Nyproduktion

Norra Vägen 31

Centrum, Varbergs kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1920
Avgift
4 226 kr/mån
Pris/m²
45 238 kr/m²
Nyproduktion

I brf Auktionskammaren, alldeles i närheten av Varbergs centralstation, erbjuder Derome den här tvåan med avstamp i historien. I den vackra och gamla fabriksbyggnaden ska mycket av den befintliga arkitekturen och äldre bevaras och invändigt ska vi återskapa originalkänslan.

I den här tvåan finns det gott om plats i kök och vardagsrum och de två stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Ett av fönstren är vackert bågformat och ger rummet extra karaktär. De djupa fönsternischerna kan passa bra som extra sittplatser när du har vänner på besök. I sovrummet finns det bra förvaringsmöjligheter och du kan även få plats med en liten arbetsplats här. Lägenhetens badrum är rymligt och det finns både tvättmaskin och torktumlare. En bänkskiva sträcker sig utmed fönstret och ger dig bra avställningsytor. I den avlånga hallen finns det fler garderober.

På gården finns Auktionskammarens sköna uteplats för dig och dina grannar. En kaffe under pergolan eller en middag med den trevliga grannen på samma våningsplan? Upphöjda planteringar ramar in uteplatsen och ger en mer privat rumslighet. I källaren finns det gott om cykelparkeringar och stora lägenhetsförråd på cirka 3-4 kvadratmeter till alla lägenheter. Här hittar du också stora gemensamma utrymmen som du och bostadsrättsföreningens andra medlemmar kan göra till extra vardagsrum, flexibla kontorsplatser eller kanske ett eget gym?

Läs mer om bostaden
Bjurfors Varberg