Mäklare Emma Holm

Emma Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fältvägen 18, Rosvik, Piteå kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Fältvägen 18

Villa
Rosvik, Piteå kommun
MOHV Luleå
1 395 000 kr
117 + 58 m²
5 rum
1 119 m² tomt

I trevliga Rosvik väntar denna enplansvilla på ny familj. Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende med trevliga umgängesytor i ett fint kvarter. Huset erbjuder genomtänkta ytor om totalt 117 + 58 m². Renoverat arbetskök från IKEA med inredning i vitt som erbjuder både arbetsytor och förvaring. Öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum. Smakfullt renoverat badrum med våtrumsmatta på väggar och golv i ljus grå nyans. Det finns fyra sovrum (tonårsrum i anslutning från tvättstuga till garage), tvättstuga, bastu med dusch och förråd. Vidbyggt garage med fjärrstyrd port som nås från villan. Elljusspåret ligger ett stenkast bort och på vintern är det även skidspår. Rosvik ligger med bekvämt pendlingsavstånd både till Piteå och Luleå. En trevlig by vid havet med bekvämligheter så som obemannad bensinstation (OKQ8), Coop, bibliotek, ishall, sporthall, cateringverksamhet, frisersalong, restaurang, pizzeria och café. Det finns förskola och en skola med årskurs 1-6 i Rosvik. Rosvik har en småbåtshamn med tillgång till skärgården och en hamn för lite större båtar finns på Trundön samt ca 1 mil till Svartnäs där det även där finns båtplatser. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Höjdgatan 8B, Skurholmen, Luleå kommun

Höjdgatan 8B

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
745 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/2
3 162 kr/mån
28 654 kr/m²

Varmt välkommen till attraktiva Skurholmen och denna stilsäkra lägenhet på 26 kvm på Höjdgatan 8B! På andra våning finner vi en lägenhet som disponeras av välkomnande hall med klinkergolv, smakfullt renoverat kök med öppen planlösning mot allrummet med plats för matbord, säng och mindre soffa samt helkaklat badrum med dusch. Rymlig balkong som är inglasad, vilket förlänger säsongen då man kan nyttja den från tidig vår till senare höst! Bra bussförbindelse till både Centrum och LTU. Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet, centrum såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med större mataffär, restauranger och apotek. I området finns skog och natur alldeles runt hörnet med flera motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget där det vintertid bl.a. går att åka längdskidor. Här på Skurholmen bor du med närhet till förskolor och skolor från förskoleklass upp till årskurs 9. Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Balkong
Östra Pilgatan 32, Östermalm, Luleå kommun

Östra Pilgatan 32

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 095 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/2
2 251 kr/mån
35 323 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet på optimalt läge med närhet till stadskärnan och trevliga promenadstråk samt goda kommunikationer till Luleå tekniska universitet. Bostadens 31 kvadratmeter är disponerade på separat kök med plats för matgrupp, renoverat badrum med dusch, hall med avhängningsmöjligheter och ett generöst allrum där man platsbyggt en sovalkov samt separat klädkammare. Ett boende med enhetligt ljusa ytskikt, fint golv och genomtänkta lösningar! Brf Björken är en välskött förening med god ekonomi med tvättstuga, bastu/relax, hobbyrum och gemensamt cykelförråd. Den låga månadsavgiften inkluderar värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Gemensam balkong finns att nyttja mellan våningsplanen. Till lägenheten finns även ett rymligt källarförråd. Östermalm är ett omtyckt och populärt område som ligger med bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av restauranger och butiker. Här bor du naturnära med fina promenadstråk längs med Skurholmsfjärden där det även finns ett omtyckt utegym! Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. Välkommen att anmäla dig så återkommer vi till dig!

Stationsgatan 68, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 68

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 377 kr/mån
27 685 kr/m²

- Ljus och charmig vindslägenhet i anrik fastighet! - Fina takfönster & härligt ljusinsläpp - Modernt renoverat kök med matplats invid burspråk - Helkaklat badrum med golvvärme & tvättmaskin - Lugnt läge med stadens puls runt hörnet Välkommen till denna fina och charmiga vindsvåning på 54 m² belägen i en anrik fastighet från 1892 som andas historia och charm. Här är det bara att flytta in! Denna pärla har ett högt och härligt läge på tredje våningen med rejäla påkostade fönster som vetter mot grannskapets takåsar! Stilrent kök med moderna material- och färgval samt utrymme för mindre matplats som ligger mysigt till invid ett burspråk. Vardagsrum bjuder på en särskild charm med sina härliga vinklar och fantastiska ljusinsläpp från två generösa takfönster. Sovrummet ligger mysigt till i anslutning från köket och har fina förvaringsmöjligheter via klädkammare. Helkaklat badrum i anslutning från hall med dusch, vägghängd WC, inbyggd hylla och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga belägen i husets källare samt en trevlig uteplats belägen på föreningens innergård. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Parkeringsplats med motorvärmare kommer finnas tillgängligt för 300 kr/mån. Belägen på lugn gata vid hörnet av Stationsgatan och Hermelinsgatan med närhet till allt som centrumkärnan har att erbjuda såsom restauranger, shopping, goda busskommunikationer, aktiviteter och parkområden. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Rutvikssundsvägen 56, Rutvik, Luleå kommun
  • Ons 31 jul kl 17:15
Rutvikssundsvägen 56, Rutvik, Luleå kommun, bild 2
Rutvikssundsvägen 56, Rutvik, Luleå kommun, bild 3

Rutvikssundsvägen 56

Villa
Rutvik, Luleå kommun
MOHV Luleå
4 695 000 kr
150 + 37 m²
5 rum
1,8 ha tomt

Drömmer du om att bli ägare till en fastighet med gårdskänsla? Varmt välkommen till Rutvikssundsvägen 56 och dessa fantastiska ytor! Hemtrevlig och inbjudande villa om totalt 150 + 37 m² fördelat på ett våningsplan. Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett hus med trevliga umgängesytor i ett barnvänligt och naturnära område. Smakfullt kök med matplats i direkt anslutning och öppen planlösning till vardagsrum med täljstenskamin. Det finns fyra rymliga sovrum samt badrum och separat gäst-WC. I anslutning till garaget, som även innehar en infrabastu, finns husets tvättstuga. Den friköpta tomten på 17 927 kvm har ett mysigt läge med skog och ängsmark som fint ramar in fastigheten. Det finns även ett nyligt uppfört Attefallshus från Sorselestugan, oinrett och lämnar utrymme att forma efter eget behov och tycke. Fastigheten har vatten via vattenförening samt 3-kammarbrunn från byggåret. Uppvärmningen sker via frånluftsvärmepump och braskamin samt är ansluten till fiber via Lunet. Rutvikssund ligger intill byn Rutvik som är ett barnvänligt och populärt område. I byn finns både förskola och skola. Utöver det finns pizzeria, handelsträdgård, byahus och golfbana med restaurang. Villan kommer att förbesiktigas via Anticimex och kommer av säljaren dolda fel- försäkras. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Flugsnappargränd 13, Hertsön, Luleå kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Flugsnappargränd 13, Hertsön, Luleå kommun, bild 2
Flugsnappargränd 13, Hertsön, Luleå kommun, bild 3

Flugsnappargränd 13

Villa
Hertsön, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 045 000 kr
131 + 27 m²
4 rum
324 m² tomt

Vi är glada att kunna presentera detta kedjehus med tre sovrum, möjlighet till fler, i ett barnvänligt område på Hertsön! Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende endast ca 7 km från centrum. Här finns gott om plats för hela familjen och möjligheter till både avkoppling och gemenskap. På entréplan finns kök med matplats, fin bastu med dusch och relax, rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen på utsidan, tvättstuga samt gäst-WC. En trappa upp finns en övre hall med garderober, tre sovrum och badrum. Det vidbyggda garaget är omgjort till rum/förrådsutrymme och bastu med relax, det är goda förvaringsutrymmen här. Läget på huset är optimalt med ett bra solläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen och utomhuslivet på bästa sätt. Här kan du njuta av långa sommarkvällar på altanen eller i trädgården. Ett stort plus med detta hus är att det är anslutet till fjärrvärme. Det innebär att du kan njuta av en bekväm och energieffektiv uppvärmning året runt. På Hertsön finns för- och grundskolor, kyrka, affärer, restauranger, bibliotek och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner och tennisplan, vintertid finns ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Ormberget-Hertsöträskets naturreservat ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser. Det finns även oerhört gott om kommunala kommunikationer och direktbuss till Sunderbyn, Porsön och Storheden. Välkommen på visning, anmälan krävs via länk på vår hemsida!

  • Premium
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun, bild 2
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun, bild 3

Sandöskatan 421

Villa
Rörbäck, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 295 000 kr
64 m²
3 rum
1 650 m² tomt

Varmt välkommen till mysiga Sandöskatan och denna oerhört charmiga villa från 2017! Huvudbyggnad med kök, vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt ett sovloft med nedtagbar trapp via taket från ett av sovrummen. Här finns även luftvärmepump och en täljstenskamin som höjer både värmen och mysfaktorn. Stor och härlig altan i anslutning från både entré och vardagsrum med sol från flera väderstreck och fin utsikt ner mot vattnet. På fastigheten finns ytterligare byggnader i form av två gäststugor, bastubyggnad med både bastu och relax samt en charmig grillkåta. Trevlig altan som binder ihop byggnaderna på ett fint sätt samt vedeldad badtunna som kan nyttjas sommar som vinter. På tomten finns enskilt avlopp och enskilt vatten via vattenförening. Trevlig friköpt trädgårdstomt med gräsmatta, träd och buskar. Vattnet ligger endast ett stenkast bort och här finns möjlighet för bad, båt, fina skoterleder och fiske. I närområdena finns skidspår samt Rörbäcks Camping & Havsbad som är ett mysigt utflyktsmål med mycket fina sandstränder. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Premium
Gränsgatan 8C, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Gränsgatan 8C

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 056 kr/mån
20 764 kr/m²

På Gränsgatan 8C ligger denna ljusa och välplanerade lägenhet som är belägen en trappa upp med egen ingång och entréhall. Rymlig och social planlösning med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har gråa luckor och bra med förvaring samt utgång till balkongen. Öppen planlösning mot rymlig matplats och vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Två sovrum i bra storlek varav ena sovrummet har praktiskt garderobsystem via skjutdörrsgarderob. Badrummet renoverades 2013 och är helkaklat med fin inredning och tvättmaskin. Ny markis 2015. Brf Västerstranden är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en avgift på 5 156kr/månad där värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår. Västra Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från centrum. I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restauranger, vårdcentral, fina promenadstråk och boulebana. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Västergatan 1, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Västergatan 1

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 791 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkommen till denna vindsvåning om 68 kvm på Västergatan 1, med trevligt läge i hjärtat av Västra Skurholmen. En ljus och välplanerad lägenhet tack vare fönster i tre väderstreck. Rymlig och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket har skåpluckor i mörk nyans och gott om förvaringsmöjligheter samt utrymme för matplats invid. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns även utgång till balkongen som har fin utsikt över vatten! Lägenheten erbjuder även sovrum i bra storlek där dubbelsäng ryms samt badrum med dusch. Tillhörande förråd finns att disponera i källaren. Brf Loket är en trivsam mindre förening bestående på 9 st lägenheter. Föreningen har en fin placering med vatten intill och en trivsam uteplats med grill- och sittplatser sommartid. I källaren finns tvättstuga, bastu med relax, hobbyrum och förrådsutrymmen. Föreningen har 7 st parkeringsplatser med motorvärmare (separat kösystem). Västra Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från centrum. I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restauranger, vårdcentral, fina promenadstråk och boulebana. Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Balkong
Varvsgatan 55, Centrum, Luleå kommun

Varvsgatan 55

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 345 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
2 801 kr/mån
24 455 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvårummare i absoluta centrumkärnan! Lägenheten ligger endast en trappa upp och består av 55,5 m². Kvadratmetrarna är fördelade på separat kök med matplats, rymligt vardagsrum med plats för både soffa och annat möblemang, sovrum i bra storlek med inbyggd garderob och badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden har högre takhöjd som ger rymd! I föreningen finns det en gemensam tvättstuga i källaren och det är även där som lägenhetens tillhörande förråd finns beläget. HSB Brf Neptun är en bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en låg månadsavgift på 2 801 kr där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår. Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
Björkgatan 21, Bergviken, Luleå kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00

Björkgatan 21

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 845 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 429 kr/mån
30 496 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och fina lägenhet med inglasad balkong på populära Bergviken! Välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök. Lägenheten välkomnar dig med fint hatthylla för avhängning och förvaring. Vidare in till den öppna planlösningen finner du smakfullt ljust kök med god förvaring och plats för den större matgruppen invid. Öppen planlösning mot vardagsrum som inrymmer både soffa och matgrupp, utgång till den inglasade balkongen som vetter ut mot föreningens innergård och fint söderläge! Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Det finns ett sovrum i rymlig storlek med tillhörande garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd. HSB:s Brf Nejlikan i Luleå är en mycket omtyckt och aktiv förening med god ekonomi och flertalet gemensamhetsutrymmen. Här finns bland annat ett stort gym, en toppfräsch bastu med relax, hobbyrum, övernattningslägenhet, barnvagn- och cykelrum samt tvättstugor. Föreningen garanterar även en parkeringsplats per hushåll (125kr/mån tillkommer för den). Motorvärmare styrs via app! Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2,5 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, grill, solarium och postterminal. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 2
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 3

Nordanträsk 28

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå
8 995 000 kr
250 m²
6 rum
7 781 m² tomt

Drömmer du om att bli ägare till en ståtlig hästgård med både stall, garage och industrihall med stadsnära läge? Varmt välkommen till dessa fantastiska och genomtänkta ytor! Bostadshuset är välplanerat in i minsta detalj och håller hög standard på både materialval och estetik. På entréplan möts du av en inbjudande och välkomnande hall med härligt ljusinsläpp och tjusig pardörr. Vackert kök med inredning i vitt och öppen planlösning till vardagsrummet med braskamin. Utrymme för stor matplats vid fönsterparti med fin utsikt över hästhagen. Det finns totalt fyra sovrum, varav tre av dem har tillgång till egen klädkammare. Allrum på övre plan med generös takhöjd, charmigt halvmånefönster och utgång till en väl tilltagen balkong med sydvästläge. Två eleganta och stilrena badrum, ett på vardera plan där ett av dem har lyxig dubbeldusch samt bastu. Enskild tvättstuga med groventré. Samtliga kvadrat lämnar inget kvar att önska! Den friköpta tomten på 7 781 m2 har ett mysigt läge med skogen som fint ramar in fastigheten. Enskilt vatten och avlopp. Stall på ca 170 kvm med fyra boxar, sadelkammare, spol- samt uppställningsspilta, fika/-omklädningsrum med WC och tvättmaskin. Industrihall på ca 290 kvm med tre portar varav två av dem är högportar. Det finns även en nygjuten platta avsedd för lastbilsgarage om ca 600 kvm där en köpare har möjlighet att fortsätta utveckla gården med byggnad efter behov. Gården värms upp med en pelletspanna belägen i industrihallen med kulvert till boningshuset och stallet. Vad mer kan man önska sig? Välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

  • Premium

Visar alla 12