Brogatan 11, Accepterat pris

Brotorp - Järvastaden, Sundbyberg Se på karta

3 150 000 kr

2 695 000 kr +17%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Sprinta i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
3 243 kr/mån
Pris/m²
58 333 kr/m²

*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING ***

Varmt välkomna till en fantastiskt välplanerad 2:a. En pärla i nyproducerat skick med uteplats i fritt och ostört läge. Här bor man i dubbel bemärkelse precis mellan pulserande cityliv och rogivande natur. I hallen finns garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum samt modernt kök med matplats för flera samsas i en modern öppen planlösning. Ljusa fina materialval och stora fönster gör att lägenheten känns härligt trivsam och luftig. Rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter tack vare den platsbyggda skjutdörrsgarderoben. Lägenheten funkar utmärkt för en som två boende.

Denna expansiva del av Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här finns områdets egna Ica butik, där det planeras ett Ica Kvantum som ligger beläget alldeles intill bostaden. När området är färdigbyggt kommer det dessutom att finnas flertalet cafér och butiker.

Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 504 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Om du hellre tar en promenad så tar det 10-15 min att ta dig till Ulriksdal och Hallonbergen.

När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger på några minuters avstånd från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort.

År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna