Hovetorpsgatan 62

Berga, Linköpings kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
BRF Vitsippan i Linköping
Om föreningen
Avgift
2 684 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
19 431 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en supertrevlig lägenhet med balkong belägen i ett av Bergas mest attraktiva områden. På första våningen presenteras en tvåa, smakfullt inredd med kvalitativa materialval. Bostaden är i gott skick och har en välplanerad boyta. Från köket nås balkongen som vetter mot härligt österläge med förmiddagssol.

Välkomna till Hovetorpsgatan och trivsamma Berga, som är ett lugnt område nära såväl naturområden som centrum. Bostaden har genomgående ljusa väggar, vilket gör det enkelt att sätta egen prägel. Den sobra designen kompletteras med golv i laminat och parkett. Stort kök med gott om plats för köksbord invid fönster. Från köket nås balkongen. Vardagsrummet upplevs ljust och rymligt. Den välplanerade ytan gör det möjligt att möblera för både soffgrupp, tv-möbel och skrivbord. Bostaden erbjuder även separat badrum och toalett. Förråd till lägenheten finns beläget i källaren.

Stabil förening med god ekonomi. Föreningen har nyligen bytt fönster och balkongdörrar.

I Berga bor du med närhet till goda kommunikationer, grönområden och promenadstråk. Med cykelavstånd nås Linköpings stadspuls, resecentrum, SAAB, Universitetet och Mjärdevi med bara några minuter.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Kontakta mäklaren

Gustaf Stråkander

Bjurfors Linköping
Mäklare Gustaf Stråkander, Bjurfors Linköping
0700929373

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.