Kommande

Stockenbergsgatan 13

Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Gräddhyllan i Halmstad
Om föreningen
Avgift
2 427 kr/mån
Pris/m²
43 780 kr/m²
Kommande

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFO!

Nu saluförs denna trevliga 2:a om 41 välplanerade kvadratmeter i absolut toppskick. Till lägenheten hör en fantastisk uteplats om hela 25 kvm i härligt söderläge och med utsikt över den trevliga innergården. Invändigt råder en genomgående hög standard i form av kvalitativa och stilrena materialval.

Här erbjuds en nyproducerad bostad där inget har lämnats åt slumpen med 41 välplanerade kvadratmeter där du som köpare kan flytta rätt in utan att behöva lyfta ett finger! Köket är i stilren design från Ballingslöv med goda förvaringsmöjligheter i form av över samt underskåp med en snygg stenskiva i Silestone. Från köket når ni det rymliga vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp, på golv finner ni ett snyggt ekparkett som är genomgående i hela bostaden förutom i hall där ligger det ett snyggt klinkergolv i 60x60 plattor. Bostaden bjuder även på ett generöst badrum i modernt utförande i form av snygga kakelplattor samt klinker och bland annat en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Vidare in i bostaden finner ni ett stort sovrum med plats för en fullstor säng och tillhörande sängmöbler och platsbyggda garderober. Sist men inte minst når ni ut från vardagsrummet till den fantastiska uteplatsen om cirka 25 kvadratmeter - Möjlighet till inglasning finns!

Här bor ni centralt med bekvämt avstånd till Halmstad citys utbud av butiker/restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer, vackra naturområden och havet.

Passa på innan någon annan hinner före - vi ses på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Emir Aljaaf

Svenska Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Emir Aljaaf, Svenska Mäklarhuset Halmstad
076-893 71 35

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.