Vintergatan 2D, vån 6 / 7

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Rio i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
2 709 kr/mån
Driftkostnad
4 488 kr/år
Pris/m²
66 327 kr/m²
Antal besök
1 326
Dagar på Hemnet
14

Modern och perfekt planerad 2:a med en generös balkong högt upp i huset. Nyproducerad lägenhet som stod klar för inflytt 2019. Här har planeringen mött designen i en optimal kombination som erbjuder ett stort sovrum med garderobsvägg, klädkammare med plats för förvaring, ett modernt fullutrustat kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp samt ett stort och luftigt vardagsrum med plats för olika möbleringsalternativ. Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier och en yteffektiv planlösning. Vardagsrummet delar en öppen yta med det fullutrustade köket, sovrummet ligger ostört och rymmer en större säng, badrummet är stort, modernt och har kombomaskin.
Goda förvaringsmöjligheter finns i flera platsbyggda garderober samt med klädkammare/förråd i lägenheten!

Här finns verkligen allt man kan önska sig, nyproducerat boende med alla dess bekvämligheter i Sumpans bästa och mest efterfraktade område!

Välkommen till RIO Sundbyberg.
En urban puls som möter småstadskänslan som karaktäriserar Sundbybergs äldre kvarter. Tänk dig en stadsdel som vibrerar av liv och rörelse.
Ett ombonat torg med uteservering. Levande bottenvåningar med stadsfasad mot Ekensbergsvägen, i kombination med uteplatser mot Vintergatans lugn.

Högst upp på huset ligger en gemensam grönskande takterrass med grill och orangeri där du kan sitta och koppla av i kvällssolen. Ta med en tidning och slå dig ner i restaurangen i entréplan, eller ta dig till takterrassen för en stilla kopp kaffe. Kontrasten mellan det brusande stadslivet och stillheten uppe på taket är påtaglig. I RIO Sundbyberg finns ett rum för varje sinnesstämning.
RIO är ett bostadshus som är byggt för att skapa den perfekta balansen mellan sociala möten och den privata bostadens lugn.
På bottenplan finns en övernattningslägenhet för tillresta gäster, som även kan användas till kalaset, bokcirkeln eller yogan. Det finns cykelförråd med verkstadsdel där du kan mecka med cykeln eller kanske måla om en stol om så önskas.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

  • 7
    jun
    Sön 7 jun kl. 13:00–13:30
    Öppen visning - välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.