Nyproduktion

Fisksätravägen 28B, lgh 21002

Fisksätra, Nacka kommun Se på karta

2 045 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Saltsjöblick Nacka
Om föreningen
Avgift
3 821 kr/mån
Pris/m²
38 585 kr/m²
Antal besök
615
Premium
Nyproduktion

KAMPANJERBJUDANDE! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Saltsjöblick. Det innebär att Stena bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Se info och villkor på projektets hemsida (länk nedan).

LÄS MER OCH INTRESSEANMÄL DIG PÅ PROJEKTHEMSIDAN:
https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/stockholm/brfsaltsjoblick/

2 rum och kök med uteplats. Planerad inflyttning hösten 2024.

Den här härliga tvårumslägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor uteplats i söderläge mot gården. Det trevliga köket är i vinkel och har matplats vid fönster. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och i anslutning till sovrummet finns också förråd/klädkammare med bra förvaring. Kaklat badrum med dusch, handdukstork samt kombimaskin (tvätt/tork).

Bo nära hav och skog, med service alldeles intill.
Fisksätra ligger härligt beläget intill Lännerstasundet och Nackareservatet, här finns möjligheter till friluftsliv både i skog och till havs. På ett av Fisksätras allra bästa lägen bygger vi Saltsjöblick. Här har du närhet till både Fisksätra Centrum och Viktor Rydbergs skola Fisksätra, men du bor samtidigt avskilt och lugnt på ditt eget hörn. Saltsjö Pirs marina och promenadstigen ut mot Fisksätra holme är dessutom bara hundra meters promenad bort.

Från Fisksätra tar det bara cirka 20 minuter med Saltsjöbanan in till Stockholm City. I samband med att banan rustas upp kommer det att bli fler tåg och tätare turer. Även goda bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att ta sig hit, ut i naturen eller in till stan. Här möts helt enkelt det bästa av två världar.

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Nacka

Kontakt

Anders Tamm

HusmanHagberg Nacka
Mäklare Anders Tamm, HusmanHagberg Nacka
072-534 88 99

Visningstider

  • 30
    sep
    Lör 30 sep kl. 12:00–15:00
    Visning sker i Stena Fastigheters visningsbod i Fisksätra centrum, intill Fisksätra Folkets Hus.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.