MOHV Luleå

MOHV Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringgatan 41, Skurholmen, Luleå kommun
 • Imorgon kl 16:00

Ringgatan 41

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 345 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 1/2
4 315 kr/mån
22 417 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet med en optimal planlösning på populära Skurholmen! Lägenheten har en trivsam hall med praktiskt förvaringsutrymme. Välrenoverat kök (2023) som kommer från Epoq och har ett elegant utförande med gråa luckor och en praktisk köksö. Mjuka färger genomsyrar köket och skapar en elegant kontrast mot den öppna matplatsen och vardagsrummet. I sovrummet finner vi en heltäckningsmatta som ger en varm och mysig känsla samt en rymlig skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns ytterligare ett rum som lämpar sig perfekt för exempelvis kontor eller walk in closet. Badrummet har helkaklade väggar i tidlös vit färg och en svart våtrumsmatta på golvet bekvämt utrustad med golvvärme. Bostaden har genomgående ljusa väggar samt enhetligt snyggt golv. Rymligt förråd finns att disponera i källaren. Brf Stålet består av 120 lägenheter fördelade på 30 huskroppar. Månadsavgiften inkluderar motorvärmarplats och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Dessutom tillämpar föreningen enhetsmätning av elen, där lägenhetsinnehavaren endast betalar för förbrukad el, medan föreningen tar ansvar för de fasta kostnaderna. Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Här har du närhet till mysiga promendstråk och Skurholmsberget. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med Stora Coop, restauranger, vårdcentral och apotek. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Krongårdsringen 28, Örnäset, Luleå kommun
 • Tis 16 apr kl 17:30

Krongårdsringen 28

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
MOHV Luleå
795 000 kr
49 m²
1 rum
vån 2/3
4 443 kr/mån
16 224 kr/m²

Med ett trevligt läge på Örnäset ligger denna trivsamma och kvadratsmarta lägenhet på 49 m². Bostaden ligger bekvämt belägen två trappor upp, på våning 2 av 3. Planlösningen består av ett separat kök där den tilltänkte matplatsen är omgjord till en sovalkov (kan med lätthet återställas), samt ett rymligt vardagsrum med utgång till en stor och härlig inglasad balkong. Badrum med dusch och till lägenheten hör även ett källarförråd och närmsta tvättstuga ligger i källarplan i samma port. Brf Krongården är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi där lägenhetens månadsavgift inkluderar värme, vatten/avlopp, hushållsel, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamma utrymmen består av tvättstugor, gym, bastu, hobbyrum samt föreningsslokal och övernattningsrum. Du bor granne med stor matvaruaffär i form av Coop Forum och i närheten finns även apotek, restaurang, vårdcentral, fina promenadstråk, boulebana och Steel Park som är en betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. Här bor du med kommunikationer till både stadskärnan och Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

 • Plus
 • Balkong
Tjärhovsgatan 18 B, Gültzauudden, Luleå kommun
 • Imorgon kl 17:00

Tjärhovsgatan 18 B

Lägenhet
Gültzauudden, Luleå kommun
MOHV Luleå
795 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/3
2 607 kr/mån
36 136 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta belägen på idylliska Gültzauudden. Denna bostadsrätt om 22 kvm bjuder inte bara på ett otroligt läge med utsikt mot havet utan också på en praktisk och välplanerad bostad perfekt för dig som söker ditt första egna hem eller övernattningslägenhet. För den som stiger in genom dörren öppnar sig ett välkomnande hem där varje kvadratmeter utnyttjats till sin fulla potential. Redan i den inbjudande hallen möts man av platsbyggda garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Direkt i anslutning ligger ett ljust och fräscht badrum med praktisk våtrumsmatta på väggar och golv. Allrummet, erbjuder ett fint ljusinsläpp och är yteffektivt kombinerat med en kokvrå. Området kring bostaden erbjuder det mesta man kan önska sig för ett trivsamt boende. Med centralt läge och närhet till både natur och service. Med utmärkta bussförbindelser och närhet till allt du kan önska dig. Det finns mysiga promenadstråk precis utanför dörren och en fin badstrand, utegym, Hälsans hus, ankdamm och grillplatser bara en kort promenad bort. Dessutom är det nära till isvägen vintertid vilket är perfekt för vinteraktiviteter. Bostaden är belägen i den trivsamma föreningen Brf Knipan, föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga och en trevlig grusad innergård med en mysig pergola att njuta av. Vid önskemål finns en parkeringsplats tillgänglig för endast 400 kr/mån. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Lingonstigen 53, Kallkällan, Luleå kommun
 • Tis 16 apr kl 18:00

Lingonstigen 53

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 645 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 301 kr/mån
19 467 kr/m²

- Trivsam & rymlig planlösning - Badrum i bra storlek - Inglasad balkong med soligt läge - Solid förening som gjort många stora renoveringar - Omtyckt och populärt område nära både centrum och LTU Välkommen till tredje våningen och denna ljusa och trivsamma trea på 84,5 m². Ljust kök med separat matplats med utsikt mot den gemytliga innergården som har både fina gräsytor och lekpark. Stort och trivsamt vardagsrum med ingång från både hall och kök samt utgång till den inglasade balkongen med soligt sydvästläge. De två sovrummen är bra i storlek och rymmer både säng och övrigt möblemang. Det finns även ett rymligt badrum med badkar & tvättmaskin, en gästtoalett samt en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. HSB:s Brf Kallkällan är en populär förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. I föreningen finns fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor, nyrenoverad bastu med omklädningsrum, hobbyrum, cykelförråd och samlingslokal. Förutom parkeringsplatser har föreningen även uppställningsplatser för exempelvis släp eller husvagnar. Kallkällan är ett omtyckt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat Coop Kallkällan, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Kallkällan har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Klöverträsk byaväg 43, null, Luleå kommun
 • Tis 16 apr kl 17:00

Klöverträsk byaväg 43

Villa
Luleå kommun
MOHV Luleå
1 895 000 kr
210 + 69 m²
6 rum
2 046 m² tomt

Varmt välkomna till Klöverträsk byaväg 43 och detta fantastiska smultronställe om 279 kvm! Denna fastighet har ett riktigt drömläge för er som älskar direkt närhet till naturen. Ett mycket härligt läge med skogsparti, trädgårdstomt, bärbuskar, odlingslådor och fina planteringar som gör det trivsamt att bo här. Här är allt de utvändiga renoverat med nya 3-glasfönster, nytt tak, dränerad och isolerad grund och ny fasad med tilläggsisolering, snygg fasadbelysning som sköts via app samt att hela tomten är dränerad, schaktad och uppfylld. Du välkomnas av en öppen och luftig hall med snyggt klinkergolv och golvvärme, utbyggt 2019 med skjutdörrsgarderob. Från hallen nås det stilfulla och rymliga badrummet med en kombinerad dubbeldusch med massage/justerapi/IR bastu och ångbastu, renoverat i ett klassiskt och tidlöst utförande 2018. Badrummet är även praktiskt inrett med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och har goda avlastningsytor. Vidare finns ett snyggt renoverat vardagsrum från 2017, med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och vitlaserat ektarkett, ny luftvärmepump 2017 och helglasad altandörr som leder ut till trädäck i söderläge. Trädäcket som ansluter till härlig gräsmatta ger utrymme för både sittgrupp och relaxmöbler. Trivsamt kök som har utrymme för större matgrupp och utgång till det pampiga vinterbonade uterummet från 2022 med fantastisk takhöjd, stora fönster och med golvvärme. Härifrån når man baksidans trädäck via de helglasade skjutdörrarna. På entréplan finns även ett rymligt sovrum med smakfulla och ljusa materialval. Övre plan erbjuder ett allrum, två sovrum i bra storlekar, WC och goda förvaringsutrymmen. I bostaden finns även en oinredd källare som idag används som förvaringsutrymme. Den trivsamma tomten är friköpt och präglas av en fantastisk utemiljö med otroligt fina planteringar. Asfalterad uppfart och fin grussättning utanför entrén. På tomten finns fristående dubbelgarage, enkelgarage, husvagnsgarage med boda med gott om förvaringsutrymmen, husvagnsgarage, uteplatser och grillplats. Villan värms upp med luftvärmepump och har låga driftkostnader. Fiber finns indraget. Jakträtt följer med fastigheten samt delägarskap i macken. Klöverträsk är en populär by för barnfamiljer som ligger fyra mil norr om Luleå och utsågs till årets by 2017. Här finns livsmedelsbutik, mack, många företag och arbetsgivare som äggproducenten Klöverbergsgården, aktiva föreningar med fiske, skoter, jakt, idrott och bygdegården. Här finns badplats med sandstrand, ombytesrum och bryggor, kyrka, skidbacke med lift, terrängcykelbana, elljusspår och vandringsleder. Här finns också populär förskola och F-6 skola som är belägen mitt i byn och generationsboende. Villan är förbesiktigad via Anticimex och är av säljaren försäkrad mot dolda fel. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Ringgatan 50, Skurholmen, Luleå kommun

