Mäklare Leif Andersson

Leif Andersson

Om mig

Jag är en glad mäklare som är stolt över den unika mäklartjänst vi lyckats bygga upp. Jag får merparten av mina uppdrag genom rekommendation vilket jag ödmjukt tackar alla mina ambassadörer för. Att få utveckla framtidens mäklarbyrå i kombination med att arbeta som mäklare är för mig mycket stimulerande. Det ger mig förmånen att dagligen få träffa fantastiska människor. Att hjälpa dig sälja din bostad enkelt och med maximal ekonomisk utväxling är något jag brinner för.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slöjdgatan 3, Centrala Lund, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Slöjdgatan 3, Centrala Lund, Lunds kommun, bild 2
Slöjdgatan 3, Centrala Lund, Lunds kommun, bild 3

Slöjdgatan 3

Villa
Centrala Lund, Lunds kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
10 450 000 kr
178 + 150 m²
11 rum
362 m² tomt

Vi är stolta över att presentera en extremt lönsam fastighet i gamla väster i Lund. Villan på Slöjdgatan 3 har ett oslagbart läge i hjärtat av Lund, i ett område som präglas av charm och historia. Den här historiska stadsdelen är känd för sina pittoreska gator och vackra byggnader som skapar en magisk atmosfär. Alla lägenheter har genomgått omfattande renoveringar mellan 2019 och 2022 och är i perfekt skick. Med nya kök och helkaklade badrum erbjuder varje lägenhet en bekväm och stilfull boendemiljö som uppfyller dagens höga standard. Fastighetens exteriör är lika imponerande som interiören med en frodig trädgård som skapar en fridfull oas mitt i Lunds stadspuls. ALTERNATIV 1 Fastigheten inrymmer idag fem nyrenoverade lägenheter med möjlighet att disponera om entréplanet till ett stort eget boende. Detta alternativet erbjuder ett boende för fastighetsägaren omfattandes hela entréplanet inklusive källarplanet med hela trädgården för privat nyttjande. Trädgården erbjuder avkoppling på gräsmattan och grillstunder i goda vänners lag på den träbelagda altandelen. Uthyrningsmöjligheten kvarstår i detta fallet med tre stycken lägenheter vilket sannolikt gör att man tjänar pengar på sitt boende och bor gratis. OBS inga kontrakt i fastigheten har besittningsrätt. ALTERNATIV 2 Vill man ha ändå högre avkastning och själv disponera en valfri lägenhet blir intäkterna såklart ändå större vid uthyrning av 4 lägenheter. Alternativet finns också att hyra ut alla enheter i rent kommersiellt syfte. ALTERNATIV 3 Den som drömmer om en stor, central bostad kan självklart nyttja alla fyra planen som generationsboende eller till den stora familjen som har höga krav på både stora utrymmen och ett perfekt läge. Att förvärva denna egendom erbjuder en exklusiv chans att investera i ett populärt område med hög efterfrågan och i detta fallet möjlig avkastning. Genom att tillhandahålla modern utrustning och ett utmärkt läge kan fastighetens ägare erhålla en fullbelagd uthyrning och locka till sig hyresgäster som värdesätter både elegans och bekvämlighet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ålyckevägen 13, Landvetter, Härryda kommun

Ålyckevägen 13

Villa
Landvetter, Härryda kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
133 m²
6 rum
1 698 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska funkisvilla som erbjuder en unik möjlighet för den som vill ha extra inkomst genom en uthyrningsdel i källaren. Men för den som vill ha ännu mer utrymme kan man integrera källarplanet med resten av fastigheten genom att återställa den gamla trappan. Villan är också utrustad med en dubbel carport, så att du alltid kan parkera bekvämt och skyddat. Här kan flytta in utan att behöva oroa dig för omfattande renoveringar, avskilt och lugnt för en bekymmersfri livsstil. Uppskatta också den stora tomten och dess grönskande omgivningar här kan du anlägga en ny trädgård där endast fantasin sätter gränser. Villan ligger på ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver. Med när het till Landvetter flygplats och endast 20 minuter in till Göteborg har du tillgång till stadens utbud av kultur, underhållning och arbetsmöjligheter. Så om du söker ett nytt hem med strategiskt läge, många möjligheter och en god inkomstpotential, då har du hittat rätt. Kontakta oss för en visning idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Borstbindaregatan 19, Centrala  Hisingen, Göteborgs kommun
Borstbindaregatan 19, Centrala  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 19, Centrala  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 19

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
57,5 m²
3 rum
vån 4/5
3 490 kr/mån
51 304 kr/m²

En unik trea på våning 4 av 5, med stilrena materialval så som ekparkett, badkar och bänkskiva i sten. Genomgående välvårdad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter och spatiös balkong, med bygglov för inglasning. Kabel-TV, bredband, vatten och uppvärmning ingår i månadsavgiften. I närområdet finns det utöver Saluhallen och Backaplan, mataffärer, restauranger och vårdcentral. Likaså sköna grön- och parkområden inom gångavstånd. Med goda kollektivtrafik förbindelser från knutpunkt Backaplan, tar du dig in till centrala stan på 10min. Brf Origo är en stabil förening som ser till sina medlemmars bästa, för att hålla nere kostnader har man dessutom tilläggsamorterat 6milj. kr. Utöver det är det inte ovanligt att föreningens styrelse bjuder in till den vackra innergården för gemenskaphets evenemang så som grillningar. Se gärna vår tour film av lägenheten och området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3