Norra Liden 35

Centrum, Göteborgs kommun Se på karta

3 195 000 kr

2 895 000 kr +10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
1978
Förening
HSB BRF Otterhällan i Göteborg
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
4 383 kr/mån
Driftkostnad
5 340 kr/år
Pris/m²
51 120 kr/m²

Välkommen till populära HSB Brf Otterhällan och denna charmiga genomgångstvåa med balkong som erbjuder utsikt över älven. Lägenheten har en stor portion hemtrevnad på grund av storleken och dess optimala planlösning även om den har äldre standard. Här kan man förverkliga sina bostadsdrömmar och sätta sin egen prägel på färger och materialval. Ljusinsläppet i det varma och generöst tilltagna köket lockar till många sköna frukostar och middagar. Ni bor lugnt och med minimal insyn på våning 4. Generellt erbjuds trivsamma umgängesytor och goda förvaringsmöjligheter med prägel av hemtrevnad fantastiskt ljusinsläpp med solinstrålning både för- och eftermiddag. På balkongen njuter du av solen till sen kväll under sommarhalvåret.

Ni bor i en välskött förening, med en härlig innergård och i ett strategiskt läge inom vallgraven, med Kungsgatan, Esperantoplatsen och Magasinsgatan direkt nedanför. Föreningens ekonomi är stark och har låg belåningsgrad på 2429 kr/kvm (2021-06-30) och är mycket väl underhållen.

Här bor ni i ett lugnt område nära allt ni behöver för att skapa ett bekvämt vardagstempo. Restauranger, barer, caféer, kultur och mataffärer finns runt knuten. Mycket goda kommunikationsmöjligheter i närheten och en förskola i grannfastigheten. En trappa ner från fastigheten ligger nya Stenpiren. Framöver kommer området att utgöra ett epicentrum för bostäder och handel, park med bad och promenadstråk samt ett levande kajstråk med caféer, restauranger och andra mysfaktorer. Detta gör läget till ett av de bästa i staden.

I allt väsentligt en perfekt lägenhet med mycket hjärta.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Leif Andersson

GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
Mäklare Leif Andersson, GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
0707710423

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.