Kommande

Sverkersgatan 6, vån 2 av 6

Aspudden, Stockholms kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
1947
Förening
BRF Paradisfågeln
Om föreningen
Avgift
2 835 kr/mån
Driftkostnad
6 024 kr/år
Pris/m²
73 981 kr/m²
Kommande

ÄLSKA ASPUDDEN!
KOMMANDE GAVELTVÅA MED DRÖMMIGT LÄGE I FASTIGHET MED HISS! TOTALRENOVERAD BOSTAD I TOPPSKICK! ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG!
Ytterst sällan till salu! Med ett fantastiskt gavelläge i väster ligger denna totalrenoverade och stilfulla gaveltvåa! Mycket centralt belägen men samtidigt med ett lugnt och lummigt läge i omtyckta Aspudden. Hela bostaden har genomgått en varsam totalrenovering de senaste åren med bl.a. omdisponerad planlösning, nedtagning av väggar samt stilfullt totalrenoverat kök. Stort, underbart socialt sällskapsrum med kök och vardagsrum i öppen planlösning med rejäla ytor för stora middagar. Här stoltserar ett vackert burspråk som bjuder på en magisk solnedgång, utgång till solig balkong i västerläge med vy ut över lummig grönska. Stort sovrum med bra förvaringslösning samt totalrenoverat badrum. En ytterst unik och social bostad med härlig karaktär!

Mycket välhållen, stabil förening med riktigt bra ekonomi, där så gott som alla renoveringar är genomförda de senaste åren. Föreningen äger även sin mark och har en mycket låg belåningsgrad. Total belåning ligger nu endast kring 4.300.000 kr. Belåningsgraden är nu 2.622 kr/kvm. Förening där hobbyrum och övernattningslägenhet finns.

Bo uppe på Sverkersgatans gröna höjd, endast ett stenkast bort från T-bana och diverse service. Njut av föreningens gemensamma takterrass med utsikt över takåsarna.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Anders Ångström

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
Mäklare Anders Ångström, Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
+46708795553

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.