Ringgatan 50

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
4 315 kr/mån
21 583 kr/m²

- Balkong i söderläge - Väldisponerad planlösning - Gavellägenhet - P-plats ingår - Goda kommunikationer till LTU och stadskärnan Ljus och trivsam lägenhet bekvämt belägen på första våningsplanet! Välkomnande hall, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare fönster åt två väderstreck. Härifrån nås även den trevliga uteplatsen i soligt söderläge. Kök i vit kulör med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp och med matplats intill fönster som vetter ut mot lummigt grönområde. Badrum med kaklade väggar i ljusa nyanser och våtrumsmatta på golv samt ett sovrum i bra storlek och ytterligare ett rum som lämpar sig perfekt för exempelvis kontor eller walk in closet. Utöver detta finns ett rymligt tillhörande källarförråd i samma trappuppgång och parkeringsplats invid husets gavel ingår. Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med Stora Coop, restauranger, vårdcentral och apotek. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 2
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 3

Nordanträsk 28

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå
8 995 000 kr
250 m²
6 rum
7 781 m² tomt

Drömmer du om att bli ägare till en ståtlig hästgård med både stall, garage och industrihall med stadsnära läge? Varmt välkommen till dessa fantastiska och genomtänkta ytor! Bostadshuset är välplanerat in i minsta detalj och håller hög standard på både materialval och estetik. På entréplan möts du av en inbjudande och välkomnande hall med härligt ljusinsläpp och tjusig pardörr. Vackert kök med inredning i vitt och öppen planlösning till vardagsrummet med braskamin. Utrymme för stor matplats vid fönsterparti med fin utsikt över hästhagen. Det finns totalt fyra sovrum, varav tre av dem har tillgång till egen klädkammare. Allrum på övre plan med generös takhöjd, charmigt halvmånefönster och utgång till en väl tilltagen balkong med sydvästläge. Två eleganta och stilrena badrum, ett på vardera plan där ett av dem har lyxig dubbeldusch samt bastu. Enskild tvättstuga med groventré. Samtliga kvadrat lämnar inget kvar att önska! Den friköpta tomten på 7 781 m2 har ett mysigt läge med skogen som fint ramar in fastigheten. Enskilt vatten och avlopp. Stall på ca 170 kvm med fyra boxar, sadelkammare, spol- samt uppställningsspilta, fika/-omklädningsrum med WC och tvättmaskin. Industrihall på ca 290 kvm med tre portar varav två av dem är högportar. Det finns även en nygjuten platta avsedd för lastbilsgarage om ca 600 kvm där en köpare har möjlighet att fortsätta utveckla gården med byggnad efter behov. Gården värms upp med en pelletspanna belägen i industrihallen med kulvert till boningshuset och stallet. Vad mer kan man önska sig? Välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

 • Premium
Sjögatan 7B, Bergviken, Luleå kommun
 • Tis 16 apr kl 16:45

Sjögatan 7B

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 775 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 034 kr/mån
23 355 kr/m²

På attraktiva Bergviken finner vi på andra våning denna väldisponerade lägenhet på 76 m² med balkong! Här erbjuds hemtrevlig lägenhet med fina ytor och goda förvaringsmöjligheter. Kök med köksinredning i vit kulör med arbetsytor samt matplats intill. Två sovrum i bra storlek och ett inbjudande vardagsrum med tre större fönster som släpper in ett fint ljusflöde i rummet. Här finns även utgång till bostadens balkong med härligt solläge! Helkaklat badrum med golvvärme och dusch med glasväggar. Entréhall med klädkammare i anslutning. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd, båda finns belägna i husets källare. BRF Snöklockan är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 4 034 kr ingår värme, VA och bostadsrättstillägg. I föreningen erbjuds gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, hobbyrum, bastu med relax och cykelförråd. Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå tekniska universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till ICA Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

 • Plus
 • Balkong
Stationsgatan 70, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 70

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
67 m²
1 rum
vån 3/3
4 636 kr/mån
22 313 kr/m²

Denna vindslägenhet på hela 67 kvm, ligger i en vacker fastighet med anor från 1892 och erbjuder en levnad som är lika delar modern som den är laddad med historik. Lägenhetens höga läge i byggnaden ger en känsla av ett privat och ostört boende. Köket är utformat med smakfulla material- och färgval som tillsammans skapar en välkomnande atmosfär. Här finns gott om plats för såväl matlagning som umgänge! Vardagsrummet stoltserar med gott om yta för såväl soffgrupp som övrig möblering. I sovalkoven kan du skapa din alldeles egna fristad, ett mysigt och avskilt rum där det även finns plats för ex. en kreativ arbetsplats eller ett lugnt läshörn? Badrummet är praktiskt utformat med bekvämligheter som dusch och tvättmaskin. Denna bostad kommer inte att lämna någon oberörd med sina renoverade ytor och praktiska lösningar. Brf Luleåhus nr 18 är en populär bostadsrättsförening där lägenhetens månadsavgift inkluderar värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamma utrymmen består av tvättstugor, bastu med relax, uthyrningsrum, hobbyrum och cykelförråd. Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort. Varmt välkommen att boka in dig på visning vi länk på vår hemsida!

Lulevägen 3A, Kyrkbyn, Luleå kommun

Lulevägen 3A

Lägenhet
Kyrkbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 295 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 627 kr/mån
25 146 kr/m²

- Trivsamma kvadrat & härligt ljusinsläpp - Bekvämt markplansläge - Renoverat badrum från 2019 - Egen trädäckad altan i anslutning från innergård - Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen till mysiga Kyrkbyn och denna välplanerade tvårummare med härligt ljusinsläpp! Här har du ett bekvämt boende med egen ingång i markplan. Separat kök med nyligen omlackerade luckor i en trivsam ljusgrå nyans. Vardagsrum i lagom storlek. Badrummet har nyligen genomgått en uppdatering och bjuder på ett stilrent uttryck med sin moderna våtrumsmatta. Sovrum i bra storlek samt förvaringsmöjligheter som är väl genomtänkta med inbyggda garderober och även klädkammare som hjälper dig att hålla ordning på såväl kläder som övriga tillhörigheter. Den mysiga altanen har skön eftermiddags- och kvällssol, med anslutning från innergården. Samtliga kvadrat innehåller en fin standard och här är det bara att flytta in och börja trivas! Lägenheten har en bra månadsavgift där värme, vatten/avlopp, hushållsel, sophantering, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår. Det kommer även finnas en parkeringsplats med motorvärmare ledigt för köparen! I källaren finns ett mindre tillhörande förråd samt tvättstuga med nyare maskiner. Du bor ett stenkast från Norrlands största medeltida kyrka, invigd 1492. Men har ändå lagom promenadavstånd till Gammelstads centrum där Du finner matbutiker, restaurang, pizzeria, bank, badhus och sporthall. Storhedens handelsområde når du via kortare biltur eller varför inte lokaltrafiken. Storsands badplats finns på bekvämt cykelavstånd. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Lingonstigen 27, Kallkällan, Luleå kommun
 • Tis 16 apr kl 16:00

Lingonstigen 27

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 795 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
4 636 kr/mån
19 725 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa trea på 91 m² högst upp i huset som ger fint ljusinsläpp! Stilrent kök i ljus kulör som har matplats ut mot den gemytliga innergården som har både fina gräsytor och lekpark. Luftigt och trivsamt vardagsrum med ingång från både hall och kök samt utgång till den mysiga inglasade balkongen. Två sovrum i bra storlek där det rymmer både större säng, tillhörande sängbord samt annan möblemang, i anslutning till ena sovrummet finns en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt en mindre som även inrymmer plats för arbetshörna. Badrum i bra storlek med dusch samt en gästtoalett. HSB:s Brf Kallkällan är en populär förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. I föreningen finns fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor, nyrenoverad bastu med omklädningsrum, hobbyrum, cykelförråd och samlingslokal. Förutom parkeringsplatser har föreningen även uppställningsplatser för exempelvis släp eller husvagnar. Kallkällan är ett omtyckt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat Coop Kallkällan, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Kallkällan har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

 • Plus
 • Balkong
Studentvägen 173, Porsön, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Studentvägen 173

Villa
Porsön, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 495 000 kr
115 m²
4 rum
161 m² tomt

- Friköpt tomt med dubbla uteplatser - Fjärrvärme & fiber - Nyare 3-glasfönster och yttertak - Socialt entréplan - Populärt och attraktivt område för barnfamiljen Välkommen till detta trevliga radhus om 115 kvm i fint skick på omtyckta och barnvänliga Porsösundet! En trivsam bostad som erbjuder ett väldisponerat boende i 1½-plan med stort och socialt vardagsrum, stilrent kök i vinkel med matplats, allrum (tidigare sovrum), två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med golvvärme på övre plan samt WC och separat tvättstuga på entréplan. Här finns även två härliga trädäckade altaner, en på vardera sida om huset. För bekvämlighetens skull finns tillhörande garageplats i garagelänga, friköpt tomt, fjärrvärme och fiber! Här bor ni på lugnt och trivsamt område med närhet till Porsö centrum med matbutik, gym, restaurang, förskola, och skola samt busshållplats med goda kommunikationer till centrumkärnan. Promenadavstånd till flera lekplatser, trivsamma naturstråk och träningsanläggningen StiL samt Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Gymnasievägen 5A, Bergviken, Luleå kommun
 • Ons 17 apr kl 15:45

Gymnasievägen 5A

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 795 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 121 kr/mån
25 461 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och smakfullt renoverad bostadsrätt belägen på eftertraktade Bergviken. Denna ljusa och inbjudande lägenhet är belägen på tredje våningen och har genomgått en ombyggnation från en trea till en rymlig tvåa, vilket ger en total yta om 70,5 kvm fördelat på två rum och kök. Med en genomtänkt planlösning och högkvalitativa materialval erbjuder bostaden en mycket behaglig boendemiljö. Köket står i centrum och är utrustat med moderna bekvämligheter och detaljer såsom en köksö i elegant svart utförande och infälld belysning som skapar en inbjudande atmosfär. Badrummet är helkaklat i ljusa kulörer och för ytterligare bekvämlighet finns ett separat tvättrum. Det luftiga sovrummet är utrustat med en praktisk garderobsvägg. Även i hallen finner man smarta förvaringslösningar genom en platsbyggd skjutdörrsgarderob, vilket underlättar en organiserad vardag. Vardagsrummet är både rymligt och trivsamt, med ekparkett som sträcker sig genom samtliga rum, vilket skapar en enhetlig och varm känsla i lägenheten. Från vardagsrummet nås den generösa inglasade balkongen som bjuder på ett soligt läge och utgör det perfekta utrymmet för avkoppling. Till lägenheten hör även ett källarförråd samt ett matkällarförråd för ytterligare förvaringsbehov. Dessa utrymmen är belägna i husets källare. Brf Luleåhus nr 12 är en välskött och trivsam föreningen med låga avgifter, till medlemmarnas förfogande finns gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga (Gymnasievägen 3), bastu med relax (Gymnasievägen 5), hobbyrum, cykelförråd och soprum. Otroligt centralt belägen förening med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, men i ett lugnt läge med naturen runt hörnet. Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Östra Parkgatan 15B, Östermalm, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 16 apr kl 12:00

Östra Parkgatan 15B

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 245 000 kr
35,5 m²
2 rum
vån 2/2
2 703 kr/mån
35 070 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga tvåa i det populära området Östermalm! Belägen en trappa upp bjuds du på välplanerade 35,5 kvadratmeter i gott skick. Bostaden bjuder på ett enhetligt laminatgolv som är genomgående i bostaden, kök och allrum med fint ljusinsläpp vilket ger en mysig och ljus atmosfär, helkaklat och luftigt badrum samt en rymlig balkong i soligt läge. Dessutom har bostaden en låg månadsavgift. Östermalm är ett omtyckt och populärt område. Här bor du med närhet till det bästa Luleå har att erbjuda – en kort promenad tar dig till myllrande stadsliv med butiker, restauranger och kulturella utbud. Den natursköna omgivningen vid Skurholmsfjärdens glittrande vatten är också inom räckhåll, och lägenhetens läge garanterar dig tillgång till utmärkta kommunikationer både mot centrum och Luleå tekniska universitet. HSB Brf Björken är en otroligt centralt belägen förening med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, men i ett lugnt läge med naturen runt hörnet. Föreningens ekonomi och likviditet är god och i månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband samt bostadsrättstillägg. Föreningen har fina gemensamma utrymmen i form av miljörum, cykelförråd och tvättstuga. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Östra Malmgatan 27, Östermalm, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östra Malmgatan 27

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
4 558 kr/mån
29 917 kr/m²

- Helrenoverad gavellägenhet - Öppen planlösning - Härlig balkong med skönt solläge - Stadsnära läge - P-plats ingår Varmt välkommen till denna ljusa och helrenoverade gavellägenhet på 60 m² på Östermalm. Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp och kombinerat med den genomtänkta planlösningen skapar det en otroligt trevlig atmosfär. Bostadens hjärta utgörs av ett välrenoverat kök (2022) från Epoq och har ett elegant utförande med vita släta luckor. Kökets öppna planlösning mot matplats och vardagsrum skapar en luftig och social yta där det är lätt att umgås. Från vardagsrummet nås den trivsamma balkongen i sydvästläge, där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas till fullo. Det luftiga sovrummet är inrett med praktisk garderobsvägg och erbjuder gott om plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Genomgående för bostaden är fina enhetliga laminatgolv och de vitmålade väggarna. Badrummet är stilfullt renoverat 2016 i vackert utförande med välvalda material. Östermalm är ett omtyckt och populärt område. Här bor du med närhet till det bästa Luleå har att erbjuda – en kort promenad tar dig till myllrande stadsliv med butiker, restauranger och kulturella utbud. Den natursköna omgivningen vid Skurholmsfjärdens glittrande vatten är också inom räckhåll, och lägenhetens läge garanterar dig tillgång till utmärkta kommunikationer både mot centrum och Luleå tekniska universitet. Brf Boken är en välskött och trivsam föreningen med nyligen genomförda renoveringar så som ommålning av fasad och fönster och renoverad tvättstuga. Otroligt centralt belägen förening med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, men i ett lugnt läge med naturen runt hörnet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Stationsgatan 68, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 68

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 377 kr/mån
27 685 kr/m²

- Ljus och charmig vindslägenhet i anrik fastighet! - Fina takfönster & härligt ljusinsläpp - Modernt renoverat kök med matplats invid burspråk - Helkaklat badrum med golvvärme & tvättmaskin - Lugnt läge med stadens puls runt hörnet Välkommen till denna fina och charmiga vindsvåning på 54 m² belägen i en anrik fastighet från 1892 som andas historia och charm. Här är det bara att flytta in! Denna pärla har ett högt och härligt läge på tredje våningen med rejäla påkostade fönster som vetter mot grannskapets takåsar! Stilrent kök med moderna material- och färgval samt utrymme för mindre matplats som ligger mysigt till invid ett burspråk. Vardagsrum bjuder på en särskild charm med sina härliga vinklar och fantastiska ljusinsläpp från två generösa takfönster. Sovrummet ligger mysigt till i anslutning från köket och har fina förvaringsmöjligheter via klädkammare. Helkaklat badrum i anslutning från hall med dusch, vägghängd WC, inbyggd hylla och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga belägen i husets källare samt en trevlig uteplats belägen på föreningens innergård. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Parkeringsplats med motorvärmare kommer finnas tillgängligt för 300 kr/mån. Belägen på lugn gata vid hörnet av Stationsgatan och Hermelinsgatan med närhet till allt som centrumkärnan har att erbjuda såsom restauranger, shopping, goda busskommunikationer, aktiviteter och parkområden. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

Rektorsgatan 36A, Östermalm, Luleå kommun

Rektorsgatan 36A

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
3 759 kr/mån
39 917 kr/m²

- Takhöjd på närmre fyra meter - Utsikt mot lummigt parkområde - Badrum med lyxig hotellkänsla - Exklusiva materialval - Pampigt trapphus med hiss Varmt välkommen till Seminariets vackra huvudbyggnad och denna ståtliga tvårummare! Lägenheten ligger belägen på andra våningsplanet, med ett insynsskyddat läge och fin utsikt mot lummigt parkområde. Här erbjuds öppen planlösning, generös takhöjd på närmare fyra meter samt fantastiska fönster som ger bostaden både ett magiskt ljusinsläpp men också en underbar karaktär. Exklusiva materialval som kök från Ballinglöv i färgen Lindblomsgrönt, naturmaterial så som Carrara-marmor i både kök och badrum samt tjusig och enhetlig fiskbensparkett. Sovrummet är i bra storlek och det finns fina förvaringsmöjligheter via garderober. Det välplanerade badrummet andas lyxig hotellkänsla och innehar bekvämligheter som golvvärme och egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Brf Seminariet 1 är en välskött förening med god ekonomi. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Till lägenheten finns även ett källarförråd. Östermalm är ett omtyckt och populärt område som ligger med bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av restauranger och butiker. Från Seminariet ner till Skurholmsfjärdens glittrande vatten och lummiga promenadstigar är det bara runt 150 meter. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 17