Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lovisa Hägermalm

Lovisa Hägermalm

Om mig

"Lovisa Hägermalm är en jättetrevlig tjej, tillmötesgående, flexibel och alltid tillgänglig. Är mycket nöjd med bemötandet och genomförandet av affären. Jag kan varmt rekommendera Lovisa som mäklare om du ska sälja din bostad." /Rekommendation från tidigare säljare För mig är det jätteviktigt med nöjda kunder och att skapa långsiktiga relationer. Är specialiserad på marknaden i nordöstra Göteborg med fokus på Angered, där har jag varit aktiv som mäklare i 9 år. Kontakta mig om du vill veta mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Steken 3C, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 6 aug kl 18:00
Steken 3C, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Steken 3C, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Steken 3C

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 190 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 2/3
1 981 kr/mån
25 319 kr/m²

För dig som vill bo billigt i en stor etta ges nu möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta bostad med modernt kök. Planlösningen är optimal med stort kök, rymlig hall och luftigt allrum. Allrummet ligger i gavel med fint ljusinsläpp och med möjlighet att skärma av rummet för att skapa ett separat sovrum. Bra förvaringsmöjligheter med fastbyggda garderober och källarförråd. Tack vare läget intill E45:an är det smidigt att ta sig vidare in till stan, till Hisingen eller norr ut. Här bor du i en skuldfri förening med låg månadsavgift, låg parkeringsavgift (100 kr/mån), renoverat gym, bastu och stort förråd i källaren. Lägenheten har ett tillgängligt läge på andra våning med härlig vy från berget ner mot älven. Området i Agnesberg präglas av vacker natur och passar utmärkt för er som uppskattar lugna gröna omgivningar men samtidigt vill ha nära in till city! Kommunikationsförbindelser via buss nås alldeles i anslutning till föreningen. Närmsta hållplats är Steken som servar området med linje 173 (ca 20 min in till stan) samt linje 401 mot Angered centrum på bara några minuter. Angered centrum erbjuder stort utbud på matbutiker och övrig service. Härifrån kan vi även ta spårvagnar vidare till andra delar av stan.

  • Premium
Saffransgatan 1A, Gårdsten, Göteborgs kommun

Saffransgatan 1A

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 795 000 kr
107 m²
4 rum
vån 6/6
6 376 kr/mån
16 776 kr/m²

Missa inte denna unika gavelfyra på 107 kvm med fönster i tre väderstreck. Fri utsikt från våning 6 med fantastiska vyer! Renoverat badrum med dusch och helkaklade ytor. Köket är fullt utrustat och renoverat i modern standard med stilrena och tilltalande materialval. Ljust målade väggar och enhetligt laminatgolv är genomgående i hall, vardagsrum och kök. Bostaden är ljus och luftig med stora rum och ett härligt genomgångsljus på våning 6. Inglasad balkong i perfekt läge med ingång via köket! Tre sovrum, rymligt vardagsrum och en generös hall med plats för stor garderob och ingång till klädkammare. Ytterligare ett badrum med dusch finns inne i bostaden som erbjuder egen tvättmaskin. Förråd i källare tillhör även bostaden. Bekvämt boende med hiss och gemensam tvättstuga. Barnvänligt område med nya lekplatser på gården i en välskött HSB-förening med trevliga grönytor och med närhet till skog och härlig natur! Här bor du med närhet till det mesta du behöver till vardags och med gångavstånd till både skola, förskolor och affärer. Lilla Gårdstens skolan är alldeles nybyggd och ligger i anslutning till Saffransgatan. Kommunikationer nås via buss både till Angered centrum och direkt in till Göteborgs centrala delar.

  • Balkong
  • Hiss
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Salviatorget 2, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Salviatorget 2

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 075 000 kr
34 m²
1 rum
vån 8/12
3 533 kr/mån
31 618 kr/m²

Missa inte denna välplanerade enrummare högt upp i huset på våning 8 med storslagen utsikt och utan insyn. Detta är den perfekta lägenheten för dig som vill bo med låga månadskostnader i ett expansivt område med vardaglig service nära till hands. Nyproduktion med komplett utbud av vitvaror, bra förvaringsytor, helkaklat badrum med kombimaskin och handdukstork. Det ljusa stilrena köket är utrustat med diskmaskin, ugn, häll, kyl/frys och fläkt. Det kvadratiska vardagsrummet är lätt möblerat med ett härligt ljusinsläpp. Även bilplats och cykelparkeringar och takterrass finns inom föreningen. Fler fördelar är gratis parkering utanför huset, två entréer in från gatan, två hissar upp i huset samt luftiga gemensamma ytor inne i fastigheten. För dig som vill köpa din första bostad, kanske ha en övernattningslägenhet eller bara vill bo billigt. Välkommen till Brf Utsikten i Gårdsten! Kontakta mäklaren om du är intresserad av visning: 073-518 88 60.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bandtraktorgatan 93, Angered, Göteborgs kommun

Bandtraktorgatan 93

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 100 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2
6 445 kr/mån
29 524 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva ett nyproducerat radhus med ett stenkast ifrån både natur och centrum. Bostaden erbjuder sociala ytor genom den öppna och inbjudande planlösningen. Här bjuds det på generösa, öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med nära och kära. Fyra sovrum med bra förvaring. Samt en härlig uteplats. Läget är oslagbart för den som vill bo centralt i Angered där du har spårvagnar, livsmedelsbutiker, restauranger, gym, badhus, ishall och mycket mer bara ett stenkast från bostaden. Detta är samtidigt det perfekta området för de äventyrslystna med fantastisk natur och badsjöar inom gångavstånd.

  • Uteplats

Visar alla 4