Mäklare Emma Holm

Emma Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Burströmsvägen 114, Burströmska, Luleå kommun

Burströmsvägen 114

Lägenhet
Burströmska, Luleå kommun
MOHV Luleå

1 195 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 789 kr/mån
15 828 kr/m²

- Social planlösning med balkong - Ljus och rymlig lägenhet - Helkaklat badrum med golvvärme - Naturnära område i stabil förening - Fönster åt två väderstreck Välkommen till Burströmska, Gärdan och denna trivsamma trea på tredje våningen! Generösa kvadratmetrar om 75,5 kvm som disponeras av hall med fina förvaringsmöjligheter via hatthylla och klädkammare/förråd invid hallen, trevligt och renoverat kök med utrymme för matplats intill fönsterparti. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum som nås både från hallen och köket. Två sovrum, varav det ena sovrummet har tillhörande garderober för förvaring och plats för dubbelsäng. Det finns även en inglasad balkong och ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Bostadens förråd finns i källarplan. Brf Gärdan är en av Luleås största bostadsrättsföreningar och ligger trivsamt placerat ca 2 km från stadskärnan. I månadsavgiften ingår värme, vatten/avlopp, kabel-TV, hushållsel och bostadsrättstillägg. Till medlemmarnas förfogande finns flertalet fina gemensamhetsutrymmen att tillgå såsom; festlokal, övernattningslägenheter, tvättstugor, hobbyrum, cykelförråd och motionsrum. Föreningen har trevliga och välskötta grönytor mellan huskropparna med lekplatser och grillplatser. Vidare finns generöst med parkeringsplatser för boende och gäster. Burströmska Gärdan utgör en del av Skurholmen och är ett stadsnära område med promenadavstånd till centrum. I närområdet finns omtyckta promenadstråk, minigolf, utomhus gym, pizzeria, mataffär och goda bussförbindelser. Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
Päronstigen 12, Hertsön, Luleå kommun

Päronstigen 12

Radhus
Hertsön, Luleå kommun
MOHV Luleå

2 195 000 kr

150 m²

6 rum

421 m² tomt

- Rymlig och ljus familjevilla i sutteräng - Fjärrvärme & fiber - Barnvänligt och populärt område - Fyra sovrum med möjlighet till fem - Två badrum fördelat på vardera plan Med ett trevligt solläge på Päronstigen väntar detta trevliga parhus på ny ägare. Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende endast 5 km från Luleå centrum och 500 meter från Hertsö centrum. På entréplan välkomnad du till en rymlig hall med förvaring via inre hall samt separat klädkammare, vidare in i bostaden finner du ett inbjudande kök i öppen planlösning med matplats invid. Vardagsrum och matsalen i öppen planlösning där det finns utrymme för en rejäl matplats med bord och stolar för många middagsgäster. Matsalen är ett före detta sovrum som går att återställa till det om så önskas. Badrum med dusch och invid badrummet finner du tvättstugan. En trappa ned till sutterängdel finns det fyra sovrum varav två av rummen är i generös storlek där det ryms dubbelsäng och övrigt möblemang. Utöver de fyra sovrummen finns utgång till bostadens baksida och uteplats på markplan, klädkammare samt förråd och badrum med dusch och bastu. Tomträtt om 496 kvm med fin gräsmatta, insynsskyddade häck och trivsamma uteplatser med sol hela dagen! Det finns även ett vidbyggt varmgarage där både bil och förvaring ryms! Uppvärmning sker genom fjärrvärme och fiber via Lunet finns anslutet. På Hertsön finns för- och grundskolor, bibliotek, nytt blivande badhus och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner och tennisplan, vintertid finns ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Hertsöträsket ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta där (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

Snövägen 109, Björkskatan, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snövägen 109

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
MOHV Luleå

2 195 000 kr

92,5 m²

4 rum

4 756 kr/mån
23 730 kr/m²

- Nyrenoverad under 2022 - Två uteplatser med trädäck - Badrum med bastu - 3 sovrum samt klädkammare - Solid förening med bra ekonomi Med ett trivsamt och bekvämt läge på markplan finner vi denna välplanerade och ljusa lägenhet som helrenoverades under 2022. Lägenhetens 92,5 m² är fördelade på fyra rum och kök som disponeras av smakfullt renoverat kök med matplats intill, vardagsrum med fina sällskapsytor och utgång till uteplats, tre sovrum varav två av sovrummen har egen klädkammare. Rymligt badrum med tvättmaskin och bastu. Helrenoverad lägenhet med enhetligt och tröskelfritt golv, renoverade ytskikt, kök och badrum. Här är det bara att flytta in och åtnjuta solens strålar hela dagen tack vare trevliga trädäckade uteplatser på både fram- och baksida av bostaden. Brf Björkskatan är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi, lägenhetens månadsavgift innefattar värme, vatten, kabel-TV och bredband. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av stora och fina renoverade tvättstugor, renoverad festlokal fullt utrustad med bord, stolar, porslin m.m, bastu med relax samt ett litet snickeri/hobbyrum. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till Luleå tekniska universitet och omtyckta aktivitetsområdet Ormberget med ett stenkast till Björsbyfjärden. Björkskatan centrum erbjuder mataffär, gym, hälsocentral, apotek, bibliotek och restauranger. Här bor du i fantastisk naturskön omgivning nära rekreationsområden och motionsspår och endast 15 minuters cykelväg till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Här finns goda bussförbindelser som både går till universitet och stan. Välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

  • Plus
  • Uteplats
Forskarvägen 79F, Porsön, Luleå kommun

Forskarvägen 79F

Lägenhet
Porsön, Luleå kommun
MOHV Luleå

995 000 kr

40 m²

1 rum

2 835 kr/mån
24 875 kr/m²

Välkomna till Forskarvägen 79F med ett av de bästa lägena på Forskarvägen, Porsön! Här bor du kvadratsmart med attraktivt och lugnt läge nära LTU (Luleå Tekniska Universitet). Det perfekta boendet för studenten eller för dig som ska köpa lägenhet första gången! Bostaden erbjuder en rymlig och välkommande hall med hatthylla och garderob. Från hallen nås badrum med badkar, vidare har bostaden en öppen och härlig planlösning med stora fönsterpartier och uteplats med ett av föreningens bästa läge! Köket är renoverat i fin grå nyans med gott om arbetsytor och förvaring i både över- och underskåp. Avslutningsvis finns en mysig sovalkov med utrymme för dubbelsäng och möjlighet till avskärmning med hjälp av exempelvis ett fint draperi. Till lägenheten hör även ett lättillgängligt förråd som nås inifrån lägenheten, som även exempelvis kan användas som klädkammare eller kontor. Det finns även ett tillhörande förråd precis bredvid lägenheten. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring. I föreningen finns gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor och bastu. I närheten finns förutom universitetet, träningscentret STIL, ICA-butik och Teknikens hus. Mjölkuddsberget ligger i närheten och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Uteplats
Jöns Davids väg 21, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Jöns Davids väg 21

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå

3 195 000 kr

129 m²

4 rum

551 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga 1 ½-plansvilla med bra läge i Södra Sunderbyn! Ett perfekt hem för den som söker både karaktär och modern komfort. Med en boarea på 129 kvm och biarea på 12 kvm finns gott om utrymme för hela familjen. Villan har fyra ROK varav tre, med möjlighet till fyra, sovrum, ett på nedre plan och två på övre plan. Hallen är rymlig och välkomnande med golvvärme och leder till ett charmigt och socialt kök med vedspis, vidare tar du dig till det rymliga och ljusa vardagsrummet som har plats för den större soffgruppen, matgrupp och övrigt möblemang. Om man önskar går det att dela vardagsrummet så att man får ytterligare ett fjärde sovrum. Badrummet är fint renoverat (2022) och har våtrumsmatta på väggar och golv med golvvärme, nyrenoverad tvättstuga (2023) finner du dörren bredvid badrummet, bra storlek och erbjuder god förvaring. En våning upp på övre plan återfinns två sovrum, båda i bra storlek. Här finns även badrum (2017) med badkar. Fasaden är av trä och ger huset en klassisk och genuin karaktär. I Södra Sunderbyn bor du i ett av Luleås mest eftertraktade och attraktiva villaområden. Närhet till förskola, skola, sporthall, ishall och elljusspår. Det finns två stycken badstränder, den ena på Näset och den andra på Grundet där även Sunderbyns scoutförening håller till. Under vintertid finns det draget skidspår ut till Tomholmen som är ett trevligt utflyktsmål för familjen. Gammelstads centrum ligger ca 3 km bort och där hittar du mataffär, apotek, badhus och gym. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

Sandviksgatan 17, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 17

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå

1 695 000 kr

55,5 m²

2 rum

2 742 kr/mån
30 541 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina gavellägenhet med trevligt läge centralt i välmående förening. Här välkomnas ni av en ljus och öppen hall med klädkammare, luftigt vardagsrum med större fönster i två väderstreck, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Stilrent kök i vita kulörer, snygg köksinredning och praktiska förvaringslösningar samt matplats invid fönster. Från vardagsrummet når ni den härliga inglasade balkongen. Bostaden har ett fint sovrum i bra storlek som rymmer säng och förvaring samt ett badrum som är utrustat med dusch. Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare. Brf Luleåhus nr 5 är en centralt belägen förening med god ekonomi och mycket fina gemensamma utrymmen. Fin tvättstuga finns i entréplan. I källaren i huset intill finns föreningens bastu/relax och samlingsrum. I föreningen finns även hobbyrum samt cykelförråd. Föreningen ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan och till Varvets fina grönområde med sandstränder. Stor fördel för området är att det, under hösten 2019, har öppnat en ny livsmedelsbutik i nybyggd fastighet endast ett stenkast från denna bostad. Runt knuten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & LTU. Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Hiss
Stationsgatan 25A, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 25A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå

1 945 000 kr

77 m²

3 rum

4 084 kr/mån
25 260 kr/m²

Rymlig lägenhet med fin utsikt mot Stadsfjärden belägen på tredje våning i fastighet från 1952. Härlig karaktär med högt i tak, helglasad balkongdörr, fint ljusinsläpp som gör att lägenheten känns rymligt och ljus samt stora väldisponerade rum. Bostaden är fördelade på två sovrum i bra storlek, rymligt vardagsrum, charmigt kök, badrum med dusch och separat gäst-wc. Det rymliga vardagsrummet har utgång till den inglasade balkongen som erbjuder båda fin vattenutsikt och bra solläge. Köket är utfört i retro stil med tillhörande matplats med fönster som vetter mot innergården. Lägenheten upplevs ljus och luftig och har en härlig takhöjd på 2,6 meter. Från vardagsrum och ett av sovrummen du underbar utsikt mot Stadsfjärden med dess båtliv under sommaren och den populära isvägen vintertid! Belägen i populärt kvarter vid hörnet av Tullgatan och Stationsgatan. Närhet till allt som centrum har att erbjuda såsom restauranger, shopping, aktiviteter och grönområden. I föreningen finns det fina gemensamma utrymmen som bastu, vinterförvaring för cyklar, hobbyrum, tvättstuga samt torkrum. I trapphuset finns det även en trappstolshiss. Ta chansen att göra dessa härliga kvadrat till ditt alldeles egna hem! Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Balkong
Kallaxön 155, Kallax/Kallaxön, Luleå kommun

Kallaxön 155

Fritidshus
Kallax/Kallaxön, Luleå kommun
MOHV Luleå

1 895 000 kr

86 m²

1 962 m² tomt

Varmt välkommen till mysiga Kallaxön och denna skärgårdsdröm. Välskött fritidshus endast 15 minuters båtfärd från Kallax. Under vinterhalvåret är närmaste väg på is från Lulnäset. Fastigheten består av en huvudbyggnad (ca 84 kvm varmbonat samt ca 23 kvm oisolerad glasveranda), sovstuga med två sovplatser och två större uthus. I huvudbyggnaden finns arbetskök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin och stora fönster som erbjuder vidsträckt utsikt mot vattnet. Två sovrum med totalt fem bäddar samt badrum med dusch och s.k separettoa. Från de två altanerna kan du njuta av såväl, morgon-, dags- som eftermiddagssol. Härlig och generös tomt på 1952 kvm, naturtomt med gräsmattor. Eget vatten via egen borrad brunn och eget avlopp med infiltration (stenkista). Vattnet ligger mindre än 50 meter från stugan med egen hamn och brygga. I fastigheten ingår en båtplats i Kallaxskärgårdens Samfällighetsförening. Kallaxön är en ö i mellersta delen av skärgården och ligger i närheten av Luleå Airport. På södra delen av ön finns Luleås största båtklubb Neptun där klubbens medlemmar och annat folk samlas under sommaren. På ön finns goda bärmarker med lingon, blåbär, hallon, tranbär och hjortron. Dessutom finns goda fiskevatten. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus

Visar alla 8