Elsa Borgs gata 56

Fruängen, Stockholm Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
BRF Stråhatten 3
Om föreningen
Avgift
3 374 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
42 500 kr/m²

Mycket fin och trivsam tvåa som är som gjord för att trivas i. Lägenheten är i ett genomgående mycket fint skick efter en omfattande renovering 2017 (nya golv, målning av väggar och tak samt ny el). Här erbjuds trevliga umgängesytor, kök med matplats, helkaklat och stambytt badrum från 2010 samt smart inbyggd förvaring. Därtill finns en balkong att njuta av i ett härligt sydvästläge vilket ger många sköna soltimmar att se fram emot. Balkongen nås från vardagsrummet och vetter mot föreningens mycket trevliga och lummiga innergård. Som golvbeklädnad erbjuds genomgående ekparkett med undantag för ett praktiskt klinker i hallen. På det hela taget en mycket trevlig lägenhet som är som gjord för att trivas i!

Föreningen är välskött med god ekonomi och många av de större renoveringarna gjorda (bl a. stambyte och bergvärme). En lummig och naturskön omgivning för de boende med välskötta innergårdar och trivsam miljö. Här finns det gemensamma grillplatser för de boende och plats för skön avkoppling i solen.

Lägenheten har ett bra läge i expansiva Fruängen. Inom några minuters gång kan man nå det mesta av behov, såsom butiker, mataffärer, serveringar, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, systembolag och gym. Närheten till t-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Fri parkering på närliggande gator för den som har bil. Med en kort promenad når man Långbro Park, en naturskön historisk parkmiljö med ett välbesökt Värdshus. Med tio minuter på cykel når man större sammanhängande grönområden med möjlighet till bad.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kom på visning

 • 23
  feb
  Sön 23 feb kl. 13:00-13:30
  Varmt välkommen på öppen visning!
 • 24
  feb
  Mån 24 feb kl. 19:00-19:30
  Varmt välkommen på öppen visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren