Mäklare Emma Holm

Emma Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun

Sandöskatan 421

Villa
Rörbäck, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 295 000 kr
64 m²
3 rum
1 650 m² tomt

Varmt välkommen till mysiga Sandöskatan och denna oerhört charmiga villa från 2017! Huvudbyggnad med kök, vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt ett sovloft med nedtagbar trapp via taket från ett av sovrummen. Här finns även luftvärmepump och en täljstenskamin som höjer både värmen och mysfaktorn. Stor och härlig altan i anslutning från både entré och vardagsrum med sol från flera väderstreck och fin utsikt ner mot vattnet. På fastigheten finns ytterligare byggnader i form av två gäststugor, bastubyggnad med både bastu och relax samt en charmig grillkåta. Trevlig altan som binder ihop byggnaderna på ett fint sätt samt vedeldad badtunna som kan nyttjas sommar som vinter. På tomten finns enskilt avlopp och enskilt vatten via vattenförening. Trevlig friköpt trädgårdstomt med gräsmatta, träd och buskar. Vattnet ligger endast ett stenkast bort och här finns möjlighet för bad, båt, fina skoterleder och fiske. I närområdena finns skidspår samt Rörbäcks Camping & Havsbad som är ett mysigt utflyktsmål med mycket fina sandstränder. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

Björkgatan 21, Bergviken, Luleå kommun
  • Idag kl 16:00

Björkgatan 21

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 845 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 429 kr/mån
30 496 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och fina lägenhet med inglasad balkong på populära Bergviken! Välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök. Lägenheten välkomnar dig med fint hatthylla för avhängning och förvaring. Vidare in till den öppna planlösningen finner du smakfullt ljust kök med god förvaring och plats för den större matgruppen invid. Öppen planlösning mot vardagsrum som inrymmer både soffa och matgrupp, utgång till den inglasade balkongen som vetter ut mot föreningens innergård och fint söderläge! Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Det finns ett sovrum i rymlig storlek med tillhörande garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd. HSB:s Brf Nejlikan i Luleå är en mycket omtyckt och aktiv förening med god ekonomi och flertalet gemensamhetsutrymmen. Här finns bland annat ett stort gym, en toppfräsch bastu med relax, hobbyrum, övernattningslägenhet, barnvagn- och cykelrum samt tvättstugor. Föreningen garanterar även en parkeringsplats per hushåll (125kr/mån tillkommer för den). Motorvärmare styrs via app! Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2,5 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, grill, solarium och postterminal. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
Krongårdsringen 28, Örnäset, Luleå kommun
  • Imorgon kl 17:00

Krongårdsringen 28

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
MOHV Luleå
795 000 kr
49 m²
1 rum
vån 2/3
4 443 kr/mån
16 224 kr/m²

Med ett trevligt läge på Örnäset ligger denna trivsamma och kvadratsmarta lägenhet på 49 m². Bostaden ligger bekvämt belägen två trappor upp, på våning 2 av 3. Planlösningen består av ett separat kök där den tilltänkte matplatsen är omgjord till en sovalkov (kan med lätthet återställas), samt ett rymligt vardagsrum med utgång till en stor och härlig inglasad balkong. Badrum med dusch och till lägenheten hör även ett källarförråd och närmsta tvättstuga ligger i källarplan i samma port. Brf Krongården är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi där lägenhetens månadsavgift inkluderar värme, vatten/avlopp, hushållsel, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamma utrymmen består av tvättstugor, gym, bastu, hobbyrum samt föreningsslokal och övernattningsrum. Du bor granne med stor matvaruaffär i form av Coop Forum och i närheten finns även apotek, restaurang, vårdcentral, fina promenadstråk, boulebana och Steel Park som är en betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. Här bor du med kommunikationer till både stadskärnan och Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 2
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 3

Nordanträsk 28

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå
8 995 000 kr
250 m²
6 rum
7 781 m² tomt

Drömmer du om att bli ägare till en ståtlig hästgård med både stall, garage och industrihall med stadsnära läge? Varmt välkommen till dessa fantastiska och genomtänkta ytor! Bostadshuset är välplanerat in i minsta detalj och håller hög standard på både materialval och estetik. På entréplan möts du av en inbjudande och välkomnande hall med härligt ljusinsläpp och tjusig pardörr. Vackert kök med inredning i vitt och öppen planlösning till vardagsrummet med braskamin. Utrymme för stor matplats vid fönsterparti med fin utsikt över hästhagen. Det finns totalt fyra sovrum, varav tre av dem har tillgång till egen klädkammare. Allrum på övre plan med generös takhöjd, charmigt halvmånefönster och utgång till en väl tilltagen balkong med sydvästläge. Två eleganta och stilrena badrum, ett på vardera plan där ett av dem har lyxig dubbeldusch samt bastu. Enskild tvättstuga med groventré. Samtliga kvadrat lämnar inget kvar att önska! Den friköpta tomten på 7 781 m2 har ett mysigt läge med skogen som fint ramar in fastigheten. Enskilt vatten och avlopp. Stall på ca 170 kvm med fyra boxar, sadelkammare, spol- samt uppställningsspilta, fika/-omklädningsrum med WC och tvättmaskin. Industrihall på ca 290 kvm med tre portar varav två av dem är högportar. Det finns även en nygjuten platta avsedd för lastbilsgarage om ca 600 kvm där en köpare har möjlighet att fortsätta utveckla gården med byggnad efter behov. Gården värms upp med en pelletspanna belägen i industrihallen med kulvert till boningshuset och stallet. Vad mer kan man önska sig? Välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

  • Premium
Sjögatan 7B, Bergviken, Luleå kommun
  • Idag kl 17:30

Sjögatan 7B

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 775 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 034 kr/mån
23 355 kr/m²

På attraktiva Bergviken finner vi på andra våning denna väldisponerade lägenhet på 76 m² med balkong! Här erbjuds hemtrevlig lägenhet med fina ytor och goda förvaringsmöjligheter. Kök med köksinredning i vit kulör med arbetsytor samt matplats intill. Två sovrum i bra storlek och ett inbjudande vardagsrum med tre större fönster som släpper in ett fint ljusflöde i rummet. Här finns även utgång till bostadens balkong med härligt solläge! Helkaklat badrum med golvvärme och dusch med glasväggar. Entréhall med klädkammare i anslutning. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd, båda finns belägna i husets källare. BRF Snöklockan är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 4 034 kr ingår värme, VA och bostadsrättstillägg. I föreningen erbjuds gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, hobbyrum, bastu med relax och cykelförråd. Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå tekniska universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till ICA Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
Stationsgatan 70, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 70

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
67 m²
1 rum
vån 3/3
4 456 kr/mån
22 313 kr/m²

Denna vindslägenhet på hela 67 kvm, ligger i en vacker fastighet med anor från 1892 och erbjuder en levnad som är lika delar modern som den är laddad med historik. Lägenhetens höga läge i byggnaden ger en känsla av ett privat och ostört boende. Köket är utformat med smakfulla material- och färgval som tillsammans skapar en välkomnande atmosfär. Här finns gott om plats för såväl matlagning som umgänge! Vardagsrummet stoltserar med gott om yta för såväl soffgrupp som övrig möblering. I sovalkoven kan du skapa din alldeles egna fristad, ett mysigt och avskilt rum där det även finns plats för ex. en kreativ arbetsplats eller ett lugnt läshörn? Badrummet är praktiskt utformat med bekvämligheter som dusch och tvättmaskin. Denna bostad kommer inte att lämna någon oberörd med sina renoverade ytor och praktiska lösningar. Brf Luleåhus nr 18 är en populär bostadsrättsförening där lägenhetens månadsavgift inkluderar värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamma utrymmen består av tvättstugor, bastu med relax, uthyrningsrum, hobbyrum och cykelförråd. Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort. Varmt välkommen att boka in dig på visning vi länk på vår hemsida!

Lingonstigen 27, Kallkällan, Luleå kommun
  • Idag kl 16:45

Lingonstigen 27

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 795 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
4 636 kr/mån
19 725 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa trea på 91 m² högst upp i huset som ger fint ljusinsläpp! Stilrent kök i ljus kulör som har matplats ut mot den gemytliga innergården som har både fina gräsytor och lekpark. Luftigt och trivsamt vardagsrum med ingång från både hall och kök samt utgång till den mysiga inglasade balkongen. Två sovrum i bra storlek där det rymmer både större säng, tillhörande sängbord samt annan möblemang, i anslutning till ena sovrummet finns en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt en mindre som även inrymmer plats för arbetshörna. Badrum i bra storlek med dusch samt en gästtoalett. HSB:s Brf Kallkällan är en populär förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. I föreningen finns fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor, nyrenoverad bastu med omklädningsrum, hobbyrum, cykelförråd och samlingslokal. Förutom parkeringsplatser har föreningen även uppställningsplatser för exempelvis släp eller husvagnar. Kallkällan är ett omtyckt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat Coop Kallkällan, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Kallkällan har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 7