Brynjegatan 3

Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun Se på karta

1 625 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1960
Förening
BRF Vapnet nr 5
Om föreningen
Avgift
3 453 kr/mån
Pris/m²
26 860 kr/m²

Här har inget lämnats åt slumpen! En modern och stilren bostad som bjuder på välplanerade kvadratmetrar, en stor inglasad balkong i en stabil och välskött förening!

Du välkomnas av en trevlig och ljus hall, ett stort och fräscht kök med ljusa och sobra kulörer och goda arbetsytor, här kan du inreda med ett större matbord om så önskas.
Vardagsrummet har fina ytor och här finns det plats för att bjuda hem stort sällskap eftersom det går utmärkt att inreda med större möblemang.
Härifrån tar du dig vidare ut till den inglasade balkongen som blir en naturlig förlängning av bostaden under sommarmånaderna. Här finner du härligt västerläge som innebär att du har sol när du kommer efter jobbet fram till kvällen! Du kommer garanterat tillbringa många härliga sommarkvällar här.
Sovrummet är väldisponerat, ljust och innehar bra förvaring. Badrummet är stilrent med helkaklade ljusa väggar med ljust klinker på golvet.

G:a Vättersnäs är omgivet av vackra grönområden och har en närhet till både vatten och friluftsliv som erbjuder vandringsleder och motionsspår.
Det är ett bostadsområde i Jönköpings östra delar mellan Jönköping och Huskvarna och består av både småhusområden, hyreshus och bostadsrätter. Detta trivsamma område ligger tätt intill skog och grönområden men har samtidigt nära till Jönköping centrum.

Varmt välkommen att trivas på Brynjegatan 3!

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Michel Cosic:
Tel: 073-152 10 30
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Michel Cosic

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Michel Cosic, HusmanHagberg Jönköping
0731-521 030

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.