Mäklare Gabriel Krogius

Gabriel Krogius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Bangatan 49C, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Västra Bangatan 49C

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 951 kr/mån
23 312 kr/m²

Trivsam trea på 77 kvm med stora rum och ytor. I samma hus finns en av föreningens tvättstugor, samt lägenhetens förråd och gemensamt cykelförråd. Hög funktion med stilrent och renoverat kök med matplats, renoverad hall med 5 platsbyggda garderober och en klädkammare. Två rymliga sovrum som är enkla att möblera och ett stort vardagsrum som rymmer det mesta. Inglasad balkong i soligt västläge och utsikt över föreningens innergård. Hela lägenheten har dessutom fått nya fönster i och med föreningens fönsterbyte. Föreningen har flera parkeringsplatser och varm-/kallgarage för uthyrning. Flera gästparkeringar finns som de boende kan nyttja kostnadsfritt mot tillstånd digitalt som kostar 400 kr/år. Tack vare lägenhetens läge är den mycket insynsskyddad. Det finns gott om bra förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och en klädkammare. Föreningen har trevliga innergårdar med lek- och grillplatser. Stabil HSB förening där det mesta ingår i avgiften. Det finns även bastu och gästlägenhet att hyra i föreningen. Från Västra Bangatan når du snabbt Märsta Station, skolor och närservice. Närliggande Sätuna Torg är under total renovering och kommer i framtiden bli en helt ny knytpunkt vid Märsta Station. Trots sitt centrala läge är det inte långt till naturen för härliga promenader, på andra sidan järnvägen breder nämligen landsbygden ut sig. Från Märsta Station går snabbtåg till Stockholm C och Uppsala C, samt bussar till Arlanda.

 • Balkong
Sätunavägen 19D, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Sätunavägen 19D

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
2 195 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 394 kr/mån
24 525 kr/m²

Helrenoverad 4:a på Sätunavägen från 2022 med två ingångar från trapphuset! Lediga garageplatser finns. Mycket trivsam lägenhet med hög standard där genomtänkta renoveringar gjorts för både stil och trivsel. Helt nytt kök med komplett maskinpark och utgång till stor inglasad balkong. Helkaklat badrum från 2022, samt en gäst WC som även den är helkaklad med modern inredning. El är dragen gömd i väggarna (många lägenheter har utanpåliggande el i området). I vardagsrummet är det även förberett med dragning av el i vägg för tv, så att list inte behövs och kablar blir gömda. Föreningen har nyligen bytt alla lägenhetens fönster och det höga läget ger ett bra insynsskydd och fin utsikt. Ytskikt med vitmålade väggar, matchande trälaminatgolv och infällda spotlights i taket förhöjer den nyrenoverade känslan. Belysningen kan styras med app/telefon via Plejd. För närvarande finns lediga garageplatser! Stabil HSB-förening som de senaste åren investerat i bl.a. bergvärme och solceller. Under 2021 påbörjades installation av 6 st laddplatser för elbilar. I föreningen finns bastu och relaxavdelning med gym, och på innergårdarna finns fina ute- och grillplatser. I samma hus finns cykelförråd och lägenhetens förråd. Föreningen har flera alternativ till parkeringsplatser och besöksparkeringar, du kan även använda föreningens parkeringsplatser med ett parkeringstillstånd för endast 1 000 kr/år. För de boende i föreningen så har föreningen ett fördelaktigt kollektivt upphandlat elavtal. Här bor du mycket centralt i ett lugnt och efterfrågat område med naturen inpå knuten och med kort promenad till Märsta Station. Närhet till de mesta så som matbutiker, fina grönområden och pendeltågsstation samt Märsta Centrum. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm och Uppsala på ca 20-25 min med SJ och Arlanda på ca 15 min. Sätuna Torg vid Märsta Station genomgår nu en större renovering och här skapas ett nytt torg där det planeras för nya affärslokaler och verksamheter.

 • Balkong
Sätunavägen 14C, Centrala Märsta, Sigtuna kommun
 • Sön 3 mar kl 12:30

Sätunavägen 14C

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 450 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 394 kr/mån
20 567 kr/m²

Trivsam trea på populära Sätunavägen med insynsskyddat läge och fin utsikt! Nya fönster installerades 2023 och ny säkerhetsdörr 2024. I samma hus finns tvättstuga och bastu. Två sovrum som är enkla att möblera och kök med många skåp för förvaring och två bänkskivor som ger bra arbetsyta. I hallen finns plats för möblering och förvaring finns i en inbyggd garderob och en klädkammare. Rymligt vardagsrum som rymmer det mesta. I samma hus finns lägenhetens källarförråd och cykelförråd med egen utgång till gatan. På föreningens innergård finns trevliga uteplatser och grillplatser. Föreningen har flera alternativ till parkeringsplatser och besöksparkeringar. Här bor du centralt med kort promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min.

 • Plus
 • Balkong
Odenvägen 9, BV, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Odenvägen 9, BV

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 495 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
3 230 kr/mån
31 809 kr/m²

Gaveltvåa med stor uteplats och hög standard! Parkeringsplats kan övertas direkt. Här finner du en svårslagen tvåa med mycket hög funktion tack vare en genomgående hög standard och genomtänkta lösningar. Bekvämt belägen i bottenplan utan trappor. Köket är ovanligt stort för en tvåa med mycket bra arbetsyta, många skåp för förvaring och komplett maskinpark. Även badrummet har gott om svängrum samt med golvvärme, handdukstork och tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har en glasvägg ut mot vardagsrummet vilket ger extra ljus och rymd till hela lägenheten. Lägenhetens gavelläge ger fönster i två väderstreck. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt som ekparkett och vitmålade väggar. Parkering kan övertas direkt och ligger endast ett fåtal meter från lägenheten. Förråd finns bekvämt i samma hus bredvid lägenhetsdörren. I föreningen finns även bastu, tvättstuga och cykelförråd. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger, livsmedelsbutik och närservice. Från Märsta Station nås Stockholm och Uppsala på ca 20 min vardera, och Arlanda på ca 15 min. Området runt Odenvägen är idylliskt och lugnt och trivsamt med närhet till allt. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Vänortsringen 2A, BV, Centrala Märsta, Sigtuna kommun
 • Budgivning pågår

Vänortsringen 2A, BV

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 095 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 959 kr/mån
14 898 kr/m²

Sällsynt tillfälle! Tvåa (möjlig 2,5:a) om 73,5 kvm i bottenplan med uteplats och egen ingång! Nu finns chansen att förvärva en sällsynt typ av lägenhet med rymliga ytor och många bra tillgångar, bekvämt belägen på bottenplan utan trappor och med egen ingång från föreningens innergård. Den stora uteplatsen har lampa och eluttag och rymmer större möblemang. Den är även skyddad under tak och får som en egen gräsplätt inramad av en häck. Läget i sydväst ger dessutom sol långa dagar. Vid den stenlagda entrén så finns en andra uteplats med plats för möblemang bakom staket och med buskar runt om. Det finns även en reparationsfond om ca 13 110 kr att nyttja till viss renovering av lägenheten. Lägenheten disponerar rymligt sovrum som är enkelt att möblera och ett kök med matplats för 4-6 personer samt bra arbets- och förvaringsyta. Vardagsrummet är enkelt att möblera och i luftig planlösning med ingång från både hall och kök. Badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Hall med plats för flera möbler och här finns även ett stort förråd med fönster som skulle kunna göras om till rum eller kontor. Tvättstuga finns i samma hus och föreningen har gemensamhetslokal och övernattningsrum att hyra. Mycket bra centralt läge med gångavstånd till Märsta centrum och nära buss som tar dig snabbt till Märsta Station. I Märsta Centrum finns allt du behöver som livsmedelsaffärer, restauranger, shopping, vårdcentral, systembolag, bibliotek, veterinär och övrig närservice.

 • Uteplats
Sätunavägen 8A, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun

Sätunavägen 8A

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
5 069 kr/mån
24 917 kr/m²

Äntligen en gaveltvåa med balkong från vardagsrummet på populära Sätunavägen! Gavelläget ger ett extra fönster i vardagsrummet och ett fönster i badrummet vilket skapar en ljus och trivsam lägenhet. I hela lägenheten ligger enhetligt trälaminatgolv och ljust målade väggar. Köket går i vitt och har en matplats samt har uppgraderats med ny diskmaskin, ugn och spis från 2020. I hallen finns både en klädkammare och en inbyggd garderob som ger mycket bra förvaringsmöjligheter samt plats för fler förvaringsmöbler. Stor och inglasad balkong som rymmer större möbler med fin utsikt mot horisont tack vare lägenhetens läge högst upp i huset. På föreningens innergård finns trevliga uteplatser och grillplatser. Föreningen har flera alternativ till parkeringsplatser och besöksparkeringar. Som medlem i föreningen kan du köpa ett parkeringstillstånd för 800 kr/år och utnyttja alla föreningens gästplatser. I samma hus finns lägenhetens källarförråd och cykelförråd med egen utgång till gatan. Tvättstugan ligger precis i huset bredvid, nr 12, och föreningen har även en bastu. På populära Sätunavägen bor du centralt med kort promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min.

 • Balkong
Västra Bangatan 47C, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Västra Bangatan 47C

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/4
2 946 kr/mån
30 833 kr/m²

Etta i bottenplan med uteplats och stort kök! Välkommen till denna trivsamma etta, bekvämt belägen i bottenplan utan trappor. Lägenheten har en stor och inglasad uteplats i soligt söderläge, med skjutdörrar som gör att man får tillgång till gräsmattan utanför. Lägenheten är trivsamt utformad med ett stort kök med plats för matbord och gott om arbets- och förvaringsyta. Hallen rymmer hatthylla, skoställ och större möbler som garderober eller byråer där det idag finns en platsbyggd kontorsdel. I hallen finns även en klädkammare och ett städskåp. Vardagsrummet är enkelt att möblera med både sängdel och soffgrupp. Detta hus är i föreningen närmast Märsta Station, och nås härifrån efter en kort promenad. I samma hus finns källarförråd och cykelförråd. På bekvämt avstånd i huset bredvid finns tvättstuga. Föreningen har flera parkeringsplatser och varm-/kallgarage för uthyrning. Flera gästparkeringar finns som de boende kan nyttja kostnadsfritt mot tillstånd digitalt som kostar 400 kr/år. Stabil HSB förening där det mesta ingår i avgiften. Det finns även bastu och gästlägenhet att hyra i föreningen. Trevliga innergårdar med lek- och grillplatser. Från Västra Bangatan når du snabbt Märsta Station, skolor och närservice. Närliggande Sätuna Torg är under total renovering och kommer i framtiden bli en helt ny knytpunkt vid Märsta Station. Trots sitt centrala läge är det inte långt till naturen för härliga promenader, på andra sidan järnvägen breder nämligen landsbygden ut sig. Från Märsta Station går snabbtåg till Stockholm C och Uppsala C, samt bussar till Arlanda.

 • Uteplats
Trädgårdsmästeriets väg 3A, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Trädgårdsmästeriets väg 3A

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
3 650 000 kr
141 m²
6 rum
vån 4/4
9 194 kr/mån
25 887 kr/m²

Mycket sällsynt tillfälle att förvärva denna etagelägenhet om 6 rok om hela 141 kvm i populära Steninge Slottsby. Lägenhetens gavelläge högst upp i huset erbjuder en balkong i svårslaget läge med milsvid utsikt bort mot Mälaren. Med fönster i två väderstreck från två våningar skapas en sällsynt och häftig karaktär med unik typ av planlösning med extra ljus och rymd. I framförallt vardagsrum och kök märks denna av där takhöjden fortsätter upp till det övre planet och har en sammankoppling med det övre planets allrum. Allrummet avdelas med stilrena räcken i glas och detaljer som stora fönsterpartier och snedtak bidrar till känslan av ett unikt boende. Förutom detta erbjuds även ett mycket praktiskt boende med 4 st sovrum och två badrum, samt ett vardagsrum och ett allrum. Trivsamt kök från Vedum med matplats och i social planering mot vardagsrummet med utgång till balkong mellan. Genomgående går vitmålade väggar med ekparkett på golvet. Lägenheten värms upp av vattenburen golvvärme vilket ger en avsaknad av radiatorer och extra rör och bidrar till det stilrena intrycket. Bra platsbyggd förvaring i två förråd samt en stor garderob i hallen bakom skjutdörrar i spegelglas. Hiss finns i huset och som nyinflyttad erbjuds man parkeringsplats direkt. I månadsavgiften ingår det mesta som värme, VA samt TV (paket Lagom) och bredband via Telia. Denna adress är en av de som kommer närmast Steninge Slott, Steninge Bruk med affär och restaurang samt Mälaren. Här bor du i ett nytt och utvecklande område runt Steninge Slott och vackra omgivningar nära Mälaren. I området finns fina strövområden och populära Steninge Bruk med butiker och restaurang. Promenadavstånd till Mälaren och Steningebadet. Flottviks båtklubb och Steninge Marina med båtplatser finns i närheten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Västra Bangatan 65 D, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Västra Bangatan 65 D

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 950 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
4 951 kr/mån
25 325 kr/m²

Äntligen en helrenoverad trea på populära Västra Bangatan. Här är både badrum (med golvvärme) och kök renoverade och stilrena ytskikt i hela lägenheten. Redan i hallen presenterar sig skicket med vitmålade väggar och klinkergolv samt en vägg med stenskiffer i vitt. I sovrummen och vardagsrummen är väggarna vita och på golvet ligger ett stilrent trälaminatgolv. Helkaklat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Mycket trivsamt kök med matplats och modern standard. Bästa balkongläge i söder med sol långa dagar och fin utsikt mot innergården. Ny el i lägenheten tillsammans med en utbytt elcentral i hallen. Trevliga detaljer som takstuckaturer i alla rum. Det finns dessutom mycket bra förvaringsmöjligheter i totalt 5 st inbyggda garderober och en inredd klädkammare. Två rymliga sovrum och ett stort vardagsrum som är enkelt att möblera. Trevlig innergård med lek- och grillplats. Stabil HSB förening där det mesta ingår i avgiften. Det finns även bastu och gästlägenhet att hyra i föreningen. I samma hus finns källarförråd och cykelförråd. På bekvämt avstånd i huset bredvid finns tvättstuga. Föreningen har flera parkeringsplatser och varm-/kallgarage för uthyrning. Flera gästparkeringar finns som de boende kan nyttja kostnadsfritt mot tillstånd digitalt som kostar 400 kr/år. Från Västra Bangatan når du snabbt Märsta Station, skolor och närservice. Närliggande Sätuna Torg är under total renovering och kommer i framtiden bli en helt ny knytpunkt vid Märsta Station. Trots sitt centrala läge är det inte långt till naturen för härliga promenader, på andra sidan järnvägen breder nämligen landsbygden ut sig. Från Märsta Station går snabbtåg till Stockholm C och Uppsala C, samt bussar till Arlanda.

 • Balkong
Ekilla gårdsväg 52, Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun

Ekilla gårdsväg 52

Lägenhet
Märsta - Ekilla, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 142 kr/mån
23 013 kr/m²

Modern standard i kök och badrum! Rymlig trea om hela 78 kvm med ljusa och enhetliga ytskikt i hela lägenheten. Förening med mycket god ekonomi där lediga garage finns, och kort kötid till parkeringsplatser. Mycket nära till nybyggda Tingvallaskolan (F-7) bara en kort promenad bort. Det finns en reparationsfond om hela 13 466 kr som hör till lägenheten och kan användas till renovering och vissa inköp. Stor balkong med högt och privat läge och sol långa dagar tack vare sydväst-läget. Modernt kök med gott om förvaring i flera skåp och lådor samt arbetsyta på två köksbänkar. I köket ryms även matbord för 4-6 personer. Exklusivt badrum vars planlösning har ändrats för att ge mer svängrum och större duschyta. I badrummet finns även en tvättmaskin med arbetsbänk ovan. Två sovrum som rymmer det mesta och i hallen finns utrymme för garderober och byråer, samt förvaring i en rymlig klädkammare. Säkerhetsdörr och klinkerdörr vid entrén. Vardagsrum som är enkelt att möblera och med utgång till en rymlig balkong i soligt sydväst-läge och med fin utsikt tack vare det höga läget. Här bor du i en stabil HSB förening där värme, vatten, TV och bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen har även tillgångar som bastu, gym, tvättstuga samt en gemensamhetslokal. Naturen finns nära inpå och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats precis bredvid föreningens fastighet. Även närhet till Sigtuna via bussarna eller de fina cykelvägarna som går hela vägen fram till Sigtunas Strandpromenad.

 • Balkong
Merkurigatan 48, Märsta - Steninge, Sigtuna kommun

Merkurigatan 48

Lägenhet
Märsta - Steninge, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 995 000 kr
116,5 m²
5 rum
7 310 kr/mån
17 124 kr/m²

4 sovrum och 2 badrum samt carport! Bostadsrättsradhus med 5 rum om ca 116,5 kvm med hög funktion och många bra tillgångar i populär förening. Två badrum, det ena helrenoverat med dusch och det andra med badkar. 4 rymliga sovrum och ett stort förråd med fönster som kan användas som sovrum eller kontor. Här ryms den stora familjen med ett rymligt vardagsrum med utgång till en av de tre uteplatserna. Kök med bra arbetsyta och förvaring i många skåp och lådor samt matplats för 4-6 personer. Tre uteplatser, där den ena är en stor altan på baksidan, delvis under tak. Den andra är en fin altan på husets framsida och från det övre planet nås en inglasad balkong. Hall med kapprum och tvättstuga. Grönt läge nära natur och på återvändsgata utan genomfartstrafik. Egen tomt som är sällsynt välordnad med plan gräsyta och planteringar inramad av vindskydd med klätterväxter. På tomten står även förråd. Egen uppfart med plats för 2 bilar och carport med eluttag. I huset sker uppvärmning via luftvärme, vilket gör att det inte finns några element vilket är både praktiskt och stilrent. Hela huset har fått nya fönster 2021. Nära skolor, förskolor, lekplats, naturområden med motionsspår och buss som går till Märsta Station. Från bostaden kan du promenera med barnen till skola- och dagis samt ha trevliga dagar i skog och natur. Både elljusspår och hundrastgård ligger nära bostaden. Kommunikationerna är utmärkta och tar dig till Märsta centrum eller pendeltågstationen där du enkelt kan ta dig vidare till Sigtuna, Arlanda, Uppsala eller Stockholm city.

 • Balkong
 • Uteplats
Körsbärsvägen 17, Steningehöjden, Sigtuna kommun

Körsbärsvägen 17

Villa
Steningehöjden, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
4 195 000 kr
117 m²
5 rum
249 m² tomt

Äntligen ett friköpt radhus med 4 sovrum i populära och trivsamma Steningehöjden! Välskött hus med både bergvärme och FTX-system (mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning) samt hög funktion och välvalda ytskikt som tillsammans skapar ett trivsamt boende, med ett privat läge mot skogsparti. Huset byggdes av Peab 2012. Hög och modern standard i hela huset med klinkergolv, ekparkett och tapetserade väggar som ger huset en varm och trivsam karaktär. På entréplanet är vattenburen golvvärme. Utöver de 4 sovrummen så disponerar huset två badrum (båda med golvvärme), en tvättstuga med groventré och kök som uppgraderats 2021 och har plats för matbord för 4-6 personer. Vardagsrum med utgång till altanen på husets baksida mot skogspartiet och en eldriven markis. Uppfart med plats för 2 bilar och carport och isolerat förråd, samt ett extra förråd på baksida. Totalt två uteplatser på altan. På baksidan med en eldriven markis. Då huset är byggt 2012 så betalas ingen fastighetsavgift fram till år 2027. Fiber är installerat via Bredbandsbolaget. Som boende i Steningehöjden bor du nära skolor, förskolor och mitt emellan Sigtuna och Märsta med allt som finns att erbjuda. Nära området runt Steninge Slott och Mälarens vatten. Här finns fina promenadstråk och med buss tar det ca 10 min till Märsta Station, varifrån Uppsala och Stockholm nås på ca 25 min och Arlanda på ca 15 min. Huset är besiktat och säljarna har tecknat en dolda fel-försäkring.

Stationsgatan 20C, 1 tr, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Stationsgatan 20C, 1 tr

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 570 kr/mån
31 818 kr/m²

Tvåa i nyproduktionsstandard, bekvämt belägen på 1 tr och med hiss! Parkeringsplats kan övertas direkt. Mycket trivsam tvåa med rymlig balkong om ca 6,5 kvm. Här bor du med fräscha ytskikt och moderna lösningar i hus byggt av Skanska, i lugnt läge med promenadavstånd till Märsta Station. Genomgående i lägenheten är vitmålade väggar och trälaminatgolv. Trevlig social planlösning med härligt ljusinsläpp mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen från vardagsrummet. Köket går i vitt med moderna maskiner, badrummet är mycket rymligt med tvättdel bestående av tvättmaskin och plats för torktumlare. Sovrummet är enkelt att möblera och rymmer det mesta som säng, garderober och övriga möbler. I hallen finns ett förråd och plats för klädhängare och skoställ. Föreningen har cykelförråd på gården och man har dessutom som mål att varje lägenhet ska tilldelas en parkeringsplats. Promenadavstånd till Märsta Station och restauranger och närservice.

 • Balkong
 • Hiss
Odensalavägen 46, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Odensalavägen 46

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
5 704 kr/mån
28 431 kr/m²

Mycket trivsam gavel-tvåa bekvämt belägen på andra våningen och med hiss! Tack vare gavelläget ges fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och rymd till hela lägenheten. Lägenheten får även två uteplatser med balkong och en egen plats på hörnet i loftgången vid lägenhetens entré. Ett stort sovrum men en väl tilltagen klädkammare som ger mycket bra förvaringsmöjlighet. Hela lägenheten har hög nyproduktionsstandard med påkostade materialval och modernt kök och badrum. Köket är från Marbodal och är utrustat med en komplett maskinpark och i det helkaklade badrummet finns golvvärme, handdukstork och kombimaskin. Balkongen nås från vardagsrummet och har ett västläge med sol långa dagar. Lägenheten är mycket välvårdad och nyproduktionsstandarden erbjuder fina ytskikt som klinkergolv i hallen, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Lugnt område nära naturen och med promenadavstånd till Märsta Station. Bussar går precis utanför fastigheten. Närhet till Märsta Station, gym och Sätuna Torg. Sätuna Torg genomgår en stor renovering och ett nytt torg med nya lokaler och verksamheter planeras vilket kommer bli en helt ny knutpunkt. Från Märsta Station tar du dig enkelt till Arlanda, Stockholm och Uppsala.

 • Balkong
 • Hiss
Vidargatan 49, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Vidargatan 49

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
995 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 108 kr/mån
24 268 kr/m²

Låg avgift om endast 3 022 kr/mån! Sovrum har byggts till tack vara den rymliga ytan. Ljusa och fräscha ytskikt i hela lägenheten tillsammans med ett helkaklat och modernt badrum med tvättmaskin. Hallen har tre platsbyggda garderober och plats för klädhängare och skoställ. Mycket arbetsvänligt kök i L-form med goda arbets- och förvaringsytor samt matplats och städskåp. Vardagsrum med stora fönsterpartier och franskbalkong. Sovrummet rymmer dubbelsäng och övriga möbler för t.ex. förvaring eller skrivbord. Det finns även en reparationsfond om ca 9599 kr som kan användas för renoveringar i lägenheten. Tvättstuga finns bekvämt i samma hus och även lägenhetens förråd. I föreningen finns även föreningslokal och bastu. Föreningen har fina innergårdar och ligger nära parker och skogsområden samt centrum, motionsspår, idrottshall och ut- och inomhusbad. Bussen tar dig snabbt till Märsta Station. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera.

 • Plus
Valsta gårdsväg 8, 6/6 tr, Märsta - Midgårdsdalen, Sigtuna kommun

Valsta gårdsväg 8, 6/6 tr

Lägenhet
Märsta - Midgårdsdalen, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 6/6
2 903 kr/mån
30 116 kr/m²

Nyproducerad etta med separat sovrum från 2016 i nya området Midgårdsdalen, högst upp i huset! I denna ursprungliga etta har ett sovrum tillbyggts på ett smart sätt. Sovrummet har fönster och rymmer säng, nattduksbord och har bra förvaring på klädhängare och hyllplan. Här bor du i centralt läge med kort promenad till Märsta Centrum och kommunikationer samt grönområden. Mycket trivsam och modern lägenhet med väl tilltagna materialval och utrustning som genomgående ekparkettgolv, Vedumkök med komplett maskinpark och helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten har även stora fönsterpartier, samt en stor balkong i soligt västläge vänd mot grönska, där läget högst i huset upp ger en vidsträckt utsikt. Bra förvaringsytor i garderober och skåp. Hissen tar dig bekvämt upp till lägenheten, eller till vindsförrådet. I entrén finns barnvagnsförråd och i en separat byggnad finns tre tvättstugor och källsortering. På en kort promenad når du snabbt Märsta Centrum med gym, livsmedelsbutiker, restauranger och närservice. Åt andra hållet ligger Midgårdsvallens sportfält och Midgårdsbadet med simhall och gym. Bussen tar dig snabbt till Märsta Station. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera.

 • Balkong
 • Hiss
Stationsgatan 23C, BV, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Stationsgatan 23C, BV

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 650 000 kr
61,6 m²
2 rum
vån 1/4
4 559 kr/mån
26 786 kr/m²

Mycket trivsam tvåa i entréplan utan trappor och med en stor uteplats som nås från vardagsrummet! Garageplats kan övertas. Lägenhetens 61,6 kvm erbjuder rymliga ytor med ljusa och fräscha ytskikt. Stor hall med snyggt inredd klädkammare och stort badrum med tvättmaskin samt badkar. Sovrum och vardagsrum är stora och lätta att möblera och köket rymmer köksbord för ca 6 personer och ligger i anslutning till vardagsrummet. I samma hus finns bekvämt tvättstuga och källarförråd som nås via trappen eller hissen. Garaget nås från grannporten. Det finns även kvarterslokal och bastu på gården. Föreningen gränsar mot fina Äppelparken, perfekt för picknick och avkoppling. Lugnt och populärt område mellan villaområden och fin natur, med kort promenad till Märsta Station, skolor, förskolor och Märsta Centrum. Från Märsta Station går snabbtåg till Stockholm och Uppsala samt bussar till Arlanda.

 • Uteplats
 • Hiss
Sätunavägen 17A, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Sätunavägen 17A

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
6 620 kr/mån
25 500 kr/m²

Sällsynt välrenoverad 4:a från 2019 på populära Sätunavägen med två ingångar från trapphuset! Här är det bara att flytta in i en exklusivt och stilfullt renoverad lägenhet där allt är nytt. Man har samtidigt ändrat lägenhetens planering vilket ger en unik planlösning med både större utrymmen och ännu mer ljusflöde. Genom hela lägenheten går enhetliga ljusa ytskikt som vitmålade väggar och ett vitt trälaminatgolv. Köket har breddats för mer yta och har en komplett maskinpark samt klinkergolv. Badrummet har en ny planering vilket ger en trivsammare yta med mer svängrum tillsammans med golvvärme, handdukstork och stilren inredning. Infällda spotlights i taket i hall, kök, badrum och gäst-WC. Från vardagsrummet nås den stora och inglasade balkongen i söder med sol hela dagen och fin utsikt över innergården. Med två ingångar från trapphuset finns möjlighet till tonårsrum, uthyrningsdel eller generationsboende. I samma hus finns tvättstuga och lägenhetens förråd. Det finns även cykelförråd i huset och i huset bredvid finns föreningens bastu. På populära Sätunavägen bor du centralt med kort promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min.

 • Balkong
Karlsborgsvägen 95, Märsta - Sundveda, Sigtuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karlsborgsvägen 95

Radhus
Märsta - Sundveda, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
2 795 000 kr
100,8 m²
4 rum
6 608 kr/mån
27 728 kr/m²

Kedjehus med stor hörntomt mot allmänning, upplåten med bostadsrätt i populära Sundveda! Huset erbjuder en mycket trivsam planlösning med sovrumsdel och tre sovrum på övre planet tillsammans med ett av badrummen och en rymlig klädkammare. Den sociala ytan på nedervåningen disponerar vardagsrum med utgång till altanen och tomten. Modernt kök med anslutning mot vardagsrummet via hallen och på det nedre planet finns även husets andra badrum samt tvättstuga. Möjlighet att göra ett fjärde sovrum. Bastu i garagebyggnaden med ingång från baksidan via altanen. Lekstuga på tomten. Egen uppfart för bilen och ett garage. Tomten är plan, lättskött och ligger i insynsskyddat sydvästläge med sol långa dagar och gränsar mot allmänning vilket ger hörntomten ett ännu friare läge. Uteplats/altan under tak. Från området går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Runt Karlsborgsvägen och Sundveda har du nära till natur och promenad/motions-stråk och samtidigt skolor, Arlandagymnasiet, badplatser och sportanläggningar.

 • Uteplats
Stjärngatan 17, Märsta - Steninge, Sigtuna kommun
 • Budgivning pågår

Stjärngatan 17

Radhus
Märsta - Steninge, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
3 345 000 kr
120 m²
5 rum
299 m² tomt

Mycket trivsamt radhus med hela 4 sovrum och med ett svårslaget läge med hörntomt! Huset disponerar även två renoverade och stilrena badrum, en tvättstuga med groventré och ett rymligt kök med plats för matbord för 6-8 personer och stort vardagsrum med braskamin. Klinkergolv med golvvärme i hel hallen och köket. Två uteplatser och plana gräsytor på tomten. Två luft-/luft värmepumpar är installerade. Förvaringsmöjligheter finns i nockvind, vedskjul, förråd och garage som finns i länga precis framför huset. Fiber är installerat och badrummen är från 2015. I samfälligheten finns gästparkeringar och ett gemensamhetslokal med bastu. Från Stjärngatan har du direkt tillgänglighet till promenad- och cykelväg mot Steninge Slott, Mälaren och badplats. Det finns även flera skolor och förskolor i närheten, naturområden och motionsspår och bussar går till Märsta Station.

Idungatan 17, BV, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Idungatan 17, BV

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 100 000 kr
48 m²
1 rum
vån 1/4
3 322 kr/mån
22 917 kr/m²

Mycket trivsam gavel-etta om hela 48 kvm och med en uteplats som sträcker sig längs hela lägenhetens bredd! Stabil Brf med låg avgift. De 48 kvm märks av i lägenhetens alla rum där ytorna är stora och rymliga, och för en etta ovanligt stort kök och badrum. Här är även ett fint skick med genomgående trälaminatgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten. Uteplatsen nås från vardagsrummet och har ett söderläge med sol långa dagar. Gavelläget ger fönster i två väderstreck vilket ger extra rymd och ljus till hela lägenheten. Köket har två köksbänkar och flera skåp för förvaring, samt en matplats för 4-6 personer. Badrummet har ett badkar och el är dragen för tvättmaskin, här finns även ett fönster tack vare gavelläget. I allrummet finns plats för både dubbelsäng och TV-hörna med större soffa. Fin utsikt mot föreningens innergård. Trevlig detalj med en öppning mellan vardagsrum och kök vilket ger lägenheten ett extra djup och även social yta. Rymlig hall med 4 garderober. Mycket stabil HSB-förening där det mesta ingår i den låga månadsavgiften (värme, vatten, bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen). I samma hus finns lägenhetens förråd samt även cykel-/barnvagnsförråd. Bastu och gym finns i föreningen. Det finns även en gästlägenhet att hyra för 300 kr/natt. Fin innergård samt närhet till skolor, gymnasium, buss och centrum. Bussen tar dig till Märsta Station på ca 12 minuter. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera, och Arlanda på ca 15 min.

 • Uteplats
Dalgatan 7A, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Dalgatan 7A

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
AFI FastighetsMäklare
1 950 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 283 kr/mån
27 465 kr/m²

Helrenoverad trea från 2021 i ett av föreningens bästa lägen på populära Dalgatan! Här bor du i lugnt och populärt område med kort promenad till Märsta Station och även Märsta Centrum. Stabil Brf med låga månadsavgifter. Här är det bara att flytta in i en lägenhet med genomgående fina och enhetliga ytskikt och moderna kök och badrum. Rymligt kök med egen matplats vid fönster och plats för gott om arbetsyta, komplett maskinpark och flera skåp och lådor för förvaring. Stor balkong under tak i soligt söderläge med fin utsikt över innergården som nås från vardagsrummet. Två bra sovrum där det ena har inbyggda garderober samt en klädkammare i hallen ger bra förvaring. Stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. Hall med stora klinkerplattor på golvet. Infällda spotlights i taket i flera rum och kök. Tack vare placeringen i huset och högt upp i huset ges ett lugnt läge skyddat från trafik och genomfarter med utsikt mot föreningens fina innergårdar från alla fönster. I huset bredvid ligger tvättstuga och i källaren finns lägenhetens två källarförråd och cykelrum. Från Dalgatan når du Märsta Station och Märsta Centrum efter endast en kort promenad.

 • Balkong

Visar alla 22