Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tidor Ablahad

Tidor Ablahad

Om mig

Mitt engagemang för sociala samspel och samarbeten har alltid satt mig i framkant i alla mina yrkesval under min livstid. Att byta bostad handlar om drömmar, visioner och verklighet. Jag finns tillgängliga för dig vid rätt tillfällen i livet och ger dig möjligheterna som hjälper dig genom din bostadsaffär. Med fokus på professionalitet, kunskap och god lokalkännedom tar jag dig genom hela processen, oavsett om du ska köpa eller sälja bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Högholmsgränd 54, Skärholmen, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Högholmsgränd 54, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 2
Högholmsgränd 54, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 3

Högholmsgränd 54

Radhus
Skärholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
4 295 000 kr
139 + 68 m²
7 rum
169 m² tomt

** Trevåningshus i bästa läge ** Välrenoverat ** Öppna sociala ytor ** Stor tomt med flera uteplatser ** Möjlig uthyrningsdel ** Grund- och förskola i området ** Kort promenad till Skärholmen C och Mälarens vatten Välkomna till detta Trevåningshus i bästa läge Upptäck ett fantastiskt trevåningshus beläget i eftertraktade områdena. Huset erbjuder modern komfort. Öppna sociala ytor Njut av de rymliga och ljusa sociala ytorna som är perfekta för umgänge med familj och vänner. Stor tomt med flera uteplatser Den generösa tomten erbjuder flera uteplatser, idealiska för avkoppling och utomhusaktiviteter. De största radhusen i området Detta är ett av de största radhusen i området, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Möjlig uthyrningsdel Fastigheten har en separat del som kan användas för uthyrning, vilket ger en extra inkomstkälla. Grund- och förskola i området Närheten till både grund- och förskola gör detta till ett perfekt hem för barnfamiljer.Huset har idag fyra sovrum men kan enkelt göras om till fem sovrum. Husets baksida har en fantastisk uteplats med möjlighet till uthyrningsdel. Det första som möter er när ni öppnar entrédörren är den välplanerade hallen som leder in till det rymliga köket och det stora vardagsrummet. I anslutning till vardagsrummet så finns ett arbetsrum/sovrum som idag disponeras som en del av vardagsrummet. På entréplan finns även klädkammare, separat tvättstuga samt en toalett. En trappa upp finns fyra rymliga sovrum med fler olika möbleringsalternativ. Här finns det stora badrummet och den praktiska walk-in-closet. På souterrängplanet finns ett rymliga förråd, samt ett stort sällskapsrum. Kort promenad till Skärholmen C och Mälarens vatten På bara några minuter når du Skärholmen Centrum med dess rika utbud av shopping och service, samt Mälarens natursköna vatten. Närhet till Skärholmen Centrum samt Vårberg Centrum med tunnelbanans röda linje som på ca 25 min tar er till Stockholms central. I närheten av huset finns närmaste busshållplats som tar er mot Hägersten och Vårberg centrum och anslutande tunnelbana. För den bilburen tar man sig med lätthet ut på de större vägarna i södra Stockholm (E4) och vidare mot önskvärda resmål. Läget på radhuset är perfekt i flera väderstreck. Missa inte denna chans. Garageplatser med eluttag finns i en separat länga. Välkommen till ditt dröm hem!

  • Premium
  • Uteplats
Ekholmsvägen 307, vån 4, Skärholmen, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 14:00
Ekholmsvägen 307, vån 4, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 2
Ekholmsvägen 307, vån 4, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 3

Ekholmsvägen 307, vån 4

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/6
3 869 kr/mån
36 944 kr/m²

Toppfräsch gaveltvåa om 54 kvm , klädd med smakfulla materialval och kvalitetsvitvaror! Modern planlösning, stor balkong om ca 12-14 kvm, lyxigt badrum och kök! Garage, p-platser, tvättstuga, vagn & cykelförråd erbjuds. Kontakta ansvarig mäklare för tid och mer information - Tidor 070-108 14 44!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gransätragränd 16, Sätra, Stockholms kommun

Gransätragränd 16

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 745 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/2
5 663 kr/mån
30 670 kr/m²

* Inglasad balkong * * Garage finns tillgängligt * Stambytt och trevlig 4a med utmärkt läge, högst upp i huset i populär förening. Härlig, inglasad balkong i soligt läge. Badrum är stambytt och har renoverats med kakel och klinkers. Optimal planlösning & generöst med förvaring erbjuds. Stabil Brf med biltvätthall, festlokal, gästlägenhet, bastu, kolonilotter. Garage, gästparkering, tvättstugor och snickeri verkstad mm., Närhet till Centrum, T-bana & Mälarens vatten. Välkomna till visning!

  • Plus
  • Balkong
Ålgrytevägen 31, Bredäng/mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 13:00
Ålgrytevägen 31, Bredäng/mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Ålgrytevägen 31, Bredäng/mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Ålgrytevägen 31

Lägenhet
Bredäng/mälarhöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 895 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/7
4 899 kr/mån
40 490 kr/m²

* Högt i tak 2,8 - 2,9 m * Mycket trevlig och trivsam trea till salu Jag har det stora nöjet att få presentera en av Bredängs mest unika lägenhet med Mälarhöjden på andra sidan gatan. Om du söker en trea i Bredäng/Mälarhöjden så finns det nu en till salu i en av områdets mest populära förening Brf Mälartrion. Lägenheten har det där lilla extra med en takhöjd på 2,8-2,9 m och ett suveränt läge med närhet till kommunikation. Lägenheten erbjuder ett modernt kök med plats för matbord, härligt vardagsrum med utgång till bostadens rymliga balkong i härligt solläge, två sovrum, ett modernt badrum stilrent utförande och bra förvaringsmöjligheter. En enhetlig golvbeklädnad i ek flyter snyggt genom lägenheten och tillsammans med smakfulla materialval samt ett bra ljusinsläpp i två väderstreck ges en skön atmosfär och trivsam känsla i hela bostaden. Optimalt planerad 3:a som enkelt kan göras om till en 4:a! Belägen i populärt hus från 2017 med närhet till Mälaren & attraktiva Mälarhöjden som närmsta granne. Lägenheten erbjuder ett härligt ljus från två väderstreck, härliga detaljer samt balkong om 7 kvm. Två bra sovrum med god förvaring. Badrum med tvättmaskin, torktumlare & bra förvaringslösningar. Svanenmärkt hus. Garage finns. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekholmsvägen 307, Skärholmen, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 14:30

Ekholmsvägen 307

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 750 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/6
5 015 kr/mån
39 286 kr/m²

Låt mig presentera denna fantastiska moderna gavel 3:a som tar boendeupplevelsen till nya höjder! Toppmodern bostad med påkostade materialval och magisk vy från en underbar balkong om ca 15 kvm. Lyxig interiör med mörkt och elegant parkett i hela lägenheten samt vita väggar. Denna bostad erbjuder en exklusiv och fridfull tillvaro med en elegant och välplanerad design ger varje hörn av denna lägenhet en känsla av lyx och komfort. Den fantastiska balkongen är kronan på verket och bjuder på en bedövande sjöutsikt som sträcker sig så långt ögat når. Här kan du njuta av storslagna solnedgångar och ta in den naturliga skönheten i ditt eget privata utrymme. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en modern livsstil med enastående komfort och en hisnande utsikt. Missa inte chansen att äga ditt drömhem med både stil och substans! Modernt hus, med flertal p-platser, stort innergarage, tvättstuga, cykelrum och vagnförråd. Hiss och källarförråd finns. Endast 20 min från Sthlm City! Missa inte denna! Måste upplevas på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fjärdholmsgränd 9A, Vårberg, Stockholms kommun

Fjärdholmsgränd 9A

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 595 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/6
10 144 kr/mån
16 789 kr/m²

Här får du möjligheten att förvärva en renoverad 4:a om 95 kvm med ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Utsikt över det vanliga! Lägenheten är renoverad och stambytt! Väldisponerade ytor, luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Stort och välutrustat kök med matplats. 3 bra sovrum samt badrum och tvättrum. Genomgående ekparkett och ljusa väggar! Perfekt lägenhet för den stora familjen med gott om förvaring, utrymmen och bekvämligheter. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Aspsätravägen 19, Sätra, Stockholms kommun

Aspsätravägen 19

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 595 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 705 kr/mån
41 974 kr/m²

Varmt välkommen till denna kanonlägenhet med bästa läge i området! Toppfräsch och trivsam bostad med optimal planlösning. Fräscht badrum, rymligt kök, rymligt vardagsrum med sovalkov och mycket mer. Nära bad, natur, shopping & kommunikationer!

Viggholmsvägen 41, Vårberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Viggholmsvägen 41

Radhus
Vårberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 295 000 kr
99 m²
4 rum
6 560 kr/mån
33 283 kr/m²

Varmt välkomna till BRF Parklyckan vid Vårbergstoppen med ett naturnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet moderna och eleganta bostäder på bekvämt avstånd till förskolor och skolor. Projektet består av 36 stycken radhus med optimalt planerad yta kombinerat med smakfullt utvalda materialval med hög kvalité som ger dig extra mycket bovaluta för pengarna.

  • Uteplats
Ekholmsvägen 303, Skärholmen, Stockholms kommun

Ekholmsvägen 303

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/7
3 671 kr/mån
38 796 kr/m²

* Högt upp i huset * * Inglasad balkong * * Högstandard * * Ljus bostad * Unikt tillfälle att förvärva denna ljusa och moderna 2:a, högt upp i huset med fantastiskt utsikt i flera väderstreck. Stor, inglasad balkong om ca 11 kvm i utmärkt läge ger bostaden det lilla extra! Påkostade vitvaror, genomgående parkettgolv, vitmålade väggar, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin, säkerhetsdörr, 3-glasfönster och fiber. Lägenheten har genomgående ekparkett på golv genom hall, kök och vardagsrum samt nya trösklar i badrum, sovrum och förråd. Låg avgift ger billiga boendekostnader i nytt modernt hus med hiss och garage. 1000 mbit bredband ingår i avgiften. Nära natur, vatten, service, skolor och kommunikationer. Endast 20 min till city!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungssätravägen 56, Sätra, Stockholms kommun

Kungssätravägen 56

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 165 kr/mån
37 157 kr/m²

Kanon 2:a med modern planlösning och smakfulla materialval såsom genomgående parkettgolv & exklusiva tillval. Möjlig 2,5:a med stor klädkammare/kontor/rum. Lägenheten har ett insynsskyddat läge med en underbar balkong i soligt sydvästläge mot park. Helkaklat badrum med klinkergolv. Huset är byggt 2009 och ligger ett stenkast från Sätra C och T-bana.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vårholmsbackarna 64, Skärholmen/vårberg, Stockholms kommun

Vårholmsbackarna 64

Lägenhet
Skärholmen/vårberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 695 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
7 456 kr/mån
20 671 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Välkommen till denna välplanerade lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp! Fin 3:a med ett smakfullt kök med utgång till balkong i bästa solläge! Genomgående fint golv & vit målade väggar. Gott om förvaring i sovrummen och hallen, till lägenheten följer även ett förråd. Missa inte denna chans att bo i ett lugnt område i Vårberg. Här bor du även nära till kommunikation, service och skola/dagis.

  • Balkong
Vårbergsvägen 191, Vårberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vårbergsvägen 191

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 895 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/6
3 878 kr/mån
27 868 kr/m²

- Stort kök med matsal - Stort vardagsrum - Nyrenoverat badrum - Mycket förvaring i garderober - Hiss, tvättstuga, källarförråd & garage - Endast 790 meter till T-bana - Bara 26 min till city med T-bana - Cirka 15 minuter med bil till city - Nära natur och badstrand - Nära shopping & restauranger - Nära skolor och förskolor - Gångavstånd till Vårberg centrum Varmt välkommen till denna super 2:a. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Goda förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Härlig balkong med plats för balkongmöbler. rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Fint badrum. Stort kök med utrustning som fläkt, spis/ugn och fullhöjds kyl och frys. Stor matplats. Brf Hasselholmen 1 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 144 bostadsrättslägenheter. Här får du ett behagligt boende med hiss, källarförråd, tvättstuga i samma byggnad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp samt mangel. Barnvagnsförråd/Cykelförråd, garage och P-platser. Föreningen har en härlig gård med grillmöjligheter och lekplats. Endast 790 meter från bostaden så finns Vårberg centrum med tunnelbanan som tar dig in till Stockholms city på cirka 26 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. I närområdet finner du även matbutiker, loppmarknaden i Vårberg och mycket mer. Sätras naturreservat, promenadstråk längs med Mälarens vatten. Gångavstånd till Johannesdalsbadet och Sätraängsbadet. I området finns gott om skolor, förskolor, lekplatser och idrottsplatser. Här finns även Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger. Här finns bl.a. mode, inredning, sport, elektronik, ur- och optikaffärer. Utöver det finns ett stort serviceutbud med t ex livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. Andra sidan motorvägen så finns Kungens Kurva handelsplats med flera butiker samt Sveriges största IKEA samt Heron City med bland annat SF Biograf, lekland och bowling. Vårberg är en stadsdel i sydvästra Stockholm som gränsar till Mälaren i norr och till stadsdelarna Sätra och Skärholmen i Stockholms kommun och Vårby Gård i Huddinge kommun.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12