MOHV Luleå

MOHV Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sandviksgatan 62, null, Luleå kommun
  • Fre 2 aug kl 14:00

Sandviksgatan 62

Lägenhet
Luleå kommun
MOHV Luleå
1 195 000 kr
36 m²
1 rum
vån 6/6
2 299 kr/mån
33 194 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta om 36 kvm i Centrum med balkong i soligt söderläge! Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med fina sociala ytor. Den luftiga hallen välkomnar dig in och ger en försmak av den rymliga och trivsamma atmosfären som genomsyrar hela lägenheten. Från hallen nås det ljusa och luftiga allrummet, som enkelt kan möbleras med både en soffa, matplats och säng. Härifrån har du också utgång till den stora balkongen i soligt söderläge, där du kan njuta av en fantastisk utsikt över takåsarna. Balkongen blir snabbt en favoritplats för morgonkaffet eller en avkopplande stund i solen. Köket är både snyggt och funktionellt med sin vita inredning och goda förvaringslösningar, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Badrummet är utrustat med våtrumsmatta på både väggar och golv i ljusa kulörer, vilket ger en fräsch och inbjudande känsla. Perfekt bostad för dig som söker ditt första egna hem eller övernattningslägenhet! Det finns möjlighet till ett snabbt tillträde om så önskas! HSB Brf Harren 16 är en välskött förening som består av 85 lägenheter, varav 18 är hyresrätter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Föreningen erbjuder även en gemensam lokal med bastu och relax, samt ett övernattningsrum som kan hyras för gäster. Den trevliga innergården med gräsmatta, blommor och buskage är en oas mitt i staden, och här finns även en grillplats samt en pergola för mysiga sommarkvällar. Den administrativa och tekniska förvaltningen ombesörjs av HSB Norr. Att bo i centrala Luleå innebär att du har närhet till allt som stadens centrumkärna har att erbjuda. Här finns ett brett utbud av restauranger, shoppingmöjligheter, goda busskommunikationer, aktiviteter och parkområden, allt inom bekvämt räckhåll. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fältvägen 18, Rosvik, Piteå kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Fältvägen 18

Villa
Rosvik, Piteå kommun
MOHV Luleå
1 395 000 kr
117 + 58 m²
5 rum
1 119 m² tomt

I trevliga Rosvik väntar denna enplansvilla på ny familj. Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende med trevliga umgängesytor i ett fint kvarter. Huset erbjuder genomtänkta ytor om totalt 117 + 58 m². Renoverat arbetskök från IKEA med inredning i vitt som erbjuder både arbetsytor och förvaring. Öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum. Smakfullt renoverat badrum med våtrumsmatta på väggar och golv i ljus grå nyans. Det finns fyra sovrum (tonårsrum i anslutning från tvättstuga till garage), tvättstuga, bastu med dusch och förråd. Vidbyggt garage med fjärrstyrd port som nås från villan. Elljusspåret ligger ett stenkast bort och på vintern är det även skidspår. Rosvik ligger med bekvämt pendlingsavstånd både till Piteå och Luleå. En trevlig by vid havet med bekvämligheter så som obemannad bensinstation (OKQ8), Coop, bibliotek, ishall, sporthall, cateringverksamhet, frisersalong, restaurang, pizzeria och café. Det finns förskola och en skola med årskurs 1-6 i Rosvik. Rosvik har en småbåtshamn med tillgång till skärgården och en hamn för lite större båtar finns på Trundön samt ca 1 mil till Svartnäs där det även där finns båtplatser. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Rådjursstigen 19, Hertsön, Luleå kommun

Rådjursstigen 19

Radhus
Hertsön, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 795 000 kr
110 + 27 m²
4 rum
292 m² tomt

Välkommen till detta charmiga kedjehus på Rådjursstigen som erbjuder ett prisvärt och familjevänligt boende endast 7 km från Luleå centrum. Här möts du av en välkomnande entré med en hall som renoverades 2018. Hallen har klinkergolv och golvvärme, vilket ger en behaglig och varm känsla redan vid första steget in i hemmet. Köket, som är från Epoq, med släta köksluckor i björk och med god arbetsyta och alla nödvändiga bekvämligheter. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt för familjen. Vardagsrummet är en ljus och inbjudande plats med ekparkett och stora fönster i två väderstreck som släpper in rikligt med dagsljus. På entréplan finns även ett praktiskt kombinerat badrum och tvättstuga, renoverat 2018 med våtrumsmatta på både väggar och golv. På övre plan finner du tre rymliga sovrum, varav ett har utgång till en balkong med trevligt solläge. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en god bok i lugn och ro. Badrummet på övre plan är också utrustat med våtrumsmatta i ljusa färger. Huset har genomgått flera renoveringar. Dränering gjordes 2011, panelbyte skedde 2003 men i samband med att fönstren byttes ut 2014 så byttes delvis av panelen igen, vilket ger huset ett fräscht och modernt utseende. Utomhus finns både en uteplats på fram- och baksidan av huset, vilket ger möjlighet att njuta av solen hela dagen. Här kan du skapa din egen oas med utemöbler, grill och kanske en liten trädgård. Det är värt att notera att balkongen och uteplatsen på baksidan har ett visst renoveringsbehov. Med lite kärlek och omsorg kan detta bli en riktig pärla. Det vidbyggda varmgaraget ger inte bara plats för bilen utan även extra förvaringsutrymme, vilket alltid är uppskattat. Rådjursstigen ligger i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här bor du med närhet till skolor, förskolor och lekplatser, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Samtidigt har du bara en kort bilresa in till Luleå centrum, där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturaktiviteter. Området erbjuder även goda kommunikationer med både buss och cykelvägar, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Välkommen att boka in dig på visning!

Sandviksgatan 25, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 25

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 545 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/7
2 996 kr/mån
27 838 kr/m²

- Ljus & inbjudande hörnlägenhet - Rymlig inglasad balkong med söderläge - Hiss finns i byggnaden - Solid förening med fina gemensamhetsutrymmen - Närhet till allt! Stig in och låt dig charmas av denna inbjudande lägenhet belägen en trappa upp i huset! Trivsam hall som mynnar ut i en rymlig och klädsam klädkammare, skräddarsydd för att hålla ordning och elegans. Hallen öppnar vidare upp till lägenhetens härliga vrår – här väntar ett avkopplande sovrum med behagliga färgval, rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp, kök med goda förvaringsutrymmen samt badrum med ljusa ytskikt och dusch. Skjut upp dörren till den inglasade balkongen och njut av det härliga söderläget. Brf Luleåhus nr 10 är en stabil och populär förening som nyligen genomfört takbyte samt installation av solceller. I månadsavgiften på 2 996 kr ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bostadsrättstillägg. Föreningens medlemmar har även tillgång till den gemensamma bastun som finns i ett av grannhusen. Tillhörande lägenhetsförråd samt mindre matkällarförråd finns i källaren – dit även hissen i byggnaden går, såväl som gemensam tvättstuga. I området finns fina promenadstråk längs med vattnet runt Varvets fina grönområden och vidare mot Gültzauuddens badplats. Här bor du med kort promenadavstånd till centrumkärnan, nybyggd livsmedelsbutik ett stenkast från bostaden samt närhet till busshållplats med busslinje som anknyter till flygplats och LTU. Kort promenadavstånd till Coop på Varvet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till denna kommande försäljning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Höjdgatan 8B, Skurholmen, Luleå kommun

Höjdgatan 8B

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
745 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/2
3 162 kr/mån
28 654 kr/m²

Varmt välkommen till attraktiva Skurholmen och denna stilsäkra lägenhet på 26 kvm på Höjdgatan 8B! På andra våning finner vi en lägenhet som disponeras av välkomnande hall med klinkergolv, smakfullt renoverat kök med öppen planlösning mot allrummet med plats för matbord, säng och mindre soffa samt helkaklat badrum med dusch. Rymlig balkong som är inglasad, vilket förlänger säsongen då man kan nyttja den från tidig vår till senare höst! Bra bussförbindelse till både Centrum och LTU. Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet, centrum såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med större mataffär, restauranger och apotek. I området finns skog och natur alldeles runt hörnet med flera motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget där det vintertid bl.a. går att åka längdskidor. Här på Skurholmen bor du med närhet till förskolor och skolor från förskoleklass upp till årskurs 9. Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Balkong
Mjölkuddsvägen 57, Mjölkudden, Luleå kommun
  • Ons 31 jul kl 14:00

Mjölkuddsvägen 57

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 7/7
1 839 kr/mån
35 147 kr/m²

På attraktiva Mjölkudden finner vi på sjunde våningen denna väldisponerade lägenhet på 34 m². Denna bostadsrätt erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och stil, vilket gör den till ett idealiskt hem för dig som söker ditt första egna hem eller övernattningslägenhet. När du kliver in genom dörren möts du av en trevlig hall med god plats för förvaring. Här finns platsbyggd lösning i form av en sittbänk och överskåp, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Den välplanerade lägenheten har ett trivsamt kök med grå köksinredning och erbjuder även god förvaring med rymliga skåp och lådor. I anslutning från köket finner du det ljusa och luftiga vardagsrummet som är inbjudande och rymligt med bra ljusinsläpp via ett stort fönsterparti. Här finns utrymme för både soffa, matgrupp och övrigt möblemang, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Badrummet är fräscht och funktionellt med våtrumsmatta på väggar och golv i ljusa toner och har praktiska förvaringslösningar. Badrumsinredningen består av en kommod med handfat, spegelskåp, toalett, tvättmaskin och en praktisk duschhörna. HSB:s Brf Skepparen Mjölkudden är en populär bostadsrättsförening som kännetecknas av sina lummiga innergårdar. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av bastu med relax, tvättstugor, hobbyrum/snickeri och cykelförråd. Mjölkudden är ett barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Runt husknuten finns mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. I området finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. Mjölkuddens centrum erbjuder mataffärer, restaurang, frisör och gym. Goda busskommunikationer tar en snabbt och enkelt in till centrumkärnan eller till Storhedens handelsområde och dess utbud som ligger endast 5 km bort. Missa inte denna mysiga och trivsamma bostad! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Hiss
Småbåtsgatan 10A, Centrum, Luleå kommun
  • Ons 31 jul kl 12:00

Småbåtsgatan 10A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
4 000 000 kr
88 m²
3 rum
vån 5/6
5 659 kr/mån
45 455 kr/m²

Välkommen till denna moderna trea belägen på våning 5 av 6 i Brf Kuststad etapp 3. Denna bostad erbjuder en genomgående hög standard med smakfulla materialval och en välplanerad layout som maximerar både ljus och utrymme. När du kliver in i den välkomnande hallen möts du av ett grått klinkergolv som ger en elegant och praktisk entré. Direkt till vänster finns plats för klädavhängning och en garderob som erbjuder extra förvaringsutrymme. Köket med vit inredning från Ballingslöv och en laminat bänkskiva i en stilren grå nyans och stänkskydd i vitt kakel. Den stora köksön erbjuder inte bara generösa arbetsytor utan också utmärkta förvaringsmöjligheter, vilket gör köket både praktiskt och estetiskt tilltalande. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en social och inbjudande atmosfär. Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Vardagsrummet, med sina stora fönsterpartier och genomgående ekparkett, bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med fantastisk utsikt mot vattnet. I anslutning till vardagsrummet finns det stora sovrummet med ljusa väggar och platsbyggda garderober. Här finns även en egen balkong, med utsikt mot vattnet. Det andra sovrummet ligger i anslutning till hallen och har en rymlig skjutdörrsgarderob, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Badrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk arbetsbänk och överskåp för extra förvaring. Här finns också en härlig bastu. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Här finns alla bekvämligheter. Föreningen är välksött och erbjuder fina gemensamma utrymmen som består av bastu/relax med mindre köksdel, övernattningsrum och en modern tvättstuga. Det finns även cykelförråd, barnvagnsrum samt en gemytlig innergård. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Etapp 3 består av två huskroppar med totalt 107 moderna lägenheter, garage under husen med hiss direkt upp till lägenheterna. Läget är oslagbart med närhet till både havet, skärgården och stadens puls. Här bor du med gångavstånd till Luleås centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturaktiviteter. För den som gillar friluftsliv finns det flera grönområden och promenadstråk i närheten, samt goda kommunikationer som tar dig runt i staden på ett smidigt sätt. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Krokvattnetvägen 160, null, Piteå kommun
  • Budgivning pågår

Krokvattnetvägen 160

Fritidshus
Piteå kommun
MOHV Luleå
995 000 kr
48 + 56 m²
3 rum
1 082 m² tomt

Beläget med ett högt och fint läge med en hänförande utsikt över vattnet, erbjuder detta charmiga fritidshus en perfekt tillflyktsort för avkoppling och återhämtning. Med sina 75 kvadratmeter är huset både rymligt och välplanerat. Interiören i huset är ljus och välkomnande med ett kök som är utrustat med inredning i björk. Detta ger köket en naturlig och varm känsla som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Vardagsrummet, med sin mysiga braskamin, erbjuder en perfekt plats för avslappning under kyliga kvällar. Sovrummet intill vardagsrummet har nyligen fått ett nytt trägolv och väggarna är nytapetserade, vilket ger rummet en fräsch och modern känsla. Det andra sovrummet, beläget i anslutning till köket, byggdes till 2018 och är utrustat med en grå plastmatta och vackra mönstrade tapeter. Den rymliga skjutdörrsgarderoben erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Hallen, som också den byggdes till 2018, erbjuder ytterligare utrymme och fungerar som en trevlig entré till detta trivsamma hem. Badrummet, som renoverades 2016, är inrett med våtrumsmatta på både väggar och golv i ljusa kulörer, och är praktiskt utrustad med en toppmatad tvättmaskin, dusch och WC. Fritidshuset har genomgått flera förbättringar för att öka både komfort och energieffektivitet med installation av 3-glasfönster år 2010, tilläggsisolerat och målade fasader på samtliga byggnader. På tomten finns ytterligare bekvämligheter såsom ett garage samt förrådsbyggnad – perfekt för förvaring eller arbete på hobbyprojekt utan att ta plats inne i huvudhuset. Området Krokvattnet där denna pärla ligger är känt för sin natursköna miljö. Här kan man njuta av lugna promenader i skogen och fiske i de närbelägna vattnen. Krokvattnet ligger ca 4 mil från Luleå, enkelt att nås via E4:an och 94:an, endast 35 minuters bilfärd. Härifrån är det endast 2 mil till Antnäs där det finns livsmedelsbutik. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
Östra Pilgatan 32, Östermalm, Luleå kommun

Östra Pilgatan 32

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 095 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/2
2 251 kr/mån
35 323 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet på optimalt läge med närhet till stadskärnan och trevliga promenadstråk samt goda kommunikationer till Luleå tekniska universitet. Bostadens 31 kvadratmeter är disponerade på separat kök med plats för matgrupp, renoverat badrum med dusch, hall med avhängningsmöjligheter och ett generöst allrum där man platsbyggt en sovalkov samt separat klädkammare. Ett boende med enhetligt ljusa ytskikt, fint golv och genomtänkta lösningar! Brf Björken är en välskött förening med god ekonomi med tvättstuga, bastu/relax, hobbyrum och gemensamt cykelförråd. Den låga månadsavgiften inkluderar värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Gemensam balkong finns att nyttja mellan våningsplanen. Till lägenheten finns även ett rymligt källarförråd. Östermalm är ett omtyckt och populärt område som ligger med bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av restauranger och butiker. Här bor du naturnära med fina promenadstråk längs med Skurholmsfjärden där det även finns ett omtyckt utegym! Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. Välkommen att anmäla dig så återkommer vi till dig!

Faktorsvägen 30, Bergnäset, Luleå kommun

Faktorsvägen 30

Villa
Bergnäset, Luleå kommun
MOHV Luleå
5 525 000 kr
160 + 22 m²
7 rum
940 m² tomt

Välkommen till en välskött och inbjudande villa belägen på eftertraktade Bergnäset. Denna pärla om 160 kvm+22 kvm garage erbjuder inte bara ett rofyllt och fint läge med skogens lugn direkt på baksidan, utan också närhet till vatten och båtliv samt Luleå centrum! Bergnäset är ett område som verkligen erbjuder det bästa av två världar. Med närhet till elljusspår, restauranger, livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek har du allt du behöver inom räckhåll. För barnfamiljer är det gångavstånd till förskola och skola upp till årskurs 9, samt Bergnäsets idrottsplats. Oavsett årstid erbjuder området fantastiska möjligheter till utomhusaktiviteter året runt; från två fina badplatser under sommaren - Trolltjärn och Luleälven - till långa promenader och skidåkning på preparerade spår i skogen eller på den populära isvägen vintertid. I området finns också fina möjligheter för sköna promenader med hunden i lugna omgivningar. Här finns även närhet till busshållplats med goda bussförbindelser med centrum och Luleå tekniska universitet samt Luleå flygplats! Kärnan i detta hus är den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum, vilket skapar en naturlig samlingspunkt för såväl vardagsmys som underhållning. Köket är trivsamt och funktionellt med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, perfekt för den matlagningsintresserade. Intill köket finns fyra sovrum i bra storlekar och ett rymligt badrum. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet och den trädäckade altanen med sitt fantastiska solläge. Här kan man njuta av lugna stunder i solen, samlas vid grillen eller lek och spel på gräsmattan. Husets ekonomidel innehåller praktiska utrymmen såsom tvättstuga, bastu och dusch som är renoverade år 2020 samt en extra toalett och sovrum med behaglig golvvärme, allt som behövs för en bekväm vardag. Den friköpta tomten på 940 m² har gräsmatta på fram- och baksida, uteplats med trädäck, asfalterad uppfart samt stenbelagda plattor vid sidan av infarten samt både cykelboda och friggeboda. På tomten finns det även ett vidbyggt varmgarage som är generöst i storlek och inrymmer både bil och förvaring. Villan värms upp med fjärrvärme och fiber finns indraget. För den som söker ett ljust och väldisponerat hem med både komfort och kvalitet, i ett område som kombinerar stadens bekvämligheter med naturens närhet, är denna villa på Bergnäset en unik möjlighet. Varmt välkommen att boka in er på visning!

Sinksundsstranden 3, Sinksundet, Luleå kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00

Sinksundsstranden 3

Fritidshus
Sinksundet, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 300 000 kr
55 + 15 m²
3 rum
706 m² tomt

- Två inglasade uterum med magisk utsikt mot vattnet - Fungerande braskamin - Charmiga byggnader - Mysigt läge nära både vatten och skog - Närhet till Centrum Drömmer du om ett fritidshus med ett fantastisk läge vid vattnet och närhet till centrum? Då är detta charmiga fritidshus i Sinksundet något för dig. Med en friköpt tomt, erbjuder detta boende en unik möjlighet att njuta av både natur och bekvämligheter. Den stenbelagda gången leder dig fram till stugan, där en farstukvist med fönster, tillbyggd 2013, välkomnar dig in. Här kan du sitta och njuta av utsikten över vattnet, oavsett väder. När du kliver in i stugan möts du av det mysiga köket i retrostil, där du kan laga mat och samtidigt blicka ut över vattnet. Vardagsrummet är hjärtat i huset, med vackert trägolv och en öppen spis som sprider värme och skapar en ombonad känsla. Här kan du koppla av med en bok eller umgås med familj och vänner framför brasan. I anslutning till vardagsrummet nås det inglasade uterummet med plasttak. Här kan du sitta skyddad från väder och vind och ändå känna dig nära naturen. Fritidshuset erbjuder ett rymligt sovrum samt ett mindre rum intill, vilket ger gott om plats för både familj och gäster. På tomten finns dessutom en sovstuga med fint trägolv och väggpanel samt en friggebod vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet. Direktverkande el både i huvudstuga och sovstuga och vatten via vattenförening. Här har du chansen att sätta din egen prägel på boendet. Med lite kärlek och omsorg kan detta bli en riktig pärla vid vattnet. Den natursköna omgivningen och den fantastiska vattenutsikten gör detta till ett unikt tillfälle för den som söker ett fritidshus med potential. Sinksundet är ett område som kombinerar det bästa av två världar – lugnet och naturen vid vattnet, samtidigt som du har nära till Luleås centrum med dess utbud av butiker, restauranger och kultur. Här kan du njuta av båtliv och fiske samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Vid strandkanten finns en trevlig grillplats med träbänkar. Detta fritidshus är en riktig pärla som måste upplevas på plats. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Kamlunge 77, Kamlunge, Kalix kommun

Kamlunge 77

Fritidshus
Kamlunge, Kalix kommun
MOHV Luleå
795 000 kr
23,7 + 17,5 m²
1 rum
1 000 m² tomt

- Högt & pampigt läge - Soligt läge från morgonen till sent på kvällen - Slående utsikt ut över älven - Nybyggd bastubyggnad med dusch - Ett paradis för fiskeälskaren - Naturskönt område Välkommen till en riktig pärla belägen i natursköna Kamlunge, där lugnet från älven och dess omgivningarna infriar drömmen om en idyllisk tillvaro. Här erbjuds du en charmig och välplanerad huvudbyggnad på ca 15 kvm, inbäddad i en grönskande trädgårdstomt som erbjuder både privatliv och öppna, vidsträckta vyer. Föreställ dig en mysig kväll vid braskaminens sken i det mysiga allrummet medan skymningens ljus spelar över ytan av den närliggande älven. För den nattliga rofylldheten bjuder stugan på ett inrett sovloft där du sjunker ner i sängens trygga omfamning och somnar till naturens egna ljud. Stig ut på altanen där man till sent på kvällen kan njuta av solen och av den förtrollande utsikten, där varje dag ger möjlighet till nya upplevelser och varje kväll skänker lugn och ro. För gäster som önskar övernatta avskilt finns en gemytlig sov-/gäststuga som väntar med öppna armar. Fastighetens senaste tillskott är en nybyggd bastubyggnad som erbjuds några steg från huvudbyggnaden. En separett möjliggör ett bekvämt friluftsliv med hänsyn till naturen, och för förvaring av verktyg och trädgårdsredskap står en praktisk redskapsbod till tjänst. Mysig trädsgårds-/skogstomt, rikligt med bärbuskar och goda möjligheter till trädgårdsodling. För fiskeentusiasten är platsen närmast himmelsk. Här kan du både starta din fiskekarriär eller utveckla din passion till nya höjder. Med älven som nära granne blir varje dag ett äventyr. Oavsett om du söker en tillflyktsort för avkoppling eller en aktiv fritid omsluten av naturen, så har detta enkla men omsorgsfullt utformade fritidsboende allt du kan önska! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Stationsgatan 68, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 68

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 377 kr/mån
27 685 kr/m²

- Ljus och charmig vindslägenhet i anrik fastighet! - Fina takfönster & härligt ljusinsläpp - Modernt renoverat kök med matplats invid burspråk - Helkaklat badrum med golvvärme & tvättmaskin - Lugnt läge med stadens puls runt hörnet Välkommen till denna fina och charmiga vindsvåning på 54 m² belägen i en anrik fastighet från 1892 som andas historia och charm. Här är det bara att flytta in! Denna pärla har ett högt och härligt läge på tredje våningen med rejäla påkostade fönster som vetter mot grannskapets takåsar! Stilrent kök med moderna material- och färgval samt utrymme för mindre matplats som ligger mysigt till invid ett burspråk. Vardagsrum bjuder på en särskild charm med sina härliga vinklar och fantastiska ljusinsläpp från två generösa takfönster. Sovrummet ligger mysigt till i anslutning från köket och har fina förvaringsmöjligheter via klädkammare. Helkaklat badrum i anslutning från hall med dusch, vägghängd WC, inbyggd hylla och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga belägen i husets källare samt en trevlig uteplats belägen på föreningens innergård. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Parkeringsplats med motorvärmare kommer finnas tillgängligt för 300 kr/mån. Belägen på lugn gata vid hörnet av Stationsgatan och Hermelinsgatan med närhet till allt som centrumkärnan har att erbjuda såsom restauranger, shopping, goda busskommunikationer, aktiviteter och parkområden. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Rutvikssundsvägen 56, Rutvik, Luleå kommun
  • Ons 31 jul kl 17:15
Rutvikssundsvägen 56, Rutvik, Luleå kommun, bild 2
Rutvikssundsvägen 56, Rutvik, Luleå kommun, bild 3

Rutvikssundsvägen 56

Villa
Rutvik, Luleå kommun
MOHV Luleå
4 695 000 kr
150 + 37 m²
5 rum
1,8 ha tomt

Drömmer du om att bli ägare till en fastighet med gårdskänsla? Varmt välkommen till Rutvikssundsvägen 56 och dessa fantastiska ytor! Hemtrevlig och inbjudande villa om totalt 150 + 37 m² fördelat på ett våningsplan. Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett hus med trevliga umgängesytor i ett barnvänligt och naturnära område. Smakfullt kök med matplats i direkt anslutning och öppen planlösning till vardagsrum med täljstenskamin. Det finns fyra rymliga sovrum samt badrum och separat gäst-WC. I anslutning till garaget, som även innehar en infrabastu, finns husets tvättstuga. Den friköpta tomten på 17 927 kvm har ett mysigt läge med skog och ängsmark som fint ramar in fastigheten. Det finns även ett nyligt uppfört Attefallshus från Sorselestugan, oinrett och lämnar utrymme att forma efter eget behov och tycke. Fastigheten har vatten via vattenförening samt 3-kammarbrunn från byggåret. Uppvärmningen sker via frånluftsvärmepump och braskamin samt är ansluten till fiber via Lunet. Rutvikssund ligger intill byn Rutvik som är ett barnvänligt och populärt område. I byn finns både förskola och skola. Utöver det finns pizzeria, handelsträdgård, byahus och golfbana med restaurang. Villan kommer att förbesiktigas via Anticimex och kommer av säljaren dolda fel- försäkras. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Tjärhovsgatan 18 B, Gültzauudden, Luleå kommun
  • Tor 1 aug kl 12:00

Tjärhovsgatan 18 B

Lägenhet
Gültzauudden, Luleå kommun
MOHV Luleå
695 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/3
2 607 kr/mån
31 591 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta belägen på idylliska Gültzauudden. Denna bostadsrätt om 22 kvm bjuder inte bara på ett otroligt läge med utsikt mot havet utan också på en praktisk och välplanerad bostad perfekt för dig som söker ditt första egna hem eller övernattningslägenhet. För den som stiger in genom dörren öppnar sig ett välkomnande hem där varje kvadratmeter utnyttjats till sin fulla potential. Redan i den inbjudande hallen möts man av platsbyggda garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Direkt i anslutning ligger ett ljust och fräscht badrum med praktisk våtrumsmatta på väggar och golv. Allrummet, erbjuder ett fint ljusinsläpp och är yteffektivt kombinerat med en kokvrå. Området kring bostaden erbjuder det mesta man kan önska sig för ett trivsamt boende. Med centralt läge och närhet till både natur och service. Med utmärkta bussförbindelser och närhet till allt du kan önska dig. Det finns mysiga promenadstråk precis utanför dörren och en fin badstrand, utegym, Hälsans hus, ankdamm och grillplatser bara en kort promenad bort. Dessutom är det nära till isvägen vintertid vilket är perfekt för vinteraktiviteter. Bostaden är belägen i den trivsamma föreningen Brf Knipan, föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga och en trevlig grusad innergård med en mysig pergola att njuta av. Vid önskemål finns en parkeringsplats tillgänglig för endast 400 kr/mån. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Flugsnappargränd 13, Hertsön, Luleå kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Flugsnappargränd 13, Hertsön, Luleå kommun, bild 2
Flugsnappargränd 13, Hertsön, Luleå kommun, bild 3

Flugsnappargränd 13

Villa
Hertsön, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 045 000 kr
131 + 27 m²
4 rum
324 m² tomt

Vi är glada att kunna presentera detta kedjehus med tre sovrum, möjlighet till fler, i ett barnvänligt område på Hertsön! Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende endast ca 7 km från centrum. Här finns gott om plats för hela familjen och möjligheter till både avkoppling och gemenskap. På entréplan finns kök med matplats, fin bastu med dusch och relax, rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen på utsidan, tvättstuga samt gäst-WC. En trappa upp finns en övre hall med garderober, tre sovrum och badrum. Det vidbyggda garaget är omgjort till rum/förrådsutrymme och bastu med relax, det är goda förvaringsutrymmen här. Läget på huset är optimalt med ett bra solläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen och utomhuslivet på bästa sätt. Här kan du njuta av långa sommarkvällar på altanen eller i trädgården. Ett stort plus med detta hus är att det är anslutet till fjärrvärme. Det innebär att du kan njuta av en bekväm och energieffektiv uppvärmning året runt. På Hertsön finns för- och grundskolor, kyrka, affärer, restauranger, bibliotek och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner och tennisplan, vintertid finns ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Ormberget-Hertsöträskets naturreservat ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser. Det finns även oerhört gott om kommunala kommunikationer och direktbuss till Sunderbyn, Porsön och Storheden. Välkommen på visning, anmälan krävs via länk på vår hemsida!

  • Premium
Skillingvägen 11, Lerbäcken, Luleå kommun

Skillingvägen 11

Villa
Lerbäcken, Luleå kommun
MOHV Luleå
3 195 000 kr
126 m²
4 rum
842 m² tomt

- Välskött & trivsam enplansvilla - Stort och härligt inglasat uterum - Helkaklat badrum & tvättstuga - Garage med motordriven port - Populärt och barnvänligt område I populärt och barnvänligt område väntar detta trevliga hus på ny familj. En välskött och trivsam enplansvilla om 126 kvadratmeter, inbäddad i ett av de mest eftertraktade och barnvänliga områdena. Från det ögonblick du stiger in i hemmet, möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Det separata köket erbjuder gott om plats för matlagning och sociala middagar och dess anslutning till den helkaklade tvättstugan förenklar vardagslogistiken. Det stora vardagsrummet är hjärtat i denna villa – ett rymligt och ljusfyllt rum där familj och vänner kan samlas. Här finns dessutom utgång till ett generöst inglasat uterum som garanterar njutbara stunder från tidig vår till sen höst. För den som söker vardagslyx finner ni här ett helkaklat badrum med både dusch och en egen bastu, där ni kan slappna av efter en lång dag. Tre välplanerade sovrum säkerställer privata tillflyktsorter för alla familjemedlemmar. Praktiska aspekter saknas inte i detta hem – klädkammare samt ett varmgarage med motordriven port underlättar de kyliga morgnarna och bidrar till den rikliga mängden förvaring. För bekvämlighetens skull finns både fjärrvärme och fiber. Villan kommer inte att lämna någon oberörd med sina välskötta ytor och praktiska lösningar. Ute finner du en trivsam och lummig trädgårdstomt på 753 kvadratmeter som inbjuder till både lek, avkoppling och trädgårdspyssel. Det finns även en friggebod. Området erbjuder lugn och ro samtidigt som närheten till Luleås service och nöjen aldrig är långt borta. För familjen finns skolor och fritidsaktiviteter inom bekvämt avstånd, vilket gör boendet till en ideal plats för livets alla skeden. För din trygghet kommer bostaden genomgå en förhandsbesiktning och en dolda fel försäkring kommer att tecknas av säljaren. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Bensby Norriviken 18, Bensbyn, Luleå kommun
  • Ons 31 jul kl 13:45

Bensby Norriviken 18

Fritidshus
Bensbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 695 000 kr
46 + 12 m²
2 rum
2 394 m² tomt

- Drömläge på första raden mot havet! - Ståtlig braskamin som sätter guldkant på tillvaron - Gäststuga för sommargäster - Endast ca 20 min från Luleå centrum - Goda förvaringsmöjligheter Varmt välkomna till detta fantastiska smultronställe i mysiga Bensby Norriviken! Denna fastighet har ett riktigt drömläge för er som älskar direkt närhet till hav, natur och den stillhet som det medför. Ett trivsamt läge med både havsutsikt och skog-/trädgårdstomt som gör det trivsamt att vistas här. På fastigheten finns en charmig huvudbyggnad som består av kök med matplats, vardagsrum i öppen planlösning med ståtlig braskamin som sätter guldkant på tillvaron samt ett sovrum. Det finns även duschrum med tvättmaskin och anslutning till bastu samt WC. På tomten finns även en gäststuga för sommargäster, jordkällare samt förrådsbyggnad/snickeriverkstad. Vattnet ligger endast ett stenkast bort och här finns fina möjligheter att på enkelt sätt ta sig ut till havs! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun, bild 2
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun, bild 3

Sandöskatan 421

Villa
Rörbäck, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 295 000 kr
64 m²
3 rum
1 650 m² tomt

Varmt välkommen till mysiga Sandöskatan och denna oerhört charmiga villa från 2017! Huvudbyggnad med kök, vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt ett sovloft med nedtagbar trapp via taket från ett av sovrummen. Här finns även luftvärmepump och en täljstenskamin som höjer både värmen och mysfaktorn. Stor och härlig altan i anslutning från både entré och vardagsrum med sol från flera väderstreck och fin utsikt ner mot vattnet. På fastigheten finns ytterligare byggnader i form av två gäststugor, bastubyggnad med både bastu och relax samt en charmig grillkåta. Trevlig altan som binder ihop byggnaderna på ett fint sätt samt vedeldad badtunna som kan nyttjas sommar som vinter. På tomten finns enskilt avlopp och enskilt vatten via vattenförening. Trevlig friköpt trädgårdstomt med gräsmatta, träd och buskar. Vattnet ligger endast ett stenkast bort och här finns möjlighet för bad, båt, fina skoterleder och fiske. I närområdena finns skidspår samt Rörbäcks Camping & Havsbad som är ett mysigt utflyktsmål med mycket fina sandstränder. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Premium
Gränsgatan 8C, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Gränsgatan 8C

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 056 kr/mån
20 764 kr/m²

På Gränsgatan 8C ligger denna ljusa och välplanerade lägenhet som är belägen en trappa upp med egen ingång och entréhall. Rymlig och social planlösning med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har gråa luckor och bra med förvaring samt utgång till balkongen. Öppen planlösning mot rymlig matplats och vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Två sovrum i bra storlek varav ena sovrummet har praktiskt garderobsystem via skjutdörrsgarderob. Badrummet renoverades 2013 och är helkaklat med fin inredning och tvättmaskin. Ny markis 2015. Brf Västerstranden är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en avgift på 5 156kr/månad där värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår. Västra Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från centrum. I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restauranger, vårdcentral, fina promenadstråk och boulebana. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Västergatan 1, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Västergatan 1

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 791 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkommen till denna vindsvåning om 68 kvm på Västergatan 1, med trevligt läge i hjärtat av Västra Skurholmen. En ljus och välplanerad lägenhet tack vare fönster i tre väderstreck. Rymlig och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket har skåpluckor i mörk nyans och gott om förvaringsmöjligheter samt utrymme för matplats invid. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns även utgång till balkongen som har fin utsikt över vatten! Lägenheten erbjuder även sovrum i bra storlek där dubbelsäng ryms samt badrum med dusch. Tillhörande förråd finns att disponera i källaren. Brf Loket är en trivsam mindre förening bestående på 9 st lägenheter. Föreningen har en fin placering med vatten intill och en trivsam uteplats med grill- och sittplatser sommartid. I källaren finns tvättstuga, bastu med relax, hobbyrum och förrådsutrymmen. Föreningen har 7 st parkeringsplatser med motorvärmare (separat kösystem). Västra Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från centrum. I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restauranger, vårdcentral, fina promenadstråk och boulebana. Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Balkong
Varvsgatan 55, Centrum, Luleå kommun

Varvsgatan 55

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 345 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
2 801 kr/mån
24 455 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvårummare i absoluta centrumkärnan! Lägenheten ligger endast en trappa upp och består av 55,5 m². Kvadratmetrarna är fördelade på separat kök med matplats, rymligt vardagsrum med plats för både soffa och annat möblemang, sovrum i bra storlek med inbyggd garderob och badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden har högre takhöjd som ger rymd! I föreningen finns det en gemensam tvättstuga i källaren och det är även där som lägenhetens tillhörande förråd finns beläget. HSB Brf Neptun är en bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en låg månadsavgift på 2 801 kr där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår. Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
Mjölkuddsvägen 29, Mjölkudden, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 jul kl 15:45

Mjölkuddsvägen 29

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 195 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 315 kr/mån
26 264 kr/m²

