Mäklare Angelica Engman

Angelica Engman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gränsgatan 14G, Västra Skurholmen, Luleå kommun
  • Idag kl 16:30

Gränsgatan 14G

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 695 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 156 kr/mån
23 379 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma trea belägen på eftertraktade Västra Skurholmen. Denna bostadsrätt om 72,5 kvm har radhuskänsla tack vare sin genomtänkta disposition och dess placering på andra våningen med rymlig entré i markplan. Den har genomgående fina ytskikt och ett härligt ljusinsläpp som ger ett varmt och välkomnande intryck. Interiören erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som skapar ett socialt och luftigt utrymme. Köket är både trivsamt och funktionellt med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Lägenheten har ett smakfullt helkaklat badrum i ljusa kulörer och utrustad med behaglig golvvärme samt två sovrum i bra storlekar. Ytterligare en höjdpunkt med denna bostad är dess lummiga uteplats och mysiga balkong i soligt söderläge som erbjuder utmärkta möjligheter för avkoppling under de ljusare årstiderna. Brf Västerstranden är en populär bostadsrättsförening och i avgiften på 5 156 kr/månad ingår värme, vatten/avlopp, kabel-tv, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring. Västra Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns Circle K. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med Stora Coop, restauranger, vårdcentral och apotek. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fältspatstigen 12, Porsön, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 17:30

Fältspatstigen 12

Villa
Porsön, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 795 000 kr
120 + 38 m²
5 rum
407 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma och välskötta villa belägen på omtyckta och natursköna Porsöberget. Här erbjuds ett familjevänligt och bekvämt boende om 120 kvm, med en rogivande skog som omger husets baksida och ger en unik känsla av lugn och privatliv. Fastigheten har genomgående ljusa och inbjudande ytskikt, från den välkomnande hallen med vacker tapet och praktisk avhängning, till det rymliga och ljusa vardagsrummet med sin mysiga braskamin och utrymme för både sittgrupp och matbord, vilket skapar en perfekt miljö för umgänge och avkoppling. Stilfullt och välutrustat kök med ett charmigt platsbyggt skafferi och fönster med utsikt mot skogen, vilket bjuder på en idyllisk vy vid varje måltid. Intill köket finns ett flexibelt rum som lämpar sig väl som matsal eller ytterligare sovrum. Den inbjudande relaxavdelningen med bastu erbjuder en utmärkt plats för återhämtning. Utöver det finns tvättstuga och en gäst-WC på entréplan. En trappa upp finns en övre hall, rymligt badrum samt tre välproportionerade sovrum, alla med fina ytskikt som bidrar till husets genomgående trivsamma stämning. Denna fastighet kompletteras av moderna bekvämligheter såsom nyligen bytta fönster, vidbyggt varmgarage, praktiska förrådsutrymmen, bekväm tillgång till fjärrvärme och fiber. Den friköpta tomten erbjuder inte bara en utan två underbara uteplatser. Starta dagen med morgonsolen på den rymliga altanen på baksidan och avsluta den med eftermiddagsljuset på framsidan. Här bor ni på lugnt och trivsamt område med närhet till Porsö centrum med matbutik, gym, restaurang, förskola, och skola samt busshållplats med goda kommunikationer till centrumkärnan. Promenadavstånd till flera lekplatser, trivsamma naturstråk och träningsanläggningen StiL samt Luleå tekniska universitet. Huset är förbesiktigat av Anticimex och försäkrat mot dolda fel av säljaren. Varmt välkommen att boka in dig på visning via vår hemsida!

  • Plus
Ringgatan 41, Skurholmen, Luleå kommun
  • Imorgon kl 16:30

Ringgatan 41

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 345 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 1/2
4 315 kr/mån
22 417 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet med en optimal planlösning på populära Skurholmen! Lägenheten har en trivsam hall med praktiskt förvaringsutrymme. Välrenoverat kök (2023) som kommer från Epoq och har ett elegant utförande med gråa luckor och en praktisk köksö. Mjuka färger genomsyrar köket och skapar en elegant kontrast mot den öppna matplatsen och vardagsrummet. I sovrummet finner vi en heltäckningsmatta som ger en varm och mysig känsla samt en rymlig skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns ytterligare ett rum som lämpar sig perfekt för exempelvis kontor eller walk in closet. Badrummet har helkaklade väggar i tidlös vit färg och en svart våtrumsmatta på golvet bekvämt utrustad med golvvärme. Bostaden har genomgående ljusa väggar samt enhetligt snyggt golv. Rymligt förråd finns att disponera i källaren. Brf Stålet består av 120 lägenheter fördelade på 30 huskroppar. Månadsavgiften inkluderar motorvärmarplats och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Dessutom tillämpar föreningen enhetsmätning av elen, där lägenhetsinnehavaren endast betalar för förbrukad el, medan föreningen tar ansvar för de fasta kostnaderna. Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Här har du närhet till mysiga promendstråk och Skurholmsberget. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med Stora Coop, restauranger, vårdcentral och apotek. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Tjärhovsgatan 18 B, Gültzauudden, Luleå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Tjärhovsgatan 18 B

Lägenhet
Gültzauudden, Luleå kommun
MOHV Luleå
795 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/3
2 607 kr/mån
36 136 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta belägen på idylliska Gültzauudden. Denna bostadsrätt om 22 kvm bjuder inte bara på ett otroligt läge med utsikt mot havet utan också på en praktisk och välplanerad bostad perfekt för dig som söker ditt första egna hem eller övernattningslägenhet. För den som stiger in genom dörren öppnar sig ett välkomnande hem där varje kvadratmeter utnyttjats till sin fulla potential. Redan i den inbjudande hallen möts man av platsbyggda garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Direkt i anslutning ligger ett ljust och fräscht badrum med praktisk våtrumsmatta på väggar och golv. Allrummet, erbjuder ett fint ljusinsläpp och är yteffektivt kombinerat med en kokvrå. Området kring bostaden erbjuder det mesta man kan önska sig för ett trivsamt boende. Med centralt läge och närhet till både natur och service. Med utmärkta bussförbindelser och närhet till allt du kan önska dig. Det finns mysiga promenadstråk precis utanför dörren och en fin badstrand, utegym, Hälsans hus, ankdamm och grillplatser bara en kort promenad bort. Dessutom är det nära till isvägen vintertid vilket är perfekt för vinteraktiviteter. Bostaden är belägen i den trivsamma föreningen Brf Knipan, föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga och en trevlig grusad innergård med en mysig pergola att njuta av. Vid önskemål finns en parkeringsplats tillgänglig för endast 400 kr/mån. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Ringgatan 50, Skurholmen, Luleå kommun

Ringgatan 50

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
4 315 kr/mån
21 583 kr/m²

- Balkong i söderläge - Väldisponerad planlösning - Gavellägenhet - P-plats ingår - Goda kommunikationer till LTU och stadskärnan Ljus och trivsam lägenhet bekvämt belägen på första våningsplanet! Välkomnande hall, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare fönster åt två väderstreck. Härifrån nås även den trevliga uteplatsen i soligt söderläge. Kök i vit kulör med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp och med matplats intill fönster som vetter ut mot lummigt grönområde. Badrum med kaklade väggar i ljusa nyanser och våtrumsmatta på golv samt ett sovrum i bra storlek och ytterligare ett rum som lämpar sig perfekt för exempelvis kontor eller walk in closet. Utöver detta finns ett rymligt tillhörande källarförråd i samma trappuppgång och parkeringsplats invid husets gavel ingår. Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med Stora Coop, restauranger, vårdcentral och apotek. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Gymnasievägen 5A, Bergviken, Luleå kommun
  • Fre 26 apr kl 12:00

Gymnasievägen 5A

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 795 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 121 kr/mån
25 461 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och smakfullt renoverad bostadsrätt belägen på eftertraktade Bergviken. Denna ljusa och inbjudande lägenhet är belägen på tredje våningen och har genomgått en ombyggnation från en trea till en rymlig tvåa, vilket ger en total yta om 70,5 kvm fördelat på två rum och kök. Med en genomtänkt planlösning och högkvalitativa materialval erbjuder bostaden en mycket behaglig boendemiljö. Köket står i centrum och är utrustat med moderna bekvämligheter och detaljer såsom en köksö i elegant svart utförande och infälld belysning som skapar en inbjudande atmosfär. Badrummet är helkaklat i ljusa kulörer och för ytterligare bekvämlighet finns ett separat tvättrum. Det luftiga sovrummet är utrustat med en praktisk garderobsvägg. Även i hallen finner man smarta förvaringslösningar genom en platsbyggd skjutdörrsgarderob, vilket underlättar en organiserad vardag. Vardagsrummet är både rymligt och trivsamt, med ekparkett som sträcker sig genom samtliga rum, vilket skapar en enhetlig och varm känsla i lägenheten. Från vardagsrummet nås den generösa inglasade balkongen som bjuder på ett soligt läge och utgör det perfekta utrymmet för avkoppling. Till lägenheten hör även ett källarförråd samt ett matkällarförråd för ytterligare förvaringsbehov. Dessa utrymmen är belägna i husets källare. Brf Luleåhus nr 12 är en välskött och trivsam föreningen med låga avgifter, till medlemmarnas förfogande finns gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga (Gymnasievägen 3), bastu med relax (Gymnasievägen 5), hobbyrum, cykelförråd och soprum. Otroligt centralt belägen förening med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, men i ett lugnt läge med naturen runt hörnet. Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Östra Parkgatan 15B, Östermalm, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra Parkgatan 15B

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 245 000 kr
35,5 m²
2 rum
vån 2/2
2 703 kr/mån
35 070 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga tvåa i det populära området Östermalm! Belägen en trappa upp bjuds du på välplanerade 35,5 kvadratmeter i gott skick. Bostaden bjuder på ett enhetligt laminatgolv som är genomgående i bostaden, kök och allrum med fint ljusinsläpp vilket ger en mysig och ljus atmosfär, helkaklat och luftigt badrum samt en rymlig balkong i soligt läge. Dessutom har bostaden en låg månadsavgift. Östermalm är ett omtyckt och populärt område. Här bor du med närhet till det bästa Luleå har att erbjuda – en kort promenad tar dig till myllrande stadsliv med butiker, restauranger och kulturella utbud. Den natursköna omgivningen vid Skurholmsfjärdens glittrande vatten är också inom räckhåll, och lägenhetens läge garanterar dig tillgång till utmärkta kommunikationer både mot centrum och Luleå tekniska universitet. HSB Brf Björken är en otroligt centralt belägen förening med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, men i ett lugnt läge med naturen runt hörnet. Föreningens ekonomi och likviditet är god och i månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband samt bostadsrättstillägg. Föreningen har fina gemensamma utrymmen i form av miljörum, cykelförråd och tvättstuga. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 7