Eskilsgatan 7B

Fålhagen, Uppsala Se på karta

2 395 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54,5 m²
Förening
BRF Tegelgården
Om föreningen
Avgift
2 906 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
43 945 kr/m²

Den välplanerade och insynsskyddade 40-talslägenheten erbjuder äldre charm bl.a. tack vare takhöjd om ca 2,60 m, vackra originalfönster, djupa fönsternischer med tidsenliga fönsterbänkar samt fungerande öppen spis. Den är bekvämt belägen 1,5 trappa upp från markplan och inrymmer möblerbar hall med klädkammare samt stamrenoverat och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Vidare finns kök med bra förvaringsutrymmen i skåpen och matplats vid fönster, sovrum med inbyggd garderobsförvaring och slutligen det inbjudande vardagsrummet med vacker originalparkett, fungerande öppen spis och dörr till den rymliga balkongen i söderläge som under sommaren ger funktion som ett extra rum. Lägenhetsinnehavaren nyttjar källarförråd och mycket rymligt vindsförråd om mer än 15 kvm golvyta.

Brf Tegelgården är en välskött och stabil förening med väl underhållna byggnader och låg belåningsgrad om endast 1 700 kr/kvm lägenhetsyta vilket bidrar till förmånliga månadsavgifter där snabbt bredband är inkluderat. Hyreslokaler om drygt 200 kvm bidrar till goda intäkter. Den lugnt belägna gården erbjuder pergola med vackra blomsterarrangemang och kvällssol, vackra björkar, körsbärsträd samt vinbär- och smultronbuskar. För den odlingsintresserade finns pallkragar med odlingsmöjlighet. De gemensamma utrymmena är också goda och i källaren finns fräsch tvättstuga, torkrum, hobbyrum samt barnvagns- och cykelförråd. Här finns också välordnad återvinningsstation med alla möjliga slags avfallskärl. För dig som har bil är det guld värt att erhålla p-plats med el-plint för 345 kr/mån direkt vid inflyttning. Föreningen har också några platser med laddstolpar för elbilar.

Här bor du i attraktivt kvarter i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med gångavstånd till Resecentrum vilket ger utmärkt pendlarläge. Du bor också nära city och Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. I anslutning till det finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. Ica-affär, apotek, systembolag och restauranger. Trots bostadens centrala läge finns det vacker grönska i närheten med ett flertal parker i området och bussförbindelserna är också goda. För dig som bilpendlar är det raka spåret ut på E4:an, förbi Gränbystaden, dit du tar dig på några minuter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan