Kaptensgatan 7A

Getingen, Kalmar Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1948
Förening
Riksbyggen BRF Kalmarhus 6
Om föreningen
Avgift
3 890 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
24 690 kr/m²
Antal besök
2 154
Dagar på Hemnet
13

I attraktivt villaområde på Getingen ligger den perfekta tvårummaren! Vad är då definition av perfektion? Välplanerade kvadratmeter, genomgående fräscha och ljusa ytskikt och ett perfekt läge.

Optimalt placerad i huset, på våning 2, lagom högt upp för att slippa besvärande insyn. Första klivet in och du märker genast hur dagsljuset får plats precis överallt! Detta tack vare den genomgående planlösningen. Köket ligger öppet och socialt mot hall och sällskapsrum. Köksön med bardel fulländar köket och förstärker bostadens sociala karaktär. Sovrummet ligger precis där det ska, med ett lugnt och insynsskyddat läge. Helkaklat badrum med ny inredning och tvättmaskin. Stort, inglasat uterum i uppskattat västerläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Komplettera med infravärme så garanteras året-runt-trivsel!

På Kaptensgatan 7A bor du i lugna villakvarter med närhet till natur- och grönområde, bad, livsmedelsbutik och universitet. Kalmar city nås på noll och ingenting med cykel! I föreningen finns bastu, träningsrum och övernattningslägenhet. I avgiften ingår värme och vatten. För 165 kr i månaden adderas kabel-tv och fiberbredband! Den perfekta tvåan helt enkelt!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB