Mäklare Beathrice Odén

Beathrice Odén

Om mig

Jag är specialiserad på nyproduktion och det exklusiva segmentet av villor, fritidshus, tomter och bostadsrätter. Jag utgår ifrån kontoret i Kalmar men mitt upptagningsområde är i hela Kalmar län. Ge mig en utmaning och jag kommer att göra mitt yttersta för att lösa din fråga. Kontakta mig gärna på telefonnummer 072-888 42 31 om du vill ha en mäklare som får mycket bra betalt för din bostad och som börjar där andra nöjer sig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stamvägen 31, Djurängen, Kalmar kommun
 • Sön 3 mar
Stamvägen 31, Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Stamvägen 31, Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Stamvägen 31

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
4 687 kr/mån
21 849 kr/m²

Välkommen till BRF Hansagården och försäljningen av en modern, ljus och välplanerad trea på 73 kvm med hörnläge i nyskick med låg avgift och låg boendekostnad. Läget på hörnet ger extra mycket ljusinsläpp tack vare ett extra fönster i köket. En bostad högst upp i huset med en rymlig balkong, varifrån man har en trevlig och vidsträckt utsikt. Ju högre upp i huset man bor desto mer ljus släpper bostaden in. Lägenheten stod klar för inflyttning 2018. Här bor du bekvämt med alla fördelar som kommer av att flytta in i en bostad i nyskick. Lägenheten har ett välutrustat kök med mjukstängande köksluckor i vitt från Vedum och vitvaror i ett rostfritt utförande. Två sovrum med förvaring, i antingen garderoben eller walk in closet. Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golv med elvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör också en rymlig balkong i härligt och soligt söderläge. Här bor du med närhet till naturen och med ett bekvämt gångavstånd till Hansa city via gång- och cykelbron samt goda bussförbindelser som enkelt och smidigt tar dig in till Kalmar City! För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-888 42 31 eller på mail: [email protected].

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hovstigen 5, Förlösa, Kalmar kommun
 • Sön 17 mar kl 16:00
Hovstigen 5, Förlösa, Kalmar kommun, bild 2
Hovstigen 5, Förlösa, Kalmar kommun, bild 3

Hovstigen 5

Villa
Förlösa, Kalmar kommun
2 495 000 kr
84 + 84 m²
4 rum
956 m² tomt

Välkommen till en trevlig 1-plansvilla med utomlandskänsla och insynsskyddad baksida i mycket efterfrågade Förlösa. Här kan man flytta in direkt utan att renovera eftersom nuvarande ägare låtit utföra omfattande renoveringar och förbättringar. Här bor man lantligt men ändå så nära till skolor och service. En förskola ligger precis i närheten och med endast ett par 100 m bort finns Lindsdals centrum med skolor, öppen förskola, ICA-butik, hälsovård för människor och djur, frisör, apotek, gym, flertalet pizzerior mm. Vi kommer in i hallen som är belagd med klinker och där det också finns avhängning för ytterkläder och skor. Till höger ligger det ljusa renoverade köket med matplats vid fönstret. Härifrån nås källarplanet via en trappa. I källaren finns stora utrymmen som pannrum/tvättstuga, förråd, hobbyrum och verkstad (tidigare garage). Utanför köket till höger kommer vi till vardagsrummet som är rymligt och utrustat med en braskamin som skapar stämning och värme. Från vardagsrummet finns en utgång till altanen som ligger på husets baksida. I den andra delen av huset finner vi badrummet som har genomgått en totalrenovering. Innanför badrummet finns de tre sovrummen, två större och ett mindre. Ny uteplats med stor terrass, alla ytskikt är utbytta, garaget är ommålat och fasaden på huset är ommålat! Perfekt boende för barnfamiljen med närhet till Lindsdals centrum med skolor och service. Lekpark finns i närheten av bostaden! Välkommen till Förlösa,14 km norr om Kalmar. Förlösa är ett lugnt, trivsamt och familjekärt område som ligger nära naturen. Passar människor i alla åldrar. Ligger granne med Lindsdal som erbjuder förskola, skola, livsmedelsbutik, frisör, vårdcentral mm! I de norra kommundelarna har du lantlivets sköna fördelar med naturen som inramning. Från kusten känns havsvindarna ända in på tomten och inifrån landet doftar smålandsskogen. Här finns gott om plats för fritidsaktiviteter och socialt umgänge, om du vill. Bensinstationer och närbutiker servar med förnödenheter och löser vardagsbekymmer. Hembygdsgårdarna samlar bykrafter och skapar gemenskap genom till exempel midsommarfirande eller hantverksdagar. Närheten till havet och guldkorn som lantcaféer och handelsträdgårdar lockar till utflykt och genuina upplevelser inom närområdet. Ett nytt aktivitetshus och det stora engagemanget för fotboll och innebandy aktiverar invånarna i alla åldrar. Och ändå är det inte lång till arbetsplatserna i länet eller utelivet i staden. Med god grannsämja och bra bussförbindelser kan en grillkväll på altanen med grannarna avslutas med en pubrunda i stan, och du kan ändå vakna till fågelsång hemma i din egen säng morgonen efter. För mer information om den kommande försäljningen kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-8884231 eller på mail: [email protected]! Välkommen på visning! Detta tillfälle vill ni inte missa. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 • Premium
Ödingstorp 104, Förlösa, Kalmar kommun
 • Sön 17 mar kl 14:00
Ödingstorp 104, Förlösa, Kalmar kommun, bild 2
Ödingstorp 104, Förlösa, Kalmar kommun, bild 3

Ödingstorp 104

Fritidshus
Förlösa, Kalmar kommun
795 000 kr
25 + 10 m²
1 rum
1 234 m² tomt

Välkommen till Ödingstorp 104, ett litet och charmigt stenhus med stor potential. Detta hus är jag säker på att Ernst hade velat sätta tänderna i. Här finns en hall, ett rum att inreda till WC/klädkammare, kök, allrum med eldstad samt ett sovloft. Perfekt för att hyra ut, ha sin verksamhet i eller som gäststuga. Utanför finns en uteplats och ett SPA-bad. Stor tomt utanför mot skogen. Ödingstorp 106 säljs samtidigt, som en separat fastighet, där säljaren har som krav att båda fastigheterna ska säljas vid samma tillfälle, gärna till samma ägare/samma familj. Se separat annons på Hemnet. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel. 072-888 42 31 eller på mail: [email protected]. Välkommen att boka in dig på visning via hemsidan eller till ansvarig mäklare! Välkommen på visning!

 • Premium
Ödingstorp 106, Förlösa, Kalmar kommun
 • Sön 17 mar kl 14:00
Ödingstorp 106, Förlösa, Kalmar kommun, bild 2
Ödingstorp 106, Förlösa, Kalmar kommun, bild 3

Ödingstorp 106

Villa
Förlösa, Kalmar kommun
1 695 000 kr
135 + 35 m²
5 rum
1 053 m² tomt

Välkommen till Ödingstorp 106 och till en välplanerad enplansvilla med riktigt stort kök, stor uteplats i soligt sydvästligt läge, nyrenoverat badrum, isolerat fristånende garage, uthus med trädgårdsförråd, vedbod m.m. Här finner vi även 3 bra sovrum, 2 allrum samt 2 badrum. Här kan man flytta in direkt utan att behöva renovera. Direkt när man kommer in i hallen möts man av ljuset och den öppna planlösningen. Ett hem att trivas i länge helt enkelt. Vid slutet av vägen ligger denna villa med helt fritt läge på tre håll. Välkommen in i hallen som är centralt placerad i huset och ger en bra överblick över huset. Direkt till vänster är det stora fullutrustade köket med matplats placerat. Här finns plats för sällskap upp till 10 personer. Mycket praktiskt i anslutning till köket ligger tvättavdelningen (renoverat -16, ny tvättmaskin -22) stort förrådsutrymme, badrum 1 (renoverat -16) med dusch samt groventré och pannrum. Vardagsrum och allrum finns också centralt placerat i huset och har en öppen planlösning mellan sig. Vardagsrum och allrum fick ett nytt parkettgolv år 2010. Via vardagsrummet når man den stora nybyggda terassen (år 2021) i soligt sydväst-läge. Fiber finns indraget. Huset värms upp av vedpanna, braskamin, luft/luft-pump samt elgolvvärme i det största badrummet. Ödingstorp 104 säljs samtidigt, som en separat fastighet, där säljaren har som krav att båda fastigheterna ska säljas vid samma tillfälle, gärna till samma ägare/samma familj. Se separat annons på Hemnet. Ett vattenprov från enskilda vattnet/brunnen är beställd. Bostaden är överlåtelsebesiktad med dolda fel försäkring i 10 år. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel. 072-888 42 31 eller på mail: [email protected]. Välkommen att boka in dig på visning via hemsidan eller till ansvarig mäklare!

 • Premium
Jakobsbergsvägen 5, Smedby, Kalmar kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00

Jakobsbergsvägen 5

Villa
Smedby, Kalmar kommun
3 895 000 kr
95 m²
3 rum
902 m² tomt

Se in i framtiden i Smedby! Flyttklar Villa Kalmar i Smedby I vackra Smedby har du nu chansen att bli den första ägaren till detta nybyggda hus från SmålandsVillan. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Bo nytt, stilrent och bekvämt. Välkommen till detta nybyggda 1,5-planshus av modellen Villa Kalmar. Huset är en av våra mest populära husmodeller och här har vi valt att uppföra det med stående panel med liggande detaljer, svart tak och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard och en väl genomtänkt planlösning. Huset är 95 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök. Huset är utrustat med sollcellspaket på taket så att du ska kunna producera din egen el. - 2 sovrum - Fina öppna sällskapsytor - Fullutrustat kök - 1 badrum - Separat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare - Solceller - Vidkopplat enkelgarage KG31 om 26,5 kvm - Hårdgjorda ytor för uppfart och gångar - Entréplan i tryckimpregnerat virke - Utvändig liten trappa Välkommen in! När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det stora vardagsrummet och bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns det gott om plats att umgås, både vid middagar och läxläsning. I husets andra ände ligger två sovrum intill husets tvättstuga och badrum. Se bifogat dokument "Bostadsbeskrivning" för mer information. Allt klart från start! Här behöver du inte krångla med mängder av tillval. Vi har vi valt vårt lyxigaste kök från Vedum, med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, inbyggd ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror och vägghängd fläktkåpa. Alla vitvaror kommer från Bosch. Badrummen bjuder grå våtrumsmatta med komfortgolvvärme, inredning från Vedum och en stilren duschhörna med takdusch – och i tvättstugan väntar både tvättmaskin och torktumlare på att ta hand om din tvätt. Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet utökas boytan till hela 156 kvm och du kan få upp till 8 rum och kök. Till huset hör även ett kopplat garage om 26,5 kvadratmeter. Flytta till Smedby. Smedby ligger på den vackra landsbygden i Kalmar Kommun. Här bor lantligt och naturnära samtidigt som du smidigt tar tig in till Kalmar som ligger en mil bort. Här bor du med närhet till bland annat förskola, skola åk 1-9, livsmedelsbutik, bussförbindelser och härlig natur.” För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072- 888 42 31 eller på mail: [email protected].

 • Plus
 • Nyproduktion
Malmgatan 33, Bergkvara, Torsås kommun

Malmgatan 33

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
1 295 000 kr
56 + 5 m²
3 rum
965 m² tomt

Välkommen till den hemtrevliga fastigheten på Malmgatan 33 i pittoreska Bergkvara. Här kan du bo antingen permanent eller delårsvis, allt efter behov. Några sammanfattande ord om detta underbara hus och läge: sekelskifte, gångavstånd till havet och vacker trädgårdstomt. På den insynsskyddade hörntomten finner man en sidobyggnad med förråd och ateljé (eller vad man önskar använda detta utrymme till). I den vackra trädgården finner vi perenner som rosor, äppelträd, blåbär mm. Brunn för trädgårdsbevattning finns. Fiber finns. Här bor man billigt med låga driftskostnader. Fotografering för utvändiga bilder är inbokat och kommer att läggas upp när de är redigerade och klara. Fastigheten är överlåtelsebesiktad med dolda fel- försäkring i 10 år, se bifogade dokument. Malmgatan 33 har en boyta på 56 kvm som är fördelad på 1 plan och inredd vind. Totalrenoverat kök (år 2016) i lantlig stil, allrum (nytt golv från år 2017) med braskamin och luft-luft-värmepump (år 2017), två sovrum och totalrenoverat badrum. På husets framsida finns även en mysig bastu, som man mer än gärna njuter av efter en kylig vinterpromenad längs havet eller i den omkringliggande naturen. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-888 42 31 eller på mail: [email protected].

Ramsättravägen 149A, Skedemosse, Borgholms kommun

Ramsättravägen 149A

Villa
Skedemosse, Borgholms kommun
4 150 000 kr
1 648 m² tomt

Nu har du möjlighet att – tillsammans med Hem1 i samarbete med mäklarfirman HusmanHagberg, bygga ditt drömhus mitt på Öland, i rofyllda Skedemosse i Borgholms kommun. Hem1 bygger arkitektritade villor för livets alla drömmar. Hem1 har förvärvat fem avstyckade tomter i området. På tomterna, som passar både permanent- och fritidsboende, erbjuder Hem1 möjligheten att bygga ett kundunikt hus, designat efter din smak, dina behov och dina önskemål. Det finns även möjlighet att välja Hem1:s färdiga koncept med Villa Vass. Villan med 1 plan och 130 kvm har en modern gestaltning och huset kan enkelt justeras till klassiska varianter – med bibehållen form, men med andra exteriöra uttryck som foder, spröjs, taklutning och takutsprång. I priset på 4 175 000 kr för Villa Vass, som står i annonsen, ingår tomt, hussats (Villa Vass), el-, fiber- och vattenanslutningar exkl. finplanering av tomt samt enskilt avlopp. Hem1 bygger på totalentreprenad. För mer information om processen och Hem1 se längre ner under "dokument och länkar" och där finns "husbyggarboken Hem1" och "Hem1 inspiration" samt ett exempel på en situationsplan och en planlösning på exempelhuset Villa Vass. För mer information om Hem1 se hemsida: https://www.hem1.se/. I Borgholms kommun, med ett tilltalande läge mitt på Öland, ligger Skedemosse – en rofylld och idyllisk plats. Skedemosse är en plats med historia som tar oss långt tillbaka i tiden. I området finns Skedemosse gård, museum, SPA-villa och gårdsbryggeri. I anslutning till gården finns även en fem kilometer lång vandringsled där du färdas genom ett vackert odlingslandskap. Med 5 km till Köpingsvik tar du dig dit på 6 min med bil, eller en trevlig stund på cykel. I Köpingsvik finns butiker och restauranger samt en välkänd, lång och vit sandstrand – långgrund och barnvänlig. Välj vårt färdiga koncept med Villa Vass – en modernt gestaltad enplansvilla på 130 kvm, eller låt oss rita upp och bygga ditt hus utifrån dina behov och önskemål. För mer information kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-888 42 31 eller på mail: beathrice.oden@husmanhagberg!

 • Nyproduktion
Hem1 Skedemosse, null, Borgholms kommun

Hem1 Skedemosse

Villa
Borgholms kommun
fr. 4 150 000 kr
1 648 m² tomt

Nu har du möjlighet att – tillsammans med Hem1 i samarbete med mäklarfirman HusmanHagberg, bygga ditt drömhus mitt på Öland, i rofyllda Skedemosse i Borgholms kommun. Hem1 bygger arkitektritade villor för livets alla drömmar. Hem1 har förvärvat fem avstyckade tomter i området. På tomterna, som passar både permanent- och fritidsboende, erbjuder Hem1 möjligheten att bygga ett kundunikt hus, designat efter din smak, dina behov och dina önskemål. Det finns även möjlighet att välja Hem1:s färdiga koncept med Villa Vass. Villan med 1 plan och 130 kvm har en modern gestaltning och huset kan enkelt justeras till klassiska varianter – med bibehållen form, men med andra exteriöra uttryck som foder, spröjs, taklutning och takutsprång. I priset på 4 175 000 kr för Villa Vass, som står i annonsen, ingår tomt, hussats (Villa Vass), el-, fiber- och vattenanslutningar exkl. finplanering av tomt samt enskilt avlopp. Hem1 bygger på totalentreprenad. För mer information om processen och Hem1 se längre ner under "dokument och länkar" och där finns "husbyggarboken Hem1" och "Hem1 inspiration" samt ett exempel på en situationsplan och en planlösning på exempelhuset Villa Vass. För mer information om Hem1 se hemsida: https://www.hem1.se/. I Borgholms kommun, med ett tilltalande läge mitt på Öland, ligger Skedemosse – en rofylld och idyllisk plats. Skedemosse är en plats med historia som tar oss långt tillbaka i tiden. I området finns Skedemosse gård, museum, SPA-villa och gårdsbryggeri. I anslutning till gården finns även en fem kilometer lång vandringsled där du färdas genom ett vackert odlingslandskap. Med 5 km till Köpingsvik tar du dig dit på 6 min med bil, eller en trevlig stund på cykel. I Köpingsvik finns butiker och restauranger samt en välkänd, lång och vit sandstrand – långgrund och barnvänlig. Välj vårt färdiga koncept med Villa Vass – en modernt gestaltad enplansvilla på 130 kvm, eller låt oss rita upp och bygga ditt hus utifrån dina behov och önskemål. För mer information kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-888 42 31 eller på mail: beathrice.oden@husmanhagberg!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 8