Mäklare Leif Andersson

Leif Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandvägen 10, Skottorp, Laholms kommun

Strandvägen 10

Övrigt
Skottorp, Laholms kommun
1 495 000 kr
1 240 m² tomt

Nu har du den unika chansen att förvärva Strandvägen 10 i charmiga Skottorp, två fastigheter (3 byggnader) med stora utvecklingsmöjligheter och endast 7 minuters bilresa till Skummeslövsstrand. De före detta pensionatet har en lång och fängslande historia, och nu har du chansen att förvandla det till något speciellt. Fastigheterna om totalt 1240 kvm mark (samtaxerad) är idag obebodd sedan 2017 då HVB verksamhet bedrevs för ensamkommande flyktingbarn. Huvudfastigheten har en ej åtgärdad vattenskada. På det två fastigheterna står idag en stor huvudbyggnad, en carport sammankopplad med ett pannrum och bakomliggande förrådsbyggnad och en annex byggnad om två våningar med utrymme för både förvaring och sovrum. Vatten och avlopp är indraget till fastigheterna samt el vilket underlättar vid renovering eller ombyggnation. Fastigheterna kräver omfattande renovering men tack vare sin storlek och karaktär så finns det möjligheter till allt ifrån att bygga ett dröm hem till att utveckla marken vidare. Skottorp har utmärkt potential för tillväxt, vilket gör det till en attraktiv investering. Oavsett om du letar efter ett nytt hem eller en möjlighet att utveckla fastigheten, kan Strandvägen 10 vara din biljett till en ljusare framtid. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. NUVARANDE TYPKOD 325. Observera att egen handläggning av de olika möjligheterna krävs och det finns ingen garanti eller utfästelse från säljaren avseende vad man får göra med fastigheten. Detta ligger på köparens undersökningsplikt. Se även artikel Hallandsposten: https://www.hallandsposten.se/nyheter/laholm/pensionat-f%C3%A5r-bli-hvb-hem-1.346765 Historisk verksamhet vandrarhem/pensionat: https://www.noje.se/visa/h34950389 Kontakta oss för ytterligare information och upptäck den fulla potentialen som Strandvägen 10 kan ha att erbjuda. Varmt välkommen på kommande visningar!

 • Balkong
 • Uteplats
Skogshemsvägen 11, Tullinge, Botkyrka kommun
Skogshemsvägen 11, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Skogshemsvägen 11, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Skogshemsvägen 11

Tomt
Tullinge, Botkyrka kommun
3 495 000 kr
1 026 m² tomt

Nu erbjuds en underbar hörntomt med ett av de bästa lägena i Tullinge. Tomten är ej bunden till husleverantör utan ny ägare får fritt välja arkitektur, val av husleverantör e.t.c. Observera att tomten är färdigsprängd och anlagd med morän blandat med sten, bara att betala anslutningar till kommunen och söka bygglov. PLANBESTÄMMELSER (se även plankarta med bestämmelser) -Högst en huvudbyggnad per tomt. -Största byggnadsarean för huvudbyggnad 150 kvm och för uthus högst 40 kvm. -Högst en lägenhet per tomt. Uthus får inte inredas med bostadsrum. -Huvudbyggnad får uppföras till en högsta byggnadshöjd av 6,5 meter. -Uthus får uppföras till en högsta byggnadshöjd av 3,0 meter. -Högsta antal våningar 2. -Endast friliggande hus. -Huvudbyggnad skall placeras minst 4,5 meter från tomtgräns. -Fristående uthus skall placeras minst 1,0 meter från tomtgräns. -Liten del av mark är markerad för transformatorstation, (se blå markering) -Prickmark på kartan får ej bebyggas. Skogshemsvägen 11 erbjuder i övrigt närhet till det mesta så som: Strandpromenad och badstrand, har du liten båt finns 2 båtklubbar att kontakta för båtplats. Gångavstånd till Pendeltåg ca 7 min, pendel till Sthlm city ca 25 min. Buss precis utanför tomten som går till centrum och upp till Lida som är ett friluftsområde. Brantbrink IP ca 5 min promenad. Centrum ca 8 min promenad. I centrum finns 1 matbutik, restauranger, bibliotek, apotek, spelbutik, Pressbyrå, frisör och barberare, bank, liten present och klädaffär, veterinär, vårdcentral, apotek, restaurang samt Aleris rehab, några skönhetssalonger finns också i området samt körskola. Även flertalet förskolor & skolor upp till åk 9, (se vår områdesbeskrivning för detaljerad information) Kontakta mäklaren för vidare information.

 • Premium
Ålyckevägen 13, Landvetter, Härryda kommun

Ålyckevägen 13

Villa
Landvetter, Härryda kommun
3 995 000 kr
133 m²
6 rum
1 698 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska funkisvilla som erbjuder en unik möjlighet för den som vill ha extra inkomst genom en uthyrningsdel i källaren. Men för den som vill ha ännu mer utrymme kan man integrera källarplanet med resten av fastigheten genom att återställa den gamla trappan. Villan är också utrustad med en dubbel carport, så att du alltid kan parkera bekvämt och skyddat. Här kan flytta in utan att behöva oroa dig för omfattande renoveringar, avskilt och lugnt för en bekymmersfri livsstil. Uppskatta också den stora tomten och dess grönskande omgivningar här kan du anlägga en ny trädgård där endast fantasin sätter gränser. Villan ligger på ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver. Med när het till Landvetter flygplats och endast 20 minuter in till Göteborg har du tillgång till stadens utbud av kultur, underhållning och arbetsmöjligheter. Så om du söker ett nytt hem med strategiskt läge, många möjligheter och en god inkomstpotential, då har du hittat rätt. Kontakta oss för en visning idag!

 • Balkong
 • Uteplats
Borstbindaregatan 19, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Borstbindaregatan 19, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 19, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 19

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
2 950 000 kr
57,5 m²
3 rum
vån 4/5
3 490 kr/mån
51 304 kr/m²

En unik trea på våning 4 av 5, med stilrena materialval så som ekparkett, badkar och bänkskiva i sten. Genomgående välvårdad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter och spatiös balkong, med bygglov för inglasning. Kabel-TV, bredband, vatten och uppvärmning ingår i månadsavgiften. I närområdet finns det utöver Saluhallen och Backaplan, mataffärer, restauranger och vårdcentral. Likaså sköna grön- och parkområden inom gångavstånd. Med goda kollektivtrafik förbindelser från knutpunkt Backaplan, tar du dig in till centrala stan på 10min. Brf Origo är en stabil förening som ser till sina medlemmars bästa, för att hålla nere kostnader har man dessutom tilläggsamorterat 6milj. kr. Utöver det är det inte ovanligt att föreningens styrelse bjuder in till den vackra innergården för gemenskaphets evenemang så som grillningar. Se gärna vår tour film av lägenheten och området. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
MORKULLEVÄGEN 74, Ellös, Orust kommun

MORKULLEVÄGEN 74

Tomt
Ellös, Orust kommun
995 000 kr
753 m² tomt

PRESENTATION / UNIKT BYGGLOV Välkommen hit till Huseby/Ellös, 70 meter över havet - Sista tomten med dessa ekonomiska förutsättningar. Huset är utsatt och färdigt att bygga, tomten schaktad, liten del sprängning kvar, man har möjlighet att inreda tre separata våningar och därigenom optimera/minimera egna boendekostnader. Design gjord av konstruktionsingenjör speciellt med tanke på att minimera ljud mellan våningsplanen. Kompletta konstruktionsritningar gjorda. En bastu nära tomtgränsen kan byggas med underbar havsutsikt. Sätt en badtunna intill, plus en utedusch, och bara njut. Vatten och avlopp anslutningsavgiften är betald av säljare och fiber finns i området. Om så önskas kan fastigheten anslutas till bestående fjärrvärme-system i området. (Se bygglovsskisser i bildspelet samt bifogade dokument) EKONOMI OCH BYGGLOV SAMT UTSÄTTNING Huset blir en stor spargris för rätt ägare! Detta koncept (med en tänkt uthyrningsdel) innebär att du kan säkra ett fantastiskt boende och samtidigt ha egna hyresintäkter. Det finns för detta ändamål ett unikt och beviljat bygglov på ett arkitekt ritat hus för den som vill bygga en arkitektritad kvalitetsvilla. Nu senast finns även ett dokument på utsättning. (se filer och dokument) VALFRITT HUS OCH ENTREPRENAD Vill man inte genomför nuvarande ägares beviljade bygglov, finns det inga krav på hustyp utan här kan en köpare själv välja och söka nytt bygglov. OMRÅDE KOMMUNIKATION OCH MILJÖ Morkullevägen 74 har delvis havsutsikt med beviljat bygglov som blir svårt att få till igen och ligger i populära Ellös med havet som närmsta granne. Här är det lätt att trivas. I Ellös finns trevliga restauranger, spa, mataffär, bageri, bank, fitness och fiskaffär såklart. Ett underbart havsnära område för alla typer av sport som t.ex. kayaking, segling, motorbåt-turer, windsurfing, paddling, fiske, hummerfiske, walking, jogging, skogsvandring, cykling, mountainbiking, simning mm. Underbara havsbad 5 minuter från fastigheten. Ellös rapporterade varmaste badtemperaturen tidigare i somras. Båtplatser nära öppna havet och alla underbara yttre öar och skär. Varv, båtförvaring och service finns direkt i Ellös. Fantastisk skärgård för segling, vattenskoter, motorbåt eller havs paddling, ett flertal golfbanor däribland Orust Golfklubb, och vill man shoppa loss så finns Göksäter med rikligt utbud. Lite längre bort ligger Torp köpcentrum. Man är i Göteborg på cirka en timmes resa. Resa med buss / tåg också möjligt. Nära till Gullholmen och Käringön. Men framförallt är det vackra naturen och havet som gör Ellös till en unik och populär plats. Pendelavstånd till Trestad och Göteborg. Även möjligt att pendla kommunalt.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 5