Frontgatan 6

Fredriksdal, Helsingborg Se på karta

1 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Byggår
1962
Förening
Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 13
Om föreningen
Avgift
3 998 kr/mån
Driftkostnad
3 480 kr/år
Pris/m²
17 213 kr/m²

Nu söker denna bostad med adress Frontgatan 6 efter ny köpare. Renoverad och väldisponerad tvåa om 61 kvm! Högt upp i huset på våning fyra av fyra finner vi denna bostad belägen med balkong i soligt västerläge.

Invändigt finner vi ett praktiskt kök från -16 med god arbetsyta, tidlösa materialval och fullutrustat maskinpark. Gediget sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och plats för större säng. Socialt och lättmöblerat allrum med mycket ljusinsläpp från dom stora fönsterna. Föreningen har ett pågående stambyte, vilket innebär att nästa ägare har ett helt nytt badrum att se fram emot.

Här bor man i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en övernattningslägenhet, gemensamma lekplatser, goda parkeringsmöjligheter(p-plats och garage) samt en vackra grönytor med grillplats. I månadsavgiften ingår matkällarförråd, förråd, grundutbud av tv, vatten, värme och bostadsrättslägget för hemförsäkringen.

Här bor du vid ett av Fredriksdals trevligaste lägen - bara ett stenkast från Ica Maxi, Matöppet och ett flertal aktiviteter! Med en kort promenad når du Fredriksdal museer och trädgårdar, Filborna Arena eller Olympia. Med bil är du snabbt ute på E6, E4 eller 111, perfekt för pendlaren!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg