Mäklare Omar Akkache

Omar Akkache

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Plöjargränd 147, Lerberget, Höganäs kommun
 • Idag kl 15:00
Plöjargränd 147, Lerberget, Höganäs kommun, bild 2
Plöjargränd 147, Lerberget, Höganäs kommun, bild 3

Plöjargränd 147

Radhus
Lerberget, Höganäs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

3 995 000 kr

156 m²

5 rum

180 m² tomt

In på Plöjargränd i populära Lerberget kan vi nu erbjuda ett attraktivt 1,5-plans radhus som genomgått en näst intill totalrenovering under 2022/23. Nuvarande ägare har med varsam hand låtit planera om dispositionen, adderat detaljer och materialval som skapat ett hem för den mest kräsne köparen. Med andra ord, här presenteras ett inflyttningsklart hem. Redan vid det första mötet utvändigt lägger man märke till områdets familjevänliga atmosfär. Här är bilfritt mellan husen, gott om gång/cykel-vägar, lekplatser och grönområden. Själva huset ombonas av en lättskött trädgård med uterum, gräsmatta och stenlagd uteplats i sydväst-läge. Väl innanför ytterdörren fördelas 156 kvadratmeter på fem rum och kök. Modernt och exklusivt kök med köksö, gott om arbetsyta, fullutrustad integrerad maskinpark och en påkostad stenbänksskiva. Köket ligger öppet mot matplats och vardagsrum med nya fönsterpartier i två olika väderstreck. På entréplan finner man dessutom ett helkalat badrum med duschhörna och ett klädvårdsrum med tvättmaskin, riktigt praktiskt närmast entrén. Från hallen tar man trappor upp till ovanvåningen. Här finner man fyra stora sovrum varav ett master-bedroom med utgång till inglasad balkong. Från hallen når man ett helkaklat badrum med badkar samt en praktisk klädkammare. Samtliga väggar i huset är slätspacklade och målade i en ljus ton, och på golvet vilar en genomgående slitstark trämönstrad parkett. Sammantaget finner vi ett inflyttningsklart hus med riktigt fin finish som optimerats på bästa sätt! I folkmun beskrivs boendeorten Lerberget som tryggt, familjevänligt med närhet till allt. Lerberget växer och det är en plats som lockar såväl barnfamiljer som den som vill bo nära naturen och service. Här är det nära till hav och för den som vill ha en aktiv fritid. Lerbergsslingan och Skånes största sportcenter ligger placerat här. Det betyder skateparker, parkourparker, motionsspår, enorma träningsutrymmen i form av golfbanor, fotbollsbanor, simhallar och idrottshallar. Väg 111 tar en snabbt in till Helsingborg, som knyter an E4 och E6. Kollektivtrafiken går tätt stora delar av dygnet, perfekt för pendlaren och familjen. Varmt välkommen på visning med Omar Akkache och SkandiaMäklarna!

 • Premium
 • Uteplats
Kronovallsgatan 2, Maria Park, Helsingborgs kommun

Kronovallsgatan 2

Lägenhet
Maria Park, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

2 195 000 kr

79 m²

3 rum

5 099 kr/mån

27 785 kr/m²

Nu finns denna mycket välplanerade bostadsrätt om tre rum och kök i populära Maria Park ute till försäljning. Bostaden uppfördes 2019 och erbjuder förutom ett nyproduktionsskick en hemtrevlig disponering med mycket ljusinsläpp och flertalet goda bekvämligheter. Hissen från markplan tar oss bekvämt upp till våning tre. Väl innanför lägenhetens dörrar kliver vi in i en genomgående lägenhet fördelad på 79 kvadratmeter. Stilfullt Vedum-kök med fullutrustad maskinpark från Siemens och gott om arbetsyta. Köket ligger öppet mot matplats och vardagsrum, riktigt socialt planerat. Från köket har vi utgång till den rejält tilltagna balkongen i sydväst-läge. Vidare finner du rymliga sovrum, varav det ena erbjuder klädkammare. Från hallen når vi det helkaklade badrummet som förutom tidlösa färger erbjuder tvättmaskin, torktumlare samt duschhörna med glasdörrar. Slutligen värt att nämna har man gott om förvaringsmöjligheter i hallen genom det praktiska förrådsutrymmet. Samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade och på golvet vilar ett genomgående snyggt parkettgolv. Här bor man i den nybyggda delen av Maria Park. Området är mest känt för sin närhet till serviceutbud, kommunikationer, skolor och natur. Från ytterdörren har man gångavstånd till Pålsjöskog, Maria station och till flertalet aktiviteter. Sammantaget ett perfekt boende för paret, den mindre familjen eller personen som vill riktigt bekvämt i toppskick! Varmt välkommen till Kronovallsgatan 2, vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Nedre långvinkelsgatan 16, Centrum, Helsingborgs kommun
Nedre långvinkelsgatan 16, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedre långvinkelsgatan 16, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedre långvinkelsgatan 16

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

4 975 000 kr

111 m²

4 rum

7 493 kr/mån

44 820 kr/m²

Med såväl varsam som bestämd hand, förädlas fastigheterna i korsningen mellan Nedre Långvinkelsgatan och Springpostgränden. I ett av Helsingborgs äldsta kvarter, ett stenkast från Kullagatan och city, har tre vackra grannfastigheter ombildats under 2022-2023. Byggnadernas unika formspråk behålls och lyfts fram i en finstämd balans mellan funktionalitet och modernitet. Nu har du möjligheten att bli "City-bo" i en av föreningens läckra våningar. Bostadsrätten erbjuder ett exklusivt intryck där inredningslinjen skänker en tidlös, harmonisk och långsiktig grund till dina egna inredningsdrömmar. Interiört präglas lägenheten av kvalitativa ytskikt som går hand i hand med de idag dominerande inslagen av natursten, massiva träinslag och naturnära färger som går ton-i-ton. Lägenheten fördelar sina 111 kvadratmeter på fyra rum och kök. Ett rejält socialt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp samsas med två fina kaminer, burspråk och härligt ljus från stora fönsterpartier. Det sandfärgade Marbodalköket för tankarna till något stilrent och elegant med greplösa och mjukstängande lådor, luckor med beslag i svart stål, bänkskiva i granit, svart vattenblandare samt top-of-the-line utrustning från Siemens. Badrummet erbjuder svart och vit klinker och sandfärgat kakel på väggar, infälld blandare och industriduschväggar i svart, tvätt/tork-maskin och förvaringsskåp. Vidare finner vi tre sovrum i olika storlekar varav ett master-bedroom med egen wc samt klädkammare. De valda inredningskontrasterna i lägenheterna gör att färger och material framhäver varandra. Kallt möter varmt, klassiskt möter modernt och hårt möter mjukt. En industriflirt görs i vissa interiörväggar där industriglas installeras med släta, svarta bågar. Ytskikten i rummen knyts samman av massiva ekstavar i fiskbensmönster från Tarkett som utgör lägenheternas golvtema där den mjuka borstningen på stavarna skapar en fin yta. Här bor vi med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en atmosfär från svunna tider intill mysiga Landborgen. Området präglas av unika färgglada fastigheter som länkar myllrande och nöjesfyllda torg med lugnet i stadens norra delar. Det centrala läget är anpassat efter livsnjutarens livssyn med nöjen, shopping, ett rikt restaurangutbud och resande via Helsingborgs C alldeles runt hörnet. En plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Uteplats
Ringstorpsvägen 34B, Ringstorp, Helsingborgs kommun
 • Ons 31 maj kl 18:15

Ringstorpsvägen 34B

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

2 695 000 kr

88 m²

3 rum

4 659 kr/mån

30 625 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en av dom mycket fina markplanslägenheterna på Ringstorpshöjden. Som boende i lägenheten kan man njuta av den rofyllda uteplatsen och närheten till naturen, sundet och city! Med egen access direkt till lägenheten och stor uteplats får man en härlig privat radhuskänsla. Här finns gott om plats för såväl paret som den lilla familjen att trivas riktigt bra. Lägenheten fördelar sina 88 kvadratmeter på tre rum, med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Välplanerat kök från Marbodal med vita köksluckor, välutrustad maskinpark och tidlösa materialval. Badrummet är helkaklat med grå klinker och vitt kakel, duschhörna, golvvärme och separat avdelat utrymme för tvätt/tork-maskin. Vidare finner vi två sovrum, båda väl tilltagna och med goda förvaringsmöjligheter. På golvet vilar en genomgående 3-stavsparkett och samtliga väggar är vitmålade med undantag för en snygg wood-on-wall i vardagsrummet. Sammantaget finner vi en bostadsrätt i fint och välvårdat skick för den som vill flytta in och njuta av sitt nästa boende utan kostsamma renoveringar. Här bor man på Ringstorpshöjden och i det som kallas för R:2. Bostadsrättsföreningen Castor 1 består av 41 bostadsrätter fördelade på 10 våningar. Föreningens medlemmar har tillgång till underjordisk garage, p-platser, källarförråd och en trevlig innergård med goda fruktträd och grillmöjlighet. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Hammarbergsgatan 4, Ringstorp, Helsingborgs kommun
Hammarbergsgatan 4, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Hammarbergsgatan 4, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Hammarbergsgatan 4

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

2 495 000 kr

79 m²

3 rum

5 197 kr/mån

31 582 kr/m²

På Hammarbergsgatan 4 står nu detta mycket eleganta höghuset, Polaris 1, färdigbyggt. Här samsas vacker arkitektur såväl invändigt som utvändigt, fördelat på 16 våningar. Smart disponering, stilrena materialval och hög komfort kombineras med en modern touch. Välkommen till en av föreningens fina markplanslägenheter med egen uteplats. Här fördelas 79 kvadratmeter på tre rum och kök, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum, gäst-wc, klädkammare och två rymliga sovrum. Köket är från Marbodal och erbjuder släta vita köksluckor, bänkskiva i grå kompositsten och vitvaror från Siemens. Badrummet har grå klinker, vitt kakel, wc, spegel, kommod med underskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. På golvet vilar en genomgående 3-stavparkett och samtliga innerväggar är målade i vit färg. Sammantaget finner vi en välplanerad och ytters fin bostadsrätt att bara flytta in i. I månadsavgiften om 5197kr ingår värme, förråd samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Föreningen erbjuder 33 garageplatser 1188kr/mån (elplats finns för 1500kr/mån), 8 p-platser 668kr/mån. Till dessa är det separat kö. I närområdet finner du allt som kan tänkas att behövas. På promenadavstånd når man flertalet aktiviteter, Pålsjö skog, hamnområdet, närbutiker och restauranger. För dig som pendlar ligger busshållsplatsen i kant till fastigheten där du enkelt och snabbt tar dig till Helsingborgs C på bara ett par minuter. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Koppargatan 8A, Miatorp, Helsingborgs kommun

Koppargatan 8A

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

1 600 000 kr

80 m²

3 rum

5 840 kr/mån

20 000 kr/m²

Välkommen till en smakfullt renoverad trea belägen i Miatorp och med närhet till härliga promenader och havet!. Här finner vi en genomgående bostadsrätt en trappa upp i fastigheten med inglasad balkong och goda ytor. Lägenheten fördelar sina 80 kvadratmeter på tre rum och kök. Såväl kök som badrum, golv och väggar har genomgått en omfattande renovering av nuvarande ägare. Kök från Ikea med stilrena vita köksluckor, matchande bänkskiva och välutrustad maskinpark. Badrummet är helkaklat med grå kakel och vit klinker, WC, duschvägg, spegelskåp, kommod med underskåp samt handdukstork. Vidare finner ett rejält vardagsrum, två välplanerade sovrum, en klädkammare samt en inglasad balkong som nås från köket. Sammantaget finner vi en bostadsrätt i ett mycket fint skick som inväntar sin nästa ägare. I månadsavgiften om 5840kr ingår värme, vatten, förråd samt bostadstillägget för hemförsäkringen. Bostadsrättsförening Palsternackan är en ekonomiskt stabil förening och består av 126 stycken bostadsrätter. Föreningen erbjuder 54 garageplatser samt 60 p-platser för uthyrning, dessutom finns även en samlingslokal att hyra vid behov. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

 • Balkong
Hallandsgatan 1, Brogårda, Bjuvs kommun
 • Ons 31 maj kl 17:00

Hallandsgatan 1

Villa
Brogårda, Bjuvs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

3 795 000 kr

120 m²

4 rum

1 030 m² tomt

Med såväl varsam som bestämd hand uppfördes detta 1-planshus 2018 i ett av Bjuvs mest populära villakvarter. Med ett stenkast från kommunikationer, grönska och skolor, kan vi nu erbjuda detta lättskötta hus perfekt lämpat för familjen som vill flytta in till ett nyckelfärdigt drömhem. Husets disponering och placering på tomten skapar goda möjligheter för den som vill njuta av solens timmar ute i trädgården. Nu finns möjligheten att bli "Bjuvs-bo" i ett av kommunens trevligare villagator, missa inte chansen! Villan fördelar sina totalt 120 kvadratmeter på fyra rum och kök på riktigt rymlig tomt. Vardagsrum, kök och matplats ligger öppet och erbjuder stora sociala ytor. Tre rymliga sovrum, varav ett master-bedroom med eget badrum och förvaring. Interiört präglas boendet av kvalitativa ytskikt som går hand i hand med de idag dominerande inslagen av massiva träinslag och naturnära färger som går ton-i-ton. Grundtanken och själva signumet för huset är hög kvalité och tidlösa materialval i kombination med funktionalitet och modernitet. Design kök från Italien består av mörka köksluckor med struktur, in-frästa handtag, matchat med en snygg grå bänkskiva. Köket erbjuder kyl, frys, induktionshäll, micro, ugn, diskmaskin och köksfläkt. Två helkaklade badrum med stora modern marmormönstrad keramik och påkostad inredning. Båda är utrustade med duschhörna, kommod med underskåp , spegel, golvvärme och spotlights. Vidare finner man ett separat klädvårdsrum med gott om förvaringsskåp, tvättmaskin samt torktumlare. På golvet vilar en 1-stavs vitlaserat parkett och samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade, med undantag för enstaka panelvägg. I anslutning till huset finner man gott om yta för bilar på uppfart. Tomten rymmer diverse framtidsplaner för förråd, carport, garage eller annan komplementbyggnad. Trädgården består av en fin uteplats av komposit trall och glasräcke, gräsmatta och tujahäckar. Trädgården är lättskött och har god potential för den som vill skapa en egen oas på sikt. Här bor man med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en naturskön atmosfär. I området finns lekplats, förskolor och skola 1-9 och goda kommunikationer med buss och tåg. Sammantaget en plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna, anmälan krävs!

 • Plus
 • Uteplats
Piongatan 3, Åstorp, Åstorps kommun

Piongatan 3

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

4 795 000 kr

136 m²

4 rum

818 m² tomt

In på en av Åstorps lugna och barnvänliga gator kan vi nu presentera detta välplanerade 1-planshus beläget på riktigt bra tomt. Ett gediget stenhus uppfört 2023 med god disponering, påkostade detaljer och riktigt fin finish. Vi välkomnas in till 136 väldisponerade kvadratmeter med goda ytor för familjen att trivas riktigt bra i. Invändigt finner man ett luftigt modernt IKEA-kök med köksö, fullutrustad maskinpark och påkostade detaljer. Köket ligger öppet mot matplats och vardagsrum, vilket skapar en social miljö med plats för stora sällskap. Huset erbjuder tre lättmöblerade sovrum, varav ett master-bedroom med eget helkaklat badrum. Vidare finner man ett badrum närmast entrén, ett litet tv-rum öppet mot hallen samt en separat groventré med tvättmaskin och torktumlare. Huset ombonas av stenlagd uppfart, trädäck och goda möjligheter för den trädgårdsintresserade. På uppfarten ryms upp till två bilar och i anslutning finner vi carport. Samtliga innerväggar är slätspacklade och på golvet vilar ett enhetligt 1-stavsparkett från Kährs. Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständiga närvaro. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi flertalet lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9. För pendlaren finns goda kommunikation med tåg och buss, och för bilpendlaren ligger E4/E6 inom nära räckhåll. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse. Välkommen Hem.

 • Uteplats
Askegatan 13A, Nyvång, Åstorps kommun

Askegatan 13A

Radhus
Nyvång, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

3 295 000 kr

135 m²

6 rum

451 m² tomt

I populära Nyvång, precis intill åkerfälten och det mycket lugna läget, finner vi detta hemtrevliga parhus uppfört 2021, som står redo att ta emot sina nya ägare. Utvändigt erbjuds en stilfull vit putsad fasad kombinerad med stenlagt uppfart och härligt trädäck, en riktigt trevlig kombination. Invändigt - kvadratsmart disponering med flera rymliga rum, härliga detaljer, driftsnål energi och hög komfort. Lägg där till bekvämligheter som uteförråd, 2-3 parkeringsplatser och en lättskött trädgård med stora ytor! Radhuset fördelar sina ca 135 kvadratmeter på två plan. Socialt entréplan öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Fullutrustat IKEA-kök med köksö, ljusa materialval och riktigt gott om arbetsyta. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer en rejäl soffgrupp kombinerat med ett matbord för 6-8 personer. Huset har två riktigt fina badrum fördelade på varsin våning, båda är helkaklade i ljusa toner, det ena har duschhörna och det andra är erbjuder ett badkar. Vidare finner man ett praktiskt grovkök/tvättstuga samt hela fem rum/sovrum, varav två finner man på entréplan. Från vardagsrummet når man trädgården som ligger i soligt söderläge och erbjuder goda ytor för utemöblemang. Sammantaget finner vi ett gediget, välbyggt stenhus på ett fridfullt läge. Nyvång - mest känt för sin familjevänliga närhet till skola, service, natur och goda kommunikation. Här bor familjen tryggt i en trevlig och modern bostadsmiljö. Närheten till tågstation i Åstorp, busshållplats, E4/E6 samt väg 112, skapar praktiska möjligheter för pendlaren och familjen. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

 • Uteplats
Grävlingstigen 9, Grytevad, Åstorps kommun

Grävlingstigen 9

Villa
Grytevad, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg

3 649 000 kr

132 m²

4 rum

569 m² tomt

Nu finns ett av Grytevads trevligare 1-planshus ute till försäljning. Ett nybyggt hus uppfört -22 och beläget i familjevänliga Åstorp. Här finner man ett inbjudande boende med vitputsad fasad, stora fönsterpartier och matchande materialval, vilket ger ett mycket välkomnande intryck. Invändigt finner vi ett kvadratsmart boende med stora öppna sociala ytor, driftsnål energi och hög komfort! Huset fördelas på ett plan med ca 132 kvadratmeter i boarea. Socialt entréplan med stilfullt Epoq-kök med fullutrustad maskinpark. Kök med köksö ligger öppet mot matplats och vardagsrum, precis som det ska vara i ett boende från 2020-tal. Lättmöblerat för stora sociala tillställningar, med plats för både större matbord och soffmöblemang. Från vardagsrummet når man dessutom trädgården som ligger i trevligt sydväst-läge och ombonas av ett lättskött trädäck. Vidare finner man ett helkaklat badrum med exklusiva materialval, duschhörna, handdukstork och dubbelvask. Separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och gott om plats för förvaring, och i anslutning finner man en helkaklad gäst-wc. Sovrummen är fördelade på två sidor av huset. Master-bedroom närmast entrén med plats för garderober. Övriga två rum nås från vardagsrum. Egen stenlagd uppfart med carport och tillhörande förråd finns i anslutning till huset. Sammantaget bor såväl den mindre som den större familjen riktigt bekvämt och praktiskt! Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständiga närvaro. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi flertalet lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9. För pendlaren finns kommunikation med tåg och buss, och för bilpendlaren ligger E4/E6 inom nära räckhåll. Huset är förbesiktigat genom Enspecta AB och försäkrat för dolda-fel. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 10