Mäklare Emma Holm

Emma Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun, bild 2
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun, bild 3

Sandöskatan 421

Villa
Rörbäck, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 295 000 kr
64 m²
3 rum
1 650 m² tomt

Varmt välkommen till mysiga Sandöskatan och denna oerhört charmiga villa från 2017! Huvudbyggnad med kök, vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt ett sovloft med nedtagbar trapp via taket från ett av sovrummen. Här finns även luftvärmepump och en täljstenskamin som höjer både värmen och mysfaktorn. Stor och härlig altan i anslutning från både entré och vardagsrum med sol från flera väderstreck och fin utsikt ner mot vattnet. På fastigheten finns ytterligare byggnader i form av två gäststugor, bastubyggnad med både bastu och relax samt en charmig grillkåta. Trevlig altan som binder ihop byggnaderna på ett fint sätt samt vedeldad badtunna som kan nyttjas sommar som vinter. På tomten finns enskilt avlopp och enskilt vatten via vattenförening. Trevlig friköpt trädgårdstomt med gräsmatta, träd och buskar. Vattnet ligger endast ett stenkast bort och här finns möjlighet för bad, båt, fina skoterleder och fiske. I närområdena finns skidspår samt Rörbäcks Camping & Havsbad som är ett mysigt utflyktsmål med mycket fina sandstränder. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

 • Premium
Gränsgatan 8C, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Gränsgatan 8C

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 156 kr/mån
20 621 kr/m²

På Gränsgatan 8C ligger denna ljusa och välplanerade lägenhet som är belägen en trappa upp med egen ingång och entréhall. Rymlig och social planlösning med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har gråa luckor och bra med förvaring samt utgång till balkongen. Öppen planlösning mot rymlig matplats och vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Två sovrum i bra storlek varav ena sovrummet har praktiskt garderobsystem via skjutdörrsgarderob. Badrummet renoverades 2013 och är helkaklat med fin inredning och tvättmaskin. Ny markis 2015. Brf Västerstranden är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en avgift på 5 156kr/månad där värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår. Västra Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från centrum. I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restauranger, vårdcentral, fina promenadstråk och boulebana. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Västergatan 1, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Västergatan 1

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 791 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkommen till denna vindsvåning om 68 kvm på Västergatan 1, med trevligt läge i hjärtat av Västra Skurholmen. En ljus och välplanerad lägenhet tack vare fönster i tre väderstreck. Rymlig och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket har skåpluckor i mörk nyans och gott om förvaringsmöjligheter samt utrymme för matplats invid. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns även utgång till balkongen som har fin utsikt över vatten! Lägenheten erbjuder även sovrum i bra storlek där dubbelsäng ryms samt badrum med dusch. Tillhörande förråd finns att disponera i källaren. Brf Loket är en trivsam mindre förening bestående på 9 st lägenheter. Föreningen har en fin placering med vatten intill och en trivsam uteplats med grill- och sittplatser sommartid. I källaren finns tvättstuga, bastu med relax, hobbyrum och förrådsutrymmen. Föreningen har 7 st parkeringsplatser med motorvärmare (separat kösystem). Västra Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från centrum. I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restauranger, vårdcentral, fina promenadstråk och boulebana. Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

 • Balkong
Västra Varvsgatan 24C, Centrum/Varvet, Luleå kommun
Västra Varvsgatan 24C, Centrum/Varvet, Luleå kommun, bild 2
Västra Varvsgatan 24C, Centrum/Varvet, Luleå kommun, bild 3

Västra Varvsgatan 24C

Lägenhet
Centrum/Varvet, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/6
4 412 kr/mån
23 730 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårummare på Varvet! Bostad med fin planlösning och trevligt läge med hiss i föreningen. Lägenheten är helrenoverad (2018) med fint Marbodalkök, helkaklat badrum, fräscha ytskikt och enhetligt golv. Bostaden disponeras av sovrum i bra storlek med god förvaring via skjutdörrsgarderober, vardagsrum med fransk balkong där nuvarande ägare har både soff- och matgrupp samt övrigt möblemang. Marbodalköket som är i grå nyans har god förvaring via flertal över- och underskåp, integrerad diskmaskin, ugn samt mikro, kombinerad kyl/frys och fina arbetsytor. Det helkaklade badrummet i stilrena kulörer har även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hiss finns i huset. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Brf Varvet-Hägern är Luleås största bostadsrättsförening och erbjuder ett naturskönt läge i utkanten av Centrum. Föreningen har god ekonomi och i avgiften på 4 412 kr/mån ingår värme, vatten/avlopp, digital-TV, bredband, hushållsel samt bostadsrättstillägg. Det finns bland annat möjlighet att boka bastu, två biltvätthallar, två övernattningsrum, övernattningslägenhet, hobbylokal och föreningslokal. Föreningen har även ett stort varmgarage beläget under huset som medlemmarna har möjlighet att hyra, du tar dig enkelt ner till garaget via hissen. På Varvet finns fina promenadstråk längs vattnet och vintertid kan du besöka den populära isvägen. Ett stenkast från lägenheten finns en nyöppnad Coop-butik, en mindre badstrand, fina gräsytor och grillplatser. Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

 • Premium
 • Hiss
Skomakargatan 16A, Centrum, Luleå kommun

Skomakargatan 16A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 745 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
3 073 kr/mån
32 315 kr/m²

Välkommen upp i huset till denna ljusa och trivsamma tvårummare på 54 m². Här är det bara att flytta in! Ta hissen upp till denna ytterst välplanerade bostad med större fönsterpartier som släpper in ett fint ljusinsläpp i bostaden. Stilrent kök med moderna material- och färgval, mindre matplats i direkt anslutning från köket och vidare till vardagsrummet där det erbjuds öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats. Sovrummet ligger mysigt och enskilt till från den övriga bostaden och här finns också ingång till en praktisk walk-in-closet med fina förvaringsmöjligheter. Renoverat badrum med dusch i anslutning från hall. Gemytligt och attraktivt område mitt i stan! Här har du närhet till allt som centrum har att erbjuda! Ett stenkast bort finns under vintertid den populära isvägen samt promenadavstånd till badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Välkommen att boka in dig på visning via länk på vår hemsida!

 • Plus
 • Hiss
Varvsgatan 55, Centrum, Luleå kommun

Varvsgatan 55

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 345 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
2 801 kr/mån
24 455 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvårummare i absoluta centrumkärnan! Lägenheten ligger endast en trappa upp och består av 55,5 m². Kvadratmetrarna är fördelade på separat kök med matplats, rymligt vardagsrum med plats för både soffa och annat möblemang, sovrum i bra storlek med inbyggd garderob och badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden har högre takhöjd som ger rymd! I föreningen finns det en gemensam tvättstuga i källaren och det är även där som lägenhetens tillhörande förråd finns beläget. HSB Brf Neptun är en bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en låg månadsavgift på 2 801 kr där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår. Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

 • Plus
Gränsgatan 14B, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Gränsgatan 14B

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
4 356 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till denna tvåa i markplan på Gränsgatan 14B, med trevligt läge i hjärtat av Västra Skurholmen. En ljus och välplanerad lägenhet som är skönt belägen i markplan. Rymlig och social planlösning med kök med ljusa skåpluckor och gott om förvaringsmöjligheter samt utrymme för matplats. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når vi även den härliga uteplatsen med morgonsol! Uteplatsen vetter mot grönytorna som är belägna mellan huskropparna och ger en otroligt luftig känsla. Lägenheten erbjuder även sovrum i bra storlek med tillhörande garderobsvägg som erbjuder mycket god förvaring, delvis kaklat badrum samt en rymlig klädkammare/förråd. Fina ytskikt i hela lägenheten med enhetligt golv. Brf Västerstranden är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en bra avgift på 4 356 kr/månad där värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår. Västra Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från centrum. I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restauranger, vårdcentral, fina promenadstråk och boulebana. Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

 • Plus
 • Uteplats
Björkgatan 21, Bergviken, Luleå kommun

Björkgatan 21

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 845 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 429 kr/mån
30 496 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och fina lägenhet med inglasad balkong på populära Bergviken! Välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök. Lägenheten välkomnar dig med fint hatthylla för avhängning och förvaring. Vidare in till den öppna planlösningen finner du smakfullt ljust kök med god förvaring och plats för den större matgruppen invid. Öppen planlösning mot vardagsrum som inrymmer både soffa och matgrupp, utgång till den inglasade balkongen som vetter ut mot föreningens innergård och fint söderläge! Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Det finns ett sovrum i rymlig storlek med tillhörande garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd. HSB:s Brf Nejlikan i Luleå är en mycket omtyckt och aktiv förening med god ekonomi och flertalet gemensamhetsutrymmen. Här finns bland annat ett stort gym, en toppfräsch bastu med relax, hobbyrum, övernattningslägenhet, barnvagn- och cykelrum samt tvättstugor. Föreningen garanterar även en parkeringsplats per hushåll (125kr/mån tillkommer för den). Motorvärmare styrs via app! Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2,5 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, grill, solarium och postterminal. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

 • Plus
 • Balkong
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 2
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 3

Nordanträsk 28

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå
8 995 000 kr
250 m²
6 rum
7 781 m² tomt

Drömmer du om att bli ägare till en ståtlig hästgård med både stall, garage och industrihall med stadsnära läge? Varmt välkommen till dessa fantastiska och genomtänkta ytor! Bostadshuset är välplanerat in i minsta detalj och håller hög standard på både materialval och estetik. På entréplan möts du av en inbjudande och välkomnande hall med härligt ljusinsläpp och tjusig pardörr. Vackert kök med inredning i vitt och öppen planlösning till vardagsrummet med braskamin. Utrymme för stor matplats vid fönsterparti med fin utsikt över hästhagen. Det finns totalt fyra sovrum, varav tre av dem har tillgång till egen klädkammare. Allrum på övre plan med generös takhöjd, charmigt halvmånefönster och utgång till en väl tilltagen balkong med sydvästläge. Två eleganta och stilrena badrum, ett på vardera plan där ett av dem har lyxig dubbeldusch samt bastu. Enskild tvättstuga med groventré. Samtliga kvadrat lämnar inget kvar att önska! Den friköpta tomten på 7 781 m2 har ett mysigt läge med skogen som fint ramar in fastigheten. Enskilt vatten och avlopp. Stall på ca 170 kvm med fyra boxar, sadelkammare, spol- samt uppställningsspilta, fika/-omklädningsrum med WC och tvättmaskin. Industrihall på ca 290 kvm med tre portar varav två av dem är högportar. Det finns även en nygjuten platta avsedd för lastbilsgarage om ca 600 kvm där en köpare har möjlighet att fortsätta utveckla gården med byggnad efter behov. Gården värms upp med en pelletspanna belägen i industrihallen med kulvert till boningshuset och stallet. Vad mer kan man önska sig? Välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

 • Premium
Stationsgatan 70, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 70

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
67 m²
1 rum
vån 3/3
4 456 kr/mån
22 313 kr/m²

Denna vindslägenhet på hela 67 kvm, ligger i en vacker fastighet med anor från 1892 och erbjuder en levnad som är lika delar modern som den är laddad med historik. Lägenhetens höga läge i byggnaden ger en känsla av ett privat och ostört boende. Köket är utformat med smakfulla material- och färgval som tillsammans skapar en välkomnande atmosfär. Här finns gott om plats för såväl matlagning som umgänge! Vardagsrummet stoltserar med gott om yta för såväl soffgrupp som övrig möblering. I sovalkoven kan du skapa din alldeles egna fristad, ett mysigt och avskilt rum där det även finns plats för ex. en kreativ arbetsplats eller ett lugnt läshörn? Badrummet är praktiskt utformat med bekvämligheter som dusch och tvättmaskin. Denna bostad kommer inte att lämna någon oberörd med sina renoverade ytor och praktiska lösningar. Brf Luleåhus nr 18 är en populär bostadsrättsförening där lägenhetens månadsavgift inkluderar värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamma utrymmen består av tvättstugor, bastu med relax, uthyrningsrum, hobbyrum och cykelförråd. Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort. Varmt välkommen att boka in dig på visning vi länk på vår hemsida!

Lingonstigen 27, Kallkällan, Luleå kommun

Lingonstigen 27

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 795 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
4 636 kr/mån
19 725 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa trea på 91 m² högst upp i huset som ger fint ljusinsläpp! Stilrent kök i ljus kulör som har matplats ut mot den gemytliga innergården som har både fina gräsytor och lekpark. Luftigt och trivsamt vardagsrum med ingång från både hall och kök samt utgång till den mysiga inglasade balkongen. Två sovrum i bra storlek där det rymmer både större säng, tillhörande sängbord samt annan möblemang, i anslutning till ena sovrummet finns en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt en mindre som även inrymmer plats för arbetshörna. Badrum i bra storlek med dusch samt en gästtoalett. HSB:s Brf Kallkällan är en populär förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. I föreningen finns fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor, nyrenoverad bastu med omklädningsrum, hobbyrum, cykelförråd och samlingslokal. Förutom parkeringsplatser har föreningen även uppställningsplatser för exempelvis släp eller husvagnar. Kallkällan är ett omtyckt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat Coop Kallkällan, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Kallkällan har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 11