Sämskarbogatan 23

Enköpings kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Byggår
1962
Förening
Riksbyggen BRF Enköpingshus nr 10
Om föreningen
Avgift
3 689 kr/mån
Driftkostnad
4 380 kr/år
Pris/m²
22 321 kr/m²

I pendlarvänliga Romberga finner du denna charmiga 2,5:a som tack vare husets placering och läge är ett boende fritt från insyn och med en trivsam utsikt över föreningens gröna innergårdar. Bostaden präglas av ljusa och moderna färg- och materialval med en utmärkt planlösning.
De 56 kvm rymmer hall med bra förvaring, kök med gott om plats för matbord. Rymlig balkong i utmärkt sydvästläge med gott om sol, vardagsrum som inbjuder till umgänge här finns utrymme för både sängdel och soffdel, rymligt sovrum, praktisk klädkammare och ett helkaklat badrum. Ljust och inbjudande hem i gott skick som bör passa många.
Som boende på Sämskarbogatan har man nära till det mesta med handelscentrum ett stenkast från lägenheten. I Romberga finns gräsplan för fotboll, en boulebana och näridrottsplats. Skolbarnen kan gå i Rombergaskolan upp till sjätte klass och i området finns ett flertal förskolor. Romberga består av blandad bebyggelse med flerbostadshus och villor. Busskommunikationerna till de centralare delarna av Enköping är goda. Fritiden kan tillbringas i den mysiga Fagerskogen med elljuspår och skidspår på vintern. Flertal restauranger i närområdet, bl a Helenas kök, Mc Donalds, Max och Chop-chop. Endast ca 1 km från tågstation och ca 2 km till Stora Torget i Enköping.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Enköping

Kontakta mäklaren

Helena Wass

Mäklarhuset Enköping
Mäklare Helena Wass, Mäklarhuset Enköping
0704446534
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas