Sandalettgatan 5

Älvsjö, Stockholms kommun Se på karta

2 795 000 kr

2 950 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Skattkistan
Om föreningen
Avgift
3 228 kr/mån
Pris/m²
53 750 kr/m²

*Stor uteplats med eftermiddag / Kvällssol
*Påkostat kök från Vedum
*Föreningen äger marken
*Sluten innergård
*Tillval i badrum

Varmt välkomna till Sandalettgatan 5! Här finner ni denna fantastiskt fina samt rymliga tvåa med påkostade materialval. Här samspelar vardagsrum och kök tillsammans, vilket bidrar till härliga sociala sällskapsytor. Bostaden erbjuder dessutom ett rymligt sovrum med gott om plats för förvaring i platsbyggd garderob med skjutväggar. Vidare innehar lägenheten dessutom ett mycket trevligt badrum med påkostat klinkergolv. Som pricken över i:et finner ni även en fantastisk uteplats med bra storlek belägen i den slutna innergården.

Brf Skattkistan i Älvsjöstaden motsvarar 170 st lägenheter och 8 st bostadsrättslokaler fördelat på två fastigheter som sluter sig runt en grönskande innergård. Under gården finns ett garage med 89 garageplatser varav 4 st är avsedda för mc. Stabil ekonomisk kalkyl med en belåning/kvm om ca 12000 kr. Föreningen äger marken och påverkas således inte av tomträttsavgälder.

Älvsjö är ett expansivt och barnvänligt område med närhet till natur och vatten. Bebyggelsen är blandad, här finns allt från villor och radhus till flerfamiljshus från 1980-talet och nyproducerade fastigheter. Från Älvsjö Station går pendeltåg in till city på tio minuter och bussar avgår åt alla väderstreck. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. Till Södertörns Högskola tar det 10 minuter. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt.

Runt hörnet finns flera restauranger, bland annat Texas Longhorn samt Aloë som fått en Michelin-stjärna för sin utsökta mat. På Thelins eller Vivels kan ni njuta av en cappuccino och en dammsugare. Älvsjö konditori har det ljuvliga helgbrödet eller födelsedagstårtan. Hos Marie kan du klippa dig inför helgen. Om du behöver köpa fredagsblommor är Älvsjö Blomsterhandel ett bra tips, de har alltid livfulla blommor till bra priser. Träna gör du bäst på SATS eller Puls & Träning någon minut bort. Du kan även träna bjj på Kristallvägen eller ta en löptur i Solbergaskogen.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Arber Ismajli

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Arber Ismajli, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
0707108595
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas