Mäklare Tidor Ablahad

Tidor Ablahad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungssätravägen 8, Sätra/bredäng, Stockholms kommun

Kungssätravägen 8

Lägenhet
Sätra/bredäng, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/4
3 904 kr/mån
27 982 kr/m²

Fin 2:a med optimalt planlösning. Denna bostad har ett fint kök, rymliga rum, stort badrum, solig balkong och mycket bra förvaringsmöjligheter. Mycket trivsam lägenhet med bra läge bara ett stenkast från t-bana och fina grönområden vid Mälaren. All tänkbar service i Skärholmens galleria och Kungens Kurva samt bra kommunikationer med bussar och t-bana till Stockholm City. Bara att flytta in. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vårbergsvägen 183, Skärholmen/vårberg, Stockholms kommun

Vårbergsvägen 183

Lägenhet
Skärholmen/vårberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 495 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/6
5 899 kr/mån
23 102 kr/m²

- Inglasad balkong - Stort kök med matsal - Stort vardagsrum - renoverat badrum - Mycket förvaring i garderober - Hiss, tvättstuga, källarförråd & garage - Endast 790 meter till T-bana - Bara 26 min till city med T-bana - Cirka 15 minuter med bil till city - Nära natur och badstrand - Nära shopping & restauranger - Nära skolor och förskolor - Gångavstånd till Vårberg centrum Varmt välkommen till denna fina 4:a. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Goda förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Härlig inglasad balkong med plats för balkongmöbler. ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Renoverat badrum är utrustad med kvalitetsmaterial. Stort kök med utrustning som fläkt, spis/ugn och kyl och frys. Stor matplats som rymmer mellan 6-10 personer. Brf Hasselholmen 1 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 144 bostadsrättslägenheter. Här får du ett behagligt boende med hiss, källarförråd, tvättstuga i samma byggnad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp samt mangel. Barnvagnsförråd/Cykelförråd, garage och P-platser. Föreningen har en härlig gård med grillmöjligheter och lekplats. Endast 790 meter från bostaden så finns Vårberg centrum med tunnelbanan som tar dig in till Stockholms city på cirka 26 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. I närområdet finner du även matbutiker, loppmarknaden i Vårberg och mycket mer. Sätras naturreservat, promenadstråk längs med Mälarens vatten. Gångavstånd till Johannesdalsbadet och Sätraängsbadet. I området finns gott om skolor, förskolor, lekplatser och idrottsplatser. Här finns även Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger. Här finns bl.a. mode, inredning, sport, elektronik, ur- och optikaffärer. Utöver det finns ett stort serviceutbud med t ex livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. Andra sidan motorvägen så finns Kungens Kurva handelsplats med flera butiker samt Sveriges största IKEA samt Heron City med bland annat SF Biograf, lekland och bowling. Vårberg är en stadsdel i sydvästra Stockholm som gränsar till Mälaren i norr och till stadsdelarna Sätra och Skärholmen i Stockholms kommun och Vårby Gård i Huddinge kommun.

 • Balkong
 • Hiss
Harplingegränd 16, 1 tr, Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun

Harplingegränd 16, 1 tr

Lägenhet
Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 295 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/3
8 878 kr/mån
24 158 kr/m²

Välplanerad och stambytt fyra om 95 kvm. Renoverat badrum. Stor, inglasad balkong, säkerhetsdörr, 3-glasfönster och gott om förvaringsmöjligheter erbjuds. Stabil brf med nyrenoverade fasader, entréer, loftgångar och balkonger. Bergvärme och FTX ventilation. Tvättstugor, övernattningslokal med bastu, förråd och p-platser finns att nyttja hos föreningen.

 • Balkong
 • Hiss
Kungssätravägen 56, Sätra, Stockholms kommun

Kungssätravägen 56

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 165 kr/mån
37 157 kr/m²

Kanon 2:a med modern planlösning och smakfulla materialval såsom genomgående parkettgolv & exklusiva tillval. Möjlig 2,5:a med stor klädkammare/kontor/rum. Lägenheten har ett insynsskyddat läge med en underbar balkong i soligt sydvästläge mot park. Helkaklat badrum med klinkergolv. Huset är byggt 2009 och ligger ett stenkast från Sätra C och T-bana.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kristallvägen 58 , Solberga, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Kristallvägen 58

Lägenhet
Solberga, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 595 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 782 kr/mån
43 250 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Gränsholmsbacken 17 , Skärholmen, Stockholms kommun

Gränsholmsbacken 17

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
4 669 kr/mån
24 036 kr/m²

Välkomna till denna helrenoverade kanontrea, med utmärkt läge och låg avgift! Modernt. fullutrustat kök i snygg design. Generöst, helkaklat badrum. Separat wc-rum. Två generösa sovrum. Stort vardagsrum. Härlig balkong i bra solläge . Stabil brf med låga avgifter. Garage, tvättstugor och mycket mer erbjuds. Närhet till Centrum, T-bana och Mälarens vatten. Vi ses!

 • Balkong
Vårholmsbackarna 64, Skärholmen/vårberg, Stockholms kommun

Vårholmsbackarna 64

Lägenhet
Skärholmen/vårberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 795 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
7 456 kr/mån
21 890 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna välplanerade lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp! Fin 3:a med ett smakfullt kök med utgång till balkong i bästa solläge! Genomgående fint golv & vit målade väggar. Gott om förvaring i sovrummen och hallen, till lägenheten följer även ett förråd. Missa inte denna chans att bo i ett lugnt område i Vårberg. Här bor du även nära till kommunikation, service och skola/dagis.

 • Balkong
Duvholmsgränd 51, Vårberg, Stockholms kommun

Duvholmsgränd 51

Radhus
Vårberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
4 395 000 kr
133 m²
7 rum
165 m² tomt

Varmt välkomna till detta välmående radhus! Här behöver du bara ta några steg för att kliva ut i Sätraskogen direkt från altanen. Detta radhus har unik tillgång. Här erbjuds stora sällskapsytor, 2 st platsbyggda grillar, en på bak och en på framsidan, välplanerat kök, 6-7 rum varav 5 sovrum, 2 badrum, platsbyggda altaner på bak och framsida samt separat förråd. Till bostaden hör ett garage i länga. Lugnt och barnvänligt område med stora grönområden och ett flertal lekplatser. Besiktning har gjorts och dolda felförsäkring har tecknats av säljarna. Gångavstånd till både Mälaren, T-bana, skolor och förskola. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ekholmsvägen 255, Skärholmen, Stockholms kommun

Ekholmsvägen 255

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 045 000 kr
74,6 m²
3 rum
vån 2/7
5 975 kr/mån
27 413 kr/m²

Välkomna till denna fina 3a med stor inglasad balkong i insynsskyddat läge! Genomgående parkettgolv och väggar i ljusa nyanser klär lägenheten. Helkaklat badrum med golvvärme med tvättmaskin. Stort kök med matplats. Från vardagsrummet når man även den rymliga & härlig balkongn i sydost. Generöst med förvaring. Stabil Brf med tvättstuga, förråd, p-platser mm. Huset ligger ett stenkast ifrån Skärholmen Centrum som erbjuder en massa butiker, restauranger, caféer, T-bana och buss. Missa inte denna!

 • Balkong
 • Hiss
Vårbergsvägen 191, Vårberg, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vårbergsvägen 191

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 895 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/6
3 878 kr/mån
27 868 kr/m²

- Stort kök med matsal - Stort vardagsrum - Nyrenoverat badrum - Mycket förvaring i garderober - Hiss, tvättstuga, källarförråd & garage - Endast 790 meter till T-bana - Bara 26 min till city med T-bana - Cirka 15 minuter med bil till city - Nära natur och badstrand - Nära shopping & restauranger - Nära skolor och förskolor - Gångavstånd till Vårberg centrum Varmt välkommen till denna super 2:a. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Goda förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Härlig balkong med plats för balkongmöbler. rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Fint badrum. Stort kök med utrustning som fläkt, spis/ugn och fullhöjds kyl och frys. Stor matplats. Brf Hasselholmen 1 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 144 bostadsrättslägenheter. Här får du ett behagligt boende med hiss, källarförråd, tvättstuga i samma byggnad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp samt mangel. Barnvagnsförråd/Cykelförråd, garage och P-platser. Föreningen har en härlig gård med grillmöjligheter och lekplats. Endast 790 meter från bostaden så finns Vårberg centrum med tunnelbanan som tar dig in till Stockholms city på cirka 26 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. I närområdet finner du även matbutiker, loppmarknaden i Vårberg och mycket mer. Sätras naturreservat, promenadstråk längs med Mälarens vatten. Gångavstånd till Johannesdalsbadet och Sätraängsbadet. I området finns gott om skolor, förskolor, lekplatser och idrottsplatser. Här finns även Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger. Här finns bl.a. mode, inredning, sport, elektronik, ur- och optikaffärer. Utöver det finns ett stort serviceutbud med t ex livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. Andra sidan motorvägen så finns Kungens Kurva handelsplats med flera butiker samt Sveriges största IKEA samt Heron City med bland annat SF Biograf, lekland och bowling. Vårberg är en stadsdel i sydvästra Stockholm som gränsar till Mälaren i norr och till stadsdelarna Sätra och Skärholmen i Stockholms kommun och Vårby Gård i Huddinge kommun.

 • Balkong
 • Hiss
Elsa borgs gata 33, Fruängen, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Elsa borgs gata 33

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
5 172 kr/mån
46 688 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! -Kan göras om till en 4a- Närhet till t-bana - - Barnvänligt område - - Renoverad - - Ett stenkast från Långbroparken - Nytt utegym bredvid fastigheten - Stor tvättstuga i samma byggnad - Byggnad med solceller Mycket trevlig och helt unik 3:a som söker en ny ägare. Ett lugnt och stilla läge med några minuter till t-bana och all tänkbar service i Fruängens centrum. Här erbjuds ett stilrent utförande med modern standard. Stort kök med en ö, En rymlig matplats som man kan göra om till ett rumvardagsrum med utgång till den fantastiska balkongen i härligt läge, två bra sovrum och helkaklat badrum. En tilltalande planlösning ger lägenheten en social karaktär och tillsammans med ett väldigt bra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier ges bostaden en luftig och trivsam atmosfär. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen. Här kan det möbleras med mycket som hör sommaren till. Njut och må bra med morgon - och kvällssol. Som golvbeklädnad i lägenheten erbjuds en blandning av ekparkett & klinker. En lägenhet att trivas i för den som söker en fin och trevlig bostad! Föreningen är välskött och stabil med god ekonomi. Låg skuldsättning per kvm. Välkomna till visning! Mäklare Tidor 070-108 14 44

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lindholmsbacken 67, Skärholmen, Stockholms kommun

Lindholmsbacken 67

Radhus
Skärholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 495 000 kr
117 + 16 m²
172 m² tomt

Välplanerat radhus, perfekt för er som älskar 70-tal och Retrostil, samt för er som vill renovera och sätta sin egen prägel! bra område. Två härliga uteplatser samt garage i länga. Nära Mälaren, natur, skolor, allmän service och kommunikationer. Garage i länga samt P-plats ingår. Missa inte denna pärla!

 • Balkong
 • Uteplats
Fjärdholmsgränd 9B, Vårberg, Stockholms kommun

Fjärdholmsgränd 9B

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 750 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/7
9 689 kr/mån
17 857 kr/m²

Här får du möjligheten att förvärva en nyrenoverad 4:a om 95 kvm med ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Utsikt över det vanliga! Lägenheten är nyrenoverad och stambytt! Väldisponerade ytor, luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Stort och välutrustat kök med matplats. 3 bra sovrum samt badrum och tvättrum. Genomgående ekparkett och ljusa väggar! Perfekt lägenhet för den stora familjen med gott om förvaring, utrymmen och bekvämligheter. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gräsholmsvägen 50, vån 8, Skärholmen, Stockholms kommun

Gräsholmsvägen 50, vån 8

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
1 650 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 8/8
3 151 kr/mån
44 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade kanonetta på populär adress i Skärholmen! Ljust och fritt hörnläge på våning 8, med balkong, och utsikt över grönska och bebyggelse. Det höga läget och de stora fönsterna i fler väderstreck ger känslan av frihet och rymd. Förråd tillhör bostaden. Här får ni möjligheten att bo i en modern och välplanerad bostad i fint skick med utmärkt läge. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Helkaklat badrum med kombimaskin och vädringsfönster. Möjlig minitvåa, se alternativ planlösning. Stabil Brf med tvättstugor, p-platser, och med närhet till Skärholmens inomhus centrum, T-bana, bussar & härliga grönområden vid Mälaren. Vi ses!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sätragårdsvägen 4A , Sätra, Stockholms kommun

Sätragårdsvägen 4A

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 250 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
4 585 kr/mån
45 000 kr/m²

Accepterat pris !! * Nyproducerad bostad * * Grönskande område Nu kan vi stolt presentera denna pärla med ett fantastiskt läge nära naturreservat, kommunikation och Mälarens vatten. Här erbjuds ett eget vindsförråd, gemensam uteplats, lekplats, växthus grillplats, hiss, cykelförråd, cykelparkering, cykelverkstad, barnvagnsrum. Här bor du ett stenkast från vackert naturreservat men har samtidigt inte mer än en kort promenad till tunnelbanan som tar dig snabbt och smidigt in till city på dryga 20 minuter. I närområdet finns sandstrand, båtsällskap och ridskola. Här finns också populära Konditori Lyran som serverar frasiga våfflor med hallonsylt på helgerna. Närmsta förskolan ligger runt knuten och Heron City och Kungens kurva ligger inte längre bort än några minuter med bil/buss/tunnelbana eller cykel. På under en kvart hemifrån står du mitt i Hornstulls puls och på ett par minuter tar du dig till lugnet i Sätraskogens naturreservat. Åt andra hållet finns Skärholmen centrum med shopping, restauranger och caféer. Du har hittat ett bra centrum i tillvaron Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm. Välkommen till visning! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse: 070-108 14 44

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 15