Svärdlångsvägen 25

Årsta, Stockholms kommun Se på karta

3 945 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1989
Förening
Riksbyggen BRF Gesunden
Om föreningen
Avgift
4 463 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
52 600 kr/m²

Välkommen till denna otroligt fina 2 rok på hela 75 kvm. Här bor ni i ett underbart läge med närhet till både Årstaberg och Årstaviken som med snabba steg tar er till Tantobron och direkt in på Södermalm.
Lägenheten disponeras med två rum samt ett stort förråd som går att bygga om och disponera som ett mindre sovrum. Från den inglasade balkongen har ni solen i dubbla väderstreck och ett extra rum under vår och höstkanten.

Lägenheten har påkostat klinkergolv som är genomgående i hall, kök och sovrum. Golvvärme i hall, kök, och badrum. Ljusa väggar och stora ytor gör att lägenheten känns väldigt stor. Badrummet är stort, rymligt och här är det även fördraget med både el och vatten för att sätta in en tvättmaskin. Fullutrustat kök och en stor matplats för middagar med större sällskap. De stora sociala ytorna ger verkligen en känsla av livskvalitet.

Grillplats finns på föreningens gård.
Föreningen har genom Stockholm Stad fått uppsatta odlingslådor medlemmarna kan plantera i. Inhägnad parkeringsplats finns att hyra genom föreningen. Föreningen har även en väldigt låg belåning på 4500 kr/ kvm.

På Svärdlångsvägen bor du både stads- och naturnära, med enbart en kort promenad till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat precis utanför fönstret och bara 300 meter ner till vattnet. Direkt utanför lägenheten kan du ta på dig löparskorna och springa runt Årstaviken. Avsluta gärna den 8 km långa löprundan på ett utav naturreservatets närliggande utegym och svalka dig sedan från badbryggorna i Mälaren innan du återvänder hem.
För den som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar att upptäcka utöver de större löp- och cykelspåren.

Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik som stannar strax utanför dörren och tvärbanan som går regelbundet till Gullmarsplan/Sickla och Liljeholmen/Solna. Från Årstabergs pendeltågsstation på kort gångavstånd tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

Kontakta mäklaren

David Ling

SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
Mäklare David Ling, SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
076-818 46 74

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.