Sätunavägen 16F, 1 tr

Centrala Märsta, Sigtuna kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 595 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Arenberga i Märsta
Om föreningen
Avgift
4 084 kr/mån
Driftkostnad
4 680 kr/år
Pris/m²
24 917 kr/m²
Antal besök
2 020
Dagar på Hemnet
29

Gavel-tvåa på endast 1 trappa på populära Sätunavägen! Gavelläget ger extra ljus och rymd till lägenheten och ger vardagsrummet fönster i två väderstreck, ett extra fönster i badrummet och totalt fönster i tre väderstreck för hela lägenheten. Mycket trivsam tvåa med många praktiska lösningar. Köket rymmer matbord och har bra arbets- och förvaringsyta samt utgång till den stora och inglasade balkongen. I hallen finns två inbyggda garderober samt en inredd klädkammare. Rymligt sovrum som är enkelt att möblera. Badrum med tvättmaskin och vardagsrummet rymmer större sällskap och har flera möbleringsmöjligheter.

En reparationsfond på 7 294 kr finns att nyttja för renovering av lägenheten om så önskas. I samma hus finns lägenhetens källarförråd och cykelförråd med egen utgång till gatan. Tvättstugan ligger precis i huset bredvid, nr 18, och på andra sidan gården finns föreningens bastu.

På föreningens innergård finns trevliga uteplatser och grillplatser. Föreningen har flera alternativ till parkeringsplatser och besöksparkeringar.
Här bor du centralt med kort promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min.

Läs mer hos mäklaren
AFI FastighetsMäklare

Kontakta mäklaren

Gabriel Krogius

AFI FastighetsMäklare
Mäklare Gabriel Krogius, AFI FastighetsMäklare
070-275 00 12

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.