Bergnäsvägen 13A

Bergnäset, Luleå kommun Se på karta

1 345 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Bergnäshus nr 1
Om föreningen
Avgift
4 118 kr/mån
Pris/m²
23 805 kr/m²

Välkommen till andra våningen och denna trivsamma tvåa på 56,5 m² på Bergnäset! Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med fina sociala ytor. Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet i form av en hatthylla. I direkt anslutning finns bostadens kök med plats för matbord och stolar. Från hallen nås det rymliga och trivsamma vardagsrummet med utgång till den fantastiska, stora inglasade balkongen med soligt söderläge och utsikt mot den gemytliga innergården som har fina gräsytor. Ljust och fint sovrum i bra storlek med ett flertal inbyggda garderober. Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv med dusch och tvättmaskin.

RBF Bergnäshus nr 1 är en solid förening med god ekonomi och bra månadsavgifter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, balkongavgift, hushållsel, kabel-tv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg. I föreningen finns gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, bastu, cykelförråd och en uthyrningslägenhet. Det finns även gott om parkeringsplatser.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ca 2 km från centrum. Bergnäset är naturnära med mysiga utflyktsmöjligheter och det är endast ett stenkast till elljusspår, restaurang, livsmedelsbutik, ett nybyggt gym, vårdcentral och apotek. Det finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. På sommaren finns strandpromenad i direkt närhet och du kan ta en kort promenad till Trolltjärn där det finns fin badstrand och på vintern finns det en anslutning till den populära isvägen. Goda bussförbindelser med direktbuss till centrum, universitetet och flygplatsen.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till denna fina lägenhet!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Angelica Engman

MOHV Luleå
Mäklare Angelica Engman, MOHV Luleå
072-555 03 47