Mäklare Lovisa Hägermalm

Lovisa Hägermalm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kryddhyllan 68, Gårdsten, Göteborgs kommun

Kryddhyllan 68

Villa
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

5 100 000 kr

150 m²

6 rum

443 m² tomt

Missa inte denna moderna villa på populära Kryddhyllan, här bor vi i en familjevänlig oas som växt fram under de senare åren! Huset byggdes 2012 och erbjuder en hög och kvalitativ standard, välplanerade ytor, inglasat uterum med en insynsskyddad utomhusmiljö. Kryddhyllan är ett lugnt område med mycket grönska och vacker natur men samtidigt med gångavstånd till både skolor, allmän service och kommunikationer. Huset har en bra planlösning med 4 sovrum (med möjlighet att dela av till 2 st ytterligare sovrum på övre plan), 2 vardagsrum, 2 badrum samt ett väl utrustat kök och tvättstuga. Rummen är rymliga och lättmöblerade och via vardagsrummet nås ett stort, insynsskyddat och inglasat uterum. I anslutning till entrén ligger en rymlig carport och ett isolerat förråd. Huset är besiktigat inför försäljning, protokoll finns att ta del av under dokumenten! Tomten ligger fint belägen mot ett grönområde och erbjuder plana, insynsskyddade gräsmattor med sol under hela dagen. Här bor du med naturen inpå husknuten som erbjuder fina strövområden. Nedanför huset finns en promenadslinga som tar oss vidare till en storslagen utsiktsplats med vackra vyer ner över Gårdstensberget mot Angeredsbron och Göta Älv.

Kardemummaslingan 47, Gårdsten, Göteborgs kommun

Kardemummaslingan 47

Radhus
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

2 650 000 kr

102 m²

4 rum

6 740 kr/mån

25 980 kr/m²

Vill du bo modernt, luftigt, ha egen parkeringsplats, privat uteplats samt låga boendekostnader? I så fall har du hittat rätt! På Kardemummaslingan bor du bekvämt i ett nyproducerat bostadsområde med huskänsla. Fördelarna med detta boende är många! Bostaden erbjuder parkering precis framför husets entré med plats för en till två bilar, samt en stenlagd uteplats i anslutning till förråd. Fritt gavelläge med fönster i tre väderstreck samt en stor uteplats med träaltan som nås från vardagsrummet. Bostaden är ljus och luftig med öppna ytor och genomgångsljus mellan kök och vardagsrum som erbjuder gott om plats för stort matbord och hörnsoffa. Den moderna standarden är så klart genomgående i samtliga rum, med väl utrustat kök, ekparkett, enhetliga väggar, två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme i samtliga rum. I Saffransbyn bor du prisvärt med låg avgift som inkluderar fjärrvärme, vatten, tv, bredband, parkering och sophantering! Nära till skolor, förskolor och busskommunikationer men också till populära naturområden i naturreservatet Vättlefjäll. Stort utbud av butiker finns att tillgå både i Gårdsten och i Angered centrum.

  • Uteplats
Salviadalen 22, Gårdsten, Göteborgs kommun

Salviadalen 22

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 450 000 kr

70 m²

3 rum

4 963 kr/mån

20 714 kr/m²

Välkomna till Salviadalen och denna luftiga genomgångstrea med egen entré och balkong! Lägenheten ligger i en mysig radhuslänga med fina grönytor kring huset. Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök och erbjuder härliga sällskapsytor med plats för stort matbord och den större soffgruppen. Två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng. Bostaden har egen balkong i soligt läge i anslutning till bostadens entré. Egen parkering tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Fiber från Telia finns indraget till bostaden. Föreningen är välskött och förvaltas av Riksbyggen. Området är expansivt med nyproduktion och ett centrum som växer. Bussar stannar i anslutning till föreningen och tar oss vidare in till Angered centrum. Från Gårdsten går även en direktbuss (173) in till Göteborg city. Här bor ni nära vacker natur, naturreservatet Vättlefjäll och Surtesjön.

  • Balkong
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun
  • Mån 13 feb kl 17:15
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Salviatorget 2

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

1 050 000 kr

34 m²

1 rum

3 533 kr/mån

30 882 kr/m²

Missa inte denna välplanerade enrummare högt upp i huset på våning 8 med storslagen utsikt och utan insyn. Detta är den perfekta lägenheten för dig som vill bo med låga månadskostnader i ett expansivt område med vardaglig service nära till hands. Nyproduktion med komplett utbud av vitvaror, bra förvaringsytor, helkaklat badrum med kombimaskin och handdukstork. Det ljusa stilrena köket är utrustat med diskmaskin, ugn, häll, kyl/frys och fläkt. Det kvadratiska vardagsrummet är lätt möblerat med ett härligt ljusinsläpp. Även bilplats och cykelparkeringar och takterrass finns inom föreningen. Fler fördelar är gratis parkering utanför huset, två entréer in från gatan, två hissar upp i huset samt luftiga gemensamma ytor inne i fastigheten. För dig som vill köpa din första bostad, kanske ha en övernattningslägenhet eller bara vill bo billigt. Välkommen till Brf Utsikten i Gårdsten!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4