
116 m²
5 rum
188 m² tomt

Välkomna till populära Hammarkroken! Välplanerat tvåplanshus med stort vardagsrum och kök på nedre plan. Huset ligger lugnt och avskilt men samtidigt lättillgängligt tack vare placeringen i början av området. Härlig tomt i anslutning till ett skogsområde med stor trädgård utan insyn från förbipasserande. Nybyggt uterum med stora öppningsbara fönster och med utgång från vardagsrummet! Uterummet ligger perfekt beläget med utsikt mot trädgården. Väggar och golv inne i bostaden har renoverats stiligt och enhetligt. Vitmålade väggar är genomgående i samtliga rum. Köket är renoverat och modernt utrustat med komplett maskinell utrustning. Stilrena materialval med vita köksskåp, mörkt klinker på golvet och ljust kakel som stänkskydd. En trappa upp nås fyra sovrum varav två med utgång till gemensam balkong. Rummen är genomgående ljusa och luftiga med enhetliga golv. Badrummet på övre plan är helkaklat med takfönster och badkar. Tvättstuga finns i anslutning till bostadens entré samt en gäst-wc. Härlig utemiljö med fina platser i solen från morgon till kväll. Solen går upp på husets baksida och ner på husets framsida. Ett stort förråd nås direkt när vi kommer in på tomten. På Hammarkroken bor vi med närhet till skog och vacker natur samtidigt som vi bor nära butiker och kommunikationer. Hammarkroken är barnvänligt med bilfria gator och lekplatser i området. Eget garage tillhör huset! På Hammarkroken bor du prisvärt. I avgiften till samfälligheten ingår det mesta, fjärrvärmevärme, vatten, tv, sophantering och eget garage. Finns tillgång till ytterligare parkering (p-tillstånd utomhus). Här bor vi med närhet till skog och vacker natur samtidigt som vi bor nära butiker och kommunikationer. Hammarkroken är barnvänligt med bilfria gator och lekplatser i området. Eget garage tillhör huset! I avgiften till samfälligheten ingår fjärrvärmevärme, vatten, tv, sophantering och eget garage. Finns tillgång till ytterligare parkering (p-tillstånd utomhus)

Lärjeheds Fritidsområde stuga nr 19, Linnarhult, Göteborgs kommun

Lärjeheds Fritidsområde stuga nr 19

Fritidshus
Linnarhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
920 000 kr
45 + 30 m²
2 rum
450 m² tomt

Välkomna till denna mysiga stugidyll belägen högt upp i Lärjeheds fritidsområde. Stugan ligger avskilt med fantastisk utsikt! Fönster i alla väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp och ett vackert genomgångsljus. Magnifik utsikt från altanen med grönskande omgivningar ner över stugområdet. Här kan vi njuta av en kopp kaffe och samtidigt höra fåglarna kvittra i det närliggande naturområdet. Kring stugan sträcker sig en välskött gräsmatta, stenläggningar, rabatter och en nyplanterad häck. I anslutning till stugområdet hittar vi Lärjeåns dalgång med vackra promenadstråk längs vattnet. Dalgången har ett stort naturvärde med lummig lövskog och ett rikt växt- och djurliv med bland annat lax och öring. Stugan har en trevlig planlösning med kök, vardagsrum, inglasat uterum och sovrum som nås via två ingångar, både via köket och uterummet. Ytskikten är genomgående renoverade i ljusa och fina toner. Stor källare erbjuder gott om förvaringsytor och badrum. Badrummet är helkaklat och modernt utrustat. I avgiften till stugföreningen ingår gratis parkering och bussförbindelserna till området är optimala med bussar som stannar precis intill. Butiker och daglig service finns i närområdet och nås antingen med bil eller buss. Stugan är en kolonistuga och får inte användas som ett permanent boende och/eller folkbokföringsadress. Stugan får enbart brukas under perioden 1 mars-31 oktober. Övrig tid på veckoslut eller helgdagar. Vattnet är avstängt under vintern.

Saffransgatan 1A, Gårdsten, Göteborgs kommun

Saffransgatan 1A

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 795 000 kr
107 m²
4 rum
vån 6/6
6 376 kr/mån
16 776 kr/m²

Missa inte denna unika gavelfyra på 107 kvm med fönster i tre väderstreck. Fri utsikt från våning 6 med fantastiska vyer! Renoverat badrum med dusch och helkaklade ytor. Köket är fullt utrustat och renoverat i modern standard med stilrena och tilltalande materialval. Ljust målade väggar och enhetligt laminatgolv är genomgående i hall, vardagsrum och kök. Bostaden är ljus och luftig med stora rum och ett härligt genomgångsljus på våning 6. Inglasad balkong i perfekt läge med ingång via köket! Tre sovrum, rymligt vardagsrum och en generös hall med plats för stor garderob och ingång till klädkammare. Ytterligare ett badrum med dusch finns inne i bostaden som erbjuder egen tvättmaskin. Förråd i källare tillhör även bostaden. Bekvämt boende med hiss och gemensam tvättstuga. Barnvänligt område med nya lekplatser på gården i en välskött HSB-förening med trevliga grönytor och med närhet till skog och härlig natur! Här bor du med närhet till det mesta du behöver till vardags och med gångavstånd till både skola, förskolor och affärer. Lilla Gårdstens skolan är alldeles nybyggd och ligger i anslutning till Saffransgatan. Kommunikationer nås via buss både till Angered centrum och direkt in till Göteborgs centrala delar.

  • Balkong
  • Hiss
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Salviatorget 2

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 075 000 kr
34 m²
1 rum
vån 8/12
3 533 kr/mån
31 618 kr/m²

Missa inte denna välplanerade enrummare högt upp i huset på våning 8 med storslagen utsikt och utan insyn. Detta är den perfekta lägenheten för dig som vill bo med låga månadskostnader i ett expansivt område med vardaglig service nära till hands. Nyproduktion med komplett utbud av vitvaror, bra förvaringsytor, helkaklat badrum med kombimaskin och handdukstork. Det ljusa stilrena köket är utrustat med diskmaskin, ugn, häll, kyl/frys och fläkt. Det kvadratiska vardagsrummet är lätt möblerat med ett härligt ljusinsläpp. Även bilplats och cykelparkeringar och takterrass finns inom föreningen. Fler fördelar är gratis parkering utanför huset, två entréer in från gatan, två hissar upp i huset samt luftiga gemensamma ytor inne i fastigheten. För dig som vill köpa din första bostad, kanske ha en övernattningslägenhet eller bara vill bo billigt. Välkommen till Brf Utsikten i Gårdsten! Kontakta mäklaren om du är intresserad av visning: 073-518 88 60.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kardemummaslingan 61, Gårdsten, Göteborgs kommun

Kardemummaslingan 61

Radhus
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 250 000 kr
102 m²
4 rum
7 954 kr/mån
22 059 kr/m²

Varmt välkommen till detta nybyggda och fina område, husen stod klara 2021. Här erbjuds det generösa, öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum samt en stor altan. Tack vare läget i gavel har huset utemiljö med gräsmatta som sträcker sig runt bostaden men också extra fönster i vardagsrummet, i ett av sovrummen och i badrummet på nedre plan. Tre sovrum med bra förvaring, klädkammare, två badrum varav ett utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Till huset ingår även ett förråd på utsidan. Egen parkering precis i anslutning till husets entré. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband och parkering. Hela bostaden har värmegolv vilket gör detta till ett bekvämt och prisvärt boende! Här bor ni nära natur och kommunikationer och nybyggd skola (Lilla Gårdsten skolan) ett stenkast bort. Gårdsten centrum har ett stort utbud med bl.a. matbutik, pizzeria, frisör etc. Ett ännu större utbud finns i Angered centrum som bara är några minuter bort med bil eller buss. Här erbjuds all tänkbar service som närsjukhus, ICA Maxi, LIDL, caféer, pizzerior, restauranger, klädbutiker och mycket annat. Orten är under stor upprustning och mycket har byggts och håller på att byggas. Under 2013 stod Angered Arena klar med simhall, ishall, gym och idrottshall. Varmt välkommen att boka upp er på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bandtraktorgatan 93, Angered, Göteborgs kommun

Bandtraktorgatan 93

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 100 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2
6 445 kr/mån
29 524 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva ett nyproducerat radhus med ett stenkast ifrån både natur och centrum. Bostaden erbjuder sociala ytor genom den öppna och inbjudande planlösningen. Här bjuds det på generösa, öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med nära och kära. Fyra sovrum med bra förvaring. Samt en härlig uteplats. Läget är oslagbart för den som vill bo centralt i Angered där du har spårvagnar, livsmedelsbutiker, restauranger, gym, badhus, ishall och mycket mer bara ett stenkast från bostaden. Detta är samtidigt det perfekta området för de äventyrslystna med fantastisk natur och badsjöar inom gångavstånd.

  • Uteplats

Visar alla 20