Nyproduktion

Himmelkulla

Åled, Halmstad Se på karta

1 475 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53,1 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2021
Förening
BRF Himmelkulla 22
Om föreningen
Avgift
2 788 kr/mån
Driftkostnad
8 268 kr/år
Pris/m²
27 778 kr/m²
Antal besök
3 039
Dagar på Hemnet
24
Nyproduktion

Välkommen till Himmelkulla, alldeles nära förskola och skola! De fyra nya bostadshusen som planeras här ska få två våningar och fyllas av totalt 16 bostäder i storlekarna 2-4 rum på ca 53-83 kvadrat. Det passar sig så, med en liten förening i det småskaliga Åled. Här finns naturen inpå knuten, med rika möjligheter till friluftsliv. Hit flyttar den som tycker att det är lite mysigt att säga hej till grannarna och vill leva livet på landet precis utanför stan! För det tar bara 10 minuter hit med bil.

De faluröda husen är vända mot södersolen, med altaner och balkonger som erbjuder sol på näsan vackra dagar. De trivsamma lägenheterna har kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in familjen till samvaro. Det finns även rum för gemensamma utomhusmiljöer så att du på våning två också får känna gräs under fötterna och bjuda in till grillfest i sommarnatten.

Söker du en lägenhet med villakänsla har du hittat rätt. Här får du russinen ur kakan av vad båda bostadsformerna har att erbjuda – välkommen hem till Brf Himmelkulla i Åled!

Läs mer och se vilka bostäder som är lediga på projektsidan bostadco.se/himmelkulla

Läs mer om bostaden
Bostad&Co