Elfvings väg 4

Färjestaden, Mörbylånga kommun Se på karta

350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1995
Förening
BRF Skogsanden
Om föreningen
Avgift
6 000 kr/mån
Driftkostnad
891 kr/år
Pris/m²
6 731 kr/m²

Välkommen till solgläntan! Lägenheten är lämplig till dig som idag har personlig assistans eller är i behov av det. Här erbjuds en handikappanpassad bostadsrätt i BRF Skogsanden med 2 rum och kök på nedre botten på Elfvings väg 4 i Färjestaden. Detta är en fastighet med fyra lägenheter där man bor i egen bostadsrätt men har tillgång till gemenskap med tre andra boende samt gemensamma utrymmen som kök, allrum, uterum, trädgård, förråd, pool mm.

I bostaden finner vi ett genomgående och enhetligt parkettgolv i hela bostaden, förutom i badrummet som är utrustat med kakel och klinker. I hallen finns en garderob med skjutdörrar. Lägenheten är anpassad för en rullstolsburen med höj och sänkbart kök och med en anpassad dusch och handfat i badrummet. Vill man odla så finns det möjlighet till det på sin egen uteplats i västerläge med sol från eftermiddag till kväll.

Kriterier att uppfylla för att vara berättigad till att köpa denna bostadsrätt:
Ålder från c:a 20 år och uppåt, men som kan kommunicera och ha roligt tillsammans med de andra boende. Det är bostadsrättsföreningen som gör bedömningen om en person är "berättigad" till att köpa bostadsrätten, p.g.a. vad personen har för behov. Personen som köper lägenheten har troligtvis personlig assistans eller är i behov av det. Assistanspoolen i Färjestaden är arbetsgivare åt de andra tre boende i huset. Det finns en styrelse som man är med i. Man bestämmer tillsammans och träffas vid vissa tillfällen och äter och har har trevligt ihop.

Kommunen anpassar lägenheten efter bostadsrättsinnehavarens behov. För att läsa mer se https://www.1177.se/Kalmar-lan/behandling--hjalpmedel/hjalpmedel/sa-far-du-ett-hjalpmedel/bostadsanpassning/.

OBS! Se även länken för den virtuella visningen samt möbleringsfunktion!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för bokning av visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalmar

Kontakta mäklaren

Beathrice Odén

HusmanHagberg Kalmar
Mäklare Beathrice Odén, HusmanHagberg Kalmar
072-888 42 31