Storgatan 82D

Arenastaden, Växjö kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Nej
Våning
8 av 9, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF ICON Växjö 2
Om föreningen
Avgift
4 856 kr/mån
Driftkostnad
13 260 kr/år
Pris/m²
28 250 kr/m²

Välkommen till ett bekymmersfritt boende med mycket hög standard. Denna unika byggnad genomsyras av en all-inclusive-känsla där bekvämligheten och närheten till det mesta ligger i fokus. Vad sägs om att ta hissen ner till det välutrustade gymmet som sedan efterföljs av ett härligt spa- och bastubad. Kvällen avslutas sedan på den välrenommerade restaurangen Skai på våning 19 med underbar panoramavy över hela staden.
Interiört präglas inredningen av en stilmedveten och nybyggd atmosfär. Den öppna lösningen mellan vardagsrum och kök skapar lättmöblerade ytor med plats för både matbord och stor soffgrupp. Köksdelen blir naturligt avskild tack vare den inbyggda nischen samtidigt som man har kontakt med resten av de sociala umgängesytorna.
Sovrummets generösa storlek har plats för dubbelsäng och de stora fönsterpartierna skänker rummet ett härligt ljusinsläpp. Bonusen är den stora klädkammaren som man når direkt från sovrummet. Exklusiva materialval och inredning skapar en rogivande badrumsmiljö där badrummet även är utrustat med en tvättmaskin.
För ordning och reda finns det gott om förvaringsmöjligheter i hela lägenheten med bl.a. ett förråd och inbyggda garderober i hallen.
Icon har blivit ett av Växjös nya landmärken och har ett idealiskt läge med närhet både till handelsområden och centrum. Den starka anknytningen till Växjös arenor och idrottsutövande har gett huset en attraktiv profil för den aktiva individen med många mötesplatser. Vill man ha naturupplevelser och rekreation finns både Bokhultets naturreservat och Bergundasjöns glittrande vatten på nära håll. Goda buss- och cykelförbindelser ut till Linnéuniversitetet och till centrum gör att man enkelt når resten av stadens utbud.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Eric Svensson

Bjurfors Växjö
Mäklare Eric Svensson, Bjurfors Växjö
0735000586