Norra torlandsgatan 17A

Blomängen, Östersunds kommun Se på karta

1 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
BRF Stormhatten
Om föreningen
Avgift
3 051 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
22 547 kr/m²

Vid Tegelplans goda serviceutbud finner ni nu denna välplanerade och renoverade tvåa, bekvämt belägen endast en halv trappa upp. Här bor ni i mycket välskött förening med välrenoverade fastigheter där både el och bredband ingår i den låga månadsavgiften.

Här är det renoverade badrummet med sitt lyxiga mosaikgolv och golvvärme verkligen pricken över i:et och sovrummets liggande panel är både snygg och modern. Detta tillsammans med de enhetliga golven och de ljusa väggarna skapar ett fantastiskt stilrent helhetsintryck och en känsla av trivsel infinner sig snabbt. Lägenhetens rum nås samtliga från den välkomnande och ljusa hallen med gott om förvaring i inbyggda garderober. Sovrummet har en härligt ombonad känsla och vardagsrummet är både ljust och rymligt med utgång till balkongen med bra solläge i sydväst.

I BRF Stormhatten, en av Östersunds mest välskötta föreningar med stora renoveringar utförda, bor och trivs människor i alla åldrar. Här finns gemensamma tvättstugor, hobbyrum och gym samt bastu för medlemmarna. Här bor ni med ett fantastiskt serviceutbud med både livsmedelsaffär, café, restaurang och gym i området och endast en kort promenad eller bussresa in till centrala Östersund.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Fredrik Berglund

Bjurfors Östersund
Mäklare Fredrik Berglund, Bjurfors Östersund
0725299300