- Välplanerad och trivsam planlösning - Smakfullt kök - Ljust och luftigt vardagsrum - Låg månadsavgift - Närhet till stadsliv och natur Denna ljusa och välplanerade bostadsrätt på 45,5 kvm, belägen högst upp i huset på attraktiva Mjölkudden, erbjuder ett modernt och bekvämt boende. Lägenheten välkomnar dig med en rymlig hall där de svarta klinkergolvet ger en elegant första intryck och de platsbyggda garderoberna erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns ett mysigt sovloft med god förvaring. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Det ljusa laminatgolvet och de målade väggarna i en behaglig ljus kulör skapar en varm och inbjudande atmosfär. Rummet är rymligt nog att enkelt möblera med både en soffgrupp och en matplats. Köket är både snyggt och funktionellt med sin vita inredning och smarta förvaringslösningar. Köket är utrustat med moderna vitvaror som diskmaskin från 2020, fullstor kyl och frys, spis, ugn och köksfläkt. Laminatbänkskivan och de stiliga mosaikplattorna som stänkskydd ger köket en modern touch samtidigt som det finns plats för ett mindre matbord och två stolar. Badrummet med våtrumsmatta på både väggar och golv, är ytterligare ett exempel på lägenhetens moderna bekvämligheter. Badrumsinredningen består av en vägghängd toalett, tvättmaskin och en praktisk duschhörna. HSB:s Brf Skepparen Mjölkudden är en populär bostadsrättsförening som kännetecknas av sina lummiga innergårdar. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av bastu med relax, tvättstugor, hobbyrum/snickeri och cykelförråd. Mjölkudden är ett barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Runt husknuten finns mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. I området finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. Mjölkuddens centrum erbjuder mataffärer, restaurang, frisör och gym. Goda busskommunikationer tar en snabbt och enkelt in till centrumkärnan eller till Storhedens handelsområde och dess utbud som ligger endast 5 km bort. Missa inte denna mysiga och trivsamma bostad! Välkommen att boka in dig på visning via vår hemsida!

  • Plus
Mjölkuddsvägen 33, Mjölkudden, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mjölkuddsvägen 33

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 745 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
3 830 kr/mån
22 662 kr/m²

- Ljust kök med matplats i direkt anslutning - Trivsam balkong med soligt söderläge - Duschrum & separat WC - Genomgående ljus & trivsam - Lugnt och naturnära område Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet på 77m² som fördelas på tre rum och kök. Ljust och trivsamt kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp, duschrum med tvättmaskin och trivsam golvvärme. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, två sovrum i bra storlek där ena rummet har praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Från matplatsen som på ett fint sätt binder ihop bostaden, nås den soliga balkongen som vetter ut mot lummigt grönområde. Utöver detta finns en praktisk klädkammare intill hallen för ytterligare förvaring samt källarförråd i samma trappuppgång. HSB:s Brf Skepparen Mjölkudden är en populär bostadsrättsförening som kännetecknas av sina lummiga innergårdar. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av bastu med relax, tvättstugor, hobbyrum/snickeri och cykelförråd. Mjölkudden är ett barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Runt husknuten finns mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. I området finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. Mjölkuddens centrum erbjuder mataffärer, restaurang, frisör och gym. Goda busskommunikationer tar en snabbt och enkelt in till centrumkärnan eller till Storhedens handelsområde och dess utbud som ligger endast 5 km bort. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hermelinsgatan 28A, Östermalm, Luleå kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Hermelinsgatan 28A

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 095 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 849 kr/mån
26 025 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och ljus 3:a belägen på andra våningen på Hermelinsgatan 28A. Denna bostad utstrålar en omedelbar känsla av hemtrevnad och komfort från det ögonblick du stiger in. Den välkomnande hallen är praktiskt utformad med en hatthylla direkt till vänster. Vidare erbjuder hallen utmärkt förvaring genom en skjutdörrsgarderob, inredd med ett Elfa hyllsystem, samt en rymlig klädkammare som möjliggör en ordnad och prydlig förvaring av kläder och tillbehör. Stilrent kök med moderna material- och färgval. Den vita köksinredningen ger ett elegant och tidlöst intryck, samtidigt som den erbjuder gott om förvaring genom sina välplanerade över- och underskåp. Köket är utrustat med nya och moderna vitvaror spis/ugn från Smeg och en fullstor kyl och frys med integrerad ismaskin från LG. Det eleganta badrummet med kakel i ljusa kulörer skapar en avkopplande atmosfär och är praktiskt utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt överskåp. Bostaden har två ljusa och luftiga sovrum, båda inredda med skjutdörrsgarderober som erbjuder generös förvaring. De stora fönstren i sovrummen släpper in rikligt med dagsljus och bidrar till en känsla av rymd. Vardagsrummet är bostadens sociala mittpunkt med sitt generösa ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga balkongen som bjuder på soligt läge. Bostaden är belägen i Brf Renen 17 och erbjuder ett mycket centralt och bekvämt boende i det eftertraktade området Charlottendal som kombinerar det bästa av två världar. Området erbjuder vackra promenadvägar, grönområden och närhet till både shopping, restauranger och kulturella aktiviteter. För de som pendlar är kommunikationerna utmärkta. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som bastu med relaxavdelning, samlingsrum och tvättstuga. Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att bo i ett hemtrevligt och välplanerat hem, med allt du kan önska dig inom räckhåll. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 29