Viskgatan 10c

Eneborg, Helsingborg Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58,5 m²
Våning
1 av 3
Avgift
3 294 kr/mån
Pris/m²
18 718 kr/m²
Antal besök
1 262
Dagar på Hemnet
7

En halv trappa upp i huset hittar vi denna genomgående och ljusa lägenhet på två rum och kök.

Man kliver in en rymlig hall med väldigt bra utrymme för att hänga av ytterkläderna och ställa skorna. Här finns även separat inbyggd garderob. Vidare har vi köket som rymmer en matplats vid fönstret mot den lugna innergården. Vardagsrummet ligger vägg i vägg med köket och har även det både fönster och balkongen ut mot innergården i sydsvästläge där solen finns på eftermiddagen och kvällen. I vardagsrummet får man plats med både en stor soffgrupp och ett matbord. Föreningen gjorde stambyte inklusive badrumsrenovering år 2004. Badrummet är idag i sämre skick och man ska nog räkna med att behöva renovera badrummet i närtid. I badrummet finns vägghängd toalett, handfat med kommod och överskåp, dusch samt tvättmaskin. Sovrummet är även det rymligt och har en separat klädkammare.

Här bor man i en väldigt välskött bostadsrättsförening som är skuldfri sedan april 2020 då de löste sitt sista lån. Det finns inga planer på att höja avgiften i dagsläget. I avgiften ingår sedan nyligen även bredband via Ownit 1000/1000 mbit, snabbare bredband är svårt att få!

Detta är verkligen ett toppenboende med en mycket bra planlösning belägen på ett trevligt läge i ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds det goda bussförbindelser, bra med parkeringsplatser, grönområden, livsmedelsbutiker, skolor och väldigt enkelt att ta sig runt i Helsingborg och resten av Skåne från denna centrala plats.

Varmt välkommen till Viskgatan 10C och HSB Brf Facklan

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.