Mäklare Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snövägen 166B, Björkskatan, Luleå kommun

Snövägen 166B

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 117 kr/mån
22 450 kr/m²

- Välplanerad & trivsam planlösning - Stilrent renoverat kök från 2019 - Modernt renoverat badrum från 2023 - Balkong med sol från ca 08-18 - Solid förening med bra ekonomi Med ett soligt läge ligger denna fina och välplanerade lägenhet. Lägenhetens 75,5 m² är fördelade på tre rum och kök och består av ett renoverat kök från 2019 med matplats, vardagsrum med fina sällskapsytor, två sovrum i bra storlek, klädkammare samt ett renoverat badrum från 2023 i generös storlek med tvättmaskin. Från hallen tar du dig enkelt ut på balkongen som har härlig solläge från ca 08-18. Det finns ett stort tillhörande förråd som ligger i direkt anslutning till lägenhetens entrédörr. Brf Björkskatan är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av stora och fina renoverade tvättstugor, nyrenoverad festlokal fullt utrustad med bord, stolar, porslin m.m, bastu med relax samt ett litet snickeri/hobbyrum. I närheten finns, förskola, skola, mataffär, idrottsplats, restaurang och gym. Promenad- och cykelavstånd till Luleå Tekniska Universitet (LTU) och Ormbergets friluftsområde med både elljusspår och slalombacke. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till denna kommande försäljning!

  • Balkong
Mjölkuddsvägen 31, Mjölkudden, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 31

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 830 kr/mån
20 714 kr/m²

- Smakfullt ljust & trevligt kök - Trivsam balkong med soligt läge - Helkaklat duschrum & separat WC - Praktisk klädkammare med fina förvaringsmöjligheter - Lugnt och naturnära område Med trevligt läge på Mjölkuddsvägen ligger denna välplanerade lägenhet på 77m² som fördelas på tre rum och kök. Ljust och smakfullt kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp, duschrum med tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, två sovrum i bra storlek där ena rummet har inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Från matplatsen som på ett fint sätt binder ihop bostaden, nås den soliga balkongen som vetter ut mot föreningens lummiga innergård. Utöver detta finns en praktisk klädkammare intill hallen för ytterligare förvaring samt källarförråd i samma trappuppgång. HSB:s Brf Skepparen Mjölkudden är en populär bostadsrättsförening som kännetecknas av sina lummiga innergårdar. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av bastu med relax, tvättstugor, hobbyrum/snickeri och cykelförråd. Mjölkudden är ett barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Runt husknuten finns mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. I området finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. Mjölkuddens centrum erbjuder mataffärer, restaurang, frisör och gym. Goda busskommunikationer tar en snabbt och enkelt in till centrumkärnan eller till Storhedens handelsområde och dess utbud som ligger endast 5 km bort. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Lingonstigen 53, Kallkällan, Luleå kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30

Lingonstigen 53

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 645 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 301 kr/mån
19 467 kr/m²

- Trivsam & rymlig planlösning - Badrum i bra storlek - Inglasad balkong med soligt läge - Solid förening som gjort många stora renoveringar - Omtyckt och populärt område nära både centrum och LTU Välkommen till tredje våningen och denna ljusa och trivsamma trea på 84,5 m². Ljust kök med separat matplats med utsikt mot den gemytliga innergården som har både fina gräsytor och lekpark. Stort och trivsamt vardagsrum med ingång från både hall och kök samt utgång till den inglasade balkongen med soligt sydvästläge. De två sovrummen är bra i storlek och rymmer både säng och övrigt möblemang. Det finns även ett rymligt badrum med badkar & tvättmaskin, en gästtoalett samt en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. HSB:s Brf Kallkällan är en populär förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. I föreningen finns fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor, nyrenoverad bastu med omklädningsrum, hobbyrum, cykelförråd och samlingslokal. Förutom parkeringsplatser har föreningen även uppställningsplatser för exempelvis släp eller husvagnar. Kallkällan är ett omtyckt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat Coop Kallkällan, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Kallkällan har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Lulevägen 3A, Kyrkbyn, Luleå kommun

Lulevägen 3A

Lägenhet
Kyrkbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 295 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 627 kr/mån
25 146 kr/m²

- Trivsamma kvadrat & härligt ljusinsläpp - Bekvämt markplansläge - Renoverat badrum från 2019 - Egen trädäckad altan i anslutning från innergård - Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen till mysiga Kyrkbyn och denna välplanerade tvårummare med härligt ljusinsläpp! Här har du ett bekvämt boende med egen ingång i markplan. Separat kök med nyligen omlackerade luckor i en trivsam ljusgrå nyans. Vardagsrum i lagom storlek. Badrummet har nyligen genomgått en uppdatering och bjuder på ett stilrent uttryck med sin moderna våtrumsmatta. Sovrum i bra storlek samt förvaringsmöjligheter som är väl genomtänkta med inbyggda garderober och även klädkammare som hjälper dig att hålla ordning på såväl kläder som övriga tillhörigheter. Den mysiga altanen har skön eftermiddags- och kvällssol, med anslutning från innergården. Samtliga kvadrat innehåller en fin standard och här är det bara att flytta in och börja trivas! Lägenheten har en bra månadsavgift där värme, vatten/avlopp, hushållsel, sophantering, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår. Det kommer även finnas en parkeringsplats med motorvärmare ledigt för köparen! I källaren finns ett mindre tillhörande förråd samt tvättstuga med nyare maskiner. Du bor ett stenkast från Norrlands största medeltida kyrka, invigd 1492. Men har ändå lagom promenadavstånd till Gammelstads centrum där Du finner matbutiker, restaurang, pizzeria, bank, badhus och sporthall. Storhedens handelsområde når du via kortare biltur eller varför inte lokaltrafiken. Storsands badplats finns på bekvämt cykelavstånd. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Studentvägen 173, Porsön, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Studentvägen 173

Villa
Porsön, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 495 000 kr
115 m²
4 rum
161 m² tomt

- Friköpt tomt med dubbla uteplatser - Fjärrvärme & fiber - Nyare 3-glasfönster och yttertak - Socialt entréplan - Populärt och attraktivt område för barnfamiljen Välkommen till detta trevliga radhus om 115 kvm i fint skick på omtyckta och barnvänliga Porsösundet! En trivsam bostad som erbjuder ett väldisponerat boende i 1½-plan med stort och socialt vardagsrum, stilrent kök i vinkel med matplats, allrum (tidigare sovrum), två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med golvvärme på övre plan samt WC och separat tvättstuga på entréplan. Här finns även två härliga trädäckade altaner, en på vardera sida om huset. För bekvämlighetens skull finns tillhörande garageplats i garagelänga, friköpt tomt, fjärrvärme och fiber! Här bor ni på lugnt och trivsamt område med närhet till Porsö centrum med matbutik, gym, restaurang, förskola, och skola samt busshållplats med goda kommunikationer till centrumkärnan. Promenadavstånd till flera lekplatser, trivsamma naturstråk och träningsanläggningen StiL samt Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Stationsgatan 68, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 68

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 377 kr/mån
27 685 kr/m²

- Ljus och charmig vindslägenhet i anrik fastighet! - Fina takfönster & härligt ljusinsläpp - Modernt renoverat kök med matplats invid burspråk - Helkaklat badrum med golvvärme & tvättmaskin - Lugnt läge med stadens puls runt hörnet Välkommen till denna fina och charmiga vindsvåning på 54 m² belägen i en anrik fastighet från 1892 som andas historia och charm. Här är det bara att flytta in! Denna pärla har ett högt och härligt läge på tredje våningen med rejäla påkostade fönster som vetter mot grannskapets takåsar! Stilrent kök med moderna material- och färgval samt utrymme för mindre matplats som ligger mysigt till invid ett burspråk. Vardagsrum bjuder på en särskild charm med sina härliga vinklar och fantastiska ljusinsläpp från två generösa takfönster. Sovrummet ligger mysigt till i anslutning från köket och har fina förvaringsmöjligheter via klädkammare. Helkaklat badrum i anslutning från hall med dusch, vägghängd WC, inbyggd hylla och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga belägen i husets källare samt en trevlig uteplats belägen på föreningens innergård. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Parkeringsplats med motorvärmare kommer finnas tillgängligt för 300 kr/mån. Belägen på lugn gata vid hörnet av Stationsgatan och Hermelinsgatan med närhet till allt som centrumkärnan har att erbjuda såsom restauranger, shopping, goda busskommunikationer, aktiviteter och parkområden. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

Rektorsgatan 36A, Östermalm, Luleå kommun

Rektorsgatan 36A

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
3 759 kr/mån
39 917 kr/m²

- Takhöjd på närmre fyra meter - Utsikt mot lummigt parkområde - Badrum med lyxig hotellkänsla - Exklusiva materialval - Pampigt trapphus med hiss Varmt välkommen till Seminariets vackra huvudbyggnad och denna ståtliga tvårummare! Lägenheten ligger belägen på andra våningsplanet, med ett insynsskyddat läge och fin utsikt mot lummigt parkområde. Här erbjuds öppen planlösning, generös takhöjd på närmare fyra meter samt fantastiska fönster som ger bostaden både ett magiskt ljusinsläpp men också en underbar karaktär. Exklusiva materialval som kök från Ballinglöv i färgen Lindblomsgrönt, naturmaterial så som Carrara-marmor i både kök och badrum samt tjusig och enhetlig fiskbensparkett. Sovrummet är i bra storlek och det finns fina förvaringsmöjligheter via garderober. Det välplanerade badrummet andas lyxig hotellkänsla och innehar bekvämligheter som golvvärme och egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Brf Seminariet 1 är en välskött förening med god ekonomi. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Till lägenheten finns även ett källarförråd. Östermalm är ett omtyckt och populärt område som ligger med bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av restauranger och butiker. Från Seminariet ner till Skurholmsfjärdens glittrande vatten och lummiga promenadstigar är det bara runt 150 meter. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